Igaz de brutálmód elvoltunk kényeztetve. Cé Ramos és benz kb alltime legbiztosabb lövők között vannak szerintem.RaúlCF írta: csak azért adta át mert már rúgott egyet. inkább kéne egy edző aki csak a tizikkel foglalkozik mert borzalmas. Vini is betonként rúgta őket 24-ben. barca, Bayern nem számított a szitu. de az a baj, hogy bárki áll oda izgulni kell egy szaros tizinél.
Vinícius Junior - 7
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Vinícius Junior - 7
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
csak azért adta át mert már rúgott egyet. inkább kéne egy edző aki csak a tizikkel foglalkozik mert borzalmas. Vini is betonként rúgta őket 24-ben. barca, Bayern nem számított a szitu. de az a baj, hogy bárki áll oda izgulni kell egy szaros tizinél.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Remélem lecserélik a 65. percben.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nzooli93
Szerintem Mbappe egy rém egyszerű csendes rendes gyerek, aki fullra kerüli a konfliktust,és mindenkivel jóban akar lenni. Psg meccseket nem néztem, de itt Realnal nem is emlékszem, hogy láttam volna igazán idegesnek,vagy veszekedni valakivel.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Mbappé nem hülyegyerek. Ezekkel a gesztusokkal hosszabb távon is jól jár, továbbra is vezérbika, a béke is megmarad és mennek tovább a kupákért.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Szerintem nem a faszról szól. Mbappé ezeket szívességből adja át. Valószínűleg edzői utasítás ellenére.BlancoMark írta: Jo de Mbappenak nincs fasza nemet mondani? Es meg mindig nincs kiadva utasitasba, hogy csak o lohet?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- BlancoMark
Jo de Mbappenak nincs fasza nemet mondani? Es meg mindig nincs kiadva utasitasba, hogy csak o lohet?
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én megvárnám a Liverpool elleni meccset és ha ott is vállalhatatlan a játéka akkor lebasznám pár meccsre a padra. Kicsit túltolja megint az ego-s dolgot úgy látom
- Galacticos
Szerintem az nem feltetlen baj ha elobb ledob vininek egy csontot hogy nyugi legyen minthogy a harmadikat hajszolja.ferni írta:Pluszban mesterhármas is lett volna.
Ez ma belefert, leadta, nem sikerult igy legkozelebb talan mar el se kéri.
Megint mi a faszomnak kell bohóckodni ember, mert Vininek nem bírja az egója, hogy nem ő a sztár...
Ha ki van jelölve az a fránya tizilövő aki megy az Aranycipőért akkor legyen szíves rúgja már ő bakker.
Pluszban mesterhármas is lett volna.
Vicc.
Remélem Xabi rendet tesz ebben, ez nem jótékonysági műsor.
Ha ki van jelölve az a fránya tizilövő aki megy az Aranycipőért akkor legyen szíves rúgja már ő bakker.
Pluszban mesterhármas is lett volna.
Vicc.
Remélem Xabi rendet tesz ebben, ez nem jótékonysági műsor.
- Pad'em
Klasszikus után kaptak 2 nap day-offot.doncsontos írta:na jo-jo, de miert csak szerdan?!Pad'em írta: Xabi Alonso: “There’s NO Vini Jr case, it’s all clarified”.
“Vini spoke in front of all of us on Wednesday and he’s been fantastic”.
“He’s been very honest and clear. Also his statement has been powerful. The words he said to his teammates are the most important thing”.![]()
![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
na jo-jo, de miert csak szerdan?!Pad'em írta: Xabi Alonso: “There’s NO Vini Jr case, it’s all clarified”.
“He’s been very honest and clear. Also his statement has been powerful. The words he said to his teammates are the most important thing”.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Szuper! Nem kell balhév.Pad'em írta: Xabi Alonso: “There’s NO Vini Jr case, it’s all clarified”.
“He’s been very honest and clear. Also his statement has been powerful. The words he said to his teammates are the most important thing”.
