Most nem azért, de jelenleg nem ez van? A Fidesz médiából nem az ömlik, hogy a "Tisza ukránoknak adta a magyarok adatait", csak mellé odateszik még azt is, hogy: "közben Magyar Péter hazudik erről és valótlanul támadja/vádolja Orbánt és az oroszokat"?nuevo_ericco írta:Lehet. De szerintem a választásokat sosem azok döntik el, akik aktívan érdeklődnek a közélet iránt, és ezt a viselkedést esetleg jutalmazni tudnák. Azok fogják eldönteni, akik maximum két héttel a választások előtt fognak bekapcsolódni az eseményekbe, azok pedig csak azt hallanák ebben az esetben, hogy a Tisza ukránoknak adta a magyarok adatait, egyszerűen kell az időben felépített ellennarratíva. 4 éve is így lett MZP-ből a háború ügynöke.Realista24 írta:
Szerintem meg pont az ilyen lepesek kellenek ahhoz, hogy a 10-20 eve berogzult politikai felfogas es a politikusokrol alkotott velemeny elinduljon egy masik iranyba.
A gond az, hogy tovabbra is tapsolnak a mar jol bevalt viselkedesi mintanak csak azert, mert most o az ellenzek.
Azt megértem, hogy az elején kellett egyfajta agresszió. De azt nem értem, hogyan lehet tapsolni ahhoz, amit már mindenki gyűlöl a Fidesznél. Tökéletes önbecsapás.
Tisza app: kezdem úgy érezni, hogy inkább adat kiszivárogtatás volt, mint feltörés. Egyrészt október 5.-ei állapot ment ki a netre. Másrészt olyanok adatai is benne vannak, akik állításuk szerint nem töltötték le az applikációt (Alföldi például), de máshol megadhatták az adataikat (pultnál, fellépésnél, konzultációnál, stb). Ez inkább arra utal, hogy egy összesített lista került ki, ami inkább úgy valósulhat meg, ha valaki azt belülről teszi ki. Különös viszont, hogy míg az első szivárogtatás az Indexhez (a Fideszhez) ment először (tehát nagy valószínűséggel egy beépített emberke lehetett a szivárogtató), itt elsőnek a netre került ki