PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Egyébként senki nem mondta, hogy a GTA3 a non plus ultra, senki nem mondta, hogy hibátlan, senki nem mondta, hogy az első open world játék volt, ezeket mind te sorolod úgy, hogy bárki is állította volna itt egyiket is, csak azért mert a net népe ezt írta.
Az állítás itt az, hogy mérföldkő volt a játékiparban és az pedig így van, bárhogy próbálod kisebbíteni az érdemeit. Nem szimplán megugrott egy lécet, amit már korábbi játékok is megtettek, hanem máshova rakta azt a lécet és onnantól kezdve ez lett az új standard, meghatározó lett a játékiparban.
Az állítás itt az, hogy mérföldkő volt a játékiparban és az pedig így van, bárhogy próbálod kisebbíteni az érdemeit. Nem szimplán megugrott egy lécet, amit már korábbi játékok is megtettek, hanem máshova rakta azt a lécet és onnantól kezdve ez lett az új standard, meghatározó lett a játékiparban.
-
dortev
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azzal kezdtem a hozzászólásom, hogy szeretem a GTA-kat, egyetlen kivétel az 5. rész, bár ezt nem írtam. Amúgy valószínűleg több időm és ismeretem van bennük, mint bárkinek ezen a fórumon. Bugok, glitchek szintjén ismerem a 3-mat, VC-t, SA-t, előbbi kettőben szerintem még mindig emlékszem a rejtett csomagok 90 százalékára, az összes stunt jumpra. Ez nem dicsőség, és felnőttként már inkább gáz leírni, de ez van. A felvetett kritikák ettől függetlenül úgy hiszem, hogy jogosak, és mindenképpen könnyen ellenőrizhetőek, a tágabb GTA community is osztja őket. Ironikus módon jóval reálisabb módon állnak a játékokhoz, mint a casual közönség; még csak nem is arról van szó, hogy különcködöm.Santi írta: Attól, hogy nem tetszik neked személy szerint egy játék nem kell eltagadni, hogy milyen játékiparbeli mérföldkőnek számított az a maga korában.
Például nyugodtan kérdezz meg egy klasszik GTA speedrunnert Twitchen, hogy mit gondol a San Andreas endgame-ről, vagy hogy mit gondol arról, hogy a Vice City a felénél nem közli, hogy vannak még küldetések és sztori. Nem véletlenül általános tévhit az, hogy Avery Carrington küldetései kötelezőek; mert a játékosok azt hiszik, hogy úgy lehet tovább haladni, hiszen a Vercetti Estate teljesítése után az az egyetlen ikon a mapen. Minden, amit leírtam, általános vélemény, a verifikálhatóság érdekében szándékosan kerültem olyan dolgokat, amik csak a sajátjaim.
Isten óvja meg a világot a kritikus gondolkodástól, ha jól értem. A ChatGPT és más LLM-ek azt írják, ami a népszerű vélemény, mert azok teszik ki a dataset jelentős részét. A kedvedért megkérdeztem, hogy miért mérföldkő, tessék.Santi írta: Valószínűleg azt mondanám a chatgpt-nek generálja le, hogy mitől volt mérföldkő a gta3, akkor arra is csinálna egy ilyen szép hosszú hsz-re való anyagot, de ettől én inkább megkímélek mindenkit, ezt is fájdalmas volt végigolvasni.
Valójában a GTA 3:
– Nem az első 3D, nyílt világú akciójáték, de ez a közvélekedés
– A Mafiát nem befolyásolhatta, mivel a játék már utómunkálati fázisban volt a GTA 3 megjelenésekor, de a közvélekedés szerint „GTA-klón”
– A Skyrim egyértelműen az Elder Scrolls „vérvonalról” származik, nem GTA, de a közvélekedés szerint az open-world a GTA 3-mal kezdődött
– A RenderWare a Criterion Games motorja volt, de a közvélekedés szerint a tech is a Rockstar innovációja
– GTA 3 nélkül is nagyon jó eséllyel lennének olyan játékok, mint a Watch Dogs, Cyberpunk 2077. Red Dead Redemption kérdéses
A kommentemben amúgy a GTA 3-mat vitattam a legkevésbé, ott még el is tudom fogadni, hogy mérföldkő, ChatGPT is számos valid pontot felvetett az invalidak mellett, csak ebben az esetben számomra jelentőségteljesebb a mérföldkő fogalma. A többi esetén látom teljesen megalapozatlannak.
Messziről nézve is látszik, hogy ez egy dehonesztálási kísérlet, abból is az olcsóbbik fajta, nem tudom mi szükség van rá. Visszanéztem korabeli review-kat, kerestem konkrét eseteket a játéksajtó korrupciójára, mert kevés konkrétra emlékeztem (nem ez a szakterületem), és még így is kihagytam például a Gamergate esetet. Kerestem konkrét és ismert példákat az overlapek elkerülésére, bár pont Remy-nek illene tudnia, hogy ez bevett dolog. Ez nem ChatGPT/LLM volt, hanem a saját időm és energiám, annak érdekében, hogy korrekt módon reagáljak, ne legyen olyan lecsengése a kommentnek, hogy „Remy ellen beszélek, mert ő Remy”, ami ugye nem ismeretlen jelenség a fórumon. Hihetetlen, hogy egyeseknek mennyire fáj, ha valaki nem csak ömlengeni tud egy szent tehénről. Amivel vádolsz, az kifejezetten undorító, aljas dolog. Attól, hogy neked magas a keresők használata, másoknak még nem az.cart írta: Messziről nézve is látszik hogy ezt a kommentet a chatgpt generálta 90%-ban
![]()
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Már amikor bejelentették hogy csúszni fog, akkor mondták hogy sokkal többet fog tolódni csak nem merték bevallani, mert kb rájuk gyújtanák a székházat
Én se vagyok rápörögve, nálam az RDR2 messze veri mindenbe. Mintha a GTA egy Halálos iramban lenne, az RDR pedig mondjuk az Oppenheimer.
Amire kíváncsi leszek az a nyíltvilág. Olvastam hogy rengeteget költöttek a víz fizikára és az időjárás alakítani fogja a környezetet.
Én se vagyok rápörögve, nálam az RDR2 messze veri mindenbe. Mintha a GTA egy Halálos iramban lenne, az RDR pedig mondjuk az Oppenheimer.
Amire kíváncsi leszek az a nyíltvilág. Olvastam hogy rengeteget költöttek a víz fizikára és az időjárás alakítani fogja a környezetet.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A gta3-5 és rdr2 mind mérföldkövek voltak. Storyban szerintem is gyenge(bár a 6 jó storynak tűnik) dehát nem is az a lényege az egésznek.
Amúgymeg nemtudom miafaszt csinálnak. Májusi megjelenésnél már rég telekéne legyen plakátolva az egesz bolygó. Szerintem csúszni fog.
Amúgymeg nemtudom miafaszt csinálnak. Májusi megjelenésnél már rég telekéne legyen plakátolva az egesz bolygó. Szerintem csúszni fog.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Attól, hogy nem tetszik neked személy szerint egy játék nem kell eltagadni, hogy milyen játékiparbeli mérföldkőnek számított az a maga korában.
Valószínűleg azt mondanám a chatgpt-nek generálja le, hogy mitől volt mérföldkő a gta3, akkor arra is csinálna egy ilyen szép hosszú hsz-re való anyagot, de ettől én inkább megkímélek mindenkit, ezt is fájdalmas volt végigolvasni.
Valószínűleg azt mondanám a chatgpt-nek generálja le, hogy mitől volt mérföldkő a gta3, akkor arra is csinálna egy ilyen szép hosszú hsz-re való anyagot, de ettől én inkább megkímélek mindenkit, ezt is fájdalmas volt végigolvasni.
Messziről nézve is látszik hogy ezt a kommentet a chatgpt generálta 90%-ban
-
dortev
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Bocs hogy ennyi idő távlatából reagálok, gondoltam megnézem milyen játékok pörögnök a fórumozóknál, de emellett a komment mellett nem lehet elmenni, annyira tökéletes megerősítése realbeckham kommentjének.Remy írta:Vegulis… barmelyik resz kijott, merfoldko volt a jatekiparban kb. Ezek tenyek, itt nem bangladesi ujsagirok szavaznak.realbeckham írta: Rajtam kívül van még valaki, akit semennyire nem hoz lázba a gta?szvsz tulhypeolt szeria. Ott tartunk lassan, ha kijonne egy 5mp video, amiben csak felcsillan a gta6 felirat, az is 2mrd nezettseget hozna, es goty jelolt instant.