Egy topp Vinire szükségünk lesz nagyon a szezonban, ha kupákat akarunk nyerni.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Pad'em írta: Xabi Alonso: “There’s NO Vini Jr case, it’s all clarified”.
https://www.marca.com/futbol/real-madri ... cable.html Itt az egesz interjú ha valakit érdekel spanyolul is
- Pad'em
Xabi Alonso: “There’s NO Vini Jr case, it’s all clarified”.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ram8nes
es mindezt annak tukreben kell ertekelni, hogy jobb szelunk meg konkretan nincs.hehetheoriginal írta: de binicius tetszik vagy sem, ha top formaban van, nelkulozhetetlen a tamadasok szempontjabol, nincs mas jatekos, aki igy meg tudna bontani a vedelmeket, es ekkora figyelmet vonna magara a bal szelen.
en se birom, de vegre lattam tole is a regi extrabol, es ezzel egyidejuleg azt is, hogy a Jude-Mbappe-Vini harmasbol tenyleg valamit ki tud hozni Xabi.
a jateka nelkulozhetetlen, a szemelyisege meg legyen Xabi gondja. meglatjuk mit tud vele kezdeni mindket teren ev vegeig
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Egyet kell értsek hehével. Az a Vini, akit a Barca ellen láttunk a 70. percig, hatalmasat adhat a csapatnak. Őszintén, nem gondoltam, hogy képes visszatalálni ehhez a formához, nyáron én már eladtam volna (megkövetem magam), de Xabi nagyon rendberakta. Gyilkos lehet Vini, Mbappé és Jude elől, ha hosszútávon is hozzák azt, amit hétvégén sikerült. Képesek rá, a többi pedig fejben dől el.
A lecseréléskor látott Vini viszont nagyon nem fog hiányozni. Kérdés, melyik arcából fogunk többet kapni idén. Valószínűleg ez fog nyáron dönteni Perezéknél is. Mindkét döntést üdvözölni fogom, ha az szakmai alapokon fog megtörténni.
A lecseréléskor látott Vini viszont nagyon nem fog hiányozni. Kérdés, melyik arcából fogunk többet kapni idén. Valószínűleg ez fog nyáron dönteni Perezéknél is. Mindkét döntést üdvözölni fogom, ha az szakmai alapokon fog megtörténni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
miert akarod kiszedni bappet onnan, ahol a vilag legjobbja - meg amugyis minden jatekos kozul jelenleg a legjobb a vilagon, es centerben jatszik javareszt.
felejtsuk mar el, hogy o szelso vagy nem szeret centert jatszani.
hat latom.....
egyedul akkor van ertelme, de akkor se kitenni szelre, hanem ket csatarral nyomni, ha elhozzuk hallandot katalan verben gazolni.
de binicius tetszik vagy sem, ha top formaban van, nelkulozhetetlen a tamadasok szempontjabol, nincs mas jatekos, aki igy meg tudna bontani a vedelmeket, es ekkora figyelmet vonna magara a bal szelen.
felejtsuk mar el, hogy o szelso vagy nem szeret centert jatszani.
hat latom.....
egyedul akkor van ertelme, de akkor se kitenni szelre, hanem ket csatarral nyomni, ha elhozzuk hallandot katalan verben gazolni.
de binicius tetszik vagy sem, ha top formaban van, nelkulozhetetlen a tamadasok szempontjabol, nincs mas jatekos, aki igy meg tudna bontani a vedelmeket, es ekkora figyelmet vonna magara a bal szelen.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csakhogy van egy jobb játékosunk a posztjára.Bappét kiraknánk a helyére és hoznánk egy rendes csatárt szerintem sokat nyernénk. Persze kérdés, hogy bappé akar-e még egyáltalán nem csatárt játszani és kevesebb gólt rúgni.hehetheoriginal írta: azt ne felejtsuk el, hogy ha top formaban van, ilyen minoseget, aki ennyire megteremti a kulonbseget, nem talalsz manapsag sehol.
ha talalnal, akkor mar latnank valahol, de nincs senki, akire le lehetne cserelni perpill.
ez a prio szerintem, a teljesitmeny szamit, minden mast lehet kezelni vagy le lehet szarni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
isten ments trenttol, valverdenek legalabb megvan a helye a kezdoben.
a barca elleni az volt a legerosebb kezdonk sztem, meg ha gulerbe vki jobblabat meg gyorsabb gondolkodast verne, nem volna hatrany.
a barca elleni az volt a legerosebb kezdonk sztem, meg ha gulerbe vki jobblabat meg gyorsabb gondolkodast verne, nem volna hatrany.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. október 30., csütörtök 10:59-kor.
thereisonly1ronaldo