Pad'em írta:
- The anticipated conversation between Xabi Alonso and the player has not yet taken place.
— @COPE
Mondjuk ez gáz Xabi részéről is. Ő a főnök, neki kell ezt irányítani, kezdeményezni, kezelni, nem egy hisztis kisgyereknek.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. október 29., szerda 19:00
Pad'em írta:
- The anticipated conversation between Xabi Alonso and the player has not yet taken place.
— @COPE
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 29., szerda 17:42
Amatőr vagy pitiáner. Az első jobb lenne de igazából kinézem az utóbbit is belőle. Egy ilyen szép siker után rohadtul hiányzott ez az egész, köszönjük Junior.poronty írta:De az is volt hír, hogy edzésen bocsánatot kért a csapattársaktól is, őket mégis megemlítette a nyilvános levélben. Szerintem ez iszonyat amatőr volt tőle, amiért majd megint lesz fölösleges zaj a csapat körül, ahelyett, hogy normálisan lezárhatta volna az egészet, ha PR embere odaírja, hogy a szakmai stábtól is bocsánatot kér.Vinícius Júnior didn’t mention Xabi Alonso in his public apology, but he apologized to the coach and the technical staff privately. @SQuirante
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 29., szerda 17:33
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. október 29., szerda 17:32
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. október 29., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. október 29., szerda 17:09
Szerintem, amúgy egész szezonban nagyot fog menni, viszont az egója, meg a környezete miatt nem fogja elfogadni, hogy rendszeresen le lesz szedve a 70-80. környékén..Monoton írta:Aztán lehet játszani se fogBencze írta: Hetvegen gol+gp![]()
HozzászólásSzerző: Monoton » 2025. október 29., szerda 17:00
Aztán lehet játszani se fogBencze írta: Hetvegen gol+gp
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. október 29., szerda 16:57
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. október 29., szerda 16:50
Honnan honnan, hát itt írtam én is meg hehe is, ennél nagyobb világegyetértés kell?flori írta: Amit kiírtatok madridom.hu fb-ra 44 perce hír az honnan van? Hogy szándékosan kimaradt Xabi?
HozzászólásSzerző: flori » 2025. október 29., szerda 16:37
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. október 29., szerda 16:27
flori írta: Amit kiírtatok madridom.hu fb-ra 44 perce hír az honnan van? Hogy szándékosan kimaradt Xabi?
A forrás alul meg van jelölve.Madridom.hu FB oldala írta:A következő bomba:
Xabi Alonso szándékosan kimaradt Vinícius bocsánatkéréséből – a játékos ugyanis megbántva érzi magát az edző bánásmódja miatt.
A hozzá közel állók szerint az elmúlt napokban a klub részéről viszont érezte a támogatást.
@mario.cortegana
HozzászólásSzerző: flori » 2025. október 29., szerda 15:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 29., szerda 15:37
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. október 29., szerda 15:15
Nekem is első dolog volt ami szemet szúrt.hehetheoriginal írta: nem veletlen nincs benne az edzo.
sablon szoveg, semmit nem jelent, gondolom koteleztek ra, hogy tegyen ki vmit, vagy hogy a klub kitesz a neveben vmit.
de mint mindig, barmilyen jatekosnal, pont leszarom milyen ember, hogy viselkedik, amig szetszopatja az ellenfeleket es csucsformaban jatszik.
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. október 29., szerda 15:02
De az is volt hír, hogy edzésen bocsánatot kért a csapattársaktól is, őket mégis megemlítette a nyilvános levélben. Szerintem ez iszonyat amatőr volt tőle, amiért majd megint lesz fölösleges zaj a csapat körül, ahelyett, hogy normálisan lezárhatta volna az egészet, ha PR embere odaírja, hogy a szakmai stábtól is bocsánatot kér.Vinícius Júnior didn’t mention Xabi Alonso in his public apology, but he apologized to the coach and the technical staff privately. @SQuirante
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 29., szerda 14:58
Vinícius Júnior didn’t mention Xabi Alonso in his public apology, but he apologized to the coach and the technical staff privately. @SQuirantelestat írta: Full gaz hogy Xabit kihagyta, akkor inkabb kussolt volna.
Ezzel megint csak olajat tesz a tuzre mert majd betamadja a sajto...![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. október 29., szerda 14:41
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. október 29., szerda 14:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 29., szerda 13:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. október 29., szerda 13:54
Szerintem meg olyan, mint egy 4-5 eves gyerek, amikor leolvad pl az utca kellos kozepen, mert kek csomagolasu csokit kapott nem zoldet (megtortent eset). Aztan hiaba ker utana elnezest, fingja nincs amugy miert, csak ezt varja el tole mindenki, aztan nemsokara ujra leolvad masert. Aztan megy ez evekig, amig idegileg/ertelmileg el nem er egy olyan pontra ahol ezek mar eltunnek. Na ezt az allomast faszikank skippelte gyerekkoraban.flori írta: Ez így rendben van. Utólag már ő is érezte, hogy sok volt.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem