Real Madrid vs. Barcelona
-
magnus666
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Re: Real Madrid vs. Barcelona
van jó edzőnk, jöttek a pletykák, hogy késve érkezik a meccs előtti eligazításra meg az edzésre ami automatikusan kispad Flicknél, de neki meg leszóltak fentről. Ugye nem zörög a haraszt, pedig én ráengedném HugoBossban a németet aztán vagy sikerül megnevelni vagy rá kell adni a kabátot.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
itt az edző tehetetlen. a vezetés betolta ebbe a státuszba ekkora pénzért. innentől kezdve az edző nem tud vele mit kezdeni. ha beleáll akkor szépen elküldik és odatesznek valaki mást. olyan hamar a semmire olyan státuszt kapott ami egyszerűen tarthatatlan lesz. aki csapaton belül nem áll be mögé azt kiteszik. az edző nem léphet fel ellene. egyszerűen már most a klub fölé nőtt mert ott ez a szokás. csak Messinél teljesítmény is volt. sakkmattolták magukat és majd jönnek az új szerződések és egy jó kis club de amigos megint. laportának ez kell, a katalánoknak ez kell. innentől kezdve ő a kiskirály.
Yamalt pedig már elvitte a hype és a Barca nem hogy megvédte volna, felült a hypevonatra és csak rosszabb lett a helyzet, pedig már nem egy játékossal jártak így és nem tanulnak belőle.
Pedig nagy tehetség, most is odarakta a végén Koundénak, de innen visszatérni a földre nehéz lesz neki. Tehetségből is megoldhatja ezt, viszont a Messi polcot, ahova fel akarták rakni lábujjhegyen nyújtózkodva oda kb fix soha nem fogja így elérni, ahogy kb senki se.
Jelenleg Mbappé az egyetlen a világon, akiben meg van ez a generációs kaliber és ő is messze van még nagyon ha a teljes pályafutást nézzük.
Pedig nagy tehetség, most is odarakta a végén Koundénak, de innen visszatérni a földre nehéz lesz neki. Tehetségből is megoldhatja ezt, viszont a Messi polcot, ahova fel akarták rakni lábujjhegyen nyújtózkodva oda kb fix soha nem fogja így elérni, ahogy kb senki se.
Jelenleg Mbappé az egyetlen a világon, akiben meg van ez a generációs kaliber és ő is messze van még nagyon ha a teljes pályafutást nézzük.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
magnus666 írta: tavaly nyáron felröppentek pletykák, hogy a psg vinné 200ért, én már akkor eladtam volna, idén nyáron még inkább. 100+Doué és mehet, átveheti neymar papa toxic helyét párizsban![]()
mint játékos szubjektíven nézve xavi támadóban, olyan polcra akarják felrakni ahol neki semmi keresnivalója, alltime szinten a polcra sem fér fel, jelenleg pedig Mbappé, Musiala, Julian Alvarez, Bellingham és minden agyatlansága ellenére Viniciust is két szinttel jobbnak gondolom nála.
nekem tele a tököm vele, olyan arccal közlekedik a pályán ahogy a nálunk kiégett 2019-2020-as Messi (pedig őt is kurvaanyáztam a sétálgatásért), vagy a kokós bulibáró Ronaldinho soha, de valamiért arra a polcra akarják beerőltetni a gyereket, de a generációs tehetségek egy-minden tisztelettel-Carreras kalibert úgy forgatnak, hogy két napig szédül utána.
Órási kár Fatiért, őt mindig jobbnak láttam yamaltól mint ember és mint focista is. Lehet mondani, hogy 18 éves, stb, de baszki az apja fiatalabb tőlem, el tudom képzelni milyen nevelést kaphataddig kellene kiszállni ebből a buliból ameddig tart a PR.
Köszönjük a gratulációkat barcás kollégák, korrekt!
Egy jóedző beszélne vele, befogná a száját és akár pár meccsre padra is vágná..
De ahogy a meccseiteket néztem, Messi szinten van kezelve a katalán közönség által. Szóval nagyon nagy mélyrepülés kellene, hogy kitegyék szerintem.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
magnus666
tavaly nyáron felröppentek pletykák, hogy a psg vinné 200ért, én már akkor eladtam volna, idén nyáron még inkább. 100+Doué és mehet, átveheti neymar papa toxic helyét párizsbanGalacticos írta:
Yamalt hogy latod?
mint játékos szubjektíven nézve xavi támadóban, olyan polcra akarják felrakni ahol neki semmi keresnivalója, alltime szinten a polcra sem fér fel, jelenleg pedig Mbappé, Musiala, Julian Alvarez, Bellingham és minden agyatlansága ellenére Viniciust is két szinttel jobbnak gondolom nála.
nekem tele a tököm vele, olyan arccal közlekedik a pályán ahogy a nálunk kiégett 2019-2020-as Messi (pedig őt is kurvaanyáztam a sétálgatásért), vagy a kokós bulibáró Ronaldinho soha, de valamiért arra a polcra akarják beerőltetni a gyereket, de a generációs tehetségek egy-minden tisztelettel-Carreras kalibert úgy forgatnak, hogy két napig szédül utána.
Órási kár Fatiért, őt mindig jobbnak láttam yamaltól mint ember és mint focista is. Lehet mondani, hogy 18 éves, stb, de baszki az apja fiatalabb tőlem, el tudom képzelni milyen nevelést kaphat
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Gratula a mai győzelemhez !
Sajnos kevesek voltunk, lehetett volna ez 5-1-től kezdve szoros Barca győzelemig minden, de az eredmény teljes mértékben igazságos lett.
Yamal nagy arcát nem értem, Messi-nek így a karrierje vége felé sincs ekkora pofája, mint a kicsinek.... remélem nem viszi el a média, mert akkor ő lesz a következő Jesé, Bojan stb....
Ha meg elviszi, akkor úgy kell neki és nekünk is, mert nem tudtunk parancsolni egy taknyos kölyöknek.
Sajnos kevesek voltunk, lehetett volna ez 5-1-től kezdve szoros Barca győzelemig minden, de az eredmény teljes mértékben igazságos lett.
Yamal nagy arcát nem értem, Messi-nek így a karrierje vége felé sincs ekkora pofája, mint a kicsinek.... remélem nem viszi el a média, mert akkor ő lesz a következő Jesé, Bojan stb....
Ha meg elviszi, akkor úgy kell neki és nekünk is, mert nem tudtunk parancsolni egy taknyos kölyöknek.
- Steve
Haha érdemes gyamal instaján a képek alatti kommentekbe belelapozni..
Kisgyerek kapja a nagy arcára rendesen, szerintem a világ lassan összes Madridistája ráírt
Kisgyerek kapja a nagy arcára rendesen, szerintem a világ lassan összes Madridistája ráírt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2025. október 26., vasárnap 20:45-kor.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha tud járni játszik, ha késik nem büntethető, a semmire is aranylabdát követelnek neki, aláírni is csak pénzért akar és még a nagy lóvét is megkapta...szerintem már most abban a státuszban van. A kérdés csak az, hogy a fizetési igénye is követi e ezt vagy lenyugszik. Az biztos, hogy teljesítményben kanyarban sem lesz. Nem lesz ez egy dulifuli féle mélyrepülés, de a skálán közelebb hozzá mint messihezRaúlCF írta: azt érdemes figyelni ahogy a csapaton belül is már elkezdtek legyintgetni felé mert nagynak hiszi magát és a szurkolók között is kezdi felütni a fejét, hogy nem tetszik a viselkedése. persze ez még csak egy csendes kisebbség de már most megvan. mi lesz itt 2-3 év múlva amikor már Messi státuszban lesz a klubon belül. Raphinha,Pedri már eddig is odaszólogatott neki. Mindegy most hazamehet és a burger kingből vehet egy koronát is magának![]()
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Számomra Yamal már most irritálóbb, mint Vinicius. Iszonyat családostul, koronázás-tul, arcoatul, instagramostul…
U.i.: Borsodban a ci@óknak volt ilyen haja, mikor nem sikerült a kiszőkítés.
U.i.: Borsodban a ci@óknak volt ilyen haja, mikor nem sikerült a kiszőkítés.
- nzooli93
Lamine Yamal's father is COOKING LIVE on Instagram with the caption… 
"I COOK THEM HERE and MY SON COOKS THEM there."
ez is jól öregedett szerencsére..
"I COOK THEM HERE and MY SON COOKS THEM there."
ez is jól öregedett szerencsére..
- Steve
Most láttam videókat róla, Vinit hívogatta ki..Galacticos írta:Full korrekt, koszonjuk szepen.magnus666 írta: úgy illik, hogy gratulálok. a döntetlen igazságtalan lett volna.
MOM Militao.
Yamalt hogy latod?
Az nekem nem vilsgos hogy kivel akart az oltozobe elbeszelgetni, carvajallal vagy vinivel? a barcas adam security.
Legalább annyi esze van ezek szerint, hogy nem körtét, lunint vagy rüdigert
- Galacticos
Full korrekt, koszonjuk szepen.magnus666 írta: úgy illik, hogy gratulálok. a döntetlen igazságtalan lett volna.
