Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 9., vasárnap 21:50

Az érdekesség, hogy a Twitteren amit én látok az az, hogy Mbappe a hibás mindenért. Megbontotta az egységet, harmóniát, mindent is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 9., vasárnap 21:46

realistahuni írta:
Pad'em írta: Mbappét senki nem fogja lecserélni, Vinit lecserélte mindig jött is a világraszóló balhé, azóta már őt se lehet. Bellingham dettó, belőle is kinézem, hogy besértődne. Van három szent tehén a pályán, így elég nehéz belenyúlni a gyenge meccsekbe a padról.
Focicsapat ez vagy sztarsimogato szeretetszolgálat?
Nevetséges az egész.
Köszönhető ez Vininek, meg a vezetőségnek, hogy miután végre legyőztük jó játékkal megérdemelten a Barcát, nem a csapat sikeréről volt szó hanem az idióta hisztijéről meg a durcás bocsánatkéréséről. Borítékolható volt, hogy lesznek következményei a csapatkohézió szempontjából, úgy vágtam volna padra legalább két meccsre mint a huzat meg egy official csapatbüntit is illett volna kapnia. Így kb ratifikálva lett, hogy azt csinálhatnak a pályán a sztárok amit akarnak. Azóta valahogy érdekes mód lecserélve se nagyon van. Nagyon rossz hatással volt/van ha máshogy nem tudatalatt ez szerintem mindenkire.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. november 9., vasárnap 21:42

dortev írta:
ziro4vr írta: Ez nem a leverkusen.
Ettől a felfogástól (nem neked szól, hanem a jelenségnek) mindig allergiás reakciók kerülgetnek. A játékosok feladata az, hogy kövessék annak az edzőnek az utasításait, akit az elnökség kinevezett a csapat élére, akkor is, ha azt a személyt éppenséggel Koplárovics Bélának hívják. Xabi ehhez képest a Leverkusennel majdnem triplázott, veretlenül nyert Bundást, német kupát, és úgy alapvetően visszarakta a klubot a német élmezőnybe. Ennek pont plusz motivációnak kéne lennie, hogyha a németekkel ezt hozta össze, akkor talán egész jó dolgokat tudnának elérni.
Leverkusenben egy Xabi Alonso egy iszonyú nagy név volt, a játékosok mind kisebbek voltak nála... beálltak mögé, hittek neki és melóztak.
A Real Madridban Xabi Alonso a jobb játékosok közé tartozott, de nem klublegenda, sem egy világ legendája mint ZZ. Pár játékosunknak több címe van mint Xabinak, még ha fura is, de így van.
Nem állnak be mögé egyből csak azért mert megérkezett, ezt sajnos úgy néz ki ki kell harcolja magának, valahogyan... ehhez kell a klasszis... nem elég egy jó taktika, kell az elmével és az egókkal is játszani...ez még lehet nehezebb mint a taktika...
Xabi taktikája a melóra épül és fegyelmezettség szükséges hozzá...ezekből híján vagyunk szerintem... nincs egy teljesítmény fanatikus Ronaldo, nincs egy tekintélyelvű Ramos, nincs a tanár Modric és Kroos és a hangulatfelelős Marcelo stb stb...
Ezek fiatal páva insta gyerekek... van 1-2 akikre lehet számítani ( Fede,Carvajal,esetleg Jude), talán miattuk nem süllyedtünk még egy MU szintre.. meg az edzők miatt, de ha elmegy Xabi kit hozunk ide?
Arbeloa, Raúl félek nem különbek, Zizou már nem jön vissza, Carlo lefőtt, Klopp nyugdíjban nincs nagy választék..
Ergó tényleg a klub tekintélyét kellene megőrizni és olyan játékosokat venni, vagy csapatban hagyni, akiknek a RM az első..tudom, nem könnyű de ehhez az edzőnek és az elnöknek kell először szövetséget kötni...anélkül nem megy...

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. november 9., vasárnap 21:27

Professore írta:
gólvonal írta: Én úgy látom, hogy Perezen fog múlni a csapat sikeressége az elkövetkező években. Ha továbbra is sztársimogatók akarunk lenni, ami nálunk azért szokott működni, akkor a legjobb keretet kell összerakni. Ettől most meg elég messze vagyunk, és nagyon zsebbe kell még nyúlni.

Ha erre Perez nem hajlandó, akkor viszont szabad kezet kell adnia Xabinak, beleértve a Vini szitut is.
Igen csak ott a bibi hogy a mai sztárok kanyarban sincsenek egy ZZ CR vonalhoz. Puhany primadonna instahuszar az összes. Ezekkel lehet pár meccset nyerni de komoly kupáját nemigen. El kellene ezt engedni és rendszerben és munkában gondolkodni ehhez viszont az edzőnek kell státuszt biztosítani.
Xabinak game over most is lemondhatna mert ezek nem fognak melózni magyarazhat ő reggeltől estig mert a munka büdös és amúgy is szarrá keresik magukat. Nincs egy Ramos aki nyakon bassza a társakat stb.
El van ez kurva nem kicsit sajnos.
Egy rendes középpályával, meg egy jobbszélsővel lehet keresnivalónk, máshol is primadonnák vannak, ez ma a trendi. Ez alsó hangon 200-250 millió és kitudja beválnak-e.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2025. november 9., vasárnap 21:19

gólvonal írta: Én úgy látom, hogy Perezen fog múlni a csapat sikeressége az elkövetkező években. Ha továbbra is sztársimogatók akarunk lenni, ami nálunk azért szokott működni, akkor a legjobb keretet kell összerakni. Ettől most meg elég messze vagyunk, és nagyon zsebbe kell még nyúlni.

Ha erre Perez nem hajlandó, akkor viszont szabad kezet kell adnia Xabinak, beleértve a Vini szitut is.
Igen csak ott a bibi hogy a mai sztárok kanyarban sincsenek egy ZZ CR vonalhoz. Puhany primadonna instahuszar az összes. Ezekkel lehet pár meccset nyerni de komoly kupáját nemigen. El kellene ezt engedni és rendszerben és munkában gondolkodni ehhez viszont az edzőnek kell státuszt biztosítani.
Xabinak game over most is lemondhatna mert ezek nem fognak melózni magyarazhat ő reggeltől estig mert a munka büdös és amúgy is szarrá keresik magukat. Nincs egy Ramos aki nyakon bassza a társakat stb.
El van ez kurva nem kicsit sajnos.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. november 9., vasárnap 21:12

Én úgy látom, hogy Perezen fog múlni a csapat sikeressége az elkövetkező években. Ha továbbra is sztársimogatók akarunk lenni, ami nálunk azért szokott működni, akkor a legjobb keretet kell összerakni. Ettől most meg elég messze vagyunk, és nagyon zsebbe kell még nyúlni.

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. november 9., vasárnap 21:00

ziro4vr írta: Ez nem a leverkusen.
Ettől a felfogástól (nem neked szól, hanem a jelenségnek) mindig allergiás reakciók kerülgetnek. A játékosok feladata az, hogy kövessék annak az edzőnek az utasításait, akit az elnökség kinevezett a csapat élére, akkor is, ha azt a személyt éppenséggel Koplárovics Bélának hívják. Xabi ehhez képest a Leverkusennel majdnem triplázott, veretlenül nyert Bundást, német kupát, és úgy alapvetően visszarakta a klubot a német élmezőnybe. Ennek pont plusz motivációnak kéne lennie, hogyha a németekkel ezt hozta össze, akkor talán egész jó dolgokat tudnának elérni.

Eredményjelző, és az én személyes várakozásaim alapján a legutóbbi két meccs nálam nem indikálna semmilyen válságot. A Liverpool kb. annyit hergelte magát ellenünk az évek során, hogy Barca 2 lettek, nem csak mi voltunk szarok, de úgy játszottak, ahogy ebben a szezonban meccsenként csak időszakosan, a Rayo meg elismerésre méltó csapat, ha valaki külön is számontartja a spanyol mezőny tagjait.

Viszont a játékosok hozzáállása aggasztó. Hát szarnak ők bele, tisztelet a kivételnek. Vinícius is ma szelsőként hány alkalommal mozizta, hogy Carreras két ember ellen védekezik? A Rayo rendre felküldi a szélsővédőit, ez egy stabil pont a játékukban. Nem tudom elképzelni azt, hogy Xabi nem nyomatékosította neki meccs előtt, hogy pont ma ne tolja megúszósan. Aztán megcsinálta. De nem hiszem, hogy azért, mert Xabi, mert tavalyhoz képest többet melózik. Ülhetne szerintem Zidane is a padon, bár ő szerintem hamar fel is állna onnan. Ő nem az a típus aki majd elkezdi győzködni a játékosait, hogy ugyan, csinálják már azt amit kér. Mintha a csapatban gyökeret vert volna a megúszós mentalitás, ami szinte kiirthatatlan, mert valaki mindig csinálja, és akkor a másik is úgy van vele, hogy neki is szabadjon már. Ismételten tisztelet a kivételnek.

