Ha a kampányban különbek lennének, sosem tudnának nyerni ebben a rendszerben.kiserik írta:Ha annyira különb lenne a Tisza mint a Fidesz
Politika, kampány, szavazatmaximalizálás, ebből kell kiindulni.
Majd meglátjuk, hogy HA kormányra kerülnek, különbek lesznek-e.
Azt kell megérteni, hogy a Fidesz már annyira túltolta, annyira régen és olyan mértékben nézi hülyének az emberek tetemes részét (egyre pofátlanabbul, primitívebben, nem is valamilyen kifinomult módszerekkel), hogy már millióknak ez is elég, amit a Tisza csinál. Elég, hogy valamennyi reális esély van rá, ha változás lesz, a hatalom máshogy fog hozzájuk viszonyulni.
A jó hír szerintem, hogy ugyanezek az emberek amilyen gyorsan besorakoztak a Tisza mögé, annyira gyorsan fognak majd kihátrálni (szerintem a többségükre ez igaz lesz), ha nektek lesz igazatok. Ez a szektamentalitással már régóta rendelkező fideszes táborról ez sajnos nem mondható el, ott a feltétlen politikai hűség már régen felülírt mindent. Lehet a Tiszánál is így lesz, de én megadnám nekik az esélyt, hogy bebizonyítsák, miután hatalomra kerültek, hogy kevésbé jellemző rájuk az elvakult törzsi gondolkodás. De lehet ez sosem fog kiderülni, mert annyira lejt a pálya.