Lehet hogy számodra meggyőzőbb volt, de a legfontosabb viszonyítási pont az a megszerzett egységek száma, ez meg dnf-el is csak 34 pont volt kettejük között.magnus666 írta:ha így jött át sorry, nem gondolom, hogy a Mclaren belenyúl valamelyik autóba, 2007 óta kicserélődött a vezetőségTjacks írta:
Nem írtál csak utaltál![]()
Holland verseny után lett 34 pont a különbség ahol ugye Norris dnf volt, én nem mondanám ezt ordító különbségnek egy olyan rendszerben ahol 25 pont jár egy első helyezésért.
Miami-ig Piastri acélos volt ez tény, de az a hatodik verseny volt nem a tizenhatodik.![]()
Az sem fedi le a valóságot, hogy Miami-ig volt acélos Piastri, utána is inkább ő volt a meggyőzőbb 2 futam kivételével. Amire tudok gondolni, hogy Norrisra fejlesztették az autót, ezen nem lepődök meg, brit csapatban brit saját nevelésű gyors pilóta, Norris papa és Brown régóta jóban vannak, Piastri nem bírta el ezt fejben. Fairnek nem nevezném, de az angol hozza amit kell, megérdemelt lesz a cím.
Azt mondjuk nem értem hogy év eleje óta miért csak a holland nagydíj után kezdtek el a saját nevelésű brit pilótára fejleszteni, de biztos így dobta ki a gép.
Hogy mit nevezhetünk Fairnek ebben a sportban azt nem tudom,nem sokat olyat láttam 25 év alatt