Trent Alexander-Arnold - 12

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
ram8nes
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Trent Alexander-Arnold - 12

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. november 5., szerda 12:51

wZoLee7 írta: Én még nem temetném. Sosem tartottam nagyra a védekezési képességeit, túlfújt játékos volt, de előre amit tud azt kevesen képesek utána csinálni. A baj az, hogy nekünk ninc sjobb oldalunk támadások terén. Nincsenek felfutások sem. Carvajal is látványosan hátra volt tapasztva.

Tegnap én sem küldtem volna be. Kb egy ember van a világon akit boostolt volna egy ilyen közönség, de az most az arab sivatagban hajszolja a rekordját. Mindenki mást még a pályára lépés előtt fejben felemésztett volna.
En se ertettem, amikor keszulodott, de ugy voltam, hogy taktikat valtunk, felkuldjuk pl. Bellinghamet centerbe (GG-t tudtam, hogy ugyse hozza be), es durrogtatjuk ra a labdat. Fejelni, lekesziteni Mbappenak, masodik hullambol atloni a blokkot stb. Tokre lattam volna benne raciot.

Na most ennek igy aztan tenyleg semmi ertelme nem volt. Minusz egy ember volt alapbol, a hozza igazitott taktika hianya miatt meg kb minusz ketto.

Egyelore o is es Mastantuono is foleg marketing igazolasnak tunik szamomra, de persze van idejuk ezen valtoztatni.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. november 5., szerda 11:57

filatáska írta:
ram8nes írta: latszott a fejen, hogy eppen barhol mashol lenne a vilagon.
Az összes meccsen ilyen, Poolban is ilyen volt. Szar igazolás volt, szar mentalitás, az idő ezen nem fog segíteni!
Elnezve interjukat vele ez a csavo extrem modon introvertalt. Egyaltalan nem biztos, hogy nem akar hajtani, egyszeruen igy eli meg a dolgokat. Azert en meg az ev veget megvarom vele, nagyon keves eselye volt bizonyitani.

Remelem elkezdjuk probalgatni Valverde helyett.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 5., szerda 11:42

Én még nem temetném. Sosem tartottam nagyra a védekezési képességeit, túlfújt játékos volt, de előre amit tud azt kevesen képesek utána csinálni. A baj az, hogy nekünk ninc sjobb oldalunk támadások terén. Nincsenek felfutások sem. Carvajal is látványosan hátra volt tapasztva.

Tegnap én sem küldtem volna be. Kb egy ember van a világon akit boostolt volna egy ilyen közönség, de az most az arab sivatagban hajszolja a rekordját. Mindenki mást még a pályára lépés előtt fejben felemésztett volna.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. november 5., szerda 11:39

ram8nes írta: latszott a fejen, hogy eppen barhol mashol lenne a vilagon.
Az összes meccsen ilyen, Poolban is ilyen volt. Szar igazolás volt, szar mentalitás, az idő ezen nem fog segíteni!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 5., szerda 11:16

dzsi91 írta:
hehetheoriginal írta: egyáltalán nem igaz.
de
bappe beleszart es tengett lengett a palyan, folyamatosan hibat hibara halmozva, balfaszkodva? ez uj.
az, hogy osszel par hetig forman kivul volt, az mas tema teljesen.
thereisonly1ronaldo

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. november 5., szerda 11:06

Ha mondjuk a City ellen játszottunk volna, előbb becserélem..de most, eszembe se jutott volna.. Majd tavasszal, ugyanitt bizonyíthat.
Hiba volt becserélni, inkább Asecniot hoztam volna.
Az Anfield magasztalt közönsége pedig elmehet a picsába. :D
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 5., szerda 11:04

hehetheoriginal írta:
Tavaly ősszel ugyanezt lehetett elmondani bappéról is
egyáltalán nem igaz.
de
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 5., szerda 11:02

Tavaly ősszel ugyanezt lehetett elmondani bappéról is
egyáltalán nem igaz.
thereisonly1ronaldo

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 5., szerda 10:53

ram8nes írta: ránézek és leugrik róla a mez. se a foci, se a hajtas, se a testbeszed, se a tekintet.
Tavaly ősszel ugyanezt lehetett elmondani bappéról is. Én nem temetném Idő kell neki meg percek. Tegnapi pláne nem számít nála. Engem is meglepett, hogy egy ilyen csodálatos szurkolótábor mint a liverpoolé akiknél állítólag you never walk alone köpködik a sajátnevelésüket aki megnyert mindent ott és lenyomott 20 évet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 5., szerda 10:48

LV helyett előrelépés, ha a kezdőbe akarjuk hosszabbtávon na akkor lehetnek gondok.

Carvajalért nagy kár hogy most kiesett :/

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. november 5., szerda 10:30

Galacticos írta: Jatszott 10percet, rajta mulott ez legkevesbe. Az osszes kiskedvencunk ugyanugy egy kalap szar volt a kapuson kivul.
ki mondta, hogy rajta múlott?
nem rajta múlott, de hogy total semmit nem tett hozza egy atom flegman a semmibe ivelt labdan kivul, az is biztos.
latszott a fejen, hogy eppen barhol mashol lenne a vilagon. nekem egyelore pl. ez sem arra utal, hogy megfelelő Real matéria.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 4., kedd 22:58

Jatszott 10percet, rajta mulott ez legkevesbe. Az osszes kiskedvencunk ugyanugy egy kalap szar volt a kapuson kivul.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. november 4., kedd 22:57

ránézek és leugrik róla a mez. se a foci, se a hajtas, se a testbeszed, se a tekintet. semmit nem latok rajta, ami pozitiv erzessel toltene el.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 4., kedd 22:55

A klubot kellene otthagyni nem a ps controllert
thereisonly1ronaldo

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. november 4., kedd 22:54

Rém gyenge a pali.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. november 3., hétfő 20:49

Trent left a Red PlayStation controller at Diogo Jota’s memorial at Anfield. :sziv:

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. szeptember 19., péntek 11:07

el magico írta:
hehetheoriginal írta: megszolitva erzem magam :kalapos:
korabban se tartottam sokra, mint jatekost, most se.
meg nem a kedvenc csapatom jatekosa, mert az egvilagon semmit nem tett, csak nyalja fel folyamatosan a penzeket, cserebe nem csinalt meg az egvilagon semmit, es osszel mar nem is fog.
eddig hazi veri trentet, mert o legalabb lott par golt, kiosztott par assistot, mielott lerugtak vegleg, amibol nem tudott visszajonni, de ez a figura be se tette a labat, mar kiiratta magat betegszabira...
Mondjuk hazi jó pár százmilliót lehúzott a klubról (ha már Trentnél kiemeled, hogy nem is volt ingyen), és még szerencse hogy 4 év alatt több gólt rúgott támadóként, mint Trent pár hónap alatt :lol:
Akkor is fizettünk utána a londoniaknak, amikor már nem is játszott. Hogy írhat valaki alá ilyen sz*r szerződést a klub részéről? :lol:

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. szeptember 19., péntek 9:21

hehetheoriginal írta:
de amilyen gyulolet sugarzik egy ket ember hozzaszolasabol, beszaras, ti nem tudnatok szurkolni a kedvenc csapatotok jatekosanak? csak egy picit?
megszolitva erzem magam :kalapos:
meg nem a kedvenc csapatom jatekosa, mert az egvilagon semmit nem tett, csak nyalja fel folyamatosan a penzeket, cserebe nem csinalt meg az egvilagon semmit, es osszel mar nem is fog.
eddig hazi veri trentet, mert o legalabb lott par golt, kiosztott par assistot, mielott lerugtak vegleg, amibol nem tudott visszajonni, de ez a figura be se tette a labat, mar kiiratta magat betegszabira...
Mondjuk hazi jó pár százmilliót lehúzott a klubról (ha már Trentnél kiemeled, hogy nem is volt ingyen), és még szerencse hogy 4 év alatt több gólt rúgott támadóként, mint Trent pár hónap alatt :lol:

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. szeptember 18., csütörtök 13:28

doncsontos írta:
Torquemada írta: Valverde mehetne jobb bunkóba.

Egyrészt azért, mert meg tudja oldani. Erő, kondi, sebesség, magasság, rutin, minden megvan.
És főleg azért, mert ebben a szezonban, ebben a játékrendszerben a középpályán semmit sem ér eddig.

Trent meg jó, hogy itt van. Hasznos tagja a csapatnak. Ja, nem. De legalább a hiánya nem lesz feltűnő. Ettől függetlenül jobbulást neki.
azert mert nem szembe tuno most, ahogy zakatol fel-ala kibaszott tulzo, hogy semmit sem er. trentes reszhez meg, en aztan kurvara nem tamogattam a leigazolasat, de amilyen gyulolet sugarzik egy ket ember hozzaszolasabol, beszaras, ti nem tudnatok szurkolni a kedvenc csapatotok jatekosanak? csak egy picit? hanyinger, hogy minden jatekos topicjaban van egy-ket ilyen ember. de gyulolkodjetek meg idegeskedjetek, “ettol fuggetlenul jobbulast neki” :ike: :lol:

lement negy fordulo meg egy bl kor, de mar meglehet mondani, hogy nem hasznos tagja a csapatnak, sajnalom, hogy nem Ti rakjatok ossze a keretet, akkor mar tartanank ugy 65 megnyert blnel
Én sem támogattam a leigazolását, de úgy vagyok vele, hogy nézzük meg mit tud és végső konklúziót csak 1 év múlva merek mondani róla, de…
Eddig nagyon úgy néz ki, hogy sem tudásban (ez a kisebbik gond), sem mentalitásban nem ide való.
Ez a lötyögéssel egybekötött nyaralás nem hiányzik ide.
Remélem összekapja magát és legalább hajtani fog a visszatérése után. Aztán meglátjuk…
Hala Madrid y nada más 🤍

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 18., csütörtök 13:23

de amilyen gyulolet sugarzik egy ket ember hozzaszolasabol, beszaras, ti nem tudnatok szurkolni a kedvenc csapatotok jatekosanak? csak egy picit?
megszolitva erzem magam :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Vissza: