Szezon előtt sokan írtuk, hogy Alonso sikeressége azon fog nagyban múlni, hogyan kezeli a Vinicius jelenséget. Szerintem eddig sima 3-0 neki.
Nyilvánvaló, hogy Alonsonak nem szimpi Vinicius mint a világon kb senkinek de eddig jó érzékkel rúg oda neki nem túl látványosan. Ha ezt lehozza úgy, hogy a brazil még hoz is pár nagy meccset és nyáron távozik 150 milláért akkor tényleg korszakos edző lesz belőle.
Magáról Viniciuszról nem tudom érdemes-e még beszélni és nem hiszem, hogy csapaton belül bárki tényleg foglalkozik vele meg a kirohanásaival. Szerintem mindenki ismeri már pontosan tudjuk azt is, hogy ezt a levelet nem ő írta. Megvolt a lehetősége a második Bl-cím után, hogy alfa legyen Madridban de szellemi képességei oda juttatták, hogy jelenleg a csapat harmadik-negyedik arca vagy már az se.
Akármennyire próbál a média nagy port kavarni a faszságai körül szerintem már a kutyát nem érdekli és nem tudnak ezzel ártani a csapategységnek, max viniciusznak de ő már nem sokáig lesz a mi gondunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams