Vinícius Junior - 7
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
Azért nehogy már elnézést kelljen kérnie Xabinak, mert lecserél valakit, bárkit is..?! Ez a munkája.
Gondolom megvolt a gondolat mögötte, hogy Rodrygo segítsen hátra is, amúgy támadjon amennyit tud. Más edző lehet egy védőt hozott volna helyette. De teljesen mindegy mi az indok, nem a Blahán hőbörög, mert nem kapott egy szál cigit, a világ legnagyobb klubjának az edzője lehozta, akkor lejön.
Gondolom megvolt a gondolat mögötte, hogy Rodrygo segítsen hátra is, amúgy támadjon amennyit tud. Más edző lehet egy védőt hozott volna helyette. De teljesen mindegy mi az indok, nem a Blahán hőbörög, mert nem kapott egy szál cigit, a világ legnagyobb klubjának az edzője lehozta, akkor lejön.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kiara Lord vállal ilyesmiket 300 euróért.hehetheoriginal írta:jól tette.realmadrid95 írta:
Vini azt is hozzatette, hogy nyalja ki a segget.
én elküldtem volna az anyjába is a rótfejű spanyolt![]()
![]()
Állítólag
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert szagerto vagy.hehetheoriginal írta:jól tette.realmadrid95 írta:
Vini azt is hozzatette, hogy nyalja ki a segget.
én elküldtem volna az anyjába is a rótfejű spanyolt![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Én nem értem a problémáját amúgy. Az első félidőben hülyére szopatott mindenkit, a második félidőben nem sokat támadtunk a baloson. Látszott rajta is, hogy már egy picit elcsalja a védekezést, nyilván elfáradt volt (ahogy egyébként mindkét csapat láthatóan a seggén vette a levegőt már a 60. percben). Na most teljesen érthető volt, hogy Xabinak frissítenie kell és Gülert korábban már levitték, Fede együtt ment le Vinyóval, a maradék 3 védőt nyilván nem cseréljük le, ahogy Tchou és Bappé se volt opció, így Jude és Cama volt a másik két lehetőség, de ilyen fizikális és sokat melózó emberünk belülre nem maradt, akit hozhattunk volna (esetleg, ha Cama helyére Masta jön a jobbosra, de a cserék után Cama visszemnet középpre, szóval az se volt opció). Szóval én komolyan nem értem mire fel verte a seggét. Rohadt jól játszott, elfáradt, az ő posztjára volt egy egyértelmű cserejátékos, akivel nem kellet formációt vagy szerepkört váltani. A padról heccelhette volna a köcsög barcásokat, aztán mehetett volna ünnepelni meg piálni az éjszakába, aztán lehet készülni a Valencia ellen.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- hehetheoriginal
jól tette.realmadrid95 írta:Vini azt is hozzatette, hogy nyalja ki a segget.Pad'em írta: Vinícius Junior after being substituted yesterday: "Me? Coach? Coach, me? It's always me. I'm leaving the team. It's better I leave."
Xabi Alonso: "Come on, Vini, d*mn it."
— @DAZN_ES
én elküldtem volna az anyjába is a rótfejű spanyolt
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Vini azt is hozzatette, hogy nyalja ki a segget.Pad'em írta: Vinícius Junior after being substituted yesterday: "Me? Coach? Coach, me? It's always me. I'm leaving the team. It's better I leave."
— @DAZN_ES
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Jó meccse volt, de azért nem az a szint, hogy nem lehetett a 70. percben lecserélni.
Már előtte is mutogattak neki a társak, hogy zárjon már vissza, nem tette meg. Amit játszottunk a végén, abba nem fért bele ez, jogos taktikai változtatás volt.
Ezen túl meg ha 6 gólt rúgott volna se viselkedhet így, de itt azért szó nem volt ilyesmiről.
Az más kérdés, hogy ez a szerencsétlen Rodrygo teljesen használhatatlan lett, bolond Fran G-vel még lehet jobban is jártunk volna.
De Xabinak szerencsére több agysejt van a fejében, mint a keret egy jelentős részének összesen, pontosan tudja, hogy hagyni kell rage-elni egyet Vinit, aztán majd lenyugszik akkor megbeszélik. És next time gond nélkül le fogja megint cserélni ha arról van szó, vagy kis tanító célzattal pihen egy kicsit, nekem ez már elég.
Már előtte is mutogattak neki a társak, hogy zárjon már vissza, nem tette meg. Amit játszottunk a végén, abba nem fért bele ez, jogos taktikai változtatás volt.