De legalább a Barca ellen újra fodbalisták voltak, nem pánikrohamot kihordó kislányok, vagy szimplán lusták. Reméltem, hogy az majd átbillent valamit, mert jó demó lehetett volna számukra arra, hogy mi történik, ha megcsinálják, amit kérnek tőlük. Nem részben, nem annyit, amennyit egyesek szerint kell, hanem teljesen. Naiv voltam.

Nyilván Xabi is vét malőröket, de amikor az Anfielden vagy a Vallecasban szemre megmondom, hogy a játékosok kritikus része 20/10-es vérnyomással funkcionál, akkor azzal a legjobb meccsterv sem tud mit kezdeni.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 9., vasárnap 20:52

Impostor írta:
RealRaúl77 írta: Én azon az állásponton vagyok, hogy első körben a keretet javítanám, az év során úgyis kiderülhet, ki szint, ki nem az, akinek büdös a meló, nem képes megdögleni a mezért, szintén mehet, a hiányosságokat pedig pótolni kell. Xabinak megadnék még 1-2 évet, hogy dolgozzon, alakítsa a keretet kedvére, akikkel a megfelelő taktikát ki tudja alakítani, akik melóznak, letámadnak, és eldönteném, hogy mondjuk Mbappé-Jude vonal köré építem azt. Ha a 3. évben is ilyen gondokat, hiányosságokat látunk, akkor lehet, nem tudta megugrani a feladatot a spanyol. Tudom, ez a Real Madrid, nincs idő.. De lehet, most egyszer jól is járhatnánk, ha kipróbáljuk. Kapkodással, összevisszasággal sem leszünk igazán előrébb.
Az írásod jó részével egyetértek!

Azonban sztem nálunk nem eszik olyan forrón a kását, hogy aki nem döglik meg a mezért mehet..
Volt itt ilyen játékos bőven aki szépen csücsükélt a padon, mert kényelmes volt és még se lett kirugdalva...
Sajnos tudják a játékosok is, hogy RM szintű játékosok iszonyat pénzbe kerülnek, vagy hatalmas fizetésért jönnek mostanában ingyen... nem nagyon vannak itt dobálva az eurómilliárdok mint egy MC,PSG,Chelsea stb vonaton a nagyobb nevekre, akik sokszor csak ígéretek...
Összegezve, a vezetőség sztem 10x is meggondolja hogy kidob-e valakit a keretből... inkább edzőt fog cserélni, hátha megtalálja valaki a hangot a játékosokkal... ami könnyen rosszul sülhet el, mert egyik edzőnek se lesz tekintélye..
Igen, teljesen igazad van, ez a fránya ebben az egészben, hogy valóban előbb cserélnek edzőt, mint keretet, és nem csak nálunk. Egyrészt igen, 10-15 játékost baromi nagy meló lecserélni vs egy szem edzőt, nem is egy év, talán még jót sem tenne ekkora mozgás, másrészt a nagy pénzeket is rájuk, nem az edzőre költjük, sokkal nagyobb kidobás beismerni egy 50-100 milliós játékosról, hogy bukás, mint egy edzőről.

Így lesz az, hogy egy 3-4 éves szerződéssel bíró játékos kvázi védve van, és megteheti, hogy nem szakad meg a mezért.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. november 9., vasárnap 20:41

RealRaúl77 írta: Én azon az állásponton vagyok, hogy első körben a keretet javítanám, az év során úgyis kiderülhet, ki szint, ki nem az, akinek büdös a meló, nem képes megdögleni a mezért, szintén mehet, a hiányosságokat pedig pótolni kell. Xabinak megadnék még 1-2 évet, hogy dolgozzon, alakítsa a keretet kedvére, akikkel a megfelelő taktikát ki tudja alakítani, akik melóznak, letámadnak, és eldönteném, hogy mondjuk Mbappé-Jude vonal köré építem azt. Ha a 3. évben is ilyen gondokat, hiányosságokat látunk, akkor lehet, nem tudta megugrani a feladatot a spanyol. Tudom, ez a Real Madrid, nincs idő.. De lehet, most egyszer jól is járhatnánk, ha kipróbáljuk. Kapkodással, összevisszasággal sem leszünk igazán előrébb.
Az írásod jó részével egyetértek!

Azonban sztem nálunk nem eszik olyan forrón a kását, hogy aki nem döglik meg a mezért mehet..
Volt itt ilyen játékos bőven aki szépen csücsükélt a padon, mert kényelmes volt és még se lett kirugdalva...
Sajnos tudják a játékosok is, hogy RM szintű játékosok iszonyat pénzbe kerülnek, vagy hatalmas fizetésért jönnek mostanában ingyen... nem nagyon vannak itt dobálva az eurómilliárdok mint egy MC,PSG,Chelsea stb vonaton a nagyobb nevekre, akik sokszor csak ígéretek...
Összegezve, a vezetőség sztem 10x is meggondolja hogy kidob-e valakit a keretből... inkább edzőt fog cserélni, hátha megtalálja valaki a hangot a játékosokkal... ami könnyen rosszul sülhet el, mert egyik edzőnek se lesz tekintélye..

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. november 9., vasárnap 20:05

Rodrygo becserélése önszabotázs volt ma is és az Anfielden is, de Vinire is ráférne a pad.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 9., vasárnap 19:26

Sok tényezős lehet ez, de annyi fixnek látszik, hogy sok év kell, hogy újra elitbe tartozzunk. Ez a keret egyszerűen csak nem az, nem gondolom, hogy bárki ebből jelentősen többet ki tudna hozni.

Xabi a hozzáállásával és a modern menedzselésével annyit azért elért, hogy sokkal stabilabban hozzuk a meccseket, mint tavaly. Oké, most volt két kudarc egymás után, de a meccsek nagyját simán hozzuk az újításokkal. Legjelentősebb, hogy ha nem szarik bele az első hármas, és rendesen végzik a letámadásokat, már az ellenfél térfelén visszaszerezzük a labdát, és esélyt sem adunk nekik, teljesen uralni tudjuk így a meccseket. Jó érzés ezt látni.

Barcát lefociztuk, egy elég szar barcát, de fontos győzelem volt. Bár úgy érzem, hogy azóta túlzottan el is szálltak a srácok fejben. Az utóbbi két meccsen nyoma nem volt a letámadásnak. Egy nívósabb ellenfél ellen azért, mert hiányzik a kvalitás, hogy őket is megfogjuk, ma pedig szintén nem látszott semmi, mert szart bele az egész csapat.

Ez a legveszélyesebb, hogy úgy tudnak elkényelmesedni a sztárjaink, hogy igazából nincs mire, mert nem bizonyítottuk be sehol sem, hogy európa elitje lennénk jelenleg. És ha nagy a mellény, és büdös a meló, akkor baszhatjuk az egész rendszerünk, hiába lenne jó, hiába hozott látványos fejlődést, nem primadonnákra van szabva. A baj az, hogy ez a csapat nem olyan erős, hogy elbírná ezeket a primadonnákat.

Jobb szélünk nincs, centerünk nincs. Kp harmatos, jobb védőnk egy középpályás. Egyedüli klasszisunk egy kapus, és Mbappé, ha úgy dönt, hogy szeretne is focizni, nem csak a fizetést felvenni, mint ma (talán még Jude, de megvárnám, hogy stabilan hozza újra azt, amit az első félvben mutatott). A padon olyanok vannak, mint Brahim, Rodrygo, Mendy, Alaba, Masta akiktől sokat nem lehet remélni, és Fran G, GG, Endrick, akik teljesen le lettek építve.

Xabinak is van sara, de neki azért adnék még időt. Borzasztóan fiatal, és az első nagy melója igazán. Valahol természetes, hogy nem megy egyből, hogy az egókat kezelje. Szerintem kifejezetten jól kezdte, aztán a Vini féle balhé megfoghatta őt, lehet rá is szóltak felülről, de azóta egyértelműen nem meri csak úgy mellőzni/lecserélni. Mbappét sose merte. Szintén érthetetlen, hogy miért erőltetjük a 433 felállást, amikor egyértelműen nincs jobbszélünk. Kezdetben nagy felüdülés volt, ahogy a csapatot forgatta, ahogy cserélt, de mostanság az is köhög. GG, és Endricket teljesen leépítette. De benne van, hogy nem mer a sztárokhoz úgy nyúlni, és pont egy Mbappé mögött van mindkettő a sorban. Vannak érthetetlen dolgok, de szerintem bőven van pozitív hatása is a spanyolnak.

