Naaaaaa. Kilépett a testéből és földöntúli produktum? Tesó…adj már nekem is abból amit tegnap délután szívtál.
Értem mit szeretnél, de nem Dinho volt ott 2006-ban a Bernabeuban. Jól játszott, kicsit meglepő volt, de érthető.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2025. október 27., hétfő 20:53
HozzászólásSzerző: olivér » 2025. október 27., hétfő 20:10
Ki kéne próbálni Camát a helyére, aztán duzzoghat amennyit akar.Pad'em írta: Ez se rossz![]()
Vinícius feels that the status he has earned is not being respected.
He is seriously considering leaving, although, as is logical, the initial anger he felt after being substituted has already cooled down.
@As_MarcoRuiz
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. október 27., hétfő 18:52
Ha ez valid az elég szomorú. Majd még Xabinak kell magyarázkodnia…Pad'em írta: CONFIRMED: Real Madrid is NOT considering fining or taking any action against Vini Jr. under any circumstance.
The club views Vini Jr.’s reaction as a response to a technical decision that not only the player, but almost no one at the Bernabéu expected. @marca
Remélem még meg is dícsérjük.
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. október 27., hétfő 18:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. október 27., hétfő 17:46
Tuti olyan, hogy ő üvölt a legjobban, ha nincs jó meccse, aztán meg a rá következő napon nem szól senkihez se és a harmadik napon már mondja, hogy ki, mit, hogyan csináljonPad'em írta: Ez se rossz![]()
Vinícius feels that the status he has earned is not being respected.
He is seriously considering leaving, although, as is logical, the initial anger he felt after being substituted has already cooled down.
@As_MarcoRuiz
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 27., hétfő 17:01
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. október 27., hétfő 16:58
Remélem nem igaz és kamu mint a tegnapi kezdő 11-ükPad'em írta: CONFIRMED: Real Madrid is NOT considering fining or taking any action against Vini Jr. under any circumstance.
The club views Vini Jr.’s reaction as a response to a technical decision that not only the player, but almost no one at the Bernabéu expected. @marca
Remélem még meg is dícsérjük.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 27., hétfő 16:51
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. október 27., hétfő 16:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 27., hétfő 16:11
Szerintem meg inkabb a szar biroi dontesek, + a kihagyott tizi.Volt is rá 71-72 perc + 6 perc hosszabbítás az első felében, csak a srácok tehettek róla, hogy megálltak 2 gólnál.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 27., hétfő 16:03
Volt is rá 71-72 perc + 6 perc hosszabbítás az első felében, csak a srácok tehettek róla, hogy megálltak 2 gólnál.hehetheoriginal írta: lehet tulgondolom, de nekem a mutatott jatek minosege mindig fontosabb volt nezokent, mint egy eredmeny. egy szep megoldas, csel nekem tobbet szamit, mint vmi okosan taktikusan kivedekezett 1:0...![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. október 27., hétfő 15:56
Azért na... jól játszott Vini, de azért a földöntúli elég erős túlzáshehetheoriginal írta: ezt egy olaszfoci, premierleague drukker meg könyvből tanult noname bemondó vagy firkász nem érti, kurva ritka, manapság meg pláne kurva ritka, hogy 1-1 játékos ennyire szinte kilépjen a saját testéből és földöntúli produktumot rakjon ki az asztalra, pl barcelonaban tudnanak errol meselni boven, nem egy ilyen jatekosuk volt..
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. október 27., hétfő 15:55
HozzászólásSzerző: pheco » 2025. október 27., hétfő 15:52
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2025. október 27., hétfő 15:51
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. október 27., hétfő 15:50
Mára a top foci mindenhol ilyen, amibe túl sok pénz van ott nem lehet kockáztatni.hehetheoriginal írta: lehet tulgondolom, de nekem a mutatott jatek minosege mindig fontosabb volt nezokent, mint egy eredmeny. egy szep megoldas, csel nekem tobbet szamit, mint vmi okosan taktikusan kivedekezett 1:0...![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. október 27., hétfő 15:47
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. október 27., hétfő 15:47
Khedira az voltpheco írta:Védekező középpályások és mélységi irányítók általában nagy cselgépekhehetheoriginal írta: de hat mit varni ettol is, mikor eleteben egy kreativ cselt nem csinalt meg a betanult spanyol futballiskola sablonon kivul...![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2025. október 27., hétfő 15:46
Védekező középpályások és mélységi irányítók általában nagy cselgépekhehetheoriginal írta: de hat mit varni ettol is, mikor eleteben egy kreativ cselt nem csinalt meg a betanult spanyol futballiskola sablonon kivul...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 27., hétfő 15:29
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem