Mi van ma veled tesomsz?hehetheoriginal írta: Most itt egyetertek, az elmult napokban hibat hibara halmoz mp, ez a szivarogtatas/lopas temaban ugye nem igy kellett volna sztem kommunikalni, olvasok tole olyat fb-n, hogy beleszallt viktorekba, akik epp usaban kotnek uzleteket, hogy valoban tobb labon alljunk (nem tudom mi igaz ebbol, mi mennyi es mik mennek a hatterben, de siman vedheto a fityesz ebbol a szempontból, hogy nem csak szovjet iranyba mennek), de mp mar irja, hogy kiarusitottak, eladtak az orszagot... Ket percre az uzlet bejelentese utan, idegbol, minden hatterinfo vagy teny ismerete nelkul, kurva amator sztem...
Ha faradt vagy petyko basszalakki menjel el egy hosszu hetvegere hevizre tomd ki az asszonyt a termalban, de nem kene ilyen egyre tobb magas labdat adni, mert kezd latszani, hogy megviselnek es kifarasztanak honaprol honapra, naluk van minden forras, anyagi, emberi, szoval pihenni kene, gondolkodni egyet, vagy radobni egy monster energyt, hogy akkor menjen szivrohamig
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Most itt egyetertek, az elmult napokban hibat hibara halmoz mp, ez a szivarogtatas/lopas temaban ugye nem igy kellett volna sztem kommunikalni, olvasok tole olyat fb-n, hogy beleszallt viktorekba, akik epp usaban kotnek uzleteket, hogy valoban tobb labon alljunk (nem tudom mi igaz ebbol, mi mennyi es mik mennek a hatterben, de siman vedheto a fityesz ebbol a szempontból, hogy nem csak szovjet iranyba mennek), de mp mar irja, hogy kiarusitottak, eladtak az orszagot... Ket percre az uzlet bejelentese utan, idegbol, minden hatterinfo vagy teny ismerete nelkul, kurva amator sztem...
Ha faradt vagy petyko basszalakki menjel el egy hosszu hetvegere hevizre tomd ki az asszonyt a termalban, de nem kene ilyen egyre tobb magas labdat adni, mert kezd latszani, hogy megviselnek es kifarasztanak honaprol honapra, naluk van minden forras, anyagi, emberi, szoval pihenni kene, gondolkodni egyet, vagy radobni egy monster energyt, hogy akkor menjen szivrohamig
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ne tedd, menthetetlen a helyzet.ferni írta:
Na mindegy, én még bízok a magyar társadalomban, de necces lesz.
Viszont ha ezzel se sikerül őket leváltani, ennyi beletett munkával az mindent is el fog mondani a magyar néplélekről.
A néplélekről elmond mindent, hogy tapsolnak a dagadék minden mozdulatára még mindig 2,5 millióan.
És berettegtették az átlagmagyart tiszató péterrel, mert kiárulja prüsszelnek a hazánkat.
okádék hányinger ami megy, de hát mindig vannak hülyeségre vevő emberek.
Meg tudnak bárkit félemlíteni, más nem maradt nekik, okosan az emberek zsebére hatnak minden intézkedésük erről szól: pénzt adnak, és rettegtetnek ha nem ők lesznek akkor tiszató péter meg vonderleyen elveszi, miközben Zelenszkij a nemlétező ukrajna diktátora elvágja a gázvezetékeket.
Ez a szintje a magyar társadalomnak, népléleknek.
TiszatóPéter
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem hiányolom hiába, mert az én normam szerint hiányzik. Neked nem, elfogadom.
Az ország vezetésére készül, és állítólag transzparenciara.
Az ország vezetésére készül, és állítólag transzparenciara.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem ezt egyszeruen tulgondolod. Jo esellyel a fidesz igy-vagy ugy (tudok neked peldat mondani, hogyan tori eszak-korea a blockchaineket, es egeszen elkepeszto modszerek) de megszerezte az adatokat (megrendelesen keresztul) es a cel az egyszeruen a civilek megfelemlitese volt listazassal, amit meg is tettek. Ha a tisza generalta volna a balhet maganak, akkor mas lefolyasa lett volna. Egyreszt jelentettek rogton a hatosagoknak es szinte azonnal kiderul. Masreszt ertesitettek az erintetteket, megfelelo modon. A nyilvanossagnak ehhez semmi koze, hiaba hianyolod.Realista24 írta: Adva van egy applikacio.
Ennek a védelme nem túl erős.
Az adatokat nem kötelező megadni, vagy lehet habisztit megadni ahogy itt megtanulhattam pár kollegatol.
A magát értelmiségnek valló szavazóbázis többsége azonban megad mindent, mert vakon megbíznak egy politikusban. Vagyis kettőben, mert azt hittek hogy adott esetben a másik oldal nem próbálja megszerezni az adatokat.
Az adatokat ellopjak és közzéteszik, és amikor az adatbázis tulaja annyit nem közöl hogy bocsanat, akkor előjön az hogy igazából semmi olyan adat nem volt ott vagy nem kellett volna megadni, ami kényes. És inkább hárítja a felelősséget és mutogat arra, akitől amúgy is azt várja az ember hogy meg fogja szerezni törvényes vagy törvénytelen úton.
Egyre inkább az az érzésem hogy ez szándékosan generált balhé, hogy többen jussanak arra a következtetésre, amit a kolléga most beírt ide is.
Hanyinger az egész. Bocsanat, kajak hanyinger az egész Viktortól Magyar Peterig.
A felelosseget ezzel vallalta is, ezert nem allja meg a helyet, hogy haritja.
Es egyebkent meg mindig akar kerdes akar nem, ez a fidesz "zsenialitasa". Ok tenyleg ennyire hulyek.
Én is azt mondom szorosabb, mint hisszük.
Sajnos nagyon hatékony a propaganda.
Kemény menet lesz.
Látjuk itt már az se baj ha törvénytelen minden is rendszer szinten, akkor is tolják fullba a kretént.
Lesznek még csúnya dolgok áprilisig.
De azért ez a 150-200k ember listázása ott van a legkeményebb cuccok között.
Félelmetes meddig fognak még süllyedni.
Egyszerűen a Fidesz hamarabb eléri az átlag embert, aki szarik az egészre, azt hall pár sor propagandát választás előtt azt elmegy szavazni.
Viszont ha ezzel se sikerül őket leváltani, ennyi beletett munkával az mindent is el fog mondani a magyar néplélekről.
Sajnos nagyon hatékony a propaganda.
Kemény menet lesz.
Látjuk itt már az se baj ha törvénytelen minden is rendszer szinten, akkor is tolják fullba a kretént.
Lesznek még csúnya dolgok áprilisig.
De azért ez a 150-200k ember listázása ott van a legkeményebb cuccok között.
Félelmetes meddig fognak még süllyedni.
Egyszerűen a Fidesz hamarabb eléri az átlag embert, aki szarik az egészre, azt hall pár sor propagandát választás előtt azt elmegy szavazni.
Szerintem nem lesz kormányváltás, túl sok a megvezetett ember, milliók még mindig.
Ha pedig nagy véletlen lesz is, akkor sem tűnnek el, minden az ő kezükben van.
Ha pedig a tisza kormányra kerül, sokan kiállnak majd mögölük, mert most is csak kötelessegből állnak be, olyan ellenzékük lesz, ami ellen tehetlenek lesznek. Főleg üres kasszával, és fidesz csapdákkal tarkítva.
Szerintem már késő, beszoptuk
Ja amúgy nézzétek meg a magyar hang interjút Frei Tamással, jó lett.
Ha pedig nagy véletlen lesz is, akkor sem tűnnek el, minden az ő kezükben van.
Ha pedig a tisza kormányra kerül, sokan kiállnak majd mögölük, mert most is csak kötelessegből állnak be, olyan ellenzékük lesz, ami ellen tehetlenek lesznek. Főleg üres kasszával, és fidesz csapdákkal tarkítva.
Szerintem már késő, beszoptuk
Ja amúgy nézzétek meg a magyar hang interjút Frei Tamással, jó lett.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kabaré.Babinho írta: Köszi, igen így mutatjabenne vagyok, megnyugodtam.
Tegnap a városházán volt benn a volt főnököm (vállalkozó).
Mondták neki hogy gond van, mert több embere benne van a listában, így a közös munka veszélybe került. Engem is még hozzá kötnek mert 11 évig dolgoztunk együtt (pályázatok)
Hát most ez lesz, akit lehet ellehetlenítenek.
Feherterror
Hagyjuk.
Bármit megtehetnek.
Nézzük inkább a sztarboxot
thereisonly1ronaldo
Köszi, igen így mutatja
benne vagyok, megnyugodtam.
Mondták neki hogy gond van, mert több embere benne van a listában, így a közös munka veszélybe került. Engem is még hozzá kötnek mert 11 évig dolgoztunk együtt (pályázatok)
Bocs, most látom, hogy mivel ez szenzitív databreachnek van minősítve, itt kell a Dashboard oldalon megadni az emailed, és kapsz egy visszaigazoló emailt, hogy megerősítsd, hogy te vagy az: https://haveibeenpwned.com/Dashboard/Si ... FDashboardswfan írta:Van egy oldal, a Have I been Pwned? amit kifejezetten data breach-ek ellenőrzésére hoztak létre, felkerült már a Tisza Leak is. Úgy működik, hogyha beregelsz ide egy email címmel, akkor az oldal megmondja, hogy az email címed benne van-e a szivárgásban, sőt ha később benne lennél egy leakben, akkor arról értesítenek is emailen. Szóval magadat igen, másokat nem tudsz leellenőrizni.Babinho írta: Valaki püben eltudja küldeni a térkép linkjét?
Checkolnám magam
https://haveibeenpwned.com/Breach/Tisza
Másoknak is ezt javaslom, ha magukat ellenőrizni akarják, ezzel mások adataiban nem turkáltok.
Bár nekem azt írja, nem vagyok benne (de 12 másik szivárgásban igen, lol) miközben én tegnap láttam magamat a térképen![]()
Ha itt lépek be, valóban kiírja, hogy benne vagyok
Van egy oldal, a Have I been Pwned? amit kifejezetten data breach-ek ellenőrzésére hoztak létre, felkerült már a Tisza Leak is. Úgy működik, hogyha beregelsz ide egy email címmel, akkor az oldal megmondja, hogy az email címed benne van-e a szivárgásban, sőt ha később benne lennél egy leakben, akkor arról értesítenek is emailen. Szóval magadat igen, másokat nem tudsz leellenőrizni.Babinho írta: Valaki püben eltudja küldeni a térkép linkjét?
Checkolnám magam
https://haveibeenpwned.com/Breach/Tisza
Másoknak is ezt javaslom, ha magukat ellenőrizni akarják, ezzel mások adataiban nem turkáltok.
Bár nekem azt írja, nem vagyok benne (de 12 másik szivárgásban igen, lol) miközben én tegnap láttam magamat a térképen
https://444.hu/2025/11/08/feher-hazi-fo ... t-vallalta
kisebb hazudozas volt megint, elnezzuk
466 milliardba kerult ez a kis 1 eves mentesseg de hat ki szamolja
gondolom m1en se 1 ev se 466 milliardrol nem esik szo
kisebb hazudozas volt megint, elnezzuk
466 milliardba kerult ez a kis 1 eves mentesseg de hat ki szamolja
gondolom m1en se 1 ev se 466 milliardrol nem esik szo
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Ceaucescu reloaded , part 1.Marky írta: Egeszen uj szintre kerult a weimarizalodas. Eddig csak politikai szereploket, vagy a mediat tamadtak, de most mar az egyszeru civilek is celkeresztben vannak. Hanyingerem van ettol az egesztol.
Ne legyen igazam, de lesz itt meg nyaron fizikai osszecsapas is, nem csak verbalis ugatas. Lassan kifutunk a hatarokbol, amit at lehet lepni.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Egeszen uj szintre kerult a weimarizalodas. Eddig csak politikai szereploket, vagy a mediat tamadtak, de most mar az egyszeru civilek is celkeresztben vannak. Hanyingerem van ettol az egesztol.
Ne legyen igazam, de lesz itt meg nyaron fizikai osszecsapas is, nem csak verbalis ugatas. Lassan kifutunk a hatarokbol, amit at lehet lepni.
elvileg lelottek az oldaltBabinho írta: Valaki püben eltudja küldeni a térkép linkjét?
Checkolnám magam
vpnrol is probaltam de nem toltott be
valamelyik univerzumban:
Valaki püben eltudja küldeni a térkép linkjét?
Checkolnám magam
Checkolnám magam
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Formalitás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én erintett vagyok, azóta kaptam nem egy levelet a Tiszától, igényelhetek jogi segítséget, feljelentéstervezetet is küldtek, stb. Ennek fényében nem egészen értem az utolsó mondatot.Realista24 írta: Adva van egy applikacio.
Az adatokat nem kötelező megadni, vagy lehet habisztit megadni ahogy itt megtanulhattam pár kollegatol.
A magát értelmiségnek valló szavazóbázis többsége azonban megad mindent, mert vakon megbíznak egy politikusban. Vagyis kettőben, mert azt hittek hogy adott esetben a másik oldal nem próbálja megszerezni az adatokat.
Az adatokat ellopjak és közzéteszik, és amikor az adatbázis tulaja annyit nem közöl hogy bocsanat, akkor előjön az hogy igazából semmi olyan adat nem volt ott vagy nem kellett volna megadni, ami kényes. És inkább hárítja a felelősséget és mutogat arra, akitől amúgy is azt várja az ember hogy meg fogja szerezni törvényes vagy törvénytelen úton.
Egyre inkább az az érzésem hogy ez szándékosan generált balhé, hogy többen jussanak arra a következtetésre, amit a kolléga most beírt ide is.
Hanyinger az egész. Bocsanat, kajak hanyinger az egész Viktortól Magyar Peterig.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Adva van egy applikacio.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema