Tuti olyan, hogy ő üvölt a legjobban, ha nincs jó meccse, aztán meg a rá következő napon nem szól senkihez se és a harmadik napon már mondja, hogy ki, mit, hogyan csináljonPad'em írta: Ez se rossz![]()
Vinícius feels that the status he has earned is not being respected.
He is seriously considering leaving, although, as is logical, the initial anger he felt after being substituted has already cooled down.
@As_MarcoRuiz
Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez se rossz
He is seriously considering leaving, although, as is logical, the initial anger he felt after being substituted has already cooled down.
@As_MarcoRuiz
@As_MarcoRuiz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Remélem nem igaz és kamu mint a tegnapi kezdő 11-ükPad'em írta: CONFIRMED: Real Madrid is NOT considering fining or taking any action against Vini Jr. under any circumstance.
The club views Vini Jr.’s reaction as a response to a technical decision that not only the player, but almost no one at the Bernabéu expected. @marca
Remélem még meg is dícsérjük.
- Pad'em
CONFIRMED: Real Madrid is NOT considering fining or taking any action against Vini Jr. under any circumstance.
The club views Vini Jr.’s reaction as a response to a technical decision that not only the player, but almost no one at the Bernabéu expected. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szerintem minden oldalról rossz volt ez a dolog. nem őt kellett volna lekapni és neki sem kellett volna így reagálni rá. Gülert le kellett kapni talán még hamarabb is de Vini szerintem jó volt. Mbappét kellett volna helyette leszedni mert kb lépni nem tudott. Rodrygo is bejött és semmi hozzáadott értéke nem volt. de amúgy GG is bejött és 5 percet kellett volna sprintelnie de pár letámadáson kívül nála is értetlenül néztem, hogy mire tartalékol. egyáltalán nem szálltak be jól a cserék ami aggasztó. ha bejössz 5-20 percre azt kutya kötelességed magas fokozaton letudni. aranyat értek az olyan emberek mint Lucas. persze szar volt a végén de tudjuk mit adott a csapatnak és pontosan tudta mi a szerepe. Brahimtól is ezt várja az ember. GG-től is. Ceba még tüzesen szállt be. legalább odalépett nekik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem meg inkabb a szar biroi dontesek, + a kihagyott tizi.Volt is rá 71-72 perc + 6 perc hosszabbítás az első felében, csak a srácok tehettek róla, hogy megálltak 2 gólnál.
Normalis esetben 4-1 az eredmeny a 70. percben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Volt is rá 71-72 perc + 6 perc hosszabbítás az első felében, csak a srácok tehettek róla, hogy megálltak 2 gólnál.hehetheoriginal írta: lehet tulgondolom, de nekem a mutatott jatek minosege mindig fontosabb volt nezokent, mint egy eredmeny. egy szep megoldas, csel nekem tobbet szamit, mint vmi okosan taktikusan kivedekezett 1:0...![]()
Ki volt fingva teljesen a brigád, Valverde se volt topon, én még mindig tartom, hogy jókat cserélt, a legbiztonságosabb opciókat hozta be és azonnal reagált a dolgokra.
Előző szezonban folyamat vártunk még 10-15 perceket a cserékkel, már mikor cseréltünk ugye, mikor a vak is látta, hogy gond van, nem egy meccs ment el ilyeneken vagy lett a kelletténél szorosabb.
Elég jó a cserepadunk, értem hogy mindenkiben lehet hibákat találni, de máshol se vilagsztárok a cserék.
Ha ezeket a játékosokat nem bírja el a csapat 20-30 percre, akkor ott a csapattal vannak a gondok.
Persze én is hiányolom az extrák tőlük, mert az nincs meg a cseréktől, de hát még kéne nyerni a meccseket 2-3 gólokkal ahogy azt illene, azt akkor a kezdő is többet pihenhetnek, helyette 5 helyzetből tudunk rúgni egy gólt ha jó napunk
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Azért na... jól játszott Vini, de azért a földöntúli elég erős túlzáshehetheoriginal írta: ezt egy olaszfoci, premierleague drukker meg könyvből tanult noname bemondó vagy firkász nem érti, kurva ritka, manapság meg pláne kurva ritka, hogy 1-1 játékos ennyire szinte kilépjen a saját testéből és földöntúli produktumot rakjon ki az asztalra, pl barcelonaban tudnanak errol meselni boven, nem egy ilyen jatekosuk volt..
És nem is egy CR, akit nem szabad lecserélni. Rohadt gáz volt ez a viselkedés tegnap, nincs erre mentség.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Tehát ha a Real edzői stábja, akik Veled és velem ellentétben fizetést kapnak ezért és ez a munkájuk, nem cserélhetnek le egy adott játékost a stratégia, a játék képe miatt, mert te úgy gondolod?
A játékos meg, aki szintén fizetést kap a klubtól, a csapat alkalmazottja, hisztizhet meg oda szólogathat az edzőjének?Mert Te, meg ő úgy láttátok ez a helyes?
Én nem értek ehhez annyira, hogy semmibe nézzem Alonsot, de annyit láttam, hogy frissítésre volt szükség a támadósorban és azt is láttam, hogy Vini rohadt jó meccset hozott.
A szememben ha a Real edzői stábja úgy látja a meccset, hogy ez kell a stabilitáshoz és a 3ponthoz akkor csinálják..
Volt 72 perce kezdőként, ez egy csapatsport.
A játékos meg, aki szintén fizetést kap a klubtól, a csapat alkalmazottja, hisztizhet meg oda szólogathat az edzőjének?Mert Te, meg ő úgy láttátok ez a helyes?
Én nem értek ehhez annyira, hogy semmibe nézzem Alonsot, de annyit láttam, hogy frissítésre volt szükség a támadósorban és azt is láttam, hogy Vini rohadt jó meccset hozott.
A szememben ha a Real edzői stábja úgy látja a meccset, hogy ez kell a stabilitáshoz és a 3ponthoz akkor csinálják..
Volt 72 perce kezdőként, ez egy csapatsport.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2025. október 27., hétfő 15:56-kor.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én sem éreztem, hogy Vinit kéne lehozni. Pláne, hogy középről lekapta Gülert és jött a helyére a nulla Brahim. Simán kellett volna egy Arda-Rodrygo csere, aztán ő is pont el tudott volna futkorászni a jobb oldalon. Pláne, hogy a lecseréléséig meglepően normális volt Vini, nem volt benne a levegőben, hogy begyűjt egy pirosat. Szóval tényleg érthetetlen csere volt.
Ettől függetlenül ilyen hisztit a prime CR sem nyomott, pedig ő is tudott alkotni amikor szökőévente lecserélték.
Ettől függetlenül ilyen hisztit a prime CR sem nyomott, pedig ő is tudott alkotni amikor szökőévente lecserélték.
-
IdentitásbólGyőzelem
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Édes istenem…
Mint ha benne lett volna a meccsben Vini 3 gol meg 2 golpassz…
Jol jatszott az idei onmagahoz kepest, de az űber performance az Mbappetol jott! A kihagyott tizi es a 2. felidei lazasag ellenere is!
De teljesen mind1 egyebkent, Alonso azert van ott h dontson akkor es ugy menedzselje a keretet ahogy akarja.
Egyebkent sem tudjuk az ő agyánmi megy at, milyen szempontok alapjan cserel/nem cserel?!
Konkluzio szamomra annyi h vesse le magarol a mezt legyen az barki de tenyleg akarki aki egy cseret igy reagal le! Palya masik vegetol az oltozoig magyarazni majd h nem putazni majd oltozobe törtetni? Ez nem tortenhet meg ebben a mezben leszarom mi jogos vagy mi nem.
Ugy h nekem tegnap ezzel vegleg elment a Vini vonat. Pakolhat.
Mint ha benne lett volna a meccsben Vini 3 gol meg 2 golpassz…
Jol jatszott az idei onmagahoz kepest, de az űber performance az Mbappetol jott! A kihagyott tizi es a 2. felidei lazasag ellenere is!
De teljesen mind1 egyebkent, Alonso azert van ott h dontson akkor es ugy menedzselje a keretet ahogy akarja.
Egyebkent sem tudjuk az ő agyánmi megy at, milyen szempontok alapjan cserel/nem cserel?!
Konkluzio szamomra annyi h vesse le magarol a mezt legyen az barki de tenyleg akarki aki egy cseret igy reagal le! Palya masik vegetol az oltozoig magyarazni majd h nem putazni majd oltozobe törtetni? Ez nem tortenhet meg ebben a mezben leszarom mi jogos vagy mi nem.
Ugy h nekem tegnap ezzel vegleg elment a Vini vonat. Pakolhat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára IdentitásbólGyőzelem 2025. október 27., hétfő 15:52-kor.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Mára a top foci mindenhol ilyen, amibe túl sok pénz van ott nem lehet kockáztatni.hehetheoriginal írta: lehet tulgondolom, de nekem a mutatott jatek minosege mindig fontosabb volt nezokent, mint egy eredmeny. egy szep megoldas, csel nekem tobbet szamit, mint vmi okosan taktikusan kivedekezett 1:0...![]()
- Galacticos
Szerintem akkor lenne igazad ha a felidobe vagy az 50.percbe kapja le.
Hagyta azt a langot, azt a flowt kibontakozni 72 percig de a lecserelese elott mar nem nagyon volt momentuma es teljesen el is faradt. Plusz papiron az o csereje a legjobb jatekosunk aki miatt nem kell szerkezetet se valtani.
Lejohetett volna vastaps kozepette unnepelve magat es gizdaskodva, ehelyett hozta a c stilust.
Hagyta azt a langot, azt a flowt kibontakozni 72 percig de a lecserelese elott mar nem nagyon volt momentuma es teljesen el is faradt. Plusz papiron az o csereje a legjobb jatekosunk aki miatt nem kell szerkezetet se valtani.
Lejohetett volna vastaps kozepette unnepelve magat es gizdaskodva, ehelyett hozta a c stilust.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Khedira az voltpheco írta:Védekező középpályások és mélységi irányítók általában nagy cselgépekhehetheoriginal írta: de hat mit varni ettol is, mikor eleteben egy kreativ cselt nem csinalt meg a betanult spanyol futballiskola sablonon kivul...![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Védekező középpályások és mélységi irányítók általában nagy cselgépekhehetheoriginal írta: de hat mit varni ettol is, mikor eleteben egy kreativ cselt nem csinalt meg a betanult spanyol futballiskola sablonon kivul...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lehet tulgondolom, de nekem a mutatott jatek minosege mindig fontosabb volt nezokent, mint egy eredmeny. egy szep megoldas, csel nekem tobbet szamit, mint vmi okosan taktikusan kivedekezett 1:0...
legyen azoknak fontos az eredmeny, aki vagy lyuve drukker, vagy penzt kap erte.
ha tegnap kiegyenlit a barca a vegen és 2:2 vagy kikapunk 3:2-re pl, nyilvan idegesito, de csakis magunknak koszonhettuk volna. mert rughattunk volna 4-5 golt legalabb, miert nem tettuk? szoval ez a taktikus huzas levinni a legveszelyesebb ufo modban jatszo tamadonkat.... sose fogom megerteni az ilyen edzoket bazmeg. de hat mit varni ettol is, mikor eleteben egy kreativ cselt nem csinalt meg a betanult spanyol futballiskola sablonon kivul...
legyen azoknak fontos az eredmeny, aki vagy lyuve drukker, vagy penzt kap erte.
ha tegnap kiegyenlit a barca a vegen és 2:2 vagy kikapunk 3:2-re pl, nyilvan idegesito, de csakis magunknak koszonhettuk volna. mert rughattunk volna 4-5 golt legalabb, miert nem tettuk? szoval ez a taktikus huzas levinni a legveszelyesebb ufo modban jatszo tamadonkat.... sose fogom megerteni az ilyen edzoket bazmeg. de hat mit varni ettol is, mikor eleteben egy kreativ cselt nem csinalt meg a betanult spanyol futballiskola sablonon kivul...
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Túl gondolod. Bappé kihagyott tizije után inkább az volt a levegőben, hogy elbalfaszkodjuk a lehetetlent is a végén. Itt most a 3 pont volt a lényeg meghogy megszakítsuk a balfaszsorozatunkat. Kövi meccsen szerintem lazában elrakunk több gólt ha nem tér vissza a flegma stílus. Ez is alonso feladata lesz, hogy maugli posztjai nélkül is feltüzelje ezeket a jómadarakat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nekem az a bajom, hogy megint volt valami okos edző, aki mindig mindent jobban tud, és megfosztotta a nézőket, és így engem is egy übertop teljesítménytől, ki tudja mi jött volna még biniciustól, mikor a maradék agysejtjein is eluralkodik a flow és extázisba vérgőzben nyomja végig.
aki volt játékos, és élt át ilyet, nézők előtt, főleg idegenben, ellenséges hangulatban, vannak pillanatok, kisebb időszakok, mikor bekerülsz a zónába, és úgy érzed a világ tetején vagy - ráadásul kokain nélkül -, minden dobás bemegy, már akkor érzed, mikor elengeded, vagy tarthatatlan vagy, tökmindegy ki a védő, szétrobbansz az erőtől, robbanékonyabb és gyorsabb vagy, az adrenalin 1000 fokon lángol benned.
biniciusnál ez volt tegnap, érezte, tudta, hogy kurvára elkapta most ezt a fonalat, és igenis megértem és a messzemenőkig egyetértek vele, hogy igenis fakadjon ki a gecibe az edzőre, a világra, mindenkire, amikor az év legnagyobb futballmeccsén, az egész világ előtt, a legjobb formádat nem engedik kibontakozni.
lehet itt magyarázni, hogy hát de ez volt az okos meg észszerű döntés az eredmény, a klub meg az edző részéről, így kellett lennie a taktika miatt, de attól még engem, mint fizető nézőt megfosztottak attól az élménytől, ami miatt érdemes futballt nézni.
ezt egy olaszfoci, premierleague drukker meg könyvből tanult noname bemondó vagy firkász nem érti, kurva ritka, manapság meg pláne kurva ritka, hogy 1-1 játékos ennyire szinte kilépjen a saját testéből és földöntúli produktumot rakjon ki az asztalra, pl barcelonaban tudnanak errol meselni boven, nem egy ilyen jatekosuk volt..
szoval nem kell ez a modoroskodo bullshit, hogy a klub nagyobb, mint egy jatekos, meg az edzo szava szamit, fuck that shit má elnézést. legendás, elit játékosok és kiemelkedő teljesitmények nélkül lófasz ez a klub is, ugyanugy, mint bármelyik másik, hagyjuk ezt a maszlagot, hogy a klub nagyobb, mint a játékos. vannak játékosok, akik az egyetemes futballtörténelem részei, és az adott klub kb összeteheti a kezét, hogy náluk is játszott, és profitáltak belőle. nem azt mondom, hogy binicius ilyen játékos, de tegnap egy ilyen momentum volt, és elvettek tőlünk/tőlem 20 percet.
aki volt játékos, és élt át ilyet, nézők előtt, főleg idegenben, ellenséges hangulatban, vannak pillanatok, kisebb időszakok, mikor bekerülsz a zónába, és úgy érzed a világ tetején vagy - ráadásul kokain nélkül -, minden dobás bemegy, már akkor érzed, mikor elengeded, vagy tarthatatlan vagy, tökmindegy ki a védő, szétrobbansz az erőtől, robbanékonyabb és gyorsabb vagy, az adrenalin 1000 fokon lángol benned.
biniciusnál ez volt tegnap, érezte, tudta, hogy kurvára elkapta most ezt a fonalat, és igenis megértem és a messzemenőkig egyetértek vele, hogy igenis fakadjon ki a gecibe az edzőre, a világra, mindenkire, amikor az év legnagyobb futballmeccsén, az egész világ előtt, a legjobb formádat nem engedik kibontakozni.
lehet itt magyarázni, hogy hát de ez volt az okos meg észszerű döntés az eredmény, a klub meg az edző részéről, így kellett lennie a taktika miatt, de attól még engem, mint fizető nézőt megfosztottak attól az élménytől, ami miatt érdemes futballt nézni.
ezt egy olaszfoci, premierleague drukker meg könyvből tanult noname bemondó vagy firkász nem érti, kurva ritka, manapság meg pláne kurva ritka, hogy 1-1 játékos ennyire szinte kilépjen a saját testéből és földöntúli produktumot rakjon ki az asztalra, pl barcelonaban tudnanak errol meselni boven, nem egy ilyen jatekosuk volt..
szoval nem kell ez a modoroskodo bullshit, hogy a klub nagyobb, mint egy jatekos, meg az edzo szava szamit, fuck that shit má elnézést. legendás, elit játékosok és kiemelkedő teljesitmények nélkül lófasz ez a klub is, ugyanugy, mint bármelyik másik, hagyjuk ezt a maszlagot, hogy a klub nagyobb, mint a játékos. vannak játékosok, akik az egyetemes futballtörténelem részei, és az adott klub kb összeteheti a kezét, hogy náluk is játszott, és profitáltak belőle. nem azt mondom, hogy binicius ilyen játékos, de tegnap egy ilyen momentum volt, és elvettek tőlünk/tőlem 20 percet.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
Kurva krindzs az ember de szerintem már senkit se izgat. Alonso eddig jól használja, aztán vergődni meg vergődhet akkor is le lesz cserélve.Nyárig szerintem ki lehet ezt a bappé-bellinghem-vini vonalat maxolni aztán friss bl győztesként eladni 200 milláért. Ha meg szarul játszik nem játszik.wZoLee7 írta: Engem nagyon elszomorít ez az egész, mert a lecserélés pillanatáig végig terveztem fejben, hogy végre leírom igen, ez a Vinicius kell, ez megérdemli a hosszabbítást, aztán meg bemutatta hogy miért rühellem úgy a pofáját. Részemről mehet Rodrygoval együtt a nyáron, mert egy toxikus karakter aki a csapaton belül is feszültséget generál. Rodrygo meg teljesen lefőtt szóval szép volt jó volt, elég volt belőlük.
Tegnapi azért volt nagy siker mert Alonso zöldet kapott szerintem ezzel. Azt csinál amit akar szezon végéig.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engem nagyon elszomorít ez az egész, mert a lecserélés pillanatáig végig terveztem fejben, hogy végre leírom igen, ez a Vinicius kell, ez megérdemli a hosszabbítást, aztán meg bemutatta hogy miért rühellem úgy a pofáját. Részemről mehet Rodrygoval együtt a nyáron, mert egy toxikus karakter aki a csapaton belül is feszültséget generál. Rodrygo meg teljesen lefőtt szóval szép volt jó volt, elég volt belőlük.