Békehehe. Meg a faszom.
Haboru kell. Vesszen a fityesz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 8., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. november 8., szombat 18:14
Vagy feltörték a kontóját, vagy végleg megöregedett..Realista24 írta:Mi van ma veled tesomsz?hehetheoriginal írta: Most itt egyetertek, az elmult napokban hibat hibara halmoz mp, ez a szivarogtatas/lopas temaban ugye nem igy kellett volna sztem kommunikalni, olvasok tole olyat fb-n, hogy beleszallt viktorekba, akik epp usaban kotnek uzleteket, hogy valoban tobb labon alljunk (nem tudom mi igaz ebbol, mi mennyi es mik mennek a hatterben, de siman vedheto a fityesz ebbol a szempontból, hogy nem csak szovjet iranyba mennek), de mp mar irja, hogy kiarusitottak, eladtak az orszagot... Ket percre az uzlet bejelentese utan, idegbol, minden hatterinfo vagy teny ismerete nelkul, kurva amator sztem...
Ha faradt vagy petyko basszalakki menjel el egy hosszu hetvegere hevizre tomd ki az asszonyt a termalban, de nem kene ilyen egyre tobb magas labdat adni, mert kezd latszani, hogy megviselnek es kifarasztanak honaprol honapra, naluk van minden forras, anyagi, emberi, szoval pihenni kene, gondolkodni egyet, vagy radobni egy monster energyt, hogy akkor menjen szivrohamigOlyan pluszegyet veretek erre a hsz-re, hogy kettot er.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 8., szombat 17:48
Mi van ma veled tesomsz?hehetheoriginal írta: Most itt egyetertek, az elmult napokban hibat hibara halmoz mp, ez a szivarogtatas/lopas temaban ugye nem igy kellett volna sztem kommunikalni, olvasok tole olyat fb-n, hogy beleszallt viktorekba, akik epp usaban kotnek uzleteket, hogy valoban tobb labon alljunk (nem tudom mi igaz ebbol, mi mennyi es mik mennek a hatterben, de siman vedheto a fityesz ebbol a szempontból, hogy nem csak szovjet iranyba mennek), de mp mar irja, hogy kiarusitottak, eladtak az orszagot... Ket percre az uzlet bejelentese utan, idegbol, minden hatterinfo vagy teny ismerete nelkul, kurva amator sztem...
Ha faradt vagy petyko basszalakki menjel el egy hosszu hetvegere hevizre tomd ki az asszonyt a termalban, de nem kene ilyen egyre tobb magas labdat adni, mert kezd latszani, hogy megviselnek es kifarasztanak honaprol honapra, naluk van minden forras, anyagi, emberi, szoval pihenni kene, gondolkodni egyet, vagy radobni egy monster energyt, hogy akkor menjen szivrohamig
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 8., szombat 17:45
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. november 8., szombat 17:41
Ne tedd, menthetetlen a helyzet.ferni írta:
Na mindegy, én még bízok a magyar társadalomban, de necces lesz.
Viszont ha ezzel se sikerül őket leváltani, ennyi beletett munkával az mindent is el fog mondani a magyar néplélekről.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 8., szombat 16:59
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. november 8., szombat 16:56
Szerintem ezt egyszeruen tulgondolod. Jo esellyel a fidesz igy-vagy ugy (tudok neked peldat mondani, hogyan tori eszak-korea a blockchaineket, es egeszen elkepeszto modszerek) de megszerezte az adatokat (megrendelesen keresztul) es a cel az egyszeruen a civilek megfelemlitese volt listazassal, amit meg is tettek. Ha a tisza generalta volna a balhet maganak, akkor mas lefolyasa lett volna. Egyreszt jelentettek rogton a hatosagoknak es szinte azonnal kiderul. Masreszt ertesitettek az erintetteket, megfelelo modon. A nyilvanossagnak ehhez semmi koze, hiaba hianyolod.Realista24 írta: Adva van egy applikacio.
Ennek a védelme nem túl erős.
Az adatokat nem kötelező megadni, vagy lehet habisztit megadni ahogy itt megtanulhattam pár kollegatol.
A magát értelmiségnek valló szavazóbázis többsége azonban megad mindent, mert vakon megbíznak egy politikusban. Vagyis kettőben, mert azt hittek hogy adott esetben a másik oldal nem próbálja megszerezni az adatokat.
Az adatokat ellopjak és közzéteszik, és amikor az adatbázis tulaja annyit nem közöl hogy bocsanat, akkor előjön az hogy igazából semmi olyan adat nem volt ott vagy nem kellett volna megadni, ami kényes. És inkább hárítja a felelősséget és mutogat arra, akitől amúgy is azt várja az ember hogy meg fogja szerezni törvényes vagy törvénytelen úton.
Egyre inkább az az érzésem hogy ez szándékosan generált balhé, hogy többen jussanak arra a következtetésre, amit a kolléga most beírt ide is.
Hanyinger az egész. Bocsanat, kajak hanyinger az egész Viktortól Magyar Peterig.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 8., szombat 15:29
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. november 8., szombat 13:30
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. november 8., szombat 13:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 8., szombat 13:17
kabaré.Babinho írta: Köszi, igen így mutatjabenne vagyok, megnyugodtam.
Tegnap a városházán volt benn a volt főnököm (vállalkozó).
Mondták neki hogy gond van, mert több embere benne van a listában, így a közös munka veszélybe került. Engem is még hozzá kötnek mert 11 évig dolgoztunk együtt (pályázatok)
Hát most ez lesz, akit lehet ellehetlenítenek.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. november 8., szombat 13:14
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. november 8., szombat 12:57
Bocs, most látom, hogy mivel ez szenzitív databreachnek van minősítve, itt kell a Dashboard oldalon megadni az emailed, és kapsz egy visszaigazoló emailt, hogy megerősítsd, hogy te vagy az: https://haveibeenpwned.com/Dashboard/Si ... FDashboardswfan írta:Van egy oldal, a Have I been Pwned? amit kifejezetten data breach-ek ellenőrzésére hoztak létre, felkerült már a Tisza Leak is. Úgy működik, hogyha beregelsz ide egy email címmel, akkor az oldal megmondja, hogy az email címed benne van-e a szivárgásban, sőt ha később benne lennél egy leakben, akkor arról értesítenek is emailen. Szóval magadat igen, másokat nem tudsz leellenőrizni.Babinho írta: Valaki püben eltudja küldeni a térkép linkjét?
Checkolnám magam
https://haveibeenpwned.com/Breach/Tisza
Másoknak is ezt javaslom, ha magukat ellenőrizni akarják, ezzel mások adataiban nem turkáltok.
Bár nekem azt írja, nem vagyok benne (de 12 másik szivárgásban igen, lol) miközben én tegnap láttam magamat a térképen![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. november 8., szombat 12:30
Van egy oldal, a Have I been Pwned? amit kifejezetten data breach-ek ellenőrzésére hoztak létre, felkerült már a Tisza Leak is. Úgy működik, hogyha beregelsz ide egy email címmel, akkor az oldal megmondja, hogy az email címed benne van-e a szivárgásban, sőt ha később benne lennél egy leakben, akkor arról értesítenek is emailen. Szóval magadat igen, másokat nem tudsz leellenőrizni.Babinho írta: Valaki püben eltudja küldeni a térkép linkjét?
Checkolnám magam
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. november 8., szombat 11:11
HozzászólásSzerző: rikko » 2025. november 8., szombat 10:55
Ceaucescu reloaded , part 1.Marky írta: Egeszen uj szintre kerult a weimarizalodas. Eddig csak politikai szereploket, vagy a mediat tamadtak, de most mar az egyszeru civilek is celkeresztben vannak. Hanyingerem van ettol az egesztol.
Ne legyen igazam, de lesz itt meg nyaron fizikai osszecsapas is, nem csak verbalis ugatas. Lassan kifutunk a hatarokbol, amit at lehet lepni.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. november 8., szombat 10:43
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. november 8., szombat 9:55
elvileg lelottek az oldaltBabinho írta: Valaki püben eltudja küldeni a térkép linkjét?
Checkolnám magam
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. november 8., szombat 9:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 8., szombat 9:50
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem