Rodrygo Goes - 11

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Rodrygo Goes - 11

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. október 27., hétfő 9:45

Pad'em írta:
Realista24 írta:
Nope. A legtobb jatekosbol jol szalltunk ki, aki valamilyen szinten is meghatarozo volt a sikerekben, majd elvagyodott.
Csak úgy tűnik Rodrygo nem vágyódott el, csak mi akartuk, hogy vágyódjon :D

Én örülök, hogy maradt, de ennél jobban kell pörögnie mert így semmit nem tesz hozzá, pedig pont csereként volt a legjobb korábban.
Nem sok sót zavart, de az utolsó 20 percben egyértelmű volt a feladat, biztos védekezés. Ebben meg fegyelmezettebb, mint Vinicius, de vártunk volna azért tőle előre fele valami friss erőt, ami nagyon nem jött. Cserébe amúgy Yamal-Kounde mélységi passzon kívül veszélyeztetni sem tudtak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 27., hétfő 9:31

Realista24 írta:
Anyagilag fixen bukunk az ilyeneken, de hosszú még a szezon, hogy megéri-e hogy lehet, hogy csökken az értéke, ez majd nyáron kiderül.
Nope. A legtobb jatekosbol jol szalltunk ki, aki valamilyen szinten is meghatarozo volt a sikerekben, majd elvagyodott.
Csak úgy tűnik Rodrygo nem vágyódott el, csak mi akartuk, hogy vágyódjon :D

Én örülök, hogy maradt, de ennél jobban kell pörögnie mert így semmit nem tesz hozzá, pedig pont csereként volt a legjobb korábban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. október 27., hétfő 9:30

Pedig mindig jó ütemben szálltunk ki, most szerintem elvétettük. Ha tavaszra nem lesz fellángolása, akkor sokat bukunk rajta. Nagyon adta volna magát nyáron, hogy váltson.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 27., hétfő 9:27

Anyagilag fixen bukunk az ilyeneken, de hosszú még a szezon, hogy megéri-e hogy lehet, hogy csökken az értéke, ez majd nyáron kiderül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 27., hétfő 9:20

Amúgy meg rövid az emberek memóriája, tavasszal elrak 1-2 BL gólt meg belebotlik kétszer a ligában azt repkedni fognak érte ugyanúgy a 80 milliók.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 27., hétfő 9:17

ferni írta: Az oké, hogy el kellett volna adni, de senki értelmes, aki értepmes áron lett volna nem volt a piacon, én még mindig bízok benne hogy tud majd pluszt adni a csapatnak.

Mivel minden évben tripla a cél kell a nagyon bő keret, ennek el kell fogadni minden évben lesznek áldozatai, ez van.
Nyaron meg volt erteke, most mar nem sok...ahhoz viszonyitva.
Ezt a semmit, amit hozzaad o is, meg Brahim, meg a tobbi, nagyjabol barki lehozza, de legalabb jo penzt kaptunk volna erte. Nem mellesleg, neki is jot tett volna szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 27., hétfő 9:12

Az oké, hogy el kellett volna adni, de senki értelmes, aki értepmes áron lett volna nem volt a piacon, én még mindig bízok benne hogy tud majd pluszt adni a csapatnak.

Mivel minden évben tripla a cél kell a nagyon bő keret, ennek el kell fogadni minden évben lesznek áldozatai, ez van.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. október 27., hétfő 0:30

nzooli93 írta:Nem tudom mi lett vele, pedig azt hittem csereként pont jó lesz majd.
Szerintem egyszeru a sztori, kimaxolta magat es mar megy lefele, kozben meg durcizik hogy nincsenek meg a percei. Egy kornyezetvaltas hozhatna neki egy jo fel evet, de amugy a faszi pont ennyi, atlagos kozepes, nevere sem fog senki emlekezni 20 ev mulva, csak mi, ha meg jo penzt sem kapunk erte. :mrgreen:

Mielott jon ferni a BL-el: igen, tudom. Csicsarito is tovabblott mar minket necces szituban, aztan mar azt se tudom, eszik-e vagy isszak a faszit.

Nyaron el kellett volna adni. Es amugy elkepeszto fos a mai foci hogy nincs egy ertelmes jobbszelso nemhogy a Real Madridban, de a piacon se.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. október 26., vasárnap 23:01

Az a baj hogy sztem már 50-et se adna érte senki.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. október 26., vasárnap 19:58

Emlékszem anno mindig mennyire örültünk, hogy beállt 20 percekre, mert tudott egy kis színt belevinni a jatekba, de idén (meg már egy pár éve) teljesen mindegy hogy hova, melyik oldalra teszed, rémesen sablonos és semmilyen a játéka. Az a kapu előtti tekerés nagyon jól leírta őt, évek óta igy lövi meg a helyzeteit, laposan, gyengén, nulla erővel. Ez ő. Sokat elarul a Real jobb széljéről, hogy Alonso nem tud betenni senkit egy Masta, Brahim, Rodrygo névsorból, ebből a nyáron Rodrygobol mindenképp üzletet csinálnék, kérdés mennyit fizetnek érte, mert szerintem már nem sokat.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. október 26., vasárnap 19:49

Mentálisan teljesen megzuhant. Jó fegyver lehetne egy alázatos Rodrygo de jó ideje a szikra sincs meg, hogy küzdene a visszajutásért. Lehet jobb lenne mindenkinek ha valahol frissen kezdhetne. Kár érte. 80-100 között le kell gombolni a Chelseat vagy a Unitedet.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. október 26., vasárnap 19:46

Nekem nagy csalódás, kezdőként jóideje nem számoltam vele,de nagyon mentek a nyáron a hírek,hogy itt akar lenni, bizonyítani meg küzdeni akar, de akárhányszor kapja a lehetőségeket , nem csinál semmit. Testbeszéde is semmilyen, pedig még fiatal, nem értem. Még ha valaki nem is a legjobb pár dologban,de hogy egy Real Madridban ne legyen benned tényleg semmi tűz,meg elszántság. Nem tudom mi lett vele, pedig azt hittem csereként pont jó lesz majd.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. október 26., vasárnap 19:42

Szerintem már idén nyáron is ez volt a terv, csak nem érkezett elég jó ajánlat vagy a klub vagy a játékos számára.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. október 26., vasárnap 19:29

Magunkkal baszunk ki, minden továbbra is itt töltött felszezon mínusz 20-30 millió értékcsökkenés.
Nem illik.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. október 26., vasárnap 19:26

Meg kell szabadulni tőle és hozni egy igazi jobbszélsőt.
Nagyon kevés fejben, testben, mindenhogy.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. október 26., vasárnap 19:17

ok, hogy stabilitásért jött be de nagyon gyengén szállt be. lassú, alig fut és egyszer volt jó védekezése. nagyon nagy fordulat kell, hogy legyen jövője pedig nagy fegyver lehetne.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. október 26., vasárnap 19:14

poronty írta: Egy dolga volt, hogy 20 percig fegyelmezetten visszazárjon Koundéval és az se sikerült neki. Szerencse, hogy Koundé balfasz volt az átvételnél és nem x lett a vége.

Bármelyik másik támadónkat előbb raknám pályára, mint Őt.
:agree: :agree:

Kurvara felbaszott hogy amikor itt a lehetőség hogy bizonyítson dupla nulla kb es majdnem kapunk róla egy gólt, a szabi jo volt egyedül.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. október 26., vasárnap 18:49

Egy dolga volt, hogy 20 percig fegyelmezetten visszazárjon Koundéval és az se sikerült neki. Szerencse, hogy Koundé balfasz volt az átvételnél és nem x lett a vége.

Bármelyik másik támadónkat előbb raknám pályára, mint Őt.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 26., vasárnap 18:24

Rodrigo mi a faszba faradt el hogy fel se tud mar kelni
Tökéletesen lehozta azt a stabil semmit amiért fel lett küldve.

Egyszerűen nem az hogy csak jobban védekezik, de sokkal megbízhatóbban, stabilabban mint Vini, főleg frissen.

Volt 70 perc eldönteni simán, nem ment, helyette lehet mondani biztonságit cserélt Xabi, de tényleg egy Rodrigo állt be, nem Fran Garcia.

Jól meccselt Xabi nagyon, belátta ő is elfogytak a fiúk és le is hoztuk.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. október 1., szerda 13:20

Végre érte őt, Camavingát és Brahimot is valami sikerélmény, még ha csak egy Kairat ellen is.

Most már Gonzalón és Endricken a sor.
Hala Madrid y nada más 🤍

Vissza: