Dehogynem, csak azok ott kommentelnek Facebookon, Instán, Tiktokon meg a ZiroRealKefir Onlyfans page alatt.Faust írta:Azt akarod mondani, hogy ez a csodalatos futballal, szimpatikus, egyedi stilusu es szeretheto jatekosokkal operalo csapat manapsag nem gyoz meg uj embereket, hogy kinek is kene szurkolni manapsag?Halfkey írta:
Sztem mindenki aki új regisztráló és nem már a madridistáról van, az valakinek a fake accountja![]()
![]()
Konyhafőnök
Re: Konyhafőnök
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Vagy csak hogy fórumozni kibaszott ciki és nem trendi dolog már? Jogos amúgy.
Nem illik.
Azt akarod mondani, hogy ez a csodalatos futballal, szimpatikus, egyedi stilusu es szeretheto jatekosokkal operalo csapat manapsag nem gyoz meg uj embereket, hogy kinek is kene szurkolni manapsag?Halfkey írta:Sztem mindenki aki új regisztráló és nem már a madridistáról van, az valakinek a fake accountjaziro4vr írta:
Ez már olyan inside joke, amit csak pár igazi OG ismer.![]()
![]()
Sztem mindenki aki új regisztráló és nem már a madridistáról van, az valakinek a fake accountjaziro4vr írta:Ez már olyan inside joke, amit csak pár igazi OG ismer.hehetheoriginal írta: Be kell habarni kefirrel azt hallottam, itt a forumon vannak, akik expertek kefirezes temaban![]()
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Vannak egyáltalán új arcok itt 1-2 erretévedt barszáson kívül? Szerintem ugyanaz a fáradt nyugdíjas klub ír ide 15 éve.ziro4vr írta:Ez már olyan inside joke, amit csak pár igazi OG ismer.hehetheoriginal írta: Be kell habarni kefirrel azt hallottam, itt a forumon vannak, akik expertek kefirezes temaban![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg amugy sem emlegetnem igy ebedidoben ezt a temat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez már olyan inside joke, amit csak pár igazi OG ismer.hehetheoriginal írta: Be kell habarni kefirrel azt hallottam, itt a forumon vannak, akik expertek kefirezes temaban
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Be kell habarni kefirrel azt hallottam, itt a forumon vannak, akik expertek kefirezes temaban
thereisonly1ronaldo
Ja jó, én csak most fogtam fel hogy pont attól félsz hogy ne legyen túl sűrű, nem attól hogy nem elég sűrű és túlságosan folyik
Akkor igen, majd megmelegíted.
Akkor igen, majd megmelegíted.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Innen jött az ihletRealista24 írta: Ha a tortilla lapot elotte megsutod, es abba teszed a megdermedt sajtszoszt, akkor szepen kenhetove valik kozben.
Ennyi, egy alap sajtszósz. De a melegítéssel eszembe juttatta R24, hogy összeállítom most az egészet, csak nem sütöm készre a tortilla-kat. Ha meg is dermed, beteszem a kontakt grillbe, aztán majd szétolvad.Halfkey írta: Lehet segít ha elmondod hogyan akarsz sajtszószt csinálni. Ha az az alap elgondolás hogy összeolvasztas sajtot és tejszínt + fűszerezed, akkor csak rajtad múlik az állaga.
Csinálok mellette 1000 más dolgot is, ezért nem tudtam, hogy osszam az időt, hogy ne akkor csináljam már a szószt, meg állítsam össze a tortillat, mikor már itthon van az asszony. Hanem, hogy hazaér és már eheti is frissen. De az lesz a megoldás, hogy most összedobom, rásütök egy kicsit, aztán mielőtt haza érne visszadobom a grillbe.Halfkey írta: ezért nem annyira értem magát a kérdést hogy pontosan mitől félsz amihez egy egész nap kellene.
Kösz srácok, a Madridom még egy "problémát" megoldott!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Lehet segít ha elmondod hogyan akarsz sajtszószt csinálni. Ha az az alap elgondolás hogy összeolvasztas sajtot és tejszínt + fűszerezed, akkor csak rajtad múlik az állaga. Egyrészt minél több sajt benne, annál "keményebb" a szósz, másrészt habarással be is tudod sűríteni (Magyarországon erre ugye a liszt a divat, én lengyel módra burgonyakeményítővel szoktam). Kb 15 perccel elkészítés után már kenhető a dolog ha olyan arányokkal csinálod hogy azt akarod hogy az legyen, ezért nem annyira értem magát a kérdést hogy pontosan mitől félsz amihez egy egész nap kellene.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha a tortilla lapot elotte megsutod, es abba teszed a megdermedt sajtszoszt, akkor szepen kenhetove valik kozben.M1Ö írta:Az idézőjeles dermedés jó megfogalmazásHalfkey írta: Persze, bár itt a megdermed szónál kicsit én is megdermedtem hogy milyen sajtszószról beszélsz?![]()
Ha valami húshoz/chipshez/tésztához való alap szószról van szó akkor simán meg fog rövid idő alatt is, mert a sajt azért elég magas hőmérsékleten olvad, de lehet itt valami nagyon fura dologról van szóCsak ezek az alap szószok nem szoktak "dermedni", arról valami sajttorta ugrik be inkább.
