Realista24 írta:
De mit nem lehet azon felfogni?
Eloszor is, allitsal mar magadon. Mit gondolsz ki vagy te, hogy ilyen hangnemet meguss, csak mert nem mindenki szektas mint te?
Masodszor, lehessen mar leirnia az embernek a velemenyet, meg akkor is, ha eppen nem csöppen el a Tiszatol. Ha meg nem tetszik, akkor a reddit a te oldalad, ahol felallva tapsolnak meg pluszegyeznek mindennek, amiben szopkodod MP-t es szarozod OV-t.
Azért kicsit neccesebb hangnemek is mennek nap mint nap, mint amilyen felütéssel kezdtem a mondandóm, de elismerem, tény nem volt a legszerencsésebb.
Másodszor meg nyugodtan írja le mindenki a véleményét, azért van itt ez a fórum, de lehessen már akkor azt is leírni, hogy nem fair egyáltalán a véleményem szerint ahogy vannak kezelve a dolgok, ahogy a Fidesz sincs véleményem szerint úgy kezelve, ahogy azt a tetteik szerint kijárna nekik, úgy a másik oldal se, csak ellentétes irányban.
Senki nem mondja, hogy itt kánaán lesz, de előjön a szokásos mantra, hogy úgy teledumáljuk magunkat mindennel is, hogy a nulladik lépésig nem jutunk el.
Majd ha a Tisza hatalomra kerül el is kell kezdeni ténylegesen problémázni ha van miért, már pedig lesz, de az már egy sokkal-sokkal-sokkal kisebb probléma lesz, mint ami most van, mert jelenleg akkora gáz van.
Persze megértem, aki már most minden egyes kis baljós jel mögé a legrosszabbat képzeli, de túl sok értelme nem sok van.
Mintha át kellene ugrani egy folyót, azt nem teszed, mert mi van ha esetleg vizes leszel, helyette megdöglesz ugyanazon az oldalt.
Elsőnek menjünk át, a többi majd csak utána jön.
Hót letojom a Tiszát, ezt a maffiát kell eltakarítani, felőlem az MKKP vagy a Momentum is megtehetné, de nem ők vannak ott.
Ez egy közösség, ami az országért van, az ég világon nincsen semmi rendes megszokott politikai alapja, de miután Orbánék teljesen elmosták a bal meg jobboldalt, voltak már antikommunistáktól kezdve komcsik is és lehetne ezt még sorolni, lehet pont ez kell, hogy észszerűen kelljen kormányozni és nem beragadni egy előre meghatározott polcra.
MP sztem kajak valami új Petőfi Sanyi akar lenni, akiről majd utcákat neveznek el, de ez elég nehéz lesz, ha szarul fogja csinálni a dolgait.
De inkább egy wannabe Petőfi Sándor legyen a gondunk, mint egy wannabe Putyin.