nyilván ebben az esetben igazolnék én is, bár a hozzáállása azt sejteti, hogy nagyon menni akar. Rosszabbul tolja, mint eddig bármikor...___Samy___ írta: mondjuk őt is csak akkor hoznám, ha dm nagyon el akarna menni innen idény végén

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 18., szerda 15:11
nyilván ebben az esetben igazolnék én is, bár a hozzáállása azt sejteti, hogy nagyon menni akar. Rosszabbul tolja, mint eddig bármikor...___Samy___ írta: mondjuk őt is csak akkor hoznám, ha dm nagyon el akarna menni innen idény végén
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 18., szerda 15:07
griezmannak egyáltalán nem lenne jó döntés, hogy ideigazoljonGriezmannak van már bőven tapasztalata az első osztályban, van tapasztalata a BL-ben, és évről-évre jobb. Bár azt nem tudom, hogy mennyire tűrné a padot, de kétlem ,hogy lehetne padra hozni értelmes embert, aki tudna teljesíteni, akkor ha gáz van, és kiesik a két nagy közül valamelyik.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 18., szerda 15:06
Griezmann tényleg baromi jó, remélem, nem viszitek el... Igaz, szerintem azért nem menne Madridba, hogy Bale és CR első számú cseréje legyen. Gondolom, lesz jó sok ajánlata a nyáron, nem egy topcsapat is meg fogja keresni, szerintem egy olyan csapatot fog választani, ahol majdhogynem alapkezdő lehet.Remy írta:DM helyére én Griezmannt hoznám el.
A játékpercek érdekesen alakulhatnak persze, mert Bale és CR papíron mindig kezdő lesz, de azzal számolni kell, hogy kieshetnek akár hetekre-hónapokra is, és akkor viszont olyan ember kell, akire rá lehet bízni az adott posztot. Amikor láttam Menezt játszani, akkor egyáltalán nem győzött meg.
Griezmannak van már bőven tapasztalata az első osztályban, van tapasztalata a BL-ben, és évről-évre jobb. Bár azt nem tudom, hogy mennyire tűrné a padot, de kétlem ,hogy lehetne padra hozni értelmes embert, aki tudna teljesíteni, akkor ha gáz van, és kiesik a két nagy közül valamelyik.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 18., szerda 15:02
DM helyére én Griezmannt hoznám el.___Samy___ írta:lavezzi viszont nekem nem kellene, ő szerintem nagyon túl van értékelve, higuain szintjét alig üti meg
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 18., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 14:45
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 18., szerda 14:42
Csak Lavezzi pénzbe kerülne,több lenne a fizetése,és kevésbé türné szerintem a padot.Kerlon írta:Szerintem meg Menez helyett Lavezzit kéne. Tud a szélen is meg a csatár poszton is. Pont, mint Jesé, oda rakod ahova akarod. Nem tudom mennyire ízlene neki a pad.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 18., szerda 14:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 14:37
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 18., szerda 14:35
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 18., szerda 14:30
és akkor a cr-bale duó mögé te kit hoznál? írhattam volna én is lucast, mert szerintem jó játékos, de egyszerűen ő nem a padra való ember huzamosabb időreFelesleges idehozni tucat embereket.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 18., szerda 14:20
Honda már a Milan játékosa januártól.Marci77 írta:Matuidi mellett Menez szerződése is lejár idén..___Samy___ írta:ha megvennék hazardot, és mi meg lepasszolnánk dm-et, akkor menezt el tudnám képzelni a padra olcsóba
bár mostanában nem hallottam róla sokat, de amikor láttam játszani akkor ügyes volt, nem volt rossz, mindkét oldalon elvan, padra szerintem nem lenne rossz megoldás
Asszem amúgy Honda és Akinfejev is lejár a CSKAnal.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 18., szerda 14:09
Matuidi mellett Menez szerződése is lejár idén..___Samy___ írta:ha megvennék hazardot, és mi meg lepasszolnánk dm-et, akkor menezt el tudnám képzelni a padra olcsóba
bár mostanában nem hallottam róla sokat, de amikor láttam játszani akkor ügyes volt, nem volt rossz, mindkét oldalon elvan, padra szerintem nem lenne rossz megoldás
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 18., szerda 13:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 18., szerda 13:50
Miért lesz DURVA? Nem messit veszik meg. Ez a Házár ennyire top szint? Ekkora húzóerő egymaga? Mert lehet,de én amikor láttam, sokban nem tűnt ki....ügyes és jól bánik a labdával, de hogy ha ő odaigazol valahová attól az a csapat miért lesz DURVA azt nem értem.A PSG meg durva lesz ha Hazardot megszerzi,
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 13:13
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 18., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 11:51
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. december 18., szerda 11:46
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 18., szerda 11:40
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem