Lenezi az edzot es a jatekostarsakat, szep. Ez a csavo tenyleg nem latja, hogy az utobbi 1.5 evben egy rakat szar a teljesitmenye, nem ertem mire a nagy pofa. Szar is foci amit tol mar eleg regota es emellett meg nem is csapatjatekos. Innen lehet nagyot zuhanni.Realista24 írta: Vinicius after watching Xabi’s substitutions: “It seems like we don't want to win today, oh my God.”
Vinícius Junior - 7
- BlancoMark
Re: Vinícius Junior - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Vinicius after watching Xabi’s substitutions: “It seems like we don't want to win today, oh my God.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ronaldonak is jót tett a gyerek.RaúlCF írta: először is GG mert azért csak egy gyerek lesz aki nem tehet semmiről.
hátha ezzel kicsit felnő és változik nála valami. hátha.
ZIDANE
-
untouchable
Reméljük nem úgy jár, mint Charlie az Én és én meg az Irénből.
Hala Madrid y nada más 
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
először is GG mert azért csak egy gyerek lesz aki nem tehet semmiről.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
2hete vannak együtt. Fixen régóta tervezték
Hehinho.
Fugeci milyen no lehet aki…ah hagyjuk is.
Terhes az anyja?Realista24 írta: Vini apa lesz.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vini apa lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ő is gyenge volt tegnap, mint ahogy sokan mások is, de az egésszel nem lenne annyira bajom, ha az elején nem ment volna a nagyképűsködés Bradleyvel szemben. Utána meg tükörsimán zsebre rakta a gyerek.
Aki látta, tudja mire gondolok. Egy sima kiharcolt fault után ment a szigorúan nézés a liverpooli nézőkre, majd oxival veszi le a labdát 0-0-nál...
Vagy ezek csak engem csesztek fel?
Aki látta, tudja mire gondolok. Egy sima kiharcolt fault után ment a szigorúan nézés a liverpooli nézőkre, majd oxival veszi le a labdát 0-0-nál...
Vagy ezek csak engem csesztek fel?
nem az elmejet kell atvenni hanem a rugastechnikat es az erot, magabiztossagot1madridista írta:Ha jol emlekszem hallottam olyasmit h kane minden meccs elott begyakorolja h hova fogja loni es oda rugja(ezert nem sikerult 2t egymasutan beloni a franciaknak), ezt inkabb ne csinaljak...gutihaz14 írta:
borzaszto volt azokat a tiziket nezni. kane tiziket nezetnek veluk orakon at hogy felfogjak hogyan is kell ezt
Persze lehet hogy nem igy van csak a kommentator mondott baromsagot a francia-angol meccsen v en emlekszem rosszul...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
1madridista
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Ha jol emlekszem hallottam olyasmit h kane minden meccs elott begyakorolja h hova fogja loni es oda rugja(ezert nem sikerult 2t egymasutan beloni a franciaknak), ezt inkabb ne csinaljak...gutihaz14 írta:borzaszto volt azokat a tiziket nezni. kane tiziket nezetnek veluk orakon at hogy felfogjak hogyan is kell eztwZoLee7 írta:
Persze, azzal az ugrással a rúgás előtt egy, hogy röhejes kettő meg még erőt sem tud bele vinni rendesen![]()
Persze lehet hogy nem igy van csak a kommentator mondott baromsagot a francia-angol meccsen v en emlekszem rosszul...
-
untouchable
A Franco topicban felmerült Vini Castillás korszaka és ezt az érdekességet találtam:
https://www.tntsports.co.uk/football/fo ... story.shtm
“A new free kick-king in Madrid?” - Teszi fel a kérdést az újságíró. Hát nem éppen, de azért sok szép pillanatot okozott.
(Amúgy a gól után kiállították.)
https://www.tntsports.co.uk/football/fo ... story.shtm
“A new free kick-king in Madrid?” - Teszi fel a kérdést az újságíró. Hát nem éppen, de azért sok szép pillanatot okozott.
(Amúgy a gól után kiállították.)
Hala Madrid y nada más 
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Csak a franciák elleni sorsdöntő tizijét a vb-ről ne nézesd velük, ami után ki is esett Anglia. Azzal még hosszabbításra mentették volna a meccset.gutihaz14 írta:borzaszto volt azokat a tiziket nezni. kane tiziket nezetnek veluk orakon at hogy felfogjak hogyan is kell eztwZoLee7 írta:
Persze, azzal az ugrással a rúgás előtt egy, hogy röhejes kettő meg még erőt sem tud bele vinni rendesen![]()
Egyébként jó példa, egyszer egy kulcspillanatban hibázott (egyébként azon a meccsen is belőtt egyet már előtte), de amúgy ő azért elég hatékony általában.
borzaszto volt azokat a tiziket nezni. kane tiziket nezetnek veluk orakon at hogy felfogjak hogyan is kell eztwZoLee7 írta:Persze, azzal az ugrással a rúgás előtt egy, hogy röhejes kettő meg még erőt sem tud bele vinni rendesendzsi91 írta: Bellinghem tökéletes tizilövő lenne de bappé aranycipőkért megy így kibaszás lenne tőle elvenni ezeket a gólokat. Fejlődni kell benne meg viniciuszt nem odaengedni és ennyi.![]()
valamelyik univerzumban:
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Persze, azzal az ugrással a rúgás előtt egy, hogy röhejes kettő meg még erőt sem tud bele vinni rendesendzsi91 írta: Bellinghem tökéletes tizilövő lenne de bappé aranycipőkért megy így kibaszás lenne tőle elvenni ezeket a gólokat. Fejlődni kell benne meg viniciuszt nem odaengedni és ennyi.
- Pad'em
Én csak azért nem szeretem látni ha Vini lövi mert általában még ha be is lövi akkor is hajszálon múlik, kapus hóna alatt becsúszik, vagy bepattan róla, épphogy nem üti ki stb. Legalábbis nekem ezek az emlékeim a Vini tizikről. Plusz fejben sem a legélesebb kés.
Amúgy meg ha több góllal megyünk és kvázi eldőlt a meccs nem látok benne akkora gondot, hogy Mbappé átadja. Éles helyzetben szerintem úgyse lő többet Vini ha Mbappé pályán van.
Amúgy meg ha több góllal megyünk és kvázi eldőlt a meccs nem látok benne akkora gondot, hogy Mbappé átadja. Éles helyzetben szerintem úgyse lő többet Vini ha Mbappé pályán van.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Jude is kihagyta. Vini is kihagyta. Mbappé is kihagyta. szerintem nincs olyan nagy különbség Vini és Mbappé között. Vini is odaállt és beverte a Bayernnek vagy barcának a tiziket ahogy volt olyan amit kihagyott. Mbappé is elég zavaró mennyiséget kihagyott már fehérben, hogy rá mondja az ember hogy na fixen ő az emberünk. Jude is volt eltette volt kihagyta. eleve ennek úgy kell indulnia aki toytogva indul neki az többet nem áll oda. felőlem aztán Courtois is felmehet rúgdosni ha ő a legstabilabb. az biztos, hogy valamit kezdeni kell a helyzettel mert a tavalyi év óta ezek nem mennek. előtte még Vininek is ment.
de láttuk a lövőkét akkor mostantól Carreras odaáll és mindet felteszi a sarokba és letudva az egész
de láttuk a lövőkét akkor mostantól Carreras odaáll és mindet felteszi a sarokba és letudva az egész
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bellinghem tökéletes tizilövő lenne de bappé aranycipőkért megy így kibaszás lenne tőle elvenni ezeket a gólokat. Fejlődni kell benne meg viniciuszt nem odaengedni és ennyi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams