Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor majd azt mondjak, hogy nem a Camp Nouban vertuk el oketrealmadrid95 írta:Majd idegenben jojjon a gala, ha lehet valasztani. Megerdemelnek, hogy hazai palyan belefussanak egy meretes zakoba.dzsi91 írta:
Mieinket is megnyugtatta volna. Lesz még alkalom több gólra. Ez most Alonso nagy sikere, össztűz alá került volna ha nem nyerünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Majd idegenben jojjon a gala, ha lehet valasztani. Megerdemelnek, hogy hazai palyan belefussanak egy meretes zakoba.dzsi91 írta:Mieinket is megnyugtatta volna. Lesz még alkalom több gólra. Ez most Alonso nagy sikere, össztűz alá került volna ha nem nyerünk.realmadrid95 írta: Megmondom oszinten, en nem orultem volna egy tobb golos gyozelemnek most. Az visszahuzta volna oket a foldre, hosszabbtavon nekunk jo ez, hogy ennyire el vannak szallva, foleg Yamal.
Grat. a csapatnak és az edzői stábnak ezt tegnap szépen lehozták.
A végén ez a kis latino vergődés jó volt.
A végén ez a kis latino vergődés jó volt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mieinket is megnyugtatta volna. Lesz még alkalom több gólra. Ez most Alonso nagy sikere, össztűz alá került volna ha nem nyerünk.realmadrid95 írta: Megmondom oszinten, en nem orultem volna egy tobb golos gyozelemnek most. Az visszahuzta volna oket a foldre, hosszabbtavon nekunk jo ez, hogy ennyire el vannak szallva, foleg Yamal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Megmondom oszinten, en nem orultem volna egy tobb golos gyozelemnek most. Az visszahuzta volna oket a foldre, hosszabbtavon nekunk jo ez, hogy ennyire el vannak szallva, foleg Yamal.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nekem is hiányzik egy kecsuposköcsög mód, de az a böntetőnél elúszott. Szerencsére mentális összezuttyanás nem következett belőle, annál jóval élesebb a csapat mint Carloval. Az spirito elfáradt a végére, ill. a nyári frissítés maradt el Mbappen kívül.
Miről beszélsz tesómsz? Kizárólag munkaidőben megengedett fórumozniSteve írta: Amúgy mit kerestek itt hétfő reggel, menjetek dolgozni. Nem itt kell vicceskedni termeljétek szépen az adót.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Szerintem a két keret közötti minőségkülönbség miatt lassan jönni fog egy olyan meccs is. Főleg, hogy bappé szereti a barszát megszórni de ez a meccs inkább a saját démonjainkról szólt most.hehetheoriginal írta:igy. hianyerzet, ez a jo szo, de annyi de annyi eve mar.Anthony írta:
Hát ahhoz képest hogy mennyi helyzetünk volt, mennyi mindent elvett a VAR egy hiányzókkal teli Barca ellen a végén kellett izgulni, azért lehet több hiányérzet is.
Az első félidő jó volt, ott pusztítottunk, kár hogy nem dőlt el. Ennyi kell, nagy intenzitással nekik menni, csak nehéz bírni a végéig, ez az intenzitás sehol sem volt a múlt szezonbeli classicokon...
hogy nem szakad ki a ketchupos kocsog egyszer es lojuk szanaszejjel a kapujukat, mindig beleesunk vmi balfaszkodasba, meg elhisszuk, hogy mar megvan, aztan jon a seta meg a nagy melleny, ahelyett, hogy ha mar a foldon fekszenek, akkor ratenni a kest a nyakukra es meghuzni, amit meg kell.
kibaszottul idegesito. foleg ugy, hogy nekik sose eleg, amikor sokat lonek nekunk, nem allnak le.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
igy. hianyerzet, ez a jo szo, de annyi de annyi eve mar.Anthony írta:Hát ahhoz képest hogy mennyi helyzetünk volt, mennyi mindent elvett a VAR egy hiányzókkal teli Barca ellen a végén kellett izgulni, azért lehet több hiányérzet is.nzooli93 írta:Ennyi hiányérzetem volt csak.
Az első félidő jó volt, ott pusztítottunk, kár hogy nem dőlt el. Ennyi kell, nagy intenzitással nekik menni, csak nehéz bírni a végéig, ez az intenzitás sehol sem volt a múlt szezonbeli classicokon...
hogy nem szakad ki a ketchupos kocsog egyszer es lojuk szanaszejjel a kapujukat, mindig beleesunk vmi balfaszkodasba, meg elhisszuk, hogy mar megvan, aztan jon a seta meg a nagy melleny, ahelyett, hogy ha mar a foldon fekszenek, akkor ratenni a kest a nyakukra es meghuzni, amit meg kell.
kibaszottul idegesito. foleg ugy, hogy nekik sose eleg, amikor sokat lonek nekunk, nem allnak le.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ahhoz képest hogy mennyi helyzetünk volt, mennyi mindent elvett a VAR egy hiányzókkal teli Barca ellen a végén kellett izgulni, azért lehet több hiányérzet is.nzooli93 írta:Ennyi hiányérzetem volt csak.
- dzsi91
Ezt Carreras is írhatta volnaraul 4 ever írta: Délelőtt elvoltam bicózni, aztán labdáztunk a gyerekkel, a húsleves marha finom volt,
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Nem volt benne ájfón szóval nem én lehettem volna..Realista24 írta:Nem neztem ki irta a hsz-t, eddig a pontig azt hittem Steve vagy lordgabi.Délelőtt elvoltam bicózni, aztán labdáztunk a gyerekkel, a húsleves marha finom volt, vártam a fekete levest. De aztán csak nem jött.![]()
Amúgy mit kerestek itt hétfő reggel, menjetek dolgozni. Nem itt kell vicceskedni termeljétek szépen az adót.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2025. október 27., hétfő 8:12-kor.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- nzooli93
Valahogy fel kell építeni a csereket egy jo szintre,mert tegnap utolso negyed órában a barcanal egy Dejong Casado paros voltak az utolso emberek,es egy jo helyzetet nem alakítottunk ki. Ennyi hiányérzetem volt csak.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem neztem ki irta a hsz-t, eddig a pontig azt hittem Steve vagy lordgabi.Délelőtt elvoltam bicózni, aztán labdáztunk a gyerekkel, a húsleves marha finom volt, vártam a fekete levest. De aztán csak nem jött.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Délelőtt elvoltam bicózni, aztán labdáztunk a gyerekkel, a húsleves marha finom volt, vártam a fekete levest. De aztán csak nem jött.
Jó volt a kezdő, mindenki tette a dolgát, tudták mit kell csinálni. Nagyon megfogtuk őket, nyilván, mivel ilyen óvodás gólt kaptunk, nem lehet azt mondani, hogy fejben végig erősek voltunk, az egy abszolút rövidzárlat volt (kezdve az előreqrt labdára alig kikocogó Huijsitől, a feleslegesen felpörgető Fedétől, egészen a tankönyvbe illő hülyeséget csináló Gülerig), de ezt leszámítva az első félidőben ilyen kósza lövéskéik voltak csak, majdnem vége volt már a meccsnek, amikor Fermin 3 a 2-ben inkább feladta Körtének. Az volt az egyetlen HELYZETÜK a meccsen?!?! Ez egy masterpiece volt, mint amikor atma mód lehoztuk cityben a BL meccset 24-ben. Ezt lehet mutogatni..
Egyéni szinten Belli volt kiemelkedő, Bapi nem normális, Csucsu meg úgy tűnik megtalálta a kőműveskanalat, mert megint fal üzemmódban tolja. Meg Vini 2 agysejtje is úgy tűnik összehangba jött, mert megint azt csinálja, amitől igazán fosni kell minden jobbhátvédnek.
Xabi az atma fiaskóra jól reagált, az egy abszolút elrontott meccs volt, itt ezzel azért kirakta az árút a pultra: tudunk mi ám ilyet is!
Vamos!
Jó volt a kezdő, mindenki tette a dolgát, tudták mit kell csinálni. Nagyon megfogtuk őket, nyilván, mivel ilyen óvodás gólt kaptunk, nem lehet azt mondani, hogy fejben végig erősek voltunk, az egy abszolút rövidzárlat volt (kezdve az előreqrt labdára alig kikocogó Huijsitől, a feleslegesen felpörgető Fedétől, egészen a tankönyvbe illő hülyeséget csináló Gülerig), de ezt leszámítva az első félidőben ilyen kósza lövéskéik voltak csak, majdnem vége volt már a meccsnek, amikor Fermin 3 a 2-ben inkább feladta Körtének. Az volt az egyetlen HELYZETÜK a meccsen?!?! Ez egy masterpiece volt, mint amikor atma mód lehoztuk cityben a BL meccset 24-ben. Ezt lehet mutogatni..
Egyéni szinten Belli volt kiemelkedő, Bapi nem normális, Csucsu meg úgy tűnik megtalálta a kőműveskanalat, mert megint fal üzemmódban tolja. Meg Vini 2 agysejtje is úgy tűnik összehangba jött, mert megint azt csinálja, amitől igazán fosni kell minden jobbhátvédnek.
Xabi az atma fiaskóra jól reagált, az egy abszolút elrontott meccs volt, itt ezzel azért kirakta az árút a pultra: tudunk mi ám ilyet is!
Vamos!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
petiamadridista írta: Pár gondolat.
Elhangzott többször a héten, hogy szar a keret.
Most nem azért de a Barca mai kezdője igazából a DeJong, Pedri, Yamal, Koundé négyest leszámítva egy Bilbao vagy Valencia szint.
Hiányzott a tavalyi 2 gólvágójuk.
Nézzük is meg kicsodák.
Lewandovski: 37 éves az emberünk. 37. Nagy valószínűséggel a tavalyi volt a last dance számára. Az előző szezon végén is sokszor jegeltek már, idén nem hiszem, hogy 40 gólt ver majd…
Raphina. Az emberünk 28 éves, 2024 nyarán el akarták adni, eddig egy kései one season wonder, én nem hiszem, hogy ebből valaha is több lesz.
Na ennyit a keretekről.
Jobbak voltunk, de be kellett volna verni a kegyelemdöfést. Jó lett volna ha 2t teszünk közé, de így sem bánkódok.
Bellingham és Mbappé korszakos játékosok. Ha köréjük tökéletesen összerakja Xabi akkor nagyon jó szezon lehet. Viniciusnak meg ez áll jól amikor nem aranylabdát akar nyerni, (amúgyis van 2 játékos aki jobb nála a csapatban) hanem amikor a csapatnak játszik.
Valami alakul Xabinál, de még messze a vége. Úgy gondolom, hogy a közepét most lehet ellezdeni építeni amikor az angol sztárunk végre visszatért, és teljes meccseket lehet vele játszani, úgy, hogy nem lóg a fél válla.
Jude!
Attól, mert a Barca kerete sem a legjobb, a miénk még nem lesz feltétlen jó. Sok pluszt ad a mai győzelem a megítélésében, és tényleg, jó teljesítményt is hoztunk, de messze még az út vége. Bőven lesz dolgunk alakítani nyáron. Amúgy szerintem a 4 középpályás lesz a megoldás a stabilizálásban.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Na de utána is néztem. Ez a 7/4 Lewandovskinál kb úgy néz ki, hogy 2 ment a pucsító Valencianak, 1 meg a kb Liga leggyengébb Oviedonak. Raphina 6/3as aránya dettó.
Nem fognak ők ketten ilyen 30 gólokat verni már.
Aztán lehet tévedek.
Nem fognak ők ketten ilyen 30 gólokat verni már.
Aztán lehet tévedek.
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Sierra írta: Raphinha a seruleseig ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta. Sztem o most erett be, tokeletes korban van, szerintem az idei szezonja is kiemelkedo lesz, ha elkerulik a serulesek.
Lewandowski meg 7/4-gyel kezdett ami 37 evesen eleg jo stat sztem. 20-25 siman eltesz a bajnoksagban, ha nem lesz sokat serult.
Én ezt nem hiszem, nem így gondolom.
Raphinha a seruleseig ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta. Sztem o most erett be, tokeletes korban van, szerintem az idei szezonja is kiemelkedo lesz, ha elkerulik a serulesek.
Lewandowski meg 7/4-gyel kezdett ami 37 evesen eleg jo stat sztem. 20-25 siman eltesz a bajnoksagban, ha nem lesz sokat serult.