Érdekes módon mióta nincs Khedira, általánosságban jobban tetszik a népnek a játékunk, és bár folyamatosan azt nyomtad, hogy mennyire kell Khedira a védekezéshez, mióta nincs, több meccset hoztunk le kapott gól nékül, mint Khedira komoly védekezésével november közepéig.
Mióta nincs Khedira alsóházi csapatokkal játszottunk, meg a BL továbbjutás is tuti volt. Komoly megmérettetés nem volt. Az ilyen meccseken nem szokott kelleni a védekezés. Hogy hiányzik-e Khedira azt nem ezek a meccsek döntik el. A támadójátékunk meg tud impotens lenni Khedira nélkül is.
Azt meg nekem ne adja be senki, hogy hosszútávon életképes lesz a Modric-Xabi-Isco trió. Mert a kis csapatok megcsapkodására legjobb megoldás, de én nem merném őket a pályára küldeni a legfontosabb meccseken.
Szerintem senki nem azt mondta, és nem azért akarja kitenni Khedirát, mert majd nélküle mindig csak nyerni fogunk, és nem lesznek szar meccseink.
Itt sokan arról dumálnak, hogy Khedira a vészfék, azért utálják. Minden szar meccsünk után elő volt véve, hogy miatta nem nyertünk.
ha Khedira lett volna, akkor meg a döntetlen sincs meg, hanem simán kikapunk.
Vagy nem kapunk 2 buta gólt, Ramos nem állíttatja ki magát, és nyerünk a második félidőben 1 vagy 2 góllal.
itt akkor lesz probléma ha ne adj isten modric esik ki hónapokra....na ott már tényleg nagy baj lenne
Az valóban istencsapás lenne.