Trent Alexander-Arnold - 12

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Faust
El director de fotografía

Re: Trent Alexander-Arnold - 12

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. december 4., csütörtök 19:17

Nem kovetek egyetlen mas nagycsapatot, de van meg barhol klub, aki ennyiszer szalad bele a faszerdobe serulesek teren? Tragikomedia az egesz ami itt megy hosszu evek ota a kulonbozo, kisebb-nagyobb serulesekbol “felepulo” jatekosokkal.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. december 4., csütörtök 19:16

kodo írta:
Jim írta: 1 Castillás jobbhátvédet most már tényleg kipróbálhatnánk legalább a kisebb meccseken :hmmm:
Valószínűbb hogy Valverdet vagy Camavingat beerolteti oda, minthogy jatszon ott valaki akinek ez a posztja.
tudom, és még el is fogadom Bl meccseken...
de, hogy bajnokikon nem lehet betenni 1-1 fiatalt, továbbra is érhetetlen :roll:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. december 4., csütörtök 18:41

Jim írta: 1 Castillás jobbhátvédet most már tényleg kipróbálhatnánk legalább a kisebb meccseken :hmmm:
Valószínűbb hogy Valverdet vagy Camavingat beerolteti oda, minthogy jatszon ott valaki akinek ez a posztja.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. december 4., csütörtök 17:41

David Jiménez. Ő az egyetlen opció. Támadó szellemű jobbhátvéd, aki viszonylag ponterős.

Álex Jiménez pedig a Milan játékosa kölcsönben a Bournemouthban, de azt hiszem még van rá visszavásárlási opció. Ő maximum nyáron lehet opció, mert ebben a szezonban már pályára lépett két különböző klubban.
Hala Madrid y nada más 🤍

NemMoby
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: NemMoby » 2025. december 4., csütörtök 17:37

Én télen visszaküldeném ingyen Liverpoolba, csak a pénzt viszi

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 4., csütörtök 16:17

Nem szabadna ezt sokáig húzni, nem vagyok előrébb vele. Vagy Őt vagy Carvajalt adjuk el, válunk meg tőle, hogy tudjunk hozni valakit aki bevethető is lesz. Nálam nincs kérdés, rá kell csapni egy vissza a feladónak matricát aztán keressen egy PL klubot magának. A legjobb formájában sosem látjuk már, a mostani meg talán elég lenne ha nem lenne sérülékeny ennyire.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. december 4., csütörtök 15:59

az fasza megint ket honap :lol: ami meg viccesebb, hogy semmi fajdalom nyomat nem latni a fejen a csavonak, muktkor is ez volt, faarcal beintette az orvosokat utana meg lesetalt.

jol beszoptuk
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. december 4., csütörtök 15:27

1 Castillás jobbhátvédet most már tényleg kipróbálhatnánk legalább a kisebb meccseken :hmmm:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. december 4., csütörtök 15:19

Pad'em írta: BREAKING: Trent is OUT for two months. @AranchaMOBILE

Carvajal remains injured for at least another MONTH.

Fede Valverde will return to RB to cover. @COPE
Nem baj már épp kezdett összeálni a közepe és akár Fede is pihenhetett volna, így legalább tovább nyúzhazjuk őt is amíg egyszer össze nem esik.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. december 4., csütörtök 14:33

Vicc.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. december 4., csütörtök 13:57

Miért is ne pont akkor amikor az ember végre elkezdte mutatni azt az arcát amiért valójában is hoztuk. Talán leghamarabb március lesz mire a formát tudja újra időzíteni. Elnézve azt is, hogy Carvajal is beteg szobában van egyáltalán nem érzem azt, hogy ez a poszt megoldott a következő években, nyugodtan lehet nézelődni a piacon.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 4., csütörtök 13:41

BREAKING: Trent is OUT for two months. @AranchaMOBILE

Carvajal remains injured for at least another MONTH.

Fede Valverde will return to RB to cover. @COPE
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. december 4., csütörtök 9:01

Nagy igazolas volt.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. december 4., csütörtök 8:39

Ebbol se lesz mar meghatarozo jatekos. :ike: Fel eve van itt es a 3. serules. Ebbol 2 serules tobb mint 2 honap kieses, vicc.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. november 6., csütörtök 21:38

Halfkey írta: Én értem hogy csak reagáltál dortev hszére, remélem te is érted hogy ez a reakció cáfolatnak hangzott a mondandójára - miközben nem cáfolja. De nem gond, félreértettük egymást, van ilyen.
Ezert erdemes elobb kerdezni, mintsem egybol vadaskodni. Egy egyszeru tenyt irtam, hogy a Pool tamadorepertoarja eros volt, mert ket jol fejelo jatekos volt, senki nem irta, hogy emiatt lett sztar, nem is ertem ezt a gondolatmeneted.

Nunezhez visszaterve, nekem valahogy ugy maradt meg az emlekezetemben, hogy tobb percet kapott, de koszi a korrekciot.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. november 6., csütörtök 20:48

Én értem hogy csak reagáltál dortev hszére, remélem te is érted hogy ez a reakció cáfolatnak hangzott a mondandójára - miközben nem cáfolja. De nem gond, félreértettük egymást, van ilyen.

Ellenben ne állítsunk már valótlanságokat

1. Szezonja
Mo 4300
Nunez 2366
Gakpo 1859
(Firmino 1710)
Diaz 1357

2. Szezonja
Diaz 3615
Mo 3132
Nunez 3026
Gakpo 3019

3. Szezonja
Mo 4501
Diaz 3336
Gakpo 2696
Nunez 2038

Ez eleg messze van attol hogy 3 even at o legyen a masodik legtobb perccel rendelkező támadó, jó lesz az negyediknek is, bár a 3. Nagyon közel van. Szerencsétlen Jota ha nem lett volna annyit kórházban, ő is sokszor előtte volt. Szerintem a rotációs játékos teljesen korrekt elnevezés volt erre.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. november 6., csütörtök 15:21

Halfkey írta:
realmadrid95 írta:

Jota az egyik legjobban fejelo jatekos volt a vilagon+ Nunez majdnem 1.9 volt, raadasul fizikailag eros is.
Mindkettő rotációs ember volt a Poolban, akik akkor jöttek oda amikor Trent már 5 évet lenyomott a Poolban, nem mellesleg ez az 5 év volt kb a Klopp foci aranykorszaka nem a Nunezes szenvedés. Ezekkel a nevekkel szerintem legkevésbé sem magyarázható az hogy miattuk lett TAA sztár.
Egy szoval sem irta ezt senki sem, csak reagaltam Dortev hszere. Egyebkent Nunez a bajnoksagban Salah utan a legtobb perccel rendelkezo tamadoja volt 3 even at kb.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. november 6., csütörtök 14:24

realmadrid95 írta:
dortev írta:

Teljesen indifferens vagyok ebben a vitában, de ez elég leegyszerűsítő szerintem.

Klopp alatt sem volt klasszikus, magas, fizikális középcsatár, mégis működött Trent, mert úgymond nem az „emberre ívelt”, mint mondjuk Becks, hanem területekre passzolt be; sokkal inkább mozgásra, időzítésre és dinamikára épül a passzjátéka, ami többször működött már nálunk is, és ilyen gyors támadókkal adja is magát, hogy működjön. Már volt több szép kiugratása is Böpi felé, ha nem is sok.

Liverpoolban Firmino volt ugye az első számú 9-es, aki visszalépett a labdákért, lekötötte a védőket, és teret nyitott a szélsőknek.
Ezeket a megnyíló területeket célozta meg Trent rendszeresen, 20-30 méteres passzokkal, diagonálisan, hogy az ív ideálisan a védelmi vonal mögé essen, amit épp Mané, Salah vagy esetenként Henderson futott be a második hullámban.

Ennek minden további nélkül kéne működnie nálunk, és nagyon jól passzolna a keretprofilhoz. Kérdés hogy végül Trent meg tud-e érkezni, vagy felsül.
Jota az egyik legjobban fejelo jatekos volt a vilagon+ Nunez majdnem 1.9 volt, raadasul fizikailag eros is.
Mindkettő rotációs ember volt a Poolban, akik akkor jöttek oda amikor Trent már 5 évet lenyomott a Poolban, nem mellesleg ez az 5 év volt kb a Klopp foci aranykorszaka nem a Nunezes szenvedés. Ezekkel a nevekkel szerintem legkevésbé sem magyarázható az hogy miattuk lett TAA sztár.

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. november 6., csütörtök 14:22

realmadrid95 írta: Jota az egyik legjobban fejelo jatekos volt a vilagon+ Nunez majdnem 1.9 volt, raadasul fizikailag eros is.
Teljesen jogos, csak nem tudok fogalmazni. Arra gondoltam, hogy Klopp alatt sem volt mindig, és Trent passzjátékának hasznossága nem ettől függ. Az, hogy „jól tud beadni” jogos (bár Madridban eddig ez is felemás), ráadásul kell is ilyen játékos, minimum pontrúgásokhoz, hogy ne csak Güler legyen igazán jó állított szitukból, de Trentet ebbe beskatulyázni erős leegyszerűsítés szerintem. Arra próbáltam rávilágítani, hogy fejjátékban nem túl erős csapatok esetén is kijönnek azok a kvalitásai, ahogy lát a pályán, ahogy oda tudja tenni területbe a gyors támadóknak. Bellingham egy amolyan Benzema/complete forward szerepkörben még hozhatna fizikalitást és fejjátékot is. Kíváncsi lennék rá, párban Mbappeval elől, és Güler, mint 10-es, de ilyen szerintem úgysem lesz.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. november 6., csütörtök 13:22

RaúlCF írta: eddig van vagy 150 perce. ennél még wonderboy Franco is többet kapott egy szó nélkül. legalább 500-ig menjünk el mielőtt szar a világ egyik legjobb jhv-e. ha szar nem fog játszani és kész. de jelenleg egy jó Trent olyan dolgokat tudna adni ennek a csapatnak amire égető szükségünk van. már csak azért is kell, hogy Fede visszamehessen a kp-ra.
Fede iden a kpn nem erosites sajnos.

Vissza: