Brahim Díaz - 21
- Galacticos
Re: Brahim Díaz - 21
Ha barki nagyon hianyolna afrika kupan lesz.
Borzalmasan leepult.
Borzalmasan leepult.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
amúgy is...flori írta: Tökéletes lenne rotációba, nem tőle kell várni az extrát. Sorozatban bukik meg szinte mindenki azon a poszton, talán a kerethez kéne igazítani a formációt és nem fordítva. Amíg nem találunk oda normális embert, addig felesleges erőltetni ezt a 433-at.
top center kell Mbappé elé/mellé, aztán mehet Rodrygo Vini Endrick Brahim Masta is
így már lehetne új csapatot építeni
- flori
Tökéletes lenne rotációba, nem tőle kell várni az extrát. Sorozatban bukik meg szinte mindenki azon a poszton, talán a kerethez kéne igazítani a formációt és nem fordítva. Amíg nem találunk oda normális embert, addig felesleges erőltetni ezt a 433-at. Ancelotti legalább felismerte 23'-ban.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Galacticos
Nincs sztar jobbszelsonk ott lenne a lehetoseg bizonyitani ehhez kepest kritikan aluli. Cserekent is kezdokent is. Teljesen haszontalan. Quick sell.
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sajna minden cserejátékosnál eljön 1-2-3 idény után az a pont, amikor a motiváció meg a tűz már nem ugyanaz. Ennyi idő alatt belátják, hogy meghatározó kezdők sosem lesznek, ebbe a 10-20 perces csereszerepbe meg bele lehet fásulni.Galacticos írta: En tovabbra sem vagyok vele elegedett iden pedig kedvelem. Beall es nem hozza azt a lenduletet amit carlonal az elejen, bejon lassucska o is, testtel folyamatosan elnyomjak a cselei nem ulnek.
Itt lenne a lehetoseg hogy bevekeredje magat aztan lofasz amit lehoz.
Szerintem Brahimnál most jött el ez a pont.
- Galacticos
En tovabbra sem vagyok vele elegedett iden pedig kedvelem. Beall es nem hozza azt a lenduletet amit carlonal az elejen, bejon lassucska o is, testtel folyamatosan elnyomjak a cselei nem ulnek.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
“ Jobb lábas vagyok, amikor lövök és bal lábas, amikor cselezek”
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Tegnap mintha a palyan se lett volna. Kezdokent ertekelhetetlen, cserekent meg tavaly se adott sokat. 2023/2024-es szezonban penge volt, de en lassan cserekent se szamitanek ra, ha tartja ezt a langyi format.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem meg nagyon egyszerű a dolog. Kezdőként tud kb 2-3 jó meccset nyújtani de 90%-ban kevés. Egy tökéletes csereember az utolsó bő fél órára ahol küzd, hajt. Nincs ezzel se baj, mert kellenek az ilyen emberek is a csapatba a kérdés az, hogy el tudja-e fogadni ezt a szerepet.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lehet, hogy nála is megvan az ami sokaknál beütött a múltban. Megvan a hosszabbítás, elvan Ő akár csereként is a padon. Lehet tudni számokat? Amit jelenleg tudok az 2027 és valahol 7-8 milla között (luista vagyok megnyitni), Carreras és Huijsen is többet keres(ett) nála.
- Galacticos
Nekem eddig iden nagy csalodas a jateka. Teljesen eltunik mezonyben, alig van jatekban, nem mutatja magat. Pedig most itt lenne a lehetoseg hogy bejatssza magát de tenyleg nem tesz hozza a dolgokhoz.
Mastantuono sem mutatott eddig tul sokat, de o legalabb jon, elkeri, mutatja magat, teszi veszi. Brahim meg olyan mintha ki lenne zavarva szigoruan a vonal melle es ez nagyon nem all jol eddig neki es ezeket a vedoket akikkel iden szembe kerult egy az egybe se tudta levenni.
Mastantuono sem mutatott eddig tul sokat, de o legalabb jon, elkeri, mutatja magat, teszi veszi. Brahim meg olyan mintha ki lenne zavarva szigoruan a vonal melle es ez nagyon nem all jol eddig neki es ezeket a vedoket akikkel iden szembe kerult egy az egybe se tudta levenni.