A jatekipar messije. Jo cucc, fun, de semmi egyéb .
gyertek
![]()
Ám barmelyik fromsoftware cuccba belerakok 300 órát.![]()
Izlsek es pofonok ugyebar.![]()
A Rockstar mindenki felett van. Osrobbanas lesz ez a jatekuk is. Okosok szerint nem hiaba igazitja az osszes studio a jatekat a gtahoz.
Ez semmiképpen sem lehet tény, hiszen már a mérföldkő jelentéstartalma is szubjektív. A Vice City, San Andreas, LCS, VCS, GTA 4 és GTA 5 tulajdonképpen miben voltak mérföldkövek? A Vice City technikai értelemben még csak nem is több, mint egy roppant igényes first-party total conversion mod a GTA 3-hoz. Eredetileg az is lett volna, „expansion pack”, a DLC leánykori neve.Remy írta: Vegulis… barmelyik resz kijott, merfoldko volt a jatekiparban kb. Ezek tenyek
A GTA 3 esetén védhető még az állítás, bár az sem az első 3D urban crime sandbox játék volt, két Driver rész is megelőzte, az első részben mindjárt négy várossal, és az első Mafia csak azért nem jelent meg 2000-ben, mert a fejlesztőcsapat engine-t váltott, de így is csak pár hónappal előzte meg a GTA 3. Aztán részletekben, várostervezésben (Shoreside Vale kifejezetten borzalmasan navigálható a GTA 3-ban, akkor is, ha minden pixelét kívülről ismered), karakterekben, sztoriban köröket vert a GTA 3-ra, annak ellenére, hogy egy kis független stúdió játéka volt.
A GTA 3 sikerében hatalmas szerepet játszott egyrészt a masszív marketingbüdzsé, amit a Take-Two garantált, az edgelord elemek a kampányban (pl. prostik megölése, csak mert „lol”), így ábrázolva egyfajta „cool”, tiltott gyümölcsként a játékot. Nyilván az is fontos volt, hogy a 6. konzolgeneráció első 3D sandbox/open-world játéka. Mindenesetre más „mérföldkövet” nem látok a sorozatnál, ez is olyan mérföldkő, amit pár hónappal később egy pár fős független cseh stúdió felül tudott licitálni. Szóval fura egy mérföldkő. És ott voltam, mikor a GTA 3 megjelent, még kis pisisként lenyűgözött, hogy bármit „csinálhatok” (valójában semmi érdemlegeset nem lehetett interaktálni a várossal, de az illúzió elképesztő volt), de retrospektíven visszanézve, eléggé túl van értékelve a jelentősége az akkori tömeges „wow”-faktor miatt. Szóval nem azért „nem értem”, mert nem éltem át, ezt már sokszor megkaptam.
Az urban crime sandbox játékokon túl másra nem is kifejezetten gyakorolt hatást. Open-world játékok már a 80-as években is voltak, a The Legend of Zelda például 1985-ös. 3D open-world játékok már a GTA 3 előtt szintén voltak, például Elder Scrolls, vagy a The Legend of Zelda ismételten.
Számomra a mérföldkő valami olyasmi dolog, ami egyértelmű áttörést képvisel, amihez hasonló a megjelenés idején még tervben sincs, nemhogy finish-közelben. Például Wolfenstein 3D, System Shock, Metroid, Revs, Minecraft, vagy az 1982-es Football Manager, ilyesmik.
Annál rosszabb a helyzet. A játéksajtó régóta, köztudottan a velejéig korrupt. Sandy Petersen (játéktervező, MicroProse, id Software, Ensemble Studios) például nyilvánosan megerősítette, hogy a magazinok rendszeresen felhívták a fejlesztőket, és kenőpénzt követeltek tőlük a jó kritikákért cserébe. Minél nagyobb a kenőpénz, annál kedvezőbb a kritika alapon.Remy írta: itt nem bangladesi ujsagirok szavaznak
2007-ben a GameSpottól Jeff Gerstmann 6/10-es értékelést adott az Eidos/Sierra Kane & Lynch játékának, hivatkozva a bugokra, a repetitív játékmenetre és a hiányosságokra. Napokkal később, miután hírek szerint az Eidos komoly hirdetési pénzeket öntött a GameSpotba, elbocsátották. Gerstmann később megerősítette, hogy a kiadó nyomást gyakorolt rá.
2011-ben a Metacritic számos kritikust leleplezett és eltiltott, akik fejlesztőstúdióktól pénzt fogadtak el magas pontszámokért cserébe.
