Álmodok?hehetheoriginal írta: Mindvegig igazad volt R, ez a csecsko egy lofasz.![]()
Ahhoz mennyi iq kell, hogy az evek multaval fiatal jatekoskent visszafele fejlodj es szarabb legyél, mint tinedzserkent![]()
Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mindvegig igazad volt R, ez a csecsko egy lofasz.
Ahhoz mennyi iq kell, hogy az evek multaval fiatal jatekoskent visszafele fejlodj es szarabb legyél, mint tinedzserkent
Ahhoz mennyi iq kell, hogy az evek multaval fiatal jatekoskent visszafele fejlodj es szarabb legyél, mint tinedzserkent
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
https://www.telegraph.co.uk/football/20 ... -speeding/
pali kicsit odavan, jatszik egyaltalan a chelseaben? vagy vannak 12en a pozira?
pali kicsit odavan, jatszik egyaltalan a chelseaben? vagy vannak 12en a pozira?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg anno én bujtam a spanyol sajtót a faternak hogy mit írnak a fiáról.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
rikiramos írta:Realista24 írta:
Real drukker.
Valóban Real drukkel.
Van egy barátom, Válogatott mellett dolgozik, közvetlen közel a csapathoz, utazik is velük mindenhová, baráti kapcsolatok a játekosokkal stb stb, mesélte, gyerekkora óta Real Madrid drukker Szobo, és nem titkolt vágya, hogy egyszer a Real leigazolja Őt, ez lebeg a szeme elött, nap mint nap azért dolgozik.
Es ezt mar nagyon sokszor o maga is elmondta videokban.
-
rikiramos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
Realista24 írta:Real drukker.Pite86 írta:
Èn úgy tudom ès úgy olvastam, hogy az AC Milan a kedvenc csapata.
Van is egy Paolo Maldini meze amit egyszer tiszteletből fel is vett egy mèrkőzès után. A Milan le is akarta igazolni de a transzfer valamièrt nem jött lètre.
Amúgy jó helyen van a ő Liverpoolba, szerintem ide nem kell, inkább nèznèm a portugált fehèr mezben.
Valóban Real drukkel.
Van egy barátom, Válogatott mellett dolgozik, közvetlen közel a csapathoz, utazik is velük mindenhová, baráti kapcsolatok a játekosokkal stb stb, mesélte, gyerekkora óta Real Madrid drukker Szobo, és nem titkolt vágya, hogy egyszer a Real leigazolja Őt, ez lebeg a szeme elött, nap mint nap azért dolgozik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real drukker.Pite86 írta:Èn úgy tudom ès úgy olvastam, hogy az AC Milan a kedvenc csapata.magnus666 írta: Ráadásul gyerekkora óta Real-drukker.
Van is egy Paolo Maldini meze amit egyszer tiszteletből fel is vett egy mèrkőzès után. A Milan le is akarta igazolni de a transzfer valamièrt nem jött lètre.
Amúgy jó helyen van a ő Liverpoolba, szerintem ide nem kell, inkább nèznèm a portugált fehèr mezben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Pite86
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Èn úgy tudom ès úgy olvastam, hogy az AC Milan a kedvenc csapata.magnus666 írta: Ráadásul gyerekkora óta Real-drukker.
-
magnus666
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Szoboszlai labdával és labda nélkül is a vezére a Liverpool középpályájának. Őt figyelik a társak és ő diktálja a tempót, sokba lesz az a hosszabbítás.
Nagyon halkan megjegyzem, hogy szerintem a ti középpályátokról egy ilyen eszes fehérember hiányzik a DOMInanciához
és ő mozdítható(bb) lenne, mint Vitinha akit az arab előbb ás el a sivatagba, minthogy eladja nektek. Ráadásul gyerekkora óta Real-drukker.
Nagyon halkan megjegyzem, hogy szerintem a ti középpályátokról egy ilyen eszes fehérember hiányzik a DOMInanciához
Visszatert Gravenberch is.nzooli93 írta: Fél szemmel ment tableten a Pool meccs, kikerültek az uj igazolások, egyedül Etitike maradt kezdoben, rögtön jobb is lett a focijuk par fokozattal. Kíváncsi leszek hosszútávon hogy oldja meg ezeket Slot.
- nzooli93
Fél szemmel ment tableten a Pool meccs, kikerültek az uj igazolások, egyedül Etitike maradt kezdoben, rögtön jobb is lett a focijuk par fokozattal. Kíváncsi leszek hosszútávon hogy oldja meg ezeket Slot.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Soha tobbet nem megy fodraszhoz.realistahuni írta: Nullázódik, "until mu win 5 games in a row"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nullázódik, "until mu win 5 games in a row"
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Szerintem a gyerek remegett,hogy ne nyerjenek. Akkor eltűnne az a minimális hype ami a faszi körül van.BLevi96 írta: Nottingham - MU 2-2
Akkor most csóró hajnővesztős szurkolónak nullázodott a sorozata vagy a döntetlen nem számít?![]()
Szerintem nullázódik, úgyhogy nőni fog még az a rőzse.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nottingham - MU 2-2
Akkor most csóró hajnővesztős szurkolónak nullázodott a sorozata vagy a döntetlen nem számít?
Akkor most csóró hajnővesztős szurkolónak nullázodott a sorozata vagy a döntetlen nem számít?
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
1 perc alatt megfordította a Nottingham....tcskhun írta: MU vezet Case fejesgóljával és perpillanat másodikak a tabellán.......
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
MU vezet Case fejesgóljával és perpillanat másodikak a tabellán.......
Szerintem egy kicsit már túl akarjátok ezt egyszerűsíteni. Nem, nem csak jól dobott nekik a gép és rajtuk kívül is voltak csapatok a mezőnyben.
5 azaz 5 játékos érkezett egy nyári átigazolási ablak alatt, akiket potenciálisan már idén is a kezdőbe szántak, de ha Ekitikét cserének vesszük akkor is 4.
Alapemberek közül elment TAA, Diaz, és elhunyt Jota.
A kp. egyensúlyát jelenleg borítja Wirtz beépítése, valamint hogy MacAllisternek nem volt előszezonja, és Gravenberch is küzd sérülésekkel.
Ezek mellé a két új szélső védőnek nem a védekezés a legfőbb erénye.
Ja és apróság, hogy a tavaly kb. december-januárig egyhangú aranylaszti esélyes Salah közelében nincs a saját korábbi szintjének, sem játékban, sem kanadai pontokban.
1. Szerintem a klubvezetés/Slot túl nagyot vállalt ennyi kezdőbe érkező egyidejű beépítésével.
2. Az egyensúly hiánya mellett még a kulcsemberek formája is rossz vagy max. közepes.
A rossz hír Slotnak hogy ilyen negatív sorozatokkal nem lesz végtelen a türelem vele szemben sem, ehhez képest tavaly lightwork volt neki kézhez kapni egy Klopp által már egy szezonon át összeszoktatott vadiúj kp. 3ast, és a jó őszt hozó Salahra felhúzni a támadójátékot.
5 azaz 5 játékos érkezett egy nyári átigazolási ablak alatt, akiket potenciálisan már idén is a kezdőbe szántak, de ha Ekitikét cserének vesszük akkor is 4.
Alapemberek közül elment TAA, Diaz, és elhunyt Jota.
A kp. egyensúlyát jelenleg borítja Wirtz beépítése, valamint hogy MacAllisternek nem volt előszezonja, és Gravenberch is küzd sérülésekkel.
Ezek mellé a két új szélső védőnek nem a védekezés a legfőbb erénye.
Ja és apróság, hogy a tavaly kb. december-januárig egyhangú aranylaszti esélyes Salah közelében nincs a saját korábbi szintjének, sem játékban, sem kanadai pontokban.
1. Szerintem a klubvezetés/Slot túl nagyot vállalt ennyi kezdőbe érkező egyidejű beépítésével.
2. Az egyensúly hiánya mellett még a kulcsemberek formája is rossz vagy max. közepes.
A rossz hír Slotnak hogy ilyen negatív sorozatokkal nem lesz végtelen a türelem vele szemben sem, ehhez képest tavaly lightwork volt neki kézhez kapni egy Klopp által már egy szezonon át összeszoktatott vadiúj kp. 3ast, és a jó őszt hozó Salahra felhúzni a támadójátékot.