Vinícius Junior - 7
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
Amúgy tök jó, hogy játssza itt a kiskirályt, a közvetlen főnökét, az edzőt meg semmibe próbálja nézni. Remélem nyáron kibasszuk mint macskát szarni. Nem érdekel, hogy hogyan játszik, nekem a nyári hosszabbítási mizéria meg ez kibaszta a biztosítékot.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Hát ez nagyon amatőr dolog volt tőle.
Bármi is volt a színfalak mögött lehet hogy ott bocsánatot kért de hogy kifelé ez nem lett publikálva ez nagyon gáz.
Bármi is volt a színfalak mögött lehet hogy ott bocsánatot kért de hogy kifelé ez nem lett publikálva ez nagyon gáz.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Szerintem, amúgy egész szezonban nagyot fog menni, viszont az egója, meg a környezete miatt nem fogja elfogadni, hogy rendszeresen le lesz szedve a 70-80. környékén..Monoton írta:Aztán lehet játszani se fogBencze írta: Hetvegen gol+gp![]()
A telet még talán kihúzza, de szerintem nyáron robban a bomba..
Durva lenne, ha egy nyáron adnánk el mindkét brazilt..
Rodrygót becserélném 1az1-ben Wirtzre
Vini árából meg jöhetne Haaland.
-
Monoton
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Beckham, Morientes, Marcelo, C.Ronaldo
Aztán lehet játszani se fogBencze írta: Hetvegen gol+gp
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Szerintem a valdebebasi takaritoktol kezdve Jose Angel Sanchezig mindenkit odavehetunk a clubhoz Alonsoval egyetemben.
Hetvegen gol+gp
Hetvegen gol+gp
Honnan honnan, hát itt írtam én is meg hehe is, ennél nagyobb világegyetértés kell?flori írta: Amit kiírtatok madridom.hu fb-ra 44 perce hír az honnan van? Hogy szándékosan kimaradt Xabi?
- flori
Tudok olvasni, köszi.
A forrásnál nem láttam, de már megtaláltam. Érdekes, főleg a másik hír tudatában. És döntse el az ember.
A forrásnál nem láttam, de már megtaláltam. Érdekes, főleg a másik hír tudatában. És döntse el az ember.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
flori írta: Amit kiírtatok madridom.hu fb-ra 44 perce hír az honnan van? Hogy szándékosan kimaradt Xabi?
A forrás alul meg van jelölve.Madridom.hu FB oldala írta:A következő bomba:
Xabi Alonso szándékosan kimaradt Vinícius bocsánatkéréséből – a játékos ugyanis megbántva érzi magát az edző bánásmódja miatt.
A hozzá közel állók szerint az elmúlt napokban a klub részéről viszont érezte a támogatást.
@mario.cortegana
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- flori
Amit kiírtatok madridom.hu fb-ra 44 perce hír az honnan van? Hogy szándékosan kimaradt Xabi?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Azért a nyárhoz képest hatalmas fejlődés van Vininél (ugye már a PSG meccsen is padon kezdett volna ha nem sérül le Trent).13 meccs alatt 5G + 5A (még ha ilyen kapufások is) szép teljesítmény, erősen pislákol a virtuózitása is, munkamorálja jó, a sebessége is javulni látszik, edzésmunka valszeg szintén fasza megint. Elég rendesen benne van az edző ebben szóval ha beefelnek kicsit az még szerintem pluszban csak jól jön a csapatnak (persze feltéve, hogy betartja az edző utasításait) mert nem hagyja megint ellustulni.
Bomlasztani az öltözőt meg perpill nehéz lenne, elég ránézni a tabellákra. Aztán ha jön majd egy valós hullámvölgy (nem 1 meccses megingás) akkor lesz kérdéses a dolog mennyire lesz Xabira veszélyes egy morgolódó Vinicius.
Bomlasztani az öltözőt meg perpill nehéz lenne, elég ránézni a tabellákra. Aztán ha jön majd egy valós hullámvölgy (nem 1 meccses megingás) akkor lesz kérdéses a dolog mennyire lesz Xabira veszélyes egy morgolódó Vinicius.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nekem is első dolog volt ami szemet szúrt.hehetheoriginal írta: nem veletlen nincs benne az edzo.
sablon szoveg, semmit nem jelent, gondolom koteleztek ra, hogy tegyen ki vmit, vagy hogy a klub kitesz a neveben vmit.
de mint mindig, barmilyen jatekosnal, pont leszarom milyen ember, hogy viselkedik, amig szetszopatja az ellenfeleket es csucsformaban jatszik.
Egyébként nem zavar ha most ezen úgy felkúrta magát hogy megbassza a világot mint a Barca ellen, aztán meg nyáron hoz egy vevőt 250 millióra. Annál még mindig jobb mint amit az elmúlt 1,5 évben láthattunk tőle.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
De az is volt hír, hogy edzésen bocsánatot kért a csapattársaktól is, őket mégis megemlítette a nyilvános levélben. Szerintem ez iszonyat amatőr volt tőle, amiért majd megint lesz fölösleges zaj a csapat körül, ahelyett, hogy normálisan lezárhatta volna az egészet, ha PR embere odaírja, hogy a szakmai stábtól is bocsánatot kér.Vinícius Júnior didn’t mention Xabi Alonso in his public apology, but he apologized to the coach and the technical staff privately. @SQuirante
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Pad'em
Vinícius Júnior didn’t mention Xabi Alonso in his public apology, but he apologized to the coach and the technical staff privately. @SQuirantelestat írta: Full gaz hogy Xabit kihagyta, akkor inkabb kussolt volna.
