Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Arda Güler - 15

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. november 1., szombat 23:13

Remélem csak elővigyázatosságból jött le, és nem sérült meg a boka. :-(

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 1., szombat 22:17

kiserik írta:
RaúlCF írta: szerintem meg tipik tkp. utolsó labdák, kapuhoz közeli passzok. soha nem lesz kkp vagy mélységi irányító meg végképp. de nem is értem miért kéne más posztra áterőszakolni.
Ez nem baj. Az a lényeg, hogy Alonso érti :mrgreen:
ma sem kkp volt. folyamat a támadó vonalban volt. :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. november 1., szombat 22:16

RaúlCF írta: szerintem meg tipik tkp. utolsó labdák, kapuhoz közeli passzok. soha nem lesz kkp vagy mélységi irányító meg végképp. de nem is értem miért kéne más posztra áterőszakolni.
Ez nem baj. Az a lényeg, hogy Alonso érti :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 1., szombat 22:04

szerintem meg tipik tkp. utolsó labdák, kapuhoz közeli passzok. soha nem lesz kkp vagy mélységi irányító meg végképp. de nem is értem miért kéne más posztra áterőszakolni.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 1., szombat 22:01

RaúlCF írta:
RealRaúl77 írta: Güler újabb gólpassz. Barca elleni hiba ide, vagy oda, zseni a srác. Kell nekünk egy ilyen látással, ilyen passzérzékkel rendelkező játékos. Abszolút meggyőződésem, hogy ő töltheti ki Toni után keletkező űrt. Három olyan passza volt már, ami nagy kiugratás, gólhelyzet eredményezett, harmadikból gól is lett végül. Elfogult vagyok vele szemben, de fontos szerepe van.
szerintem megvan a helye a keretben de az semmiképpen nem a Toni űr betöltése. látszik ha mélyen van akkor jönnek a hibák. megvan a helye és szerepe. a mai meccsre való, elől adni az utolsó labdákat. egy darálós Marseille vagy barca ellen már nem annyira. és ezzel nincs is baj. mindenkinek megvan a szerepe. nem véletlenül ekkora a keret. mindenkit arra kell használni amire való.
Nem egy az egyben, úgy nem tudja átvenni a helyét. De mint a passzokért, kiugratásokért felelős, nagy labdákat szállító személy egyértelműen ő a csapatban.

Amúgy meg Toni is elől kezdte.
kiserik írta: A srácot 3 dolog választja el, hogy a legjobb középpályások (nem tkp, hanem kkp) között legyen:
- ne szálljon el
- ne érje súlyos sérülés
- rutin (percek, percek, percek)
Pontosan.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. november 1., szombat 22:00

A srácot 3 dolog választja el, hogy a legjobb középpályások (nem tkp, hanem kkp) között legyen:
- ne szálljon el
- ne érje súlyos sérülés
- rutin (percek, percek, percek)

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 1., szombat 21:56

RealRaúl77 írta: Güler újabb gólpassz. Barca elleni hiba ide, vagy oda, zseni a srác. Kell nekünk egy ilyen látással, ilyen passzérzékkel rendelkező játékos. Abszolút meggyőződésem, hogy ő töltheti ki Toni után keletkező űrt. Három olyan passza volt már, ami nagy kiugratás, gólhelyzet eredményezett, harmadikból gól is lett végül. Elfogult vagyok vele szemben, de fontos szerepe van.
szerintem megvan a helye a keretben de az semmiképpen nem a Toni űr betöltése. látszik ha mélyen van akkor jönnek a hibák. megvan a helye és szerepe. a mai meccsre való, elől adni az utolsó labdákat. egy darálós Marseille vagy barca ellen már nem annyira. és ezzel nincs is baj. mindenkinek megvan a szerepe. nem véletlenül ekkora a keret. mindenkit arra kell használni amire való.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 1., szombat 21:51

+1
Nincs ket profilom mielott valaki azt gondolná :kalapos:

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 1., szombat 21:49

Güler újabb gólpassz. Barca elleni hiba ide, vagy oda, zseni a srác. Kell nekünk egy ilyen látással, ilyen passzérzékkel rendelkező játékos. Abszolút meggyőződésem, hogy ő töltheti ki Toni után keletkező űrt. Három olyan passza volt már, ami nagy kiugratás, gólhelyzet eredményezett, harmadikból gól is lett végül. Elfogult vagyok vele szemben, de fontos szerepe van.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. október 23., csütörtök 11:56

“I trust Xabi Alonso completely. I have full confidence in his plans. If someday he tells me, ‘Arda, you need to play goalkeeper’, I will go buy some gloves.”

Güler on winning the Champions League in 2024
“I didn’t win it. In 2023/24, that wasn’t mine. So we have to go and win another one.”

Güler on adapting at Real Madrid
“I knew I was joining the biggest club in the world. But from my very first training session, I realized I had the quality to play here. I never doubted that I would eventually succeed.”