It was agreed since June, Fabrizio revealed.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nem volt nagy meccse, de az sem segített, hogy Güler nagyrészt a bal oldalon helyezkedett, Valverde halvány volt, így legtöbbször ha átkerült hozzá, akkor nagyon egyedül volt. Nem értettem, hogy Arda miért Vini oldalán volt erőltetve, szerintem nagyon túl volt töltve az az oldal.
De amúgy első meccs, alakul még ez sokat, látszik, hogy teljesen már irányt vett a csapat, ez nem 2 nap alatt fog beérni.
De amúgy első meccs, alakul még ez sokat, látszik, hogy teljesen már irányt vett a csapat, ez nem 2 nap alatt fog beérni.
- wZoLee7
Részemről? Abszolút minden alkalommal. Azt sem értem miért erőltetjük Vinicius oldalát amikor egy labdatemető már hónapok óta.Babinho írta:Rodrygonál ez valaha érv volt e, hogy Lucas van mögötte, és hogy Vini és Mbappé mellett még néha Jude sem ért vissza, ergo se kp, se védelem nem volt mögötte...?wZoLee7 írta: Azért mielőtt leírjuk nézzük meg majd úgy is, hogy nem Trent van mögötte és nem a bal oldalon akarunk minden támadást vezetni.
Valoszinuleg nem veletlen,hogy minden tamadast a masik oldalon eroltetnek.wZoLee7 írta: Azért mielőtt leírjuk nézzük meg majd úgy is, hogy nem Trent van mögötte és nem a bal oldalon akarunk minden támadást vezetni.
O azert van ott,mert tud fel-le tekerni,nagyobb a munkabirasa.
Egy jo 12. ember,keret regisztraciohoz is kell.
Se tobb,se kevesebb.
- Galacticos
Attol hogy gyengebb vedo van mogottuk, mar nem lehet megcsinalni sikeresen egy cselt, vagy egy lefordulast, egy jo felpasszt vagy barmit?
Tegnap brahim az o fizikamaval beult a benga vedo olebe es fedezte a labdat akarhanyszor rapasszoltak, rendre elnyomtak es elvesztette. Ez nem trent hibaja.
Mastantuono se tett hozza tul sokat elorefele, de mutatta magat, tette vette, kerte, lemozgott.. brahim meg mintha odaragasztottak volna az oldalvonalhoz es a vedo arnyekaba vegig nezte a meccset.
Tegnap brahim az o fizikamaval beult a benga vedo olebe es fedezte a labdat akarhanyszor rapasszoltak, rendre elnyomtak es elvesztette. Ez nem trent hibaja.
Mastantuono se tett hozza tul sokat elorefele, de mutatta magat, tette vette, kerte, lemozgott.. brahim meg mintha odaragasztottak volna az oldalvonalhoz es a vedo arnyekaba vegig nezte a meccset.
Rodrygonál ez valaha érv volt e, hogy Lucas van mögötte, és hogy Vini és Mbappé mellett még néha Jude sem ért vissza, ergo se kp, se védelem nem volt mögötte...?wZoLee7 írta: Azért mielőtt leírjuk nézzük meg majd úgy is, hogy nem Trent van mögötte és nem a bal oldalon akarunk minden támadást vezetni.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Olyan szempontból érthető, hogy teljesen más a szitu, amikor totál frissen kell beállnod a 70perces védők ellen, főleg ha már sárga is villant, akkor már odalépni sem mernek úgy, mint az elejétől..
Szóval ebben az esetben 20perc alatt kiadod, ami a csövön kifér, ez meg nyilván látványosabb, mint amikor valamennyire be kell osztanod magad és még ráadásul a védők is koncentráltabbak.
Szóval ebben az esetben 20perc alatt kiadod, ami a csövön kifér, ez meg nyilván látványosabb, mint amikor valamennyire be kell osztanod magad és még ráadásul a védők is koncentráltabbak.
- wZoLee7
Azért mielőtt leírjuk nézzük meg majd úgy is, hogy nem Trent van mögötte és nem a bal oldalon akarunk minden támadást vezetni.
Én őt nem értem a legjobban.
Itt lenne a lehetőség erre szinte 0 teljesítmény minden meccsen.
Szerintem a kis argentín kölyök hamar ki fogja szorítani.
Itt lenne a lehetőség erre szinte 0 teljesítmény minden meccsen.
Szerintem a kis argentín kölyök hamar ki fogja szorítani.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”