MOM Militao.
Yamalt hogy latod?
Az nekem nem vilsgos hogy kivel akart az oltozobe elbeszelgetni, carvajallal vagy vinivel?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
azt érdemes figyelni ahogy a csapaton belül is már elkezdtek legyintgetni felé mert nagynak hiszi magát és a szurkolók között is kezdi felütni a fejét, hogy nem tetszik a viselkedése. persze ez még csak egy csendes kisebbség de már most megvan. mi lesz itt 2-3 év múlva amikor már Messi státuszban lesz a klubon belül. Raphinha,Pedri már eddig is odaszólogatott neki. Mindegy most hazamehet és a burger kingből vehet egy koronát is magának
-
magnus666
úgy illik, hogy gratulálok. a döntetlen igazságtalan lett volna.
MOM Militao.
MOM Militao.
- Galacticos
Szerintem egyebkent az benne van hogy nem jonnek a cselek es a megoldasok (bar a vegen a kounde helyzet az mar nem rajta mulott) viszont az o oldalan a felfuto szelsohatvednek konnyu dolga van tamadasnal mert sosem jon vele vissza semennyire. Volt egy szitu amikor vinicius szetszivatta dejongot ott is siman ott hagyta yamal es csak setalt.wZoLee7 írta:Irtó szar volt egész meccsen, remélem párszor visszanézetik veleSteve írta: Gyamal mehet újra fürdeni..nem lett koronázás ma sem![]()
Ezért kár volt ennyi energiát belefeccölni a provokálásba.
![]()
![]()
A pofaja miatt meg megerdemelte.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Elso harom forduloban tarthatatlan volt, tenyleg uberfocit jatszott. De elmult napokban, hetekben miota eluszott az aranylabda csak szanalmas vergodes maradt utana.zsírosdeszka írta: Yamal baszki. Tudtok mondani egyetlen meccset az idei évben, amire csettintettetek, hogy de jó ez a gyerek? Már az is szégyen, hogy MBappéval egy lapon említik. Még mindig akkora a hype, mint az arca…
Úristen! Majdnem aranylabdát kapott.![]()
https://youtube.com/watch?v=3WRxyv5XeXQ ... aV_tgOgpG6hehetheoriginal írta: tehat ha beallsz a tamado es a labda koze, utana a tamado beledrug, az ellened falt?![]()
Kicsit objektiven kene sracok.
Belerúgsz a védőbe, tizi.
A másik meg azt mondja nem les, mert belógott a keze.
Így már értem miért van ennyi érdekes komment.
- RaúlCF
Igen valóban. Engem is zavart. De nyertünk. Ha nem nyerünk akkor jogos ezen forogni de most nyertünk és ez fontosabb mint a nyertünk 4-0-ra kupa a vitrinbe. Mi tegyünk oda igazi trófeákat. Részemről nyerjük a következő 50 clasicot 1-0ra a legnagyobb terrosrismoval és leszarom.zsírosdeszka írta: Fel@@sztam magam rendesen az első félidőben, hogy megint tökölünk és megszívjuk. 3 góllal kell menni, berúgni a helyzeteket. Le kell zárni. Legyenek esélytelenek.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Egyébként nem értem, miért írjátok, hogy nem bánjátok, hogy csak 1 góllal nyerünk stb. Simán benne volt, hogy ma is kiszopjuk. Tavaly 2 meccsen jobbak voltak, de volt hogy közük nem volt az első félidőben, a másodikban meg ki@@optunk rendesen. Meg kell őket verni rendesen. Érezzék a törődést. Meg helyre legyenek rakva. A játék képe tetszett, főleg az első félidőben, meg stabilak voltunk. De azt az előnyt, hogy nem tudnak igazolni, nincs pénzük, kukázzák a játékosokat nem tudjuk kihasználni. Fel@@sztam magam rendesen az első félidőben, hogy megint tökölünk és megszívjuk. 3 góllal kell menni, berúgni a helyzeteket. Le kell zárni. Legyenek esélytelenek.
- BlancoMark
Lattunk mar erre peldat hogy egy Aranylabda masodik hely tonkrevagjon egy jatekost.zsírosdeszka írta: Yamal baszki. Tudtok mondani egyetlen meccset az idei évben, amire csettintettetek, hogy de jó ez a gyerek? Már az is szégyen, hogy MBappéval egy lapon említik. Még mindig akkora a hype, mint az arca…
Úristen! Majdnem aranylabdát kapott.![]()