2013-ban az Aliens: Colonial Marines esetén sok kritikus (pl. The Guardian, EGM) elhallgatta a játék hibáit és kedvező pontokat adott egy objektíven játszhatatlansághoz közeli termékre.
Star Wars Outlaws esetén a Ubisoft Influencereket reptetett Disneylandbe (minden költséget álltak) + 4 órás demót kaptak a pozitív „első reakciókért” cserébe.
Dragon Age: The Veilguard esetén a kritikusok elismerően beszéltek a játékról, annak hibáit elhallgatva, kulcsokat csak a „haverok” kaptak, a játékosok aztán review bombingolták, teljesen jogosan.
És a legfrissebb, teljesen nyilvánvaló eset: a Build a Rocket Boy – a MindsEye fejlesztőstúdiója – a megjelenés előtt rengeteg influencernek fizetett, hogy jó véleménnyel legyenek a játékról. Egészen szürreális visszanézni, ahogy senki nem mert rosszat mondani az abszolút bullshit pillanatokban sem. A játék aztán elképesztő bukás lett a megjelenést követően.
Ez csak pár eset, de jól rámutat arra, hogy teljesen át van szőve korrupcióval ez is. Eleve a fő hirdetők sokszor azok, akiknek a termékeit objektíven kritizálni kéne. Natúr összeférhetetlenség.
GTA esetén: a GTA community alapvetően összhangban van azzal kapcsolatban, hogy a Liberty City Stories és a Vice City Stories középszerűek, vagy annál max kicsivel jobb játékok. A Liberty City Stories különösen jó példa a középszerre. Érdektelen sztori, zs-kategóriás átvezetők, fantáziátlan küldetések. A játék ehhez képest Metacriticen 88/100-on áll. A PS2 port esetén teljesen el lett hallgatva az, hogy a játék rendszeresen droppolja a frame-eket, és jelentős, ráadásul ingadozó input delay van a PSP verzióhoz képest.
A Vice City Stories szintén ismert a bugyuta sztoriról, a rosszul tervezett, sokszor unfair/szerencse alapú küldetéseiről, és arról a bugról, hogy drive-by esetén az AI 25 (PAL) és 30 (NTSC) golyót tud lőni másodpercenként, tehát frame-enként egyet. Ez egy glitch, amit a Vice City-ben lehetett előidézni, de a VCS esetén még a PS2 portnál sem fixálták ezt. Ez sok küldetést egy átlagjóska számára simán játszhatatlanná tud tenni, mert másodpercek alatt felrobban a jármű és/vagy meghal. A Light My Pyre (endgame endgame-je) gyakorlatilag teljesíthetetlen emiatt, és az ellenfél AI-jának a korlátoltságát kell kihasználni, hogy kicsit is konzisztensen, skill-alapon teljesíthető legyen, ez pedig nyilván nem a kívánt módja a küldetés abszolválásának. De ezen a ponton még csak a küldetés harmadánál jár a játékos, valószínűleg golyóállója már nincs, HP sem nagyon, de még át kell verekednie magát rengeteg ellenfélen, akikkel ha elkezd hadakozni, akkor simán a játékos mögé spawnolhatnak és megölhetik. A filmstúdiónál felvehető a golyóálló, de ez megint olyan dolog, amit az átlagos játékos nem tud. Át is lehet futni az ellenségeken minimális sebződéssel, de az átlagos játékos ezt sem tudja. Aztán a küldetés harmadik fázisában van egy bossfight, checkpoint meg nulla. Ez csak egy példa a borzalmasan tervezett küldetésekből, a kritikusok ezekről egy szót sem szóltak, azt már nem is feltételezem, hogy eddig a küldetésig egyáltalán eljutottak volna. A játékban (PSP, PS2) az a nagyon idegesítő bug is jelen van, hogy bármilyen random járműsebződésre kilyukadhat a gumi, nem is kell eltalálni azt, és a drive-by glitch miatt van bőven sebződés.
A hírhedten pocsék San Andreas endgame sem kapott negatív kritikákat, az elképesztően rosszul pacingelt Vice City fő sztoriszál sem, az sem hogy a játék nem kommunikálja a játékossal, hogy mit kell tennie a Vercetti Estate teljesítése után, hogy a fő sztoriban tovább haladhasson, emiatt sokan azt hiszik/hitték, hogy végigjátszották a játékot, mert már nem voltak ikonok a mapen. A kritérium amúgy nyolc, térképen jelöletlen vállalkozásból minimum 6-ot megvásárolni és teljesíteni, az egyiknek pedig kötelezően a nyomdának kell lennie. Ezután lesz csak hozzáférhető a játék legutolsó és egyben egyik legkönnyebb (a balanszolatlanság másik nagy problémája a játéknak) küldetése, a Keep Your Friends Close.
És most szándékosan csak olyan dolgokat írtam le, amiket gyakran kritizálnak a játékosok, de a sajtó simán ignorálta őket.
Ez borzasztóan leegyszerűsítő. A 21. századi range-ük crime sandbox játékokból és két darab edgelord exploitation túlélő horrorból áll. A Max Payne 3 esetén átvettek egy noir sorozatot, ott például nem nagyon voltak a Remedy felett, akik ugye az első két részt jegyzik. A közhiedelemmel ellentétben az L.A. Noire-nak csak kiadója volt a Rockstar, a Midnight Club meg az Angel Studios sorozata volt. Amikor azt olvasom, hogy a Rockstar „mindenki felett van”, csak azt tudom feltételezni, hogy a költő szerint jobb Doomot csinálnának, mint az id Software, jobb Max Payne-t, mint a Remedy, jobb Hollow Knightot, mint a Team Cherry, jobb Gran Turismot, mint a Polyphony Digital, jobb Mass Effect trilógiát, mint az egykori BioWare, és így tovább. Ez teljesen abszurd módon leegyszerűsítő.Remy írta: A Rockstar mindenki felett van.
A szórakoztatóiparban – különösen a nagy költségvetésű filmek és játékok esetében – bevett gyakorlat, hogy elkerülik a megjelenési dátumok átfedését más, ugyanazt a közönséget megcélzó nagy címekkel. A stúdiók és a kiadók a megjelenési dátumokat úgy kezelik, mint az ingatlanokat: a cél az, hogy uralják a hétvégét (vagy a megjelenési hetet), és maximalizálják a nyitóbevételt, mielőtt a szájhagyomány vagy a verseny gyengíti a teljesítményt.Remy írta: Okosok szerint nem hiaba igazitja az osszes studio a jatekat a gtahoz.
Például a Barbie és az Oppenheimer teljesen más közönséget célzott, de még ott is meme lett abból, hogy átfedésben voltak egymással.
A Batman v Superman hamarabb jelent meg a Captain America: Civil War miatt.
A The Hunger Games: Catching Fire miatt a Thor: The Dark World hamarabb jelent meg, a Frozen meg később.
Az Assassin’s Creed Valhalla miatt a Sony egy héttel eltolta a Spider-Man: Miles Morales világpremierét.
A Call of Duty: Black Ops 6 után egészen 2 hétig semmilyen más blockbuster játék nem jelent meg.
De még a Hollow Knight miatt is el lett csúsztatva több játék.
És még lehetne sorolni, ez nem egy „GTA 6-jelenség”. A stúdiók komoly összegeket fizetnek scheduling elemzésekért, hogy kiválaszthassák az optimális időpontot. A GTA 6-hoz okos döntés igazodni, mert a GTA formula elképesztően népszerű, dedósoktól felnőttekig nagyon sokan szeretik. Hatalmas a range. De ha a népszerűség egy érv valamiféle felsőbbrendűségre, akkor a Minecraft a legjobb játék, a Citizen Kane meg egy rossz film, mert premierkor megbukott.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tudomtudom, szoltal.
