https://www.rtlplusz.hu/premiumbabaking írta:Nem RMADRID50?Realista24 írta:
Ket honapig 50%, RTLFOCI50 a kod.
Eddig elvből nem regisztráltam, bár régen a németeknél volt napi Skyticket 9.99ert. Ott nem volt vele bajom.
Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
eleget fizetek az internetért, hogy soha ne kelljen magyar szutykot néznem. ha fizetnének se nézném a magyar műsort. 20 éve csak angol streameket nézek és ez nem is fog változni. egyszerűen nulla a színvonala a magyar adásanak. mindegy, hogy sporttv, aréna, rtl, tv2, m4 tök8 mikor minek nevezik és kihez kerül.
ha valami külföldi platform kitalálná, hogy mindent ad és normális áron elérhető lesz akkor majd fizetek érte addig meg marad a stream ami ugyanaz. elfelejtik a cégek, hogy egyetlen kvalitásuk van amiért fizetnek az emberek az pedig a kényelem. ugyan ez a helyzet a netflix,amazon bármelyik streaming platformnál. azért fizetsz, hogy egyszerűen elérhető legyen de nagyon vékony vonal választja el az illegális streaming platformoktól. ha nagyon megemelik az árakat, vagy reklámokat tesznek be vagy csak simán szarok akkor nagyon gyorsan repülnek a levesbe. és ez igaz az illegális platformokra is. most az elmúlt egy héten a vipbox is bepróbálkozott agresszívebb reklámokkal meg adblockokkal és gyorsan minden gyűjtő oldalon le is sorolták és úgy visszaesett a forgalma, hogy hirtelen megint működik és leszedték a vackokat. annyi alternatíva van, hogy nem fér bele ha szarakodsz a tömeggel mert csak hoppon maradsz.
ezért is pl a bl nem lenne rossz a netflixen amit rebesgetnek. egyszerű, kényelmes, sok embernek már amúgy is van. addig meg maradnak a streamek
ha valami külföldi platform kitalálná, hogy mindent ad és normális áron elérhető lesz akkor majd fizetek érte addig meg marad a stream ami ugyanaz. elfelejtik a cégek, hogy egyetlen kvalitásuk van amiért fizetnek az emberek az pedig a kényelem. ugyan ez a helyzet a netflix,amazon bármelyik streaming platformnál. azért fizetsz, hogy egyszerűen elérhető legyen de nagyon vékony vonal választja el az illegális streaming platformoktól. ha nagyon megemelik az árakat, vagy reklámokat tesznek be vagy csak simán szarok akkor nagyon gyorsan repülnek a levesbe. és ez igaz az illegális platformokra is. most az elmúlt egy héten a vipbox is bepróbálkozott agresszívebb reklámokkal meg adblockokkal és gyorsan minden gyűjtő oldalon le is sorolták és úgy visszaesett a forgalma, hogy hirtelen megint működik és leszedték a vackokat. annyi alternatíva van, hogy nem fér bele ha szarakodsz a tömeggel mert csak hoppon maradsz.
ezért is pl a bl nem lenne rossz a netflixen amit rebesgetnek. egyszerű, kényelmes, sok embernek már amúgy is van. addig meg maradnak a streamek
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem RMADRID50?Realista24 írta:Ket honapig 50%, RTLFOCI50 a kod.babaking írta: Penamadridista Facebookoldalán lattam épp, hogy mára extra kuponnal készült az rtl: 50%ossal
Eddig elvből nem regisztráltam, bár régen a németeknél volt napi Skyticket 9.99ert. Ott nem volt vele bajom.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- nzooli93
Nekem nincs bajom azzal ,hogy streamingelni kell, ez a jövő, és külföldön sok helyen már a bajnokságokat is így lehet csak nézni. Jó éves akciókkal havi bontásra olcsón ki szokott jönni az rtl+, nekem azzal van inkább bajom,hogy ha már fizetek ,akkor kicsit fejleszthetnének rajta. Pl Gundel helyett lehessen nézni külföldi kommentárral, vagy csak stadion hanggal, stb. Hihetetlen ,hogy egy Gundel közvetít minden fő meccset,mikor szegénynek fogalma sincs a sportágról.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ket honapig 50%, RTLFOCI50 a kod.babaking írta: Penamadridista Facebookoldalán lattam épp, hogy mára extra kuponnal készült az rtl: 50%ossal
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
Penamadridista Facebookoldalán lattam épp, hogy mára extra kuponnal készült az rtl: 50%ossal
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nekem mindegy ki valaszt de elveszik a kedvet az embernek az egesztol.