Ezen túl meg ha 6 gólt rúgott volna se viselkedhet így, de itt azért szó nem volt ilyesmiről.
Az más kérdés, hogy ez a szerencsétlen Rodrygo teljesen használhatatlan lett, bolond Fran G-vel még lehet jobban is jártunk volna.
De Xabinak szerencsére több agysejt van a fejében, mint a keret egy jelentős részének összesen, pontosan tudja, hogy hagyni kell rage-elni egyet Vinit, aztán majd lenyugszik akkor megbeszélik. És next time gond nélkül le fogja megint cserélni ha arról van szó, vagy kis tanító célzattal pihen egy kicsit, nekem ez már elég.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- BlancoMark
Ez arra emlekeztet, amikor a csajoddal bekeidoben minden jol megy, de aztan a vita heveben hozzadvagja amit valojaban gondol rolad.Pad'em írta: Vinícius Junior after being substituted yesterday: "Me? Coach? Coach, me? It's always me. I'm leaving the team. It's better I leave."
— @DAZN_ES
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
És Vini vállalhatatlan viselkedését is nagyon jól kezelte.Nzedge írta: Bízzunk benne, hogy Alonso tudja mit csinál. Kicsit az volt bennem mikor lehozta, hogy itt, ha bukjuk a pontokat a végén akkor mindenki edzőbát fogja hibáztatni, mert szerintem is rossz csere volt. Vinit én akkor kapnám le így amikor tényleg szarul játszik, de Alonso lehet előre gondolkodik és tudja hogyan kell kezelni Vinit, hogy motiválja
Szerintem tökös volt azért.![]()
Vállalja a konfliktust.
Valóban jó volt Vini, de már nem igazán védezekett.
Sajna a helyette beálló friss Rodrygo sem vitte túlzásba.
- Pad'em
Úgy tűnik.kodo írta:Ez valós?Pad'em írta: Vinícius Junior after being substituted yesterday: "Me? Coach? Coach, me? It's always me. I'm leaving the team. It's better I leave."
— @DAZN_ES
https://www.dazn.com/es-ES/news/f%C3%BA ... 06lxh?s=09
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szájról most elég jól lehetett olvasni, nem takart el semmit. Valaki? Farkas Norbi?kodo írta:Ez valós?Pad'em írta: Vinícius Junior after being substituted yesterday: "Me? Coach? Coach, me? It's always me. I'm leaving the team. It's better I leave."
— @DAZN_ES
Brutál volt tegnap, le a kalappal!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- hehetheoriginal
ismerek ilyetnzooli93 írta: Erről mindig az a kolléga jut eszembe,aki mindig mondja ,hogy ő aztán felmond,elege van, aztán az 5 évvel későbbi céges bulin a legnagyobbat bulizza még mindig![]()
thereisonly1ronaldo
Ez valós?Pad'em írta: Vinícius Junior after being substituted yesterday: "Me? Coach? Coach, me? It's always me. I'm leaving the team. It's better I leave."
— @DAZN_ES
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
Fú micsoda ártány az ilyen. Tipikusan elhiszi, hogyha ő felmond, akkor ez a cég bedől, aztán amúgy semmi köze a lényegi dolgokhoz.nzooli93 írta: Erről mindig az a kolléga jut eszembe,aki mindig mondja ,hogy ő aztán felmond,elege van, aztán az 5 évvel későbbi céges bulin a legnagyobbat bulizza még mindig![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nzooli93
Erről mindig az a kolléga jut eszembe,aki mindig mondja ,hogy ő aztán felmond,elege van, aztán az 5 évvel későbbi céges bulin a legnagyobbat bulizza még mindig
- hehetheoriginal
200 millio, hozd a vevotPad'em írta: Vinícius Junior after being substituted yesterday: "Me? Coach? Coach, me? It's always me. I'm leaving the team. It's better I leave."
— @DAZN_ES
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Galacticos
Sajnos jobb videot nem talaltam rola de hatalmas volt amikor dejongot odavissza fuzte, meg amikor rabombazta a labdat yamalra.. pedri meg konyorog a mezeert mondjuk ott kicsit fostam hogy hatracsap vini de a lecserelesig vegig teljesen a focira fokuszalt.
Ballondor vini.
Ballondor vini.
- Pad'em
Vinícius Junior after being substituted yesterday: "Me? Coach? Coach, me? It's always me. I'm leaving the team. It's better I leave."
— @DAZN_ES
— @DAZN_ES
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"