kiserik írta:
Lépésről lépésre, tégláról téglára ha úgy jobban tetszik, bizonyosodik be, hogy mennyire szekértáborok vannak és mennyire nem tudnak emberek kinézni a szekér mögül
Jah én abszolút szekértáboros vagyok, kb full letojom hogyan de bukjon a rendszer, ennyit szeretnék. Nem élek rosszul, fizetésem se rossz, van autóm, házam, egészséges vagyok, stb.
De a gyomrom kifordul a fideszesek pofájától, és hányinger kerülget amikor csak meglátok egy fideszes politikust, vagy "influencert". Deák most is ott mosolyog a pénzünkből a 'fapados" wizzair gépen. Mire fel?
Szóval jah, tőlem amúgy a mihazánk is leválthatja a fideszt, de valaki váltsa le, ennyit szeretnék, hogy takarodjanak a francba.
kiserik írta:
Ki a bús, büdös, fenét érdekli, hogy ki hoz nyilvánosságra egy hangfelvételt? Attól, hogy akár maga az ördög hozza is nyilvánosságra, még nem az lesz a hangfelvételen ami, még a szereplő nem azt mondja amit hallok? Egyszerűen röhej. A Signal képernyőmentéseket meg a Magyar Nemzet hozta le, ami meg a Fidesz propaganda médiája. Akkor azok a képek nem is valódiak? Nem is az van rajtuk, amit látni lehet, csak valami varázslat ül rajtuk?
Nem tudom kit érdekel, nem is erről beszéltem, hogy nem valós a cikk, meg a benne foglaltak.
Hanem arról, hogy ilyenkor még ez is megfelelő forrás számodra, csak máskor mindig arra hívod fel a figyelmet, hogy 1-1 esetnél több helyről is tájékozódjunk, itt meg elég a nyugati fény tényfeltáró cikke, és már ítélkezni lehet.
Jah meg a Magyar Nemzet, hát igen.
Majd amikor a saját botrányaikat is ilyen módon kezelik (ilyenből jut minden hónapra egy 15 éve), akkor majd lehet itt játszani a fejünket.
kiserik írta:
Csináltak egy programot ki tudja kivel (Radnaitól annyi biztos, hogy amerikai szál volt benne, mert úgy látszik, magyar ember ezt nem tudja megcsinálni

). Azt mondták, bízzátok ránk az adataitokat, majd mi megvédjük őket, holott tudták, hogy nem nagyon fog menni. Nem is sikerült, majd elkezdtek mutogatni minden irányba, hogy amazok a hibásak meg a felelősek.
Szép kilátás az országra nézve mondhatom.
Igen, biztosan az amerikaiak voltak, egyértelmű. Talán erről is tárgyalnak holnap Deák Dánielék.
Majd amikor a magyar állampolgárok teljes vagyonából gazdálkodva, felélve Magyarország összes tartalékát, intézményeit, hivatalait is ennyire futja tőlük, akkor fogok aggódni.
Addig nem, bocsi.
De mondom, kiszivárognak az adatok, majd pár óra múlva az egyik legnagyobb nyalonc már az adatokkal megy vegzálni a listán lévő embereket, azt rendben van, kicsit se gyanús.
És jah a Tisza felelősségét ezzel nem vitatom el, nyilván hibáztak aztán megy a bullshitelés, de tényleg nem lehet máshogy.
Kiállhatnának dobrevesen ájtatos manóként hebegve-habogva ilyen félinformális szövegeket, de azt láttuk már mire vezet.