Güler on Juni Calafat
“Juni Calafat had explained the plan to me. He told me the first season would be difficult, and that it was logical for a player who had only experienced football in Turkey. He also told me that I was coming in for the post-Modrić and Kroos era. Everything was clear and honest - and that’s how it should be.”

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. október 23., csütörtök 11:50

nzooli93 írta: Meccs embere lett.

Valszeg nem lesz a legmagasabb polc, de azért dicserendo,hogy milyen mellőzés mellett tette le folyamat a munkát,es varta ki az idejét.
Milyen jofej volt, mikor megtudta.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. október 23., csütörtök 6:26

Szerintem meg lehet a legmagasabb polc. Posztján jelenleg az egyik legjobb Európában.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. október 23., csütörtök 5:40

kiserik írta:

Valszeg nem lesz a legmagasabb polc, de azért dicserendo,hogy milyen mellőzés mellett tette le folyamat a munkát,es varta ki az idejét.
Veled meg mi történt? 20 évesen hozza ezt és "valószínűleg nem lesz a legmagasabb polc"? :ozil: A legmagasabb polcok hol voltak 20 évesen általában? Ne légy kishitű. A mellőzés viszont véleményes nálam. A madárcsontú kisgyereket fel kellett építeni a kp-ra és ebben Carloéknak hatalmas szerepe volt. Szerintem.
sosem szamolt vele carlo valojaban, ahogy altalaban a fiatalakkal, kivetel mindig van. ha iden meg mindig carlo lenne, akkor guluke meg mindig padon
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. október 23., csütörtök 0:48

Veled meg mi történt? 20 évesen hozza ezt és "valószínűleg nem lesz a legmagasabb polc"? :ozil: A legmagasabb polcok hol voltak 20 évesen általában? Ne légy kishitű. A mellőzés viszont véleményes nálam. A madárcsontú kisgyereket fel kellett építeni a kp-ra és ebben Carloéknak hatalmas szerepe volt. Szerintem.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. október 23., csütörtök 0:02

Meccs embere lett.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. október 20., hétfő 16:16

nzooli93 írta: az új argentin gyerek a semmiből 40%-al többet keres nála :lol:
Ne basszatok már fel, ez nem lehet igaz :|
nzooli93 írta: 🇫🇷🌟 𝐀𝐑𝐃𝐀 𝐆𝐔̈𝐋𝐄𝐑 vs all LaLiga midfielders:

🥇 MOST G/A
🥇 MOST KEY PASSES
🥇 MOST XG + XA
🥇 MOST GOALS
🥇 MOST SHOTS ON TARGET
🥇 MOST TOUCHES IN THE BOX

𝐌𝐀𝐆𝐈𝐂! 🪄
Eljött a Te időd Zoli :sziv: :mrgreen:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. október 20., hétfő 6:38

🇫🇷🌟 𝐀𝐑𝐃𝐀 𝐆𝐔̈𝐋𝐄𝐑 vs all LaLiga midfielders:

🥇 MOST G/A
🥇 MOST KEY PASSES
🥇 MOST XG + XA
🥇 MOST GOALS
🥇 MOST SHOTS ON TARGET
🥇 MOST TOUCHES IN THE BOX

𝐌𝐀𝐆𝐈𝐂! 🪄

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 13., hétfő 17:11

Halfkey írta: Azért fordítsuk már meg ezt a nagyon korait - ha te vagy Arda Güler, nem kérnél fizetésemelést? Itt a kereté, hát ez alapján én biztosan kérnék.

https://www.capology.com/club/real-madrid/salaries/
Szerzodese van meg negy evig, szoval a helyeben en nem kernek ketertekelheto meccs utan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. október 13., hétfő 16:45

Azért fordítsuk már meg ezt a nagyon korait - ha te vagy Arda Güler, nem kérnél fizetésemelést? Itt a kereté, hát ez alapján én biztosan kérnék.
Mondjuk két hónap futballra nekem nem lenne pofám új szerződést kérni. Az ideit leszámítva, ahol alapkezdő, a korábbi években kb 10-15 töltelék meccs jutott neki, többnyire a kupában meg olyan bajnokikon, ahol már lefutott a szezon. És értem, hogy nem az Ő hibája, hogy nem játszott, de szerintem toljon le egy teljesen szezont, aztán majd nyáron lehet új szerződésről beszélgetni, akkor se lesz egyik fél sem elkésve semmivel.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. október 13., hétfő 16:43

Érdekes ,hogy sajnáljuk attól az emelést,aki kivárt 2 évet, és kussban tette,amit kértek tőle, aztán Xabi alapemberként számol vele, és madridomon kívül mindenhol elégedettek vele, de az új argentin gyerek a semmiből 40%-al többet keres nála :lol:

Vissza: