Megy a meccs!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Megy a meccs!
Nem értem miért sírtok Asencio után. Már bocsánat...Nagyon mélyről jött vissza mentálisan is és formailag is. Pont, hogy amikor elkepja a fonalat nem kell az év egyik legfontosabb mecsére kezdőnek nevezni, már a nyáron is leírtam, neki a csere pozíció kell és onnan újra felépíteni a szezont. Militai nem kérdés és amikor egy Huijsen felépül és tudja vállalni nem igazán van kérdés benne.
Sör bekészítve, mez felvéve és sál a nyakban. Jó lenne a tavalyi után végre megrakni őket, Hala Madrid!
Amúgy nekem tetszik a kezdő, amit a livescore.com-on felrajzoltak
Amúgy nekem tetszik a kezdő, amit a livescore.com-on felrajzoltak
Ha Huijsen játszhat kezdőben a helye, magasan a legjobb középhátvédünk és kelleni fog, ahogy tud hátul passzolni meg szervezni.
Ez nem ilyen hátra futkorászós védekezés lesz, ahol kijönnek Militao meg Asencio erősségei is.
Ügyes mindkettő, de Huijsent én is bedobtam volna.
Ez nem ilyen hátra futkorászós védekezés lesz, ahol kijönnek Militao meg Asencio erősségei is.
Ügyes mindkettő, de Huijsent én is bedobtam volna.
-
untouchable
Megint pedagógiailag és logikailag remek döntés a jó formában lévő Asencio helyett a frissen felépült(?) és a sérülése előtt nem túl jól muzsikáló Huijsent a kezdőbe tenni.
Carreras sorsa el is fog dőlni: ha megállítja Yamalt, akkor ő lehet a megfelelő ember, ha nem fog bírni vele, akkor le is húzhatja a rolót, mert nem elég a kiscsapatok ellen stabilnak lenni. Bár támadásban ő sem egy RC/Marcelo, de ezt ideiglenesen el tudom engedni.
Ha ma nem nyerünk a kispad nélküli Barca ellen, akkor el is kezdeném Zizout masszírozni egy esetleges visszatérésre.
Nekem a játék képe ma nem számít, ha csak egy szerencsés góllal is, de győzni bármi áron, hogy kicsit visszajöjjön az El Clásico flow.
Carreras sorsa el is fog dőlni: ha megállítja Yamalt, akkor ő lehet a megfelelő ember, ha nem fog bírni vele, akkor le is húzhatja a rolót, mert nem elég a kiscsapatok ellen stabilnak lenni. Bár támadásban ő sem egy RC/Marcelo, de ezt ideiglenesen el tudom engedni.
Ha ma nem nyerünk a kispad nélküli Barca ellen, akkor el is kezdeném Zizout masszírozni egy esetleges visszatérésre.
Nekem a játék képe ma nem számít, ha csak egy szerencsés góllal is, de győzni bármi áron, hogy kicsit visszajöjjön az El Clásico flow.
Hala Madrid y nada más 
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ramón Álvarez @marca: "I see two options
1) Camavinga and Valverde as wide wing-backs, with a back line of three.
2) A 4-4-2, but with Güler drifting wide to the right and Bellingham on the left."
COPE szerint meg 433 és Bellingham a jobbtámadó.
1) Camavinga and Valverde as wide wing-backs, with a back line of three.
2) A 4-4-2, but with Güler drifting wide to the right and Bellingham on the left."
COPE szerint meg 433 és Bellingham a jobbtámadó.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Hanyingerem van ezektol az Eric es Frenkie fele keresztnevektol mezeken vagy akar a kezdo kihirdetesenel, szoval mar csak ezert szarra kell verni oket. Vamos!!!!
4-1 ide
4-1 ide
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Camavingaba nem bízok, ő is tipikusan az aki csereként tud többet hozzá adni a játékhoz, mint kezdőként.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az Asencio pad nekem nem tetszik, remélem
nem fázunk rá
nem fázunk rá
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
A kezdő tetszik, remélem Xabi a taktikát is erre a meccsre rakta össze és nem kézilabdázni akarunk, mint az ellenfelek 90%-a ellen.
- Pad'em
Barcánál bekerült Koundé, Araujo pad.
Szczesny, Koundé, Eric, Cubarsí, Balde, Frenkie, Pedri, Fermin, Yamal, Ferran, Rashford.
Lunin, Trent, Carvajal, Asencio, Fran, Mendy, Ceballos, Brahim, Mastantuono, Rodrygo, Gonzalo, Endrick.
Ebből bőven van lehetőség a variálásra.
Szczesny, Koundé, Eric, Cubarsí, Balde, Frenkie, Pedri, Fermin, Yamal, Ferran, Rashford.
Gyenge?gólvonal írta:Én is ezt raktam volna fel, viszont a pad borzasztó gyenge.nzooli93 írta: Kezdő: Courtois, Valverde, Militao, Huijsen, Carreras, Camavinga, Tchouaméni, Bellingham, Guler, Mbappé, Vini.
Lunin, Trent, Carvajal, Asencio, Fran, Mendy, Ceballos, Brahim, Mastantuono, Rodrygo, Gonzalo, Endrick.
Ebből bőven van lehetőség a variálásra.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Egyénileg a legjobb kezdő lett felrakva, fel kell menni azt megoldani ezt a fiúknak.
Fura, hogy végre nem lett túlgondolva a kezdő.
Aztán lehet nem fog ez se működni, de ezt a játékosoknak meg kéne oldani vhogy.
Fura, hogy végre nem lett túlgondolva a kezdő.
Aztán lehet nem fog ez se működni, de ezt a játékosoknak meg kéne oldani vhogy.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Akkor Cama lett Maszti helyett.
Reméljük a kp stabil lesz, akkor futhat Bappe és Vini
Reméljük a kp stabil lesz, akkor futhat Bappe és Vini
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Én is ezt raktam volna fel, viszont a pad borzasztó gyenge.nzooli93 írta: Kezdő: Courtois, Valverde, Militao, Huijsen, Carreras, Camavinga, Tchouaméni, Bellingham, Guler, Mbappé, Vini.
- nzooli93
Kezdő: Courtois, Valverde, Militao, Huijsen, Carreras, Camavinga, Tchouaméni, Bellingham, Guler, Mbappé, Vini.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Igazából mindegy mert Brahim is lofasz hónapok óta
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
A legtöbb helyen én is Vini-Bappe-Maszti támadósort olvastam.Realista24 írta: Azt írják nagy az esely Maszti kezdetesere.
Remélem nem lesz túl lassú erre a szintre.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt írják nagy az esely Maszti kezdetesere.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Hiába nem látok nagy fantáziát az idei Realban, de nagy számok törvénye alapján nekünk kellene, hogy kijöjjön a lépés. Olyan nincs, hogy ez a majom yamal gyerek szétolt minket a meccs előtt, majd mi ismét koronát teszünk a fejére. Egyszerűen muszáj, hogy legyen tartásunk. Ha más csapat kitudja a védelmüket passzolgatni, akkor nehogy már nekünk ne menjen. Elfogadhatatlan lesz számomra, ha megint behintenek minket és csak lődörgünk a pályán. Komoly erőpróba.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vamos!!!
Jó ejt Kerlon!
Jó ejt Kerlon!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid - Juventus 1-0
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema