Értékeld a legutóbbi meccset
- flori
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Egymás után két ilyen elképzelés nélküli szart letenni az asztalra nem kis teljesítmény.
Ijesztő, hiába a barca elleni jó szereplés.
Ijesztő, hiába a barca elleni jó szereplés.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Az a gond, hogy jobb oldalra nincs emberünk, bal oldalon erőltetjük Vinciust így van két teljesen ellenpólusunk, amiből az jön ki, hogy szar minden.Realista24 írta: Akkor lehet formaciot kellene valtani?
Mert igy fixen -1 emberrel jatszunk, egy teljesen veszelytelen jobbossal.
Kell egy olyan felállás, ahol a szélsővédőknek kell bejátszaniuk a szélt, két tkp 1 csatár és 3 kkp, amikből egy kvázi khv.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Relativ, kinek mi a sztar.wZoLee7 írta:KP-ra? Valóban sztárt vagy valakit aki kikiálltunk nagy sztárnak? Mondjuk jobb lenne ha a megfelelő emberek érkeznénekrealmadrid95 írta:
Olise mozdithato, de zsebbe kell nyulni nagyon. 110 millioert mar elengednek, tobbszor cikkeztek mar Nemetorszagban errol. Raadasul szerintem o a legjobb opcio oda, viszont nem fogunk ennyit kiadni, mert meg egy sztarigazolast tervezunk kozeppalyara is.
Ahogy lezajlottak a gyulesek, en Vitinhara gyanakszom, mint elsoszamu opcio a vezetosegnel. Aztan majd kiderul, hogy hanyadik opcio jon ossze, de legalabb egy 100 millios budzse lesz a kozeppalya megerositesere a nyaron.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
KP-ra? Valóban sztárt vagy valakit aki kikiálltunk nagy sztárnak? Mondjuk jobb lenne ha a megfelelő emberek érkeznénekrealmadrid95 írta:EmbroZZ írta:
De ki jöjjön jobb szélre? Viccen kívül... Yamal, Olise, Saka, Doué... egyiket sem érzem mozdíthatónak, rajtuk kívül pedig nem tudnék mondani olyat, aki megüti a szintet. Világszinten érzem hiányposztanak, ezért is csaptunk le szntem Masztifiúra, akivel spec. pont átbasztak...
Olise mozdithato, de zsebbe kell nyulni nagyon. 110 millioert mar elengednek, tobbszor cikkeztek mar Nemetorszagban errol. Raadasul szerintem o a legjobb opcio oda, viszont nem fogunk ennyit kiadni, mert meg egy sztarigazolast tervezunk kozeppalyara is.
- realmadrid95
EmbroZZ írta:De ki jöjjön jobb szélre? Viccen kívül... Yamal, Olise, Saka, Doué... egyiket sem érzem mozdíthatónak, rajtuk kívül pedig nem tudnék mondani olyat, aki megüti a szintet. Világszinten érzem hiányposztanak, ezért is csaptunk le szntem Masztifiúra, akivel spec. pont átbasztak...BLevi96 írta:
Remélem láthatjuk ezt a felállást, Valverde amilyen gólerős volt, idén nincsen kihasználva.
Elég gáz a csapatra nézve hogy, Fede lenne a legjobb oda, mert Rodrygo, Franco, Brahim nem szint. Ezzel nem Fedet alacsonyitom le, hanem hogy Bale óta nem tudtunk jobbszélre senkit venni.
- realmadrid95
Szerintem sosem volt befeszulve, mindig is ilyen lazan nyomta az interjukat.Tjacks írta:CBS interjú Henry-val és a sleppel, én azt látom már kevésbé van befeszülve ezektől az interjúktól mint korábban, megy a poénkodásPipita írta:
Nagyon helyesen, óriásit ment tegnap is, abszolút klasszis. Itt a helye, nem is kérdés.
