Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Jókis realitycheck, hogy mennyit is ér világszinten megnyerni az elkrindzsikot. Barsza 10 éve ezért szopik mert az alapján lövik be magukat.
Tanulópofon ez is viszont az Anfield a bolygó egyik legnehezebb stadionja akármilyen formában van a pool. Mi kutyaszarok voltunk de inkább itt legyen botlás most mint a ligában.
Tibo egy állat. Güleren és hujsenen könnyen elmehet a bl tavasszal annyira rutintalanok és azok a játékosaink akik kéne nekik mutassák az irány ugyanannyira szeleburdi fgyk 2 bl után mint ők.
Baj nincs,igazi tét nem volt de europa azért más kávéház.
Tanulópofon ez is viszont az Anfield a bolygó egyik legnehezebb stadionja akármilyen formában van a pool. Mi kutyaszarok voltunk de inkább itt legyen botlás most mint a ligában.
Tibo egy állat. Güleren és hujsenen könnyen elmehet a bl tavasszal annyira rutintalanok és azok a játékosaink akik kéne nekik mutassák az irány ugyanannyira szeleburdi fgyk 2 bl után mint ők.
Baj nincs,igazi tét nem volt de europa azért más kávéház.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
*Baleporonty írta: https://streamff.com/v/fd3c5125
Hát Miklós ezzel valőszínűleg elviszi a Puskáks díjat.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ezt leirom erre felido elott egy perccel diaz odaugrik hatulrol paros labbal.. ekkora idiotat.Caraway írta: Hu baszki nagyon komolyan lefocizza a bayern a psgt eddig.![]()
![]()
Piros lap.
Hakimi off szerintem egy jó ideig.
Hakimi off szerintem egy jó ideig.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- P. Krisz
Hakimit elég keményen legyilkolta Diaz.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hu baszki nagyon komolyan lefocizza a bayern a psgt eddig.
-
untouchable
Először úgy olvastam “nő kommentátor”…hehetheoriginal írta: vagy epp no kommentator
Azért az durva lenne.
Hala Madrid y nada más 
Jaa én tv-re gondoltam! Amúgy szerencsére csak a válogatott meccseken kell kibírnom Hajdúbét!Realista24 írta: Amugy van ilyenre lehetoseg mar manapsag. Nem tudom rtl-nel lehet-e, de Amazonon pl van ilyen funkcio.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
folyamat idézve van minden kommentátor, meg stúdiós, hogy mekkora nyomorék balfasz. folyamat szidva van norbikától a szagértőkig mindenki azt ugyanúgy nézi tovább amikor van alternatíva.Galacticos írta: ha 20 eve nem nezed honnan tudod hogy most milyen a szinvonal egy uj feluleten?
a netflix meg 4000 havonta. és az illegálsi streameknek a legalja csúszik annyit, a rendes streamek élőbe mennek talán ha 5mp késés van. de mindegy mindenki ott nézi ahol akarja. a jövő egy normális globális streaming platform lenne. 2025-ben mondjuk már annak alapnak kéne lennie egy előfizetésben mint a sky vagy cbs adás, hogy arra meccsre kapcsolsz amelyiket nézni akarod.
Romániában vagyok üzleti úton, bekapcsoltam a hotelben a tvt, itt két sportcsatorna is adja. Irigykedem.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
dazn-on is lehet pl angol, nemet, spanyol kommentátor kozul valasztani, vagy epp no kommentator, es csak a stadion hangjai.
egyszeruen a tv előfizetésnek kuka van, hálistennek, összes kereskedelmi szar menne már csődbe de jó lenne
egyszeruen a tv előfizetésnek kuka van, hálistennek, összes kereskedelmi szar menne már csődbe de jó lenne
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Volt mar ra peldafilatáska írta: Az egész meccset?![]()
Amugy van ilyenre lehetoseg mar manapsag. Nem tudom rtl-nel lehet-e, de Amazonon pl van ilyen funkcio.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az egész meccset?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehalkitomfilatáska írta:Ilyen van? Adás vagy tv függő?Realista24 írta: Ez szamomra sokkal inkabb zavaro, mint egy idiota kommentator, akit ki tudok loni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ilyen van? Adás vagy tv függő?Realista24 írta: Ez szamomra sokkal inkabb zavaro, mint egy idiota kommentator, akit ki tudok loni.
- Galacticos
Szerintem teljesen korrekt az rtl+, gyorsan betolt, minden meccs ott van, visszatudsz tekerni azonnal ha van barmi, nagyon hamar vannak fent osszefoglalok is es a teljes meccs is visszanezheto. Ha nincs studio adas a meccsen akkor a felidobe nem a reklamot mutatjak hanem a stadiont..
Ez azert 3ezerert szerintem korrekt. Egyedul a junius-szeptemberig tarto meccs nelkuli idoszakba szar ha az évest vetted mert akkor nincs rajta semmi.
Ha azt nezem mit kapok a boltba 3ezerert akkor nem hiszem hogy ez barkit is foldhoz vag.
disneynel is igy szoktam, lemondom azt 1 honap mulva a harmadaert konyorognek hogy menjek vissza.
Ez azert 3ezerert szerintem korrekt. Egyedul a junius-szeptemberig tarto meccs nelkuli idoszakba szar ha az évest vetted mert akkor nincs rajta semmi.
Ha azt nezem mit kapok a boltba 3ezerert akkor nem hiszem hogy ez barkit is foldhoz vag.
ha 20 eve nem nezed honnan tudod hogy most milyen a szinvonal egy uj feluleten?RaúlCF írta: eleget fizetek az internetért, hogy soha ne kelljen magyar szutykot néznem. ha fizetnének se nézném a magyar műsort. 20 éve csak angol streameket nézek és ez nem is fog változni. egyszerűen nulla a színvonala a magyar adásanak. mindegy, hogy sporttv, aréna, rtl, tv2, m4 tök8 mikor minek nevezik és kihez kerül.
Ha lemondom es ujraregisztralok az bejon?Realista24 írta:Ket honapig 50%, RTLFOCI50 a kod.babaking írta: Penamadridista Facebookoldalán lattam épp, hogy mára extra kuponnal készült az rtl: 50%ossal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg erre akartam kiterni. Nalam pl. nem fer bele hogy 20-120 mp-es kesesek vannak a streameken atlagban. Amire latnam a golt, a VAR mar ervenyteleniti ketszer vagy mar kiegyenlit az ellenfel.annyi alternatíva van, hogy nem fér bele ha szarakodsz a tömeggel mert csak hoppon maradsz.
Ez szamomra sokkal inkabb zavaro, mint egy idiota kommentator, akit ki tudok loni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Yep, csak a netflix dragabb, es a BL-lel egyutt meg dragabb lenne...en vigan elvagyok, ha az adas minosege rendben van. A kommentatort nem is hallom kb, annyira erdekel, hogy mit beszel.RaúlCF írta: ezért is pl a bl nem lenne rossz a netflixen amit rebesgetnek. egyszerű, kényelmes, sok embernek már amúgy is van. addig meg maradnak a streamek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Mind a 2 jó. Gondolom van egy 3. Poolos is.Realista24 írta:https://www.rtlplusz.hu/premiumbabaking írta:
Nem RMADRID50?
Eddig elvből nem regisztráltam, bár régen a németeknél volt napi Skyticket 9.99ert. Ott nem volt vele bajom.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.