Vagy feltörték a kontóját, vagy végleg megöregedett..Realista24 írta:Mi van ma veled tesomsz?hehetheoriginal írta: Most itt egyetertek, az elmult napokban hibat hibara halmoz mp, ez a szivarogtatas/lopas temaban ugye nem igy kellett volna sztem kommunikalni, olvasok tole olyat fb-n, hogy beleszallt viktorekba, akik epp usaban kotnek uzleteket, hogy valoban tobb labon alljunk (nem tudom mi igaz ebbol, mi mennyi es mik mennek a hatterben, de siman vedheto a fityesz ebbol a szempontból, hogy nem csak szovjet iranyba mennek), de mp mar irja, hogy kiarusitottak, eladtak az orszagot... Ket percre az uzlet bejelentese utan, idegbol, minden hatterinfo vagy teny ismerete nelkul, kurva amator sztem...
Ha faradt vagy petyko basszalakki menjel el egy hosszu hetvegere hevizre tomd ki az asszonyt a termalban, de nem kene ilyen egyre tobb magas labdat adni, mert kezd latszani, hogy megviselnek es kifarasztanak honaprol honapra, naluk van minden forras, anyagi, emberi, szoval pihenni kene, gondolkodni egyet, vagy radobni egy monster energyt, hogy akkor menjen szivrohamigOlyan pluszegyet veretek erre a hsz-re, hogy kettot er.
Megy körbe a topicocba és a nyugalom bajnokát mutatja..
Remélem minden rendben Hehe! Ha valami baj van itt vagyunk, segítünk..Kezd megrémiszteni ez az egyetértő béke-hehe..