Ja az meg a masik, ket jo meccs es egy idobe teszik bazdmeg…
Ja az meg a masik, ket jo meccs es egy idobe teszik bazdmeg…
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- babaking
Rtl + reklamos csomaggal mi a tapasztalat? Meccs közben is van reklám?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a helyzet, hogy otthon meg mindig ajandek a helyzet, ha megnezed, hogy az angoloknal vagy a spanyoloknal milyen elofizetesi arak vannak. De azt hiszem a nemeteknel es osztrakoknal is megkerik rendesen az arat.lestat írta: Nevetseges meg mindig amugy hogy a legnagyobb meccset nem adja egy egyszeru tv elofizetes.
Csodalkoznak bazdmeg hogy kevesebb meccset neznek a gyerekek vagy ugy atlagban.
Mikor en felnottem az volt a legjobb hogy minden fontos meccs elerheto volt meg egy atlag csaladnak is.
Ez az RTL plusz havi 7-8 euroert amugy ajandek, ha ugy nezem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
RTL választ először sajnos.lestat írta: Nevetseges meg mindig amugy hogy a legnagyobb meccset nem adja egy egyszeru tv elofizetes.
Mikor en felnottem az volt a legjobb hogy minden fontos meccs elerheto volt meg egy atlag csaladnak is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
eleve az, hogy egyszerre van a Real-Pool és a PSG-Bayern hatalmas öngól. holnap meg full hokimeccsek vannak. legalább ma tolták volna el a 2 meccset
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nevetseges meg mindig amugy hogy a legnagyobb meccset nem adja egy egyszeru tv elofizetes.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mit adnak a tv ben? A mi meccsunk csak online lesz?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Miért nemjo az rtl ha a fizetős is megfelel?Berti írta: Valaki tud valami streaminget, akár fizetőst ahol nézhető este a meccs és nem rtl+ retek?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Valaki tud valami streaminget, akár fizetőst ahol nézhető este a meccs és nem rtl+ retek?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Tavaly megvolt a nagy revans 2bl döntőért egy csoportmeccsenP. Krisz írta: Salah amúgy még mindig revansot akar vagy már megunta ?![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- P. Krisz
Salah amúgy még mindig revansot akar vagy már megunta ?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jaa ez eléggé nonszensz. Nézném a másik meccset is ha lehetne...dzsi91 írta: 3 napon játsszák 2 időpontban a bl meccseket csak azért, hogy a bayern psg meg Real pool meccsek egyidőben legyenek.Gg
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igy is lehet nyilatkozni.Roberto Firmino: "Real Madrid-Liverpool is one of the best matches you can watch in the world of football, and as a Liverpool fan, I hope they win."
"When Courtois saved everything in the final? Yes, I remember it well. And they won, of course."
"I lost two finals against them. That was very sad and it hurt me a lot, but, well, they were against Real Madrid. In the first final, I was very young, in my second year with Liverpool, and I didn't have enough experience yet."
"As for the second, we had chances to score, but Madrid got through once. And they won, as usual."
"Vinícius is a fantastic player. I had the chance to be with him on the national team and to play against him when we faced Real Madrid. Personally, he's a really good kid."
"I think it's natural for the opposing fans to put pressure on him, but what I don't like is some people getting involved in racism issues."
"If I were in his shoes, I'd try not to listen too much to what's said on the outside and just focus on football, no matter what people say. I wish him all the best. I'm a fan of Vini, and I love him as a footballer."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
3 napon játsszák 2 időpontban a bl meccseket csak azért, hogy a bayern psg meg Real pool meccsek egyidőben legyenek.
Gg