Amúgy nekem is feltűnt, spanyol kommentárral néztem és nem győzték szopkodni a spanyol tévében. Szabadrúgások előtt ordibálva, nem is Szoboszláj, hanem DOMINIK meg DOM DOMNagyon durva ezt átélni. JÖJJÖN MÁR
![]()
![]()
Trent helyére pont be is fér, úgyis kell egy jó jobb hátvéd.![]()
![]()
Top teljesítmény a legnagyobb szinten, mindezt ebből a putris országból, mi ez ha nem példa és remény az összes fiatal srácnak a grundon![]()
![]()
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
CBS interjú Henry-val és a sleppel, én azt látom már kevésbé van befeszülve ezektől az interjúktól mint korábban, megy a poénkodásPipita írta:Nagyon helyesen, óriásit ment tegnap is, abszolút klasszis. Itt a helye, nem is kérdés.Tjacks írta: Más: Nagyon kemény amilyen irányba megy a Szobo-hype, hetek-hónapok óta a csapból is ő folyik a nemzetközi sajtóban (is)![]()
Amúgy nekem is feltűnt, spanyol kommentárral néztem és nem győzték szopkodni a spanyol tévében. Szabadrúgások előtt ordibálva, nem is Szoboszláj, hanem DOMINIK meg DOM DOMNagyon durva ezt átélni. JÖJJÖN MÁR
![]()
![]()
Trent helyére pont be is fér, úgyis kell egy jó jobb hátvéd.![]()
Top teljesítmény a legnagyobb szinten, mindezt ebből a putris országból, mi ez ha nem példa és remény az összes fiatal srácnak a grundon
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nagyon helyesen, óriásit ment tegnap is, abszolút klasszis. Itt a helye, nem is kérdés.Tjacks írta: Más: Nagyon kemény amilyen irányba megy a Szobo-hype, hetek-hónapok óta a csapból is ő folyik a nemzetközi sajtóban (is)![]()
Amúgy nekem is feltűnt, spanyol kommentárral néztem és nem győzték szopkodni a spanyol tévében. Szabadrúgások előtt ordibálva, nem is Szoboszláj, hanem DOMINIK meg DOM DOM
Trent helyére pont be is fér, úgyis kell egy jó jobb hátvéd.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
2-3 hónap után ha elveszti a tekintélyét 2-3 meccs miatt akkor az sokat elmond a keretről is.Unom már hogy mindig az edző a hibás, ez Carlónál is baszta a csőröm.
Más: Nagyon kemény amilyen irányba megy a Szobo-hype, hetek-hónapok óta a csapból is ő folyik a nemzetközi sajtóban (is)
Más: Nagyon kemény amilyen irányba megy a Szobo-hype, hetek-hónapok óta a csapból is ő folyik a nemzetközi sajtóban (is)
- flori
Fordítva rosszabb lenne, ha a barca ellen kapunk ki, itt meg nyerünk. Az öltözőt nem veszíti el szerintem, messze vagyunk attól. Inkább a clasicóhoz képest volt meglepően gyenge teljesítmény, mintha semmit nem haladt volna az építkezés. Ott azért ígéretesnek tűnt.Csak ezzel a tegnapi vereséggel megint az a baj, hogyha Xabi elveszíti a tekintélyét még egy-két ilyen meccsel idén az ÖLTÖZŐBEN. Azt nem tudod onnan visszahozni.
Középpálya a baj, és lesz is sajnos, mert egyszerűen nem passzolnak a legók egymáshoz. Papíron működik, de bárhogy variálod, valahol lesz gyenge pont.
A tavalyi PSG feltámadás után nem lehet itt semmit elkönyvelni. Annyira adta magát a pool jó teljesítménye, előtte meg már Slot állásáról ment a matek. 1 nap alatt megfordul minden, pont mint itt.
Egyelőre elégedettek lehetünk, hiába bukó 3/2 "nagy" meccs. barca -5ben, BL-ben meg benne kell lenni a 8-ban, egyáltalán nem lehetetlen feladat. Ismét a tavasz lesz fontos, szerencsére a Bayern-Arsenal duónak erről nem szóltak.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Érdekesebb lett volna ez a meccs ha Madridban van…
De szerintem nincs para. A legfőbb hiányposzt az egy kps lenne, aki mélységben is jóp szervez meg bírja ha nyomást helyeznek rá. De ez tudtuk már nyáron is.
De szerintem nincs para. A legfőbb hiányposzt az egy kps lenne, aki mélységben is jóp szervez meg bírja ha nyomást helyeznek rá. De ez tudtuk már nyáron is.
Az hogy csapatépítés van szerintem mindenki vágja, hogy türelem kell azt is.
Ezt szerintem ma már mindenki belátja, klubvezetés, sajtó, játékosok.
Csak sokkal jobban nézne ki, ha a 2 vereségünk, pont nem az Atma-Pool kettőstől lenne, hanem lett volna egy bajnoki nem várt bakink.
Csak ezzel a tegnapi vereséggel megint az a baj, hogyha Xabi elveszíti a tekintélyét még egy-két ilyen meccsel idén az ÖLTÖZŐBEN. Azt nem tudod onnan visszahozni. Lehet a játékosokat hibáztatni tegnap, voltak gyenge teljesítmények, de itt tegnap leginkább Slot tette zsebre Xabit, és ez nem néz ki jól.
Azért Zizou-Carlo pont ilyenkor villantak nagyot. Tavaly Carlo belehajolt a nagy meccsek buktáiba ment is év végén.
Egy öltöző így működik, ha az edző elveszíti a tekintélyt, onnan nem hozod vissza. Utána nem tudod megvédeni az ilyen egoktól magad, hogy Vinit lecseréled meg ilyenek, mert akkor nem tudod mivel védeni magad.
Itt pont ezeken a meccseken kell villantani, utána egy villareal elleni bakik mindenki elnéz. De ha a legelején elveszíti az öltözőt...mert lehet itt mondogatni, hogy ő Xabi, de edzőként majd akkor lesz tényező ezen a szinten sajnos, ha BL-t nyer.
Szerintem a tegnapi meccsnek ez a legnagyobb kockázata, hiába nyerjük a következő 4 meccset, ha a tavasszal úgy megyünk majd neki a nagy meccseknek, hogy a játékosok nem 120%-ig bíznak meg az edzőben.
Ezt szerintem ma már mindenki belátja, klubvezetés, sajtó, játékosok.
Csak sokkal jobban nézne ki, ha a 2 vereségünk, pont nem az Atma-Pool kettőstől lenne, hanem lett volna egy bajnoki nem várt bakink.
Csak ezzel a tegnapi vereséggel megint az a baj, hogyha Xabi elveszíti a tekintélyét még egy-két ilyen meccsel idén az ÖLTÖZŐBEN. Azt nem tudod onnan visszahozni. Lehet a játékosokat hibáztatni tegnap, voltak gyenge teljesítmények, de itt tegnap leginkább Slot tette zsebre Xabit, és ez nem néz ki jól.
Azért Zizou-Carlo pont ilyenkor villantak nagyot. Tavaly Carlo belehajolt a nagy meccsek buktáiba ment is év végén.
Egy öltöző így működik, ha az edző elveszíti a tekintélyt, onnan nem hozod vissza. Utána nem tudod megvédeni az ilyen egoktól magad, hogy Vinit lecseréled meg ilyenek, mert akkor nem tudod mivel védeni magad.
Itt pont ezeken a meccseken kell villantani, utána egy villareal elleni bakik mindenki elnéz. De ha a legelején elveszíti az öltözőt...mert lehet itt mondogatni, hogy ő Xabi, de edzőként majd akkor lesz tényező ezen a szinten sajnos, ha BL-t nyer.
Szerintem a tegnapi meccsnek ez a legnagyobb kockázata, hiába nyerjük a következő 4 meccset, ha a tavasszal úgy megyünk majd neki a nagy meccseknek, hogy a játékosok nem 120%-ig bíznak meg az edzőben.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Így van!Realista24 írta: Akkor lehet formaciot kellene valtani?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
usi balondor dembele kell nekünk jobbszélre. évek óta mondom.
agyonlőni a barcelonat, akik nem hagyták nyugodtan hamburgert enni
agyonlőni a barcelonat, akik nem hagyták nyugodtan hamburgert enni
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor lehet formaciot kellene valtani?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
De ki jöjjön jobb szélre? Viccen kívül... Yamal, Olise, Saka, Doué... egyiket sem érzem mozdíthatónak, rajtuk kívül pedig nem tudnék mondani olyat, aki megüti a szintet. Világszinten érzem hiányposztanak, ezért is csaptunk le szntem Masztifiúra, akivel spec. pont átbasztak...BLevi96 írta:Remélem láthatjuk ezt a felállást, Valverde amilyen gólerős volt, idén nincsen kihasználva.kiserik írta:
Én ebben reménykedem. A keret legjobb jobbszélsőjét (legyen ez bármilyen fura) Fedének hívják...
Elég gáz a csapatra nézve hogy, Fede lenne a legjobb oda, mert Rodrygo, Franco, Brahim nem szint. Ezzel nem Fedet alacsonyitom le, hanem hogy Bale óta nem tudtunk jobbszélre senkit venni.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Remélem láthatjuk ezt a felállást, Valverde amilyen gólerős volt, idén nincsen kihasználva.kiserik írta:Én ebben reménykedem. A keret legjobb jobbszélsőjét (legyen ez bármilyen fura) Fedének hívják...Kerlon írta:
Szerintem Xabi megfogja tartani ezt a felállást, de Valverde lesz jobbra kirakva, ha TAA/Carvajal használható lesz.
Én ebben reménykedem. A keret legjobb jobbszélsőjét (legyen ez bármilyen fura) Fedének hívják...Kerlon írta:Szerintem Xabi megfogja tartani ezt a felállást, de Valverde lesz jobbra kirakva, ha TAA/Carvajal használható lesz.Galacticos írta: A vedekezesunk mellett nekem az fajobb hogy gyakorlatilag egy jude helyzet volt az is kisodrodva egy picit.
Kidolgozott helyzetuk maguktol nekik sem volt csak amikor huijsen szorta a labdakat nekik meg rogzitett szituaciobol de igy osszessegebe veszelyesebbek voltak es courtois tartott minket meccsbe.
Ami engem zavart az a labdakihozatalok, courtois magara huzza oket es felrugja. Hova? Mbappera meg vinire ugyhogy ott van vandijk meg konate? Teljesen sansztalan es utana az ebbol lepattano masodik labdakat se gyujtottuk be. Ez a cama jobbszel egyszer jol sult el, hosszutavon nem lesz az mert nem oda valo.
Kivancsi leszek xabi hogy oldja meg a kpt mert tchou alap nala, guler nem jo ott mellette mert elszorja a labdakat de ha fede visszakerul akkor megint nem lesz ott passzolosabb jatekos.
Ami meg zavar hogy amikor a pool hatraallt a vegen es adogattunk korbe korbe, megint kire. Bellingham egyedul aki ebbe veszelyes lehet de nem ket ilyen ellenfel ellen es a cserek rosszak voltak semmit nem adtak hozza sot. Rodrygo teljesen semmilyen volt szokas szerint, brahim alig kapott idot.
Tovabbra is azt mondom hogy endricket a jobbszelen kikene probalni par meccsen legalabb sebessegbol megtudna verni az ellenfeleit mert rodrygo mintha harom utemet lassult volna gondolkodasba. Illetve ha mar beivelgetunk akkor mbappe tegye ezt a szelrol bontva es kozepen legyen valaki, lehetoleg gonzalo.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
nuevo_ericco
Én is pontosan ezt éreztem. Lehet úgy voltak vele, hogy idegenben a Pool ellen ez egy beáldozható meccs, ha sikerül döntetlenre hozni, az remek, de ha csak egy góllal kapnak ki, az sem tragédia.Yazid írta: En semmi intenzitast nem lattam rajtuk, kedvet se h itt akarnak ma valamit, tulakartak lenni rajta de ez nem vedi meg oket nyilvan.
Mondjuk én pont nem ezért lettem Real szurkoló, de ez manapság senkit sem érdekel
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én is ezt nyomnám, sőt ilyen meccseken ahol Vinicius nem tudott megverni védőt 65-70 percig, ott levenném, Bappe menjen ki balra, GG középre. Nevetséges, hogy ha beadásra akarunk játszani akkor a vkp-snek kell felmennie fejelni a 16-osba ahogy ez ment tegnap is. Aztán a helyén meg kontrázott az ellenfél. Ilyen totális mismatcheket alalkítunk ki és ahelyett, hogy észlelnénk benne is maradunk.Galacticos írta: Tovabbra is azt mondom hogy endricket a jobbszelen kikene probalni par meccsen legalabb sebessegbol megtudna verni az ellenfeleit mert rodrygo mintha harom utemet lassult volna gondolkodasba. Illetve ha mar beivelgetunk akkor mbappe tegye ezt a szelrol bontva es kozepen legyen valaki, lehetoleg gonzalo.