Én azon az állásponton vagyok, hogy első körben a keretet javítanám, az év során úgyis kiderülhet, ki szint, ki nem az, akinek büdös a meló, nem képes megdögleni a mezért, szintén mehet, a hiányosságokat pedig pótolni kell. Xabinak megadnék még 1-2 évet, hogy dolgozzon, alakítsa a keretet kedvére, akikkel a megfelelő taktikát ki tudja alakítani, akik melóznak, letámadnak, és eldönteném, hogy mondjuk Mbappé-Jude vonal köré építem azt. Ha a 3. évben is ilyen gondokat, hiányosságokat látunk, akkor lehet, nem tudta megugrani a feladatot a spanyol. Tudom, ez a Real Madrid, nincs idő.. De lehet, most egyszer jól is járhatnánk, ha kipróbáljuk. Kapkodással, összevisszasággal sem leszünk igazán előrébb.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. november 9., vasárnap 19:24

Pad'em írta: Mbappét senki nem fogja lecserélni, Vinit lecserélte mindig jött is a világraszóló balhé, azóta már őt se lehet. Bellingham dettó, belőle is kinézem, hogy besértődne. Van három szent tehén a pályán, így elég nehéz belenyúlni a gyenge meccsekbe a padról.
Focicsapat ez vagy sztarsimogato szeretetszolgálat?
Nevetséges az egész.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 9., vasárnap 18:58

Mondjuk a dolgot megfordítva a jatekosokat se értenem miert ne hajtanának. Ha Carlo meg Xabi alatt is szarnak bele, akkor egy ido után elfog jonni az ido,hogy nem az edzot fogjak kirakni. Vagy csak nem csak őt. Tavalyi szezon után ugy gondolom mindenkinek bizonyítani valoja lenne..

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. november 9., vasárnap 18:55

Másik gondolat, Xabi valahová Ancelotti meg ZZ közé helyezné szerintem az edzői fellépést, de ezáltal nem bratyizik eleget és nincs akkora tekintélye sem mint a történelem egyik legjobb játékosának..vagy akár mint a történelem egyik legjobb edzőjének.

Ez nem a leverkusen. De ettől még nem temetem, csak sztem most jön rá mennyire más ez..
Nem illik.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. november 9., vasárnap 18:50

Szerintem láthatóan be van fosva az edző, Viniciust már nem meri cserélni, a másik kettőt alapból sem. Ahogy jönnek a hírek, az öltöző sincs meg teljesen, így marad a sablon játék a sablon cserékkel, csak a keret meg szarul van összerakva, hiányoznak pozíciók meg szerepkörök.

Innentől a kérdés hogy dob a gép tavasszal, nem konkrét terv van meg filozófia.
Nem illik.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 9., vasárnap 18:47

Nem tudunk gólokat lőni azt 2 csatár is rohad a padon.

Én nem tudom miért nem lehet feltenni a 2 fiatalt, akik kihajtják a belüket bármi van, ennél csak jobb lehetne.

Főleg Endricket hiányolom nagyon.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. november 9., vasárnap 18:39

Jobe Bellingham's parents, Mark and Denisse Bellingham, have been banned from Borussia Dortmund's dressing room after Mark confronted the club's manager and sporting director about Jobe's substitution at halftime during a game against St. Pauli. The incident occurred after Jobe's Bundesliga debut was cut short. While the club's director, Lars Ricken, downplayed the incident, he confirmed the new policy of banning all family members from the locker room area in the future.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. november 9., vasárnap 18:30

Miért hozná le az egyetlen klasszist a csapatból? Gyenge volt végig, de benne van az állandó villanás.

Nézve az idény eddigi meccseit, egyre inkább az a gyanúm, hogy itt hozzáállásbeli dolgok is vannak a képességek hiánya mellett.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 9., vasárnap 18:29

Ennyi erővel Carlo is maradhatott volna. Az intenzitás nyomát sem lehetett ma látni. Ha az edzőnek megmondják kinek kell játszani akkor semmi értelme az egésznek. Ha ez a mai Xabi akarata volt akkor meg ugyan ott toporgunk ahol tavaly. Carlonak is voltak jó időszakai

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 9., vasárnap 18:27

Mbappét senki nem fogja lecserélni, Vinit lecserélte mindig jött is a világraszóló balhé, azóta már őt se lehet. Bellingham dettó, belőle is kinézem, hogy besértődne. Van három szent tehén a pályán, így elég nehéz belenyúlni a gyenge meccsekbe a padról.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: