Griezmann tényleg baromi jó, remélem, nem viszitek el... Igaz, szerintem azért nem menne Madridba, hogy Bale és CR első számú cseréje legyen. Gondolom, lesz jó sok ajánlata a nyáron, nem egy topcsapat is meg fogja keresni, szerintem egy olyan csapatot fog választani, ahol majdhogynem alapkezdő lehet.Remy írta:DM helyére én Griezmannt hoznám el.
A játékpercek érdekesen alakulhatnak persze, mert Bale és CR papíron mindig kezdő lesz, de azzal számolni kell, hogy kieshetnek akár hetekre-hónapokra is, és akkor viszont olyan ember kell, akire rá lehet bízni az adott posztot. Amikor láttam Menezt játszani, akkor egyáltalán nem győzött meg.
Griezmannak van már bőven tapasztalata az első osztályban, van tapasztalata a BL-ben, és évről-évre jobb. Bár azt nem tudom, hogy mennyire tűrné a padot, de kétlem ,hogy lehetne padra hozni értelmes embert, aki tudna teljesíteni, akkor ha gáz van, és kiesik a két nagy közül valamelyik.
(Mondjuk ha Inigo Martínezt elviszitek, akkor nagyobb az esély, hogy ő is megy vele... Összeállhatna egy San Sebastián-i klikk.