Mennyi eset volt már ahol Verstappen berepült alig fékezett, előrébb volt és övő lett a pozíció? Vicc az egész előzés szabály úgy ahogy van. Szerintem amúgy sokkal nagyobb baj, hogy futamról-futamra mások és másképp hozzák meg a döntéseket. Most ez hogy Hamilton 10 mp-et kapott amikor az is 10 hogy Verstappen szándékosan ütközik. Leclerc meg azért nem kapott büntetést mert az első körben történt az eset? A következő futamon ugyan ilyen szitura meg lehet azonnal repül majd a bünti valakinek. Itt nem is a nevek a fontosak, hanem ez a totális randomság.Kerlon írta: Ez a Russell mennyire szánalmas versenyző lett amúgy.
Bár vannak gondolatai, amit én is büntetnék, mert bár nem volt pl. az első kanyarban Verstappenék előtt, de tök jogosan reklamál, hogy megint úgy mentek bele a kanyarba, hogy abból nem lehet szabályosan kijönni majd egy levágással gyakorlatilag nem buktak el semmit se. Talán Leclerc volt a másik, aki hasonlót úszott meg, de ezeket szerintem is büntetni kellene, mert amúgy versenyzői hibák, ahol rosszul mérik fel a lehetőségeket.
Russel viszont nekem borzalmasan irritáló személy. Magasabb polcra teszi magát mint ahol igazából van, viszont ennél az elengedős szituációnál 100%-ban igaza volt. Nem tudom a csapat bealudt vagy mit néztek, de a tv-n keresztül is látni lehetett hogy gyorsabb az első pár körben mikor megérkezett oda. Ha akkor elengedik és nem gyilkoltatják le vele a gumikat védekezésben (ami alatt agresszívan kell kigyorsítani és közben végig a turbulens levegőben ment) simán megcsinálja az előzést lendületből. Amikor már elengedték esélye sem volt.