Politika
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Politika
Eleve aki phhhénzért dolgozik, ahelyett hogy megtenné mindezt puszta hazaszeretetből, az egy migráns simogató nemzetáruló fhéreg.
Az igaz ember azt is visszautasította mikor megemelte az állam a fizetését! Rohadt tanárok és orvosok, ne csak az ilyen cafeteriat nyomják vissza, az alapbért is. A közös jóért.hehetheoriginal írta: Nincs annyi a magyar emberben , hogy a nagyobb közös jó és a jövő érdekében visszautasítsa ezt a pénzt (pont úgy mint ezt a 3%os hitelt kellett volna), mindenki ez a "csak az a tied, amit megeszel" modban el, fityesz szepen kihasználja, hogy milyen gyenge a társadalom
Miert kene visszautasitani? Aki emiatt szavaz a fideszre az ugyis arra szavazott volna, aki meg kihasznalja tegye, az allamnak apropenz, az egyennek jol jon az amugyis szarba-fosba adoztatott penze melle.hehetheoriginal írta: Nincs annyi a magyar emberben , hogy a nagyobb közös jó és a jövő érdekében visszautasítsa ezt a pénzt (pont úgy mint ezt a 3%os hitelt kellett volna), mindenki ez a "csak az a tied, amit megeszel" modban el, fityesz szepen kihasználja, hogy milyen gyenge a társadalom
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Köszi köszi.Halfkey írta:Már nyár óta tudni, most csak a rendelet tervezet jelent meg. 1 milla net / év, tanár/orvos/hivatalnok stb. törlesztőre vagy önerőre.Realista24 írta: Jól hallom hogy elkezdik osztani a lóvét kozszferaba a dolgozóknak, hiteltörlesztőre? Millió körüli összegről hallottam valamit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nincs annyi a magyar emberben , hogy a nagyobb közös jó és a jövő érdekében visszautasítsa ezt a pénzt (pont úgy mint ezt a 3%os hitelt kellett volna), mindenki ez a "csak az a tied, amit megeszel" modban el, fityesz szepen kihasználja, hogy milyen gyenge a társadalom
thereisonly1ronaldo
Már nyár óta tudni, most csak a rendelet tervezet jelent meg. 1 milla net / év, tanár/orvos/hivatalnok stb. törlesztőre vagy önerőre.Realista24 írta: Jól hallom hogy elkezdik osztani a lóvét kozszferaba a dolgozóknak, hiteltörlesztőre? Millió körüli összegről hallottam valamit.
Teljesen kiuritik a kasszat, ha nyernek, majd a kinai hitel “megoldja”, ha nem, akkor a tiszara borul az egesz es jonnek vissza. Mesterlovesz kene ide eloszor, aztan rendszervaltas.Realista24 írta: Jól hallom hogy elkezdik osztani a lóvét kozszferaba a dolgozóknak, hiteltörlesztőre? Millió körüli összegről hallottam valamit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jól hallom hogy elkezdik osztani a lóvét kozszferaba a dolgozóknak, hiteltörlesztőre? Millió körüli összegről hallottam valamit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az a baj, hogy csak az atlagos magyar civil velemenyet kozolte ez a diszpolgar... hanyingerem van.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Öreg Bayer neked már senki?!nzooli93 írta: Nekem sokkal szomorúbb,hogy a Wolf Katin kívül nem láttam senkit,aki komolyabban beleállt volna a hírességek közül![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nzooli93
Nekem sokkal szomorúbb,hogy a Wolf Katin kívül nem láttam senkit,aki komolyabban beleállt volna a hírességek közül
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En most lattam, hogy mit mondott ez a nyomoronc.
Nem diszpolgarsagot kene megvonni tole, hanem az allampolgarsagot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Temus Szálasi beszédének részlete: A Tisza párt terrorista, korrupt, globalista...
Már kezd nőni titokban az a bajusz, azért kemény, hogy a nagy náciból putyinszopó lett, szép életút
Magyarország legnagyobb baja jelenleg, ami miatt itt tart az a 7 darab EP képviseló, ezért tart itt az a fránya ország....
Már kezd nőni titokban az a bajusz, azért kemény, hogy a nagy náciból putyinszopó lett, szép életút
Magyarország legnagyobb baja jelenleg, ami miatt itt tart az a 7 darab EP képviseló, ezért tart itt az a fránya ország....
Ez van mikor pártkatonák vannak miniszteri pozíciókban, akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne ott, mert nincs meg a szaktudás hozzá, csak annyi hogy hűségesek.
Nagy Márton, Takács Péter, Lézer Jani komoly trió
Teljesen abszud, hogy egy olyan ember lett a közlekedésügyi miniszter, aki a kis cuki 450 lóerős Audi S8ban lézerblokkolót használt a traffipax ellen....
Mindezt azért, mert állítása szerint gyorsan kell felérnie BPre...
2011ben 600.000ért bérelték havonta, felesben Hódmezővásárhely és a Fidesz-frakció, már akkor is jól bántak a pénzzel na. Nincs luxizás.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Mondjuk nem tudom, hogy ez baj-e vagy inkább áldás.Dupla D írta:Ezekre soha nem válaszol. Ő csak behányja a szar kommentjeit, de beszélgetésbe nem száll be.Rozsabimbo2019 írta:
Kérlek, ha van időd, írd le, hogy sztd mi lesz ebben az országban, ha Brüsszelből elcsalják a választást () és MP nyer. Mi lesz 3 hónap, 6 hónap es 2 év kormányzás utan.
Köszi!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ezekre soha nem válaszol. Ő csak behányja a szar kommentjeit, de beszélgetésbe nem száll be.Rozsabimbo2019 írta:Kérlek, ha van időd, írd le, hogy sztd mi lesz ebben az országban, ha Brüsszelből elcsalják a választást (_Bushido_ írta:
50-35, OV javára.
Igen.
Az azért ezerszer valosabb mint fordítva.) és MP nyer. Mi lesz 3 hónap, 6 hónap es 2 év kormányzás utan.
Köszi!
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Megmondom en, jonnek vissza ezek a fergek 4/5-el.Rozsabimbo2019 írta:Kérlek, ha van időd, írd le, hogy sztd mi lesz ebben az országban, ha Brüsszelből elcsalják a választást (_Bushido_ írta:
50-35, OV javára.
Igen.
Az azért ezerszer valosabb mint fordítva.) és MP nyer. Mi lesz 3 hónap, 6 hónap es 2 év kormányzás utan.
Köszi!