Egy 33 eves jatekosert nem fogunk 65ot, de meg 6,5 milliot sem fizetni.Nika91127 írta:Hozhatjuk.Realista24 írta: Nem tudom mennyire valid, de Kane elvileg lelepne Munchenbol, Barcelona vinne, 65m a kivasarlasi ara.
A kivasarlasi ar nyaron aktivalodik.
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kane meg az egy dimenzió...
Kajak te valami más sportot nézel néha
Kajak te valami más sportot nézel néha
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nálunk nincs helye, Mbappe mögé nem jön padot melegíteni. A barcaba pont lesz neki hely ha Lewa távozik, de szerintem elöbb menne vissza Angliába rekordot dönteni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
fúj.Nika91127 írta:Hozhatjuk.Realista24 írta: Nem tudom mennyire valid, de Kane elvileg lelepne Munchenbol, Barcelona vinne, 65m a kivasarlasi ara.
de minek.
elég volt az egydimenziós lerúgott angolokból.
thereisonly1ronaldo
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hozhatjuk.Realista24 írta: Nem tudom mennyire valid, de Kane elvileg lelepne Munchenbol, Barcelona vinne, 65m a kivasarlasi ara.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom mennyire valid, de Kane elvileg lelepne Munchenbol, Barcelona vinne, 65m a kivasarlasi ara.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Celta otthon bőven jó egy döntetlenre.flori írta: Pedri két hónapra fog kiesni a legújabb hírek szerint. Meg lehetne lógni...
- flori
Pedri két hónapra fog kiesni a legújabb hírek szerint. Meg lehetne lógni...
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Olyan biztos nem lesz, viszont, ha Csecs Fabregasék nem érnek oda európai helyre, akkor szerintem hajlana a váltásra és Ő lenne az első számű célpont.Akkor elfogadom, ha Nagelsmann váltja.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
magnus666
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
ha így lesz akkor Laporta elmehet a kurva anyjába. xavinak a csőd szélén mindenféle mutyikkal bevásárolt félmilliárdért, Flick meg második éve kukázik. Ne legyen félreértés, nem tökéletes edző, megvannak a maga faszságai amikkel nem értek egyet, de európa ligázás után, igazolások nélkül talpra állította a csapatot, újra komolyan kell venni minket.
Akkor elfogadom, ha Nagelsmann váltja.
Akkor elfogadom, ha Nagelsmann váltja.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Szerintem is magától fog távozni, már csak azért is mert nem kap szabad kezet és klub Yamal alá helyezi.
Csak azt néztem hogy 2027-ig van szerzőséde. Mivan akkor ha távozni akar, de a barca nem engedi? Ő fizet majd (kivásárolja magát)?
Csak azt néztem hogy 2027-ig van szerzőséde. Mivan akkor ha távozni akar, de a barca nem engedi? Ő fizet majd (kivásárolja magát)?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Magától fog lépni szerintem szezon végén. Már tavaly is full idegbeteg volt idén meg még oka is lesz rá.realmadrid95 írta:Szerintem biztos nem fog tavozni a nemet.Marky írta:
Kivancsi vagyok hogy viseli, hogy eleteben eloszor valamit nem engednek meg neki.
Flick szerintem a szezon vegen tavozni fog.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Legkesobb ev vegen megy mert nem nyernek semmit.realmadrid95 írta:Szerintem biztos nem fog tavozni a nemet.Marky írta:
Kivancsi vagyok hogy viseli, hogy eleteben eloszor valamit nem engednek meg neki.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Szerintem biztos nem fog tavozni a nemet.Marky írta:Kivancsi vagyok hogy viseli, hogy eleteben eloszor valamit nem engednek meg neki.Anthony írta: A Barca megunta a Yamal show-t, és ezután minden social média poszt előtt engedélyt kell kérjen a klubtól, illetve lett volna valami influenszerrel interjúja a napokban, az is le lett fújva.
Hupszika.
- Mester77
Pedri off egy hónapra. Megsérült.
Az eltiltáson kívül kihagyja a Bruges és a Celta elleni meccset is.
Az eltiltáson kívül kihagyja a Bruges és a Celta elleni meccset is.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kfc fatert ugyanúgy blokkolni kéne az internetről arra meg nincs ráhatásuk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Azzal, hogy ilyen fiatalon mennyire magasra jutott, felnőtté válásáig mekkora médiafigyelem követte őt, szerintem nincsen már ebből rendesen visszaút. Ha megnézzük a Messi Ronaldo kettősénél is már elég korán kialakult az általános kép róluk, amit Messi pénzéhsége és Ronaldo munkamorálja csak nagyon kismértékben tudott átírni.Realista24 írta:A hir ugy szol, hogy a klub es ugynoke, Mendes aggodnak, hogy modern hulyegyerekkent eli az eletet, es mindent kozzetesz a neten a maganeletevel kapcsolatban.Anthony írta: A Barca megunta a Yamal show-t, és ezután minden social média poszt előtt engedélyt kell kérjen a klubtól, illetve lett volna valami influenszerrel interjúja a napokban, az is le lett fújva.
Hupszika.
Igy a klub es Mendes kozosen most mar odafigyelnek arra, hogy mit csinal, mit posztol.
Szoval ahogy en olvasom es ertem, itt egyedul a rola kialakult kepet feltik, es semmi koze a sportteljesitmenyhez, vagy ahhoz, hogy eppen a Realnak szologat be. Illetve Mendes felti szerintem legjobban a befekteteset, mert egy "Balotellit" nem tud eladni ujra es ujra horror feltetelekkel.
Másik részhez, ha a német edző elmegy, abból még csúnyán megütheti magát a Barca, láttuk Xavi mestert ugyan ezzel a kerettel dolgozni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A hir ugy szol, hogy a klub es ugynoke, Mendes aggodnak, hogy modern hulyegyerekkent eli az eletet, es mindent kozzetesz a neten a maganeletevel kapcsolatban.Anthony írta: A Barca megunta a Yamal show-t, és ezután minden social média poszt előtt engedélyt kell kérjen a klubtól, illetve lett volna valami influenszerrel interjúja a napokban, az is le lett fújva.
Hupszika.
Igy a klub es Mendes kozosen most mar odafigyelnek arra, hogy mit csinal, mit posztol.
Szoval ahogy en olvasom es ertem, itt egyedul a rola kialakult kepet feltik, es semmi koze a sportteljesitmenyhez, vagy ahhoz, hogy eppen a Realnak szologat be. Illetve Mendes felti szerintem legjobban a befekteteset, mert egy "Balotellit" nem tud eladni ujra es ujra horror feltetelekkel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Kivancsi vagyok hogy viseli, hogy eleteben eloszor valamit nem engednek meg neki.Anthony írta: A Barca megunta a Yamal show-t, és ezután minden social média poszt előtt engedélyt kell kérjen a klubtól, illetve lett volna valami influenszerrel interjúja a napokban, az is le lett fújva.
Hupszika.