Elég baj!Xabi Alonso: “Mastantuono was always PLAYING WITH PAIN… now HE’S FINALLY OK”.
Itt a baj!
Akkor minek játszott?
Miért nem játszott az, aki egészséges?
Lásd tavaly rüdiger sz*rrá lett játszatva!
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. november 29., szombat 16:26
Elég baj!Xabi Alonso: “Mastantuono was always PLAYING WITH PAIN… now HE’S FINALLY OK”.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. november 3., hétfő 23:32
Chatgpt szerint enyhe pubalgia esetében 6-8 hét, súlyosabb akar hat hónap.Sierra írta: Meddig fog kiesni azt lehet mar tudni?
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. november 3., hétfő 23:09
Rodrygo es Vini eseteben is voltak belso feszultsegek a Castillaban, mert a brazilok egyenkent tobbet kerestek, mint a teljes oltozo. Rodrygo meg egy pirosat is behuzott, mert az ellenfelek is ramentek, ha jol emlekszem.ferni írta:Mert Endrick másfél évig volt a Real keze által is felkészítve, hiába maradt a braziloknál.BLevi96 írta: Vini és Rodrygo is a Castillaba kezdtek, akkor Endrick és ő miért nem?
Franco meg erőben, fizikálisan egyértelműen kész a spanyol 1re, nem az a baja.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. november 3., hétfő 20:38
Vini és Rodrygo is maradt a braziloknál.ferni írta:Mert Endrick másfél évig volt a Real keze által is felkészítve, hiába maradt a braziloknál.BLevi96 írta: Vini és Rodrygo is a Castillaba kezdtek, akkor Endrick és ő miért nem?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. november 3., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 3., hétfő 14:41
Mert Endrick másfél évig volt a Real keze által is felkészítve, hiába maradt a braziloknál.BLevi96 írta: Vini és Rodrygo is a Castillaba kezdtek, akkor Endrick és ő miért nem?
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. november 3., hétfő 11:31
Mert ha jól emlékszem a 2 brazilnál is az volt csak az ellenfél célja, hogy lerúgja őket. Pár meccset játszottak csak és rájöttek, hogy nem éri meg kockáztatni ilyen igazolásnál.BLevi96 írta: Vini és Rodrygo is a Castillaba kezdtek, akkor Endrick és ő miért nem?
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. november 2., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. november 2., vasárnap 19:29
jó, de 1 meccse nem volt ott, így még a Castillából sem tudott kitűnni felfeléRaúlCF írta: mondjuk végülis Franco is a castillába van regisztrálva szóval felhoztuk az utánpótlásból![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 2., vasárnap 19:23
mondjuk végülis Franco is a castillába van regisztrálva szóval felhoztuk az utánpótlásbólJim írta: ezt mondom én is egy ideje, hogy a legjobb 1-2 Castillást hozzuk fel, nézzük meg mit mutatnak
(mondjuk ezt GG-vel most megtettük, már "csak" játéklehetőséget kéne neki adni, a következő lehetne Joan Martinez, aki ebben a szezonban a Castilla egyik legjobbja)
aki nem néz ki "extra" tehetségnek, felesleges elhozni, olyat találunk házon belül is...
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. november 2., vasárnap 19:18
ezt mondom én is egy ideje, hogy a legjobb 1-2 Castillást hozzuk fel, nézzük meg mit mutatnakRaúlCF írta: ennyi erővel az utánpótlásból is feljöhet egy gyerek és nézzük meg őt is. nem hiszem, hogy lenne különbség. az meg hogy a posztjára nincs más, akkor nem kell azt a posztot erőltetni ha csak ennyi van oda.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 2., vasárnap 19:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 2., vasárnap 18:53
Ezekben én nem hiszek, Gülert is a török piac miatt vettük akkor gondolom. Ha ilyenek számitanának akkor visszahoznánk Kubót, hogy leuraljuk az ázsiai piacot.mentamas írta: Szerintem főleg marketingokokból vettük meg, nem a Youngesttel való összehasonlítás miatt, hanem azért, hogy a poszt-Messi érában átcsábítsuk az argentin szurkolókat a Barcától, akik csak a kis argentin miatt drukkoltak nekik. Mastantuono és Paz együtt elég csábító páros lenne.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 2., vasárnap 18:42
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. november 2., vasárnap 18:42
Mondom, nuevo LVRealista24 írta: Ha más nem, de egy stabil 12-13. játékos lesz belőle, akkor már megérte.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. november 2., vasárnap 18:41
Szerintem főleg marketingokokból vettük meg, nem a Youngesttel való összehasonlítás miatt, hanem azért, hogy a poszt-Messi érában átcsábítsuk az argentin szurkolókat a Barcától, akik csak a kis argentin miatt drukkoltak nekik. Mastantuono és Paz együtt elég csábító páros lenne.Pad'em írta:Lőtt egy hatalmas gólt, szóval egy értelmes lővése már kapásból akadt. Elején próbálkozott többet, voltak jó lövései, de összességében nem ad hozzá sokat a támadásokhoz az tény. 9 kezdő meccsből illene már az 1 gól 0 gólpassznál előbb járni ilyen támadótársakkal.RaúlCF írta: mindig is csak poénból volt irogatva hogy youngest vs youngest. nem ez a dolog lényege. az a lényeg hogy itt van méregdrágán egy gyerek aki olyan perceket kap amit kb még senki és emellett kb még a castillából se emelkedne ki. felépített kész felnőtt játékost is lehetett volna az árából venni vagy más mérföldekkel jobb fiatalt. nem tudom ki volt benne ebben az üzletben de csúnyán bepalizták. mióta itt van kb egy értelmes lövése nem volt ami ennyi folyamatos perc után egy virágcseréptől elvárható.
De ez a duma, hogy marketing miatt van nyomatva meg azért mert fiatal nettó baromság.
A leigazolása pedig a Solari + Calafat páros eredménye. Gondolom utóbbi érdemeit nem kell bemutatni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 2., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 2., vasárnap 18:16
Lőtt egy hatalmas gólt, szóval egy értelmes lővése már kapásból akadt. Elején próbálkozott többet, voltak jó lövései, de összességében nem ad hozzá sokat a támadásokhoz az tény. 9 kezdő meccsből illene már az 1 gól 0 gólpassznál előbb járni ilyen támadótársakkal.RaúlCF írta: mindig is csak poénból volt irogatva hogy youngest vs youngest. nem ez a dolog lényege. az a lényeg hogy itt van méregdrágán egy gyerek aki olyan perceket kap amit kb még senki és emellett kb még a castillából se emelkedne ki. felépített kész felnőtt játékost is lehetett volna az árából venni vagy más mérföldekkel jobb fiatalt. nem tudom ki volt benne ebben az üzletben de csúnyán bepalizták. mióta itt van kb egy értelmes lövése nem volt ami ennyi folyamatos perc után egy virágcseréptől elvárható.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 2., vasárnap 17:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 2., vasárnap 17:49
Nem kell szerintem mentség, évek óta veszünk egy nullkilométeres tinit, jó pár éve erre helyezünk nagy hangsúlyt, hogy már fiatalon nálunk játszon az aktuális sztáralkat kiszemelt, már jóval Yamal elött ez volt a csapásirány (Vini, Rodrygo, Reinier, Camavinga, Bellingham, Endrick, Güler, Mastantuono). Masztinak annyi a szerencsére, hogy hiányposzton játszik. Én annyira azért nem borulok ki tőle, ha nem ad semmit a csapatnak majd az edző kiszedi előbb-utóbb.Faust írta: Akkor még ennyi mentség sincs?![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem