Nekem az volt a furcsa, hogy a ket lab poziciojat hasonlitottak ossze, amikor a Barcasnak a valla volt a leghatso testresz. De mivel csak egyszer mutattak lehet rosszul lattamRealista24 írta:Meg a másik is, mert az olyan egyvonal volt mint ahogy itt ülök. Ott állítják meg a képet és oda húzzák a vonalat, ahova akarjak.hehetheoriginal írta: tehat ha beallsz a tamado es a labda koze, utana a tamado beledrug, az ellened falt?![]()
Kicsit objektiven kene sracok.
Egyedul pape elso golja volt teves fujas sztem, ott a barcasrol pattant hozza a labda
Real Madrid vs. Barcelona
- BlancoMark
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem is az a baj, mutassák meg több oldalról, és döntsön úgy, akkor rendben, de csak egy, igen véleményes kameraállásból mutatták, ahonnan nem látható a teljes történet, nem látszott, hogy elvétette a labdát. Miért? Ha tnyleg nem tizi, akkor miért nem mutatják több kameraállásból? Ez a gáz.hehetheoriginal írta:tehat ha beallsz a tamado es a labda koze, utana a tamado beledrug, az ellened falt?az egyértelmű szerelési kísérlet Yamaltól és szimplán nem érte el a labdát.
Akadályozta a támadót a játékban.![]()
Egyedul pape elso golja volt teves fujas sztem, ott a barcasrol pattant hozza a labda
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2025. október 26., vasárnap 17:25-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
szerelni probalt, nem talalt labdat, ellenben blokkolta a lovesre lendulo labat. tehat a labdat nem birtokolta ellenben blokkolt egy labathehetheoriginal írta:tehat ha beallsz a tamado es a labda koze, utana a tamado beledrug, az ellened falt?az egyértelmű szerelési kísérlet Yamaltól és szimplán nem érte el a labdát.
millio ilyen blokkolas, akasztas ert tizit, labda nem os kell hozza
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nekem elsore lesnek tunt, visszajatszas egyvonal, majd behuztak a bonalat ahova akrtak, azt sem tudom mi a faszt mutattak mert a barcas keze is belogott.
Szokasos barca csalas.
Szokasos barca csalas.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg a másik is, mert az olyan egyvonal volt mint ahogy itt ülök. Ott állítják meg a képet és oda húzzák a vonalat, ahova akarjak.hehetheoriginal írta:tehat ha beallsz a tamado es a labda koze, utana a tamado beledrug, az ellened falt?az egyértelmű szerelési kísérlet Yamaltól és szimplán nem érte el a labdát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Sztem sem tizi, de még ha teszem azt az is, akkor is minimum véleményes. Ennél csúnyábban is szopatnak a sporik, ezen nem pörögnék annnyira.
A lesgólunk pl gyanúsabb.
A lesgólunk pl gyanúsabb.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tehat ha beallsz a tamado es a labda koze, utana a tamado beledrug, az ellened falt?az egyértelmű szerelési kísérlet Yamaltól és szimplán nem érte el a labdát.
Akadályozta a támadót a játékban.
thereisonly1ronaldo
https://x.com/JeffFcb14/status/1982467864473882869/
Itt a tizi eset.
Ez hogy nem fault?
Ott az egyértelmű szerelési kísérlet Yamaltól és szimplán nem érte el a labdát.
Vini anyját, hogy épp rúgni akart kajak.
Ha ugyanezt a mozdulatot megcsinálja Yamal és átesnek rajta az meg sima tizi nem?
A VAR munkáját meg nem is minősíteném.
Ahelyett hogy visszajátszották volna a teljes esetet és döntött volna a Spirit, már a VAR telebeszélte a fejét faszságokkal aztán hátulról megmutatták neki kb 5 képkockát, ahonnan azt sem lehetett látni, hogy Yamal a labda közelébe se volt és csak a Vini "rúgását" ismételték telibe odavissza.
Ez minden csak nem objektív segítség a bírónak, ez a mérkőzés befolyásolása, amit folyamat csinálnak rendszeresen.
Szóval inkább az utóbbi zavar jobban, mert ha a bíró látta volna rendesen és úgy dönt az még egyefene, fogjuk rá kérdéses, de ez így egybe gusztustalan volt megint.
Tudtommal a bíró dönt a nem egyértelmű esetekről és itt direkt nem kapta meg a kellő felvételeket, hogy jó döntést hozhasson, csak olyat, ami alapján meg lehetett magyarázni, hogy Vini a szabálytalan.
Itt a tizi eset.
Ez hogy nem fault?
Ott az egyértelmű szerelési kísérlet Yamaltól és szimplán nem érte el a labdát.
Vini anyját, hogy épp rúgni akart kajak.
Ha ugyanezt a mozdulatot megcsinálja Yamal és átesnek rajta az meg sima tizi nem?
A VAR munkáját meg nem is minősíteném.
Ahelyett hogy visszajátszották volna a teljes esetet és döntött volna a Spirit, már a VAR telebeszélte a fejét faszságokkal aztán hátulról megmutatták neki kb 5 képkockát, ahonnan azt sem lehetett látni, hogy Yamal a labda közelébe se volt és csak a Vini "rúgását" ismételték telibe odavissza.
Ez minden csak nem objektív segítség a bírónak, ez a mérkőzés befolyásolása, amit folyamat csinálnak rendszeresen.
Szóval inkább az utóbbi zavar jobban, mert ha a bíró látta volna rendesen és úgy dönt az még egyefene, fogjuk rá kérdéses, de ez így egybe gusztustalan volt megint.
Tudtommal a bíró dönt a nem egyértelmű esetekről és itt direkt nem kapta meg a kellő felvételeket, hogy jó döntést hozhasson, csak olyat, ami alapján meg lehetett magyarázni, hogy Vini a szabálytalan.
Mondjuk ebben nagy segítség lenne, ha az előtte lévők is tennék a dolgukat és nem lennének folyamat nyomás alatt.realmadrid95 írta: En annyit kerek, hogy Huijsen es Carreras ne omoljon ossze a nyomas alatt, ahogy az Atletico ellen tettek.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
En annyit kerek, hogy Huijsen es Carreras ne omoljon ossze a nyomas alatt, ahogy az Atletico ellen tettek.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ennyit írtam:dortev írta:Erre még csak nem is utalt. Annyit írt, hogy többször is olyan érzést keltenek a Barcával kapcsolatos kommentjeid, mintha előzetes kármentések lennének, ha esetleg rosszul sülnének el a dolgok. Legalábbis ha jól értelmezem. De ennél biztosan nem állított többet.dzsi91 írta: Kezet foghatsz piqével aki szerint azért utáljuk gyamalt mert irígyek vagyunk rá meg a matektanároddal is nyilvánvaló okokból.![]()
A nagy túlpörgés meg vendetta ellenére nekünk az x is jó szóval a barszának kéne jönni előre mi meg nyugodtan kontrázhatnánk. Ha nem ebbe az irányba lesz terelve a meccs szerintem az edzői hiba.
Amit nem akarok meglátni, hogy előnyből szopunk. Utolsó két meccsen is sikerült elbaromkodni a vezetést.
Elég egyértelmű szerintem ha nem vagy analfabéta érthető.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
dzsi mindig többet foglalkozott a Barcával, mint a Reallal.dortev írta:Erre még csak nem is utalt. Annyit írt, hogy többször is olyan érzést keltenek a Barcával kapcsolatos kommentjeid, mintha előzetes kármentések lennének, ha esetleg rosszul sülnének el a dolgok. Legalábbis ha jól értelmezem. De ennél biztosan nem állított többet.dzsi91 írta: Kezet foghatsz piqével aki szerint azért utáljuk gyamalt mert irígyek vagyunk rá meg a matektanároddal is nyilvánvaló okokból.![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Majd Hehe megoldja a kisgyereket a kamionnal, csak most Ziroval pörköltet főznek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2025. október 26., vasárnap 14:37-kor.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
dortev
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Erre még csak nem is utalt. Annyit írt, hogy többször is olyan érzést keltenek a Barcával kapcsolatos kommentjeid, mintha előzetes kármentések lennének, ha esetleg rosszul sülnének el a dolgok. Legalábbis ha jól értelmezem. De ennél biztosan nem állított többet.dzsi91 írta: Kezet foghatsz piqével aki szerint azért utáljuk gyamalt mert irígyek vagyunk rá meg a matektanároddal is nyilvánvaló okokból.![]()
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Lesz ott mégegy bíró is. It's not football. It's LaLiga.BLevi96 írta: Én mindig pozitívan várom a meccset, aztán 4-0-nál már bánom az optimizmusom..de ma jó a megérzésem!
A taktika és a fegyelmezetség fog dönteni, bízok Xabiban csak normális kezdőt tegyen fel![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én mindig pozitívan várom a meccset, aztán 4-0-nál már bánom az optimizmusom..de ma jó a megérzésem! 
A taktika és a fegyelmezetség fog dönteni, bízok Xabiban csak normális kezdőt tegyen fel
A taktika és a fegyelmezetség fog dönteni, bízok Xabiban csak normális kezdőt tegyen fel
- dzsi91
Igen rettegek. Kezet foghatsz piqével aki szerint azért utáljuk gyamalt mert irígyek vagyunk rá meg a matektanároddal is nyilvánvaló okokból.KovaLlos írta:Hogy lenne már jó otthon az X a 10. fordulóban 2 pontos előnynél??dzsi91 írta: A nagy túlpörgés meg vendetta ellenére nekünk az x is jó szóval a barszának kéne jönni előre mi meg nyugodtan kontrázhatnánk. Ha nem ebbe az irányba lesz terelve a meccs szerintem az edzői hiba.
Amit nem akarok meglátni, hogy előnyből szopunk. Utolsó két meccsen is sikerült elbaromkodni a vezetést.Igaz olyat is láttam tőled, hogy neked mind1 az eredmény, csak Yamalt intézzük el..azért ennyire ne félj már tőlük
![]()
-
KovaLlos
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Hogy lenne már jó otthon az X a 10. fordulóban 2 pontos előnynél??dzsi91 írta: A nagy túlpörgés meg vendetta ellenére nekünk az x is jó szóval a barszának kéne jönni előre mi meg nyugodtan kontrázhatnánk. Ha nem ebbe az irányba lesz terelve a meccs szerintem az edzői hiba.
Amit nem akarok meglátni, hogy előnyből szopunk. Utolsó két meccsen is sikerült elbaromkodni a vezetést.
- Pad'em
Így van, mondjuk x-re játszani se túl előremutató, általában abból is szopás van, de mi sanszosan nem a kamikaze Barca adok kapokból fogunk jól kijönni. Egy okos taktikával meg full koncentrációval viszont azért illene végre lehozni ellenük egy meccset, pláne hogy ott nincs Raphi meg Lewa.dzsi91 írta: A nagy túlpörgés meg vendetta ellenére nekünk az x is jó szóval a barszának kéne jönni előre mi meg nyugodtan kontrázhatnánk. Ha nem ebbe az irányba lesz terelve a meccs szerintem az edzői hiba.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
A nagy túlpörgés meg vendetta ellenére nekünk az x is jó szóval a barszának kéne jönni előre mi meg nyugodtan kontrázhatnánk. Ha nem ebbe az irányba lesz terelve a meccs szerintem az edzői hiba.