HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 10., hétfő 8:58
Nem az utalat mondatja velem, de szerintem ha Vini rendesen meg lenne regulazva (a clasicos balheja utan egy honapig latnunk se kellett volna meg a keretben sem, idiota turho fasz), es ha lenne a kozeppalyan egy karakter, aki nem csak brusztolni tud, hanem osztogatni is, mukodne a dolog. Na meg az sem artana, ha esetleg lenne a csapatnak jobb oldala. Valverdevel hagyjatok, jo helyen van o most Carvajal posztjan.
Penetrans volt ez a ket meccs, de szerintem a tekitol nem lehet elvenni manapsag, hogy nagyon kiveszi a reszet a melobol, Bellinghamnek oriasi pofaja van de a melot mindig, mindig leteszi az asztalra. Egyebkent a brazil is odarakja magat, nem ugy mint tavaly, de annyira egy toxikus fazon, hogy az nem emberi.
Es szep mantra hogy Madridba nem kell rendszer, de az egomanageles mindig csak akkor mukodott, ha megvolt a minoseg. Carlo utolso eve a legjobb pelda. Hiaba a bratyizas, ha paran kevesek kepessegekben, es ami sokkal fontosabb, fejben is. Most nincs meg a minoseg, rengeteg hasonlo profilu jatekos, akik a stathuszarok, meg a fiatalabbak szerint vilagelitek, csak epp rendre leverik a lecet a nagyobb meccseken, emelle oriasi, uvoltve tatongo lyukak a keretben - ezek azert most nyaron nehol be lettek foltozva, de messze meg az elvarhato minoseg. Mondom ezt ugy, hogy fogalmam nincs, kit kene hozni, nem ismerem a piacot, es akarhova nezek csak a gyarszalagrol lepottyant atlagjanosokat latom, egyik feher masik fekete, de ugyanazt tudja mind. De nem is engem fizetnek sulyos penzekkel, hogy tudjam.
Alapvetoen jol vegzi a dolgat a vezetoseg, es korulnezve mi megy mas kluboknal, senkire nem cserelnem le oket, de tisztan latszik, hogy evek ota nem huztak ki a fejuket a seggukbol, es korantsem olyan rozsas a helyzet, mint amit a penzugyi merleg, es az elmult evek trofeai elvileg jelentenek.