Ezzel megint csak olajat tesz a tuzre mert majd betamadja a sajto...![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szezon előtt sokan írtuk, hogy Alonso sikeressége azon fog nagyban múlni, hogyan kezeli a Vinicius jelenséget. Szerintem eddig sima 3-0 neki.
Nyilvánvaló, hogy Alonsonak nem szimpi Vinicius mint a világon kb senkinek de eddig jó érzékkel rúg oda neki nem túl látványosan. Ha ezt lehozza úgy, hogy a brazil még hoz is pár nagy meccset és nyáron távozik 150 milláért akkor tényleg korszakos edző lesz belőle.
Magáról Viniciuszról nem tudom érdemes-e még beszélni és nem hiszem, hogy csapaton belül bárki tényleg foglalkozik vele meg a kirohanásaival. Szerintem mindenki ismeri már pontosan tudjuk azt is, hogy ezt a levelet nem ő írta. Megvolt a lehetősége a második Bl-cím után, hogy alfa legyen Madridban de szellemi képességei oda juttatták, hogy jelenleg a csapat harmadik-negyedik arca vagy már az se.
Akármennyire próbál a média nagy port kavarni a faszságai körül szerintem már a kutyát nem érdekli és nem tudnak ezzel ártani a csapategységnek, max viniciusznak de ő már nem sokáig lesz a mi gondunk.
Nyilvánvaló, hogy Alonsonak nem szimpi Vinicius mint a világon kb senkinek de eddig jó érzékkel rúg oda neki nem túl látványosan. Ha ezt lehozza úgy, hogy a brazil még hoz is pár nagy meccset és nyáron távozik 150 milláért akkor tényleg korszakos edző lesz belőle.
Magáról Viniciuszról nem tudom érdemes-e még beszélni és nem hiszem, hogy csapaton belül bárki tényleg foglalkozik vele meg a kirohanásaival. Szerintem mindenki ismeri már pontosan tudjuk azt is, hogy ezt a levelet nem ő írta. Megvolt a lehetősége a második Bl-cím után, hogy alfa legyen Madridban de szellemi képességei oda juttatták, hogy jelenleg a csapat harmadik-negyedik arca vagy már az se.
Akármennyire próbál a média nagy port kavarni a faszságai körül szerintem már a kutyát nem érdekli és nem tudnak ezzel ártani a csapategységnek, max viniciusznak de ő már nem sokáig lesz a mi gondunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Full gaz hogy Xabit kihagyta, akkor inkabb kussolt volna.
Ezzel megint csak olajat tesz a tuzre mert majd betamadja a sajto...
Ezzel megint csak olajat tesz a tuzre mert majd betamadja a sajto...
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem veletlen nincs benne az edzo.
sablon szoveg, semmit nem jelent, gondolom koteleztek ra, hogy tegyen ki vmit, vagy hogy a klub kitesz a neveben vmit.
de mint mindig, barmilyen jatekosnal, pont leszarom milyen ember, hogy viselkedik, amig szetszopatja az ellenfeleket es csucsformaban jatszik.
thereisonly1ronaldo
Szerintem meg olyan, mint egy 4-5 eves gyerek, amikor leolvad pl az utca kellos kozepen, mert kek csomagolasu csokit kapott nem zoldet (megtortent eset). Aztan hiaba ker utana elnezest, fingja nincs amugy miert, csak ezt varja el tole mindenki, aztan nemsokara ujra leolvad masert. Aztan megy ez evekig, amig idegileg/ertelmileg el nem er egy olyan pontra ahol ezek mar eltunnek. Na ezt az allomast faszikank skippelte gyerekkoraban.flori írta: Ez így rendben van. Utólag már ő is érezte, hogy sok volt.
Mindig csak a kozlemenyek, bocsanatkeresek, nyilatkozatok, aztan ugyanaz az ostoba paraszt lep palyara hetrol hetre, akarhogy is jatszik. Mert ket agysejtje van kb, ami mukodik.
- nzooli93
Sose felejtem el,mikor már annyira agysebész volt,hogy Carlo ment fel érte, és húzta le a pályáról
- flori
Ez így rendben van. Utólag már ő is érezte, hogy sok volt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
VINI JR STATEMENT:
“Today I want to apologize to all the Madridistas for my reaction when I was substituted in the Clásico.
Just as I have already done in person during today's training, I also want to apologize again to my teammates, the club, and the president.
Sometimes passion gets the better of me because I always want to win and help my team. My competitive character stems from the love I feel for this club and everything it represents.
I promise to keep fighting every second for the good of Real Madrid, as I have done since the first day.”
Helyes, vártam. Azért még az edzőt is megemlíthette volna a felsorolásban, de jól van
“Today I want to apologize to all the Madridistas for my reaction when I was substituted in the Clásico.
Just as I have already done in person during today's training, I also want to apologize again to my teammates, the club, and the president.
Sometimes passion gets the better of me because I always want to win and help my team. My competitive character stems from the love I feel for this club and everything it represents.
I promise to keep fighting every second for the good of Real Madrid, as I have done since the first day.”
Helyes, vártam. Azért még az edzőt is megemlíthette volna a felsorolásban, de jól van