de megse irhatom, hogy igazad volt, jol tudtad, azert buzik meg nem vagyunk
de megse irhatom, hogy igazad volt, jol tudtad, azert buzik meg nem vagyunk
thereisonly1ronaldo
Há' még jó hogy szóltam a múltkorhehetheoriginal írta: leszedtem kozben az arc raiderst, nem tudtam mi ez - crossplayt ki is kapcsoltam- de elkepeszto minosegu cucc, audio az kb legjobb, amit valaha jatekban hallottam, a zene, az effektek, mint mikor eloszor hallasz eletedben lossless zenet vagy bakelitet kurvajo fulessel a 128kbps mp3-ak utan. a grafika, a mozgas full fluid, nem tudom, hogy fulik-e a fogam az extraction cuccokhoz, mert elsore eleg neheznek tunik, majd meglatjuk
kiserik írta: Hétvégén Arc Raiders nyílt béta pupákok. Konzolon is. https://arcraiders.com/en/news/server-slam-info/
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
leszedtem kozben az arc raiderst, nem tudtam mi ez - crossplayt ki is kapcsoltam
- de elkepeszto minosegu cucc, audio az kb legjobb, amit valaha jatekban hallottam, a zene, az effektek, mint mikor eloszor hallasz eletedben lossless zenet vagy bakelitet kurvajo fulessel a 128kbps mp3-ak utan. a grafika, a mozgas full fluid, nem tudom, hogy fulik-e a fogam az extraction cuccokhoz, mert elsore eleg neheznek tunik, majd meglatjuk
thereisonly1ronaldo
-
IdentitásbólGyőzelem
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Engem ez a black ops 6 lekotott 1 evre elegge azertkiserik írta:A CoD-tól (főleg amilyen irányba megy) a csattogós lepke is pozitív csalódásIdentitásbólGyőzelem írta: A multijahoz kepest ez a br nagyon langyos egyebkent.
3 kört nyomtam aztan toltam tovabb a multit, conquest, domination stb. (PS5).
Nem lett rossz ez a BF6, nyilvan van mit javitani meg rajta, az smg-k konkretan ugyanolyan jok 5 meterrol mont 80rol.
Vannak mapok ahol idegesitoen sok a sniper, de elvezheto game lett.
En CoDot csereltem le erre, eddig pozitiv csalodas.![]()
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez a br engem sem fogott meg, de pl a heti challengeket zárolták is és az újakat lehet csak csinálni ami meg pushol h toljad a br-t vagy az új modokat. Mondjuk ha lenne solo benne akkor szerintem jobb lenne a br is, mert így ez kissé kuka a randomokkal.IdentitásbólGyőzelem írta: A multijahoz kepest ez a br nagyon langyos egyebkent.
Nem lett rossz ez a BF6, nyilvan van mit javitani meg rajta, az smg-k konkretan ugyanolyan jok 5 meterrol mont 80rol.
En CoDot csereltem le erre, eddig pozitiv csalodas.
A CoD-tól (főleg amilyen irányba megy) a csattogós lepke is pozitív csalódásIdentitásbólGyőzelem írta: A multijahoz kepest ez a br nagyon langyos egyebkent.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
IdentitásbólGyőzelem
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
A multijahoz kepest ez a br nagyon langyos egyebkent.
- hehetheoriginal
bf6 br kijött tegnap vagy tegnapelőtt, nyilván értelmetlen megvenni a teljest, mert ez ingyenes
de nincs benne solo, csak duo meg 4es squad.
kicsit lassabb, "reálisabb" a mozgás, mint a codban, de azért még mindig nem pubg tipusu erolkodos vonszolos másfélpercigtartókerítésenátmászós
mondjuk 3 meccs utan ment erre is az uninstall
de nincs benne solo, csak duo meg 4es squad.
kicsit lassabb, "reálisabb" a mozgás, mint a codban, de azért még mindig nem pubg tipusu erolkodos vonszolos másfélpercigtartókerítésenátmászós
mondjuk 3 meccs utan ment erre is az uninstall
thereisonly1ronaldo
pár napja beszakadt a teljes CS2 piac késekben, mert 5 covert/piros skint be lehet trade upolni egy random késre
szóval nézzetek rá az inventoryra hátha van elfekvőben pár Covert skinetek, mert azoknak meg felment 30-40 euróra az áruk minimum
nekem szerencsém volt, mert volt 6 ilyen skinem, be is dobtam egy trade upra 5t, mert jó ládákból valók is voltak, szóval jó esély volt jó késekre
tetejét tettem bele, aztán kipottyant ez
szóval nézzetek rá az inventoryra hátha van elfekvőben pár Covert skinetek, mert azoknak meg felment 30-40 euróra az áruk minimum
nekem szerencsém volt, mert volt 6 ilyen skinem, be is dobtam egy trade upra 5t, mert jó ládákból valók is voltak, szóval jó esély volt jó késekre
tetejét tettem bele, aztán kipottyant ez
- hehetheoriginal
nincs is jobb, mikor másfél óra óvatoskodás, lopakodás és kúszás után párszáz méterről fejbetesznek és mindennek vége
valszeg ezért nem dívik a kisgyerekeknél a squad, eft vagy arma... pedig ha adrenalin kell, és kell agy is az előrejutáshoz....
én a mindenkori bf-nél azt nem értem, hogy mi afaszért veszik el az uj játékosok kedvét, hogy bemész a default nulla upgrade, nulla mod fegyverrel, aztán hatszor lövöd fejbe az akárkit hiába, mire ő a 1 millisec alatt kivégez, csak mert level 80 vagy mittudomén, és tele van aggatva a fegyója már mindennel
ilyenek miatt töröltem anno a bf4-et, bf1-et, és most a 6-ot is.
fasznak sincs kedve szopni meg szenvedni, igazságos level playing field, aztán hadd szóljon, lennének legalább ranked szerverek, vagy nem tudom... de ez igy szar.
én a mindenkori bf-nél azt nem értem, hogy mi afaszért veszik el az uj játékosok kedvét, hogy bemész a default nulla upgrade, nulla mod fegyverrel, aztán hatszor lövöd fejbe az akárkit hiába, mire ő a 1 millisec alatt kivégez, csak mert level 80 vagy mittudomén, és tele van aggatva a fegyója már mindennel
ilyenek miatt töröltem anno a bf4-et, bf1-et, és most a 6-ot is.
fasznak sincs kedve szopni meg szenvedni, igazságos level playing field, aztán hadd szóljon, lennének legalább ranked szerverek, vagy nem tudom... de ez igy szar.
thereisonly1ronaldo
Tudom, csak már másik motor, más kicsit a mechanika, szar az egész. Az első Warzone kurva nagyot ment, mondjuk a coviddal jól időzítettek, nálam minden hibája és a sok szar csaló ellenére az volt mindig is a no.1 BR experience. Csak időnként volt olyan érzet, mintha bekokózott tízévesek ugráltak volna körülötted mint a Fortniteban, és nem volt olyan picsalassú és unalmas futószimulátor, mint a pubg.
A WZ2-vel próbálkoztunk egy ideig, de gyenge utánérzés volt csak. Kár érte.
A WZ2-vel próbálkoztunk egy ideig, de gyenge utánérzés volt csak. Kár érte.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azt vágod hogy azóta visszajött?Faust írta: Amikor megszuntettek Verdanskot, vege lett az egesznek.
Mondjuk mindegy is, a loot-tól kezdve a skinekig, hányadék szar az egész.
Nem illik.
Kijött early accessbe a 2XKO PC-re. Ingyenes.
Riot fejlesztett egy verekedős játékot, LOL karakterek vannak benne vagy az Arcaneből is ismerhetik őket páran.
Vi, Jinx, Ekko, Warwick is benne van.
2v2 a játék, szóval 2 karakterrel vagy egy csapatban és tudsz köztük váltogatni játék közben, rohadt jó mechanikák vannak a játékban, ahogy a 2 karid összejátszik meg mikor váltják egymást.
Vagy haveroddal is lehet játszani, hogy te irányítod az egyiket, a másik a másikat és ha nem is játszol is tudsz assistolgatni vagy megtörni egy kombót, mikor gyepálják a társad.
Sajnos nem a legegyszerűbb, kell sokat tanulni, hogy megértse az ember, de aki csak gombot akar püfölni arra is jó
Nem számítottam sok jóra, mikor volt hír, hogy jön ez, de el kell ismerni egyben van a játék és meglepően fun, pedig nekem aztán semmi közöm az ilyen játékokhoz.
Riot fejlesztett egy verekedős játékot, LOL karakterek vannak benne vagy az Arcaneből is ismerhetik őket páran.
Vi, Jinx, Ekko, Warwick is benne van.
2v2 a játék, szóval 2 karakterrel vagy egy csapatban és tudsz köztük váltogatni játék közben, rohadt jó mechanikák vannak a játékban, ahogy a 2 karid összejátszik meg mikor váltják egymást.
Vagy haveroddal is lehet játszani, hogy te irányítod az egyiket, a másik a másikat és ha nem is játszol is tudsz assistolgatni vagy megtörni egy kombót, mikor gyepálják a társad.
Sajnos nem a legegyszerűbb, kell sokat tanulni, hogy megértse az ember, de aki csak gombot akar püfölni arra is jó
Nem számítottam sok jóra, mikor volt hír, hogy jön ez, de el kell ismerni egyben van a játék és meglepően fun, pedig nekem aztán semmi közöm az ilyen játékokhoz.