Tortilla-ba kellene, az alap szósz helyett. Csinálok egy oregánós-sajtos csirkét, amit betöltök a tortilla lapokba, ehhez kellene a sajtszósz. Akkor ha most csinálnám, az délutánra nem lenne kenhető, mire össze kéne állítsam? Az megoldás lehet, hogy azt hagyom a végére?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Az idézőjeles dermedés jó megfogalmazásHalfkey írta: Persze, bár itt a megdermed szónál kicsit én is megdermedtem hogy milyen sajtszószról beszélsz?![]()
Ha valami húshoz/chipshez/tésztához való alap szószról van szó akkor simán meg fog rövid idő alatt is, mert a sajt azért elég magas hőmérsékleten olvad, de lehet itt valami nagyon fura dologról van szóCsak ezek az alap szószok nem szoktak "dermedni", arról valami sajttorta ugrik be inkább.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Persze, bár itt a megdermed szónál kicsit én is megdermedtem hogy milyen sajtszószról beszélsz?
Ha valami húshoz/chipshez/tésztához való alap szószról van szó akkor simán meg fog rövid idő alatt is, mert a sajt azért elég magas hőmérsékleten olvad, de lehet itt valami nagyon fura dologról van szó
Csak ezek az alap szószok nem szoktak "dermedni", arról valami sajttorta ugrik be inkább.
Ha valami húshoz/chipshez/tésztához való alap szószról van szó akkor simán meg fog rövid idő alatt is, mert a sajt azért elég magas hőmérsékleten olvad, de lehet itt valami nagyon fura dologról van szó
- M1Ö
S.O.S Evltársak, S.O.S.
Ha még most délelőtt csinálok egy sajtszószt, akkor az délutánig összeáll/megdermed? Szülinapi ajándék lesz, úgyhogy kénytelen vagyok most csinálni, hogy mire hazaér az ünnepelt kész legyen a menü.
Én innen vettem az ötletet: https://www.youtube.com/watch?v=mBCEB0zcMI4cart írta: Jo nagy parasztvakitasnak tűnik. Ugyan az mint egy öntöttvas serpenyő csak 3x annyiba kerül![]()
Mivel sokat nem főzünk, így én mindig is féltem az öntöttvastól, meg az elején sok vele a macera. Nekem a wok van meg, és én még ilyen bevonatot nem láttam. Gyakorlatilag minden úgy van, mint a reklám filmekben. Zsiradék nem kell, max ha akarsz, vagy megköveteli a technológia (pl hagyma alá), semmi nem ég le, és elég eltörölni egy konyharuhával (persze elmosható, ha akarod, mi is szoktuk).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Jo nagy parasztvakitasnak tűnik. Ugyan az mint egy öntöttvas serpenyő csak 3x annyiba kerül
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
kiserik írta:Meg is rendeltem, köszi a megerősítéstrealmadrid95 írta:
Szerintem a simat valaszd, szinte csak esztetikailag tesz hozza a racs.![]()
![]()
Hasznald egeszseggel, aztan ha latsz valami brutal jo receptet, ne felejtsd el beirni ide!
Meg is rendeltem, köszi a megerősítéstrealmadrid95 írta:kiserik írta:
Nekem a 32-es wok van meg. Valami csoda a cucc (mondjuk az ára is az). Most kifejezetten hús sütésre tervezek venni egyet, csak még nem döntöttem el, hogy ez a grill rácsos legyen, vagy egy sima kerek![]()
Szerintem a simat valaszd, szinte csak esztetikailag tesz hozza a racs.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
kiserik írta:Nekem a 32-es wok van meg. Valami csoda a cucc (mondjuk az ára is az). Most kifejezetten hús sütésre tervezek venni egyet, csak még nem döntöttem el, hogy ez a grill rácsos legyen, vagy egy sima kerekrealmadrid95 írta:
Ilyen serpenyot viszont nem lattam meg, eleg vagany!![]()
Szerintem a simat valaszd, szinte csak esztetikailag tesz hozza a racs.