Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. október 26., vasárnap 13:52

KovaLlos írta:
dzsi91 írta: A nagy túlpörgés meg vendetta ellenére nekünk az x is jó szóval a barszának kéne jönni előre mi meg nyugodtan kontrázhatnánk. Ha nem ebbe az irányba lesz terelve a meccs szerintem az edzői hiba.

Amit nem akarok meglátni, hogy előnyből szopunk. Utolsó két meccsen is sikerült elbaromkodni a vezetést.
Hogy lenne már jó otthon az X a 10. fordulóban 2 pontos előnynél?? :roll: Igaz olyat is láttam tőled, hogy neked mind1 az eredmény, csak Yamalt intézzük el..azért ennyire ne félj már tőlük :(
Igen rettegek. Kezet foghatsz piqével aki szerint azért utáljuk gyamalt mert irígyek vagyunk rá meg a matektanároddal is nyilvánvaló okokból. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

KovaLlos
Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2025. október 26., vasárnap 13:42

dzsi91 írta: A nagy túlpörgés meg vendetta ellenére nekünk az x is jó szóval a barszának kéne jönni előre mi meg nyugodtan kontrázhatnánk. Ha nem ebbe az irányba lesz terelve a meccs szerintem az edzői hiba.

Amit nem akarok meglátni, hogy előnyből szopunk. Utolsó két meccsen is sikerült elbaromkodni a vezetést.
Hogy lenne már jó otthon az X a 10. fordulóban 2 pontos előnynél?? :roll: Igaz olyat is láttam tőled, hogy neked mind1 az eredmény, csak Yamalt intézzük el..azért ennyire ne félj már tőlük :(

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 26., vasárnap 13:11

Így van, mondjuk x-re játszani se túl előremutató, általában abból is szopás van, de mi sanszosan nem a kamikaze Barca adok kapokból fogunk jól kijönni. Egy okos taktikával meg full koncentrációval viszont azért illene végre lehozni ellenük egy meccset, pláne hogy ott nincs Raphi meg Lewa.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. október 26., vasárnap 12:45

A nagy túlpörgés meg vendetta ellenére nekünk az x is jó szóval a barszának kéne jönni előre mi meg nyugodtan kontrázhatnánk. Ha nem ebbe az irányba lesz terelve a meccs szerintem az edzői hiba.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 26., vasárnap 12:33

Pad'em írta: Gerard Piqué: "The criticism from Madrid against Lamine Yamal? It's understandable. They'd love to have a Lamine of their own."

Az igazi mr Toxic is megnyilvánult hálisten :D

Yamal meg még az éjjel posztolt egyet magáról a Bernabeuban ahogy mutat be neki a közönség.

Ha a tavalyi 4 szipiszopi nem lett volna elég a legifjabb csíra gondoskodott róla remélhetőleg, hogy a fiaink kellően motiváltak legyenek.
Ahogy néztem Vini a csajaval volt elfoglalva tegnap meg az ejjel :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. október 26., vasárnap 12:23

ferni írta: Ja csak Vini nyert 1-2 BLt mire ekkora lett az arca, Yamalnak meg van egy olyan EB címe, ahol ki kellett volna esniük a németek ellen, ha nem csalják el nekik nyíltan, azt kifújt.
Ezt soha senki nem fogja szamon tartani, csak azt, hogy Spanyolorszag megnyerte azt az Ebt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 26., vasárnap 12:12

Ja csak Vini nyert 1-2 BLt mire ekkora lett az arca, Yamalnak meg van egy olyan EB címe, ahol ki kellett volna esniük a németek ellen, ha nem csalják el nekik nyíltan, azt kifújt.

Mikor meg kellett volna mutatni az Inter ellen a visszavágón hiába játszott jól mindent is kihagyott.

Nagyon jó játékos, de nevetséges, ahogy bánnak vele, de ilyen ez, kellett az új Messi a népnek, de az argentín legalább tényleg extraextraklasszis volt, Yamalnak még ahhoz kicsit több kell.

Rosszabb helyen nem is lehetne, mint a Barca jelenleg, mert a rövidtávú sikerért beáldoznak ott már mindent is Messi utolsó évei óta.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. október 26., vasárnap 11:50

Ezek utan zseni lesz nezni ahogy megint csak a mezt viszik ki a palyara fiaink. :kalapos:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. október 26., vasárnap 11:42

Pad'em írta: Gerard Piqué: "The criticism from Madrid against Lamine Yamal? It's understandable. They'd love to have a Lamine of their own."

Egy butanéger aki többet képzel magáról mint ami? Asszem ilyenünk pont van :mrgreen:

elbono

HozzászólásSzerző: elbono » 2025. október 26., vasárnap 11:39

Az nem realista hozzaallas hogy azt mondjuk siman szopunk 0-4, ugyis belehibazunk majd hatul, valamelyik nuevo messi ugyis elete meccset hozza. Ez egyszeruen egy negativ szar, gyava hozzaallas.
En is latom, hogy nem tokeletes a csapat, de szerintem jobbak vagyunk a katalanoknal, naluk tobb problema van az aktualis jatekkal mint nalunk. Mbappe nagy formaban, bellingham vegre golt szerzett, guler szepen szorja az asszisztokat, valverde valszeg rb lesz igy lesz sebesseg is. Ez a realista hozzaallas, a tietek csak picsogas. Ertelek, igy nem serul majd a torekeny kis lelketek, grat.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 26., vasárnap 11:23

Gerard Piqué: "The criticism from Madrid against Lamine Yamal? It's understandable. They'd love to have a Lamine of their own."

Az igazi mr Toxic is megnyilvánult hálisten :D

Yamal meg még az éjjel posztolt egyet magáról a Bernabeuban ahogy mutat be neki a közönség.

Ha a tavalyi 4 szipiszopi nem lett volna elég a legifjabb csíra gondoskodott róla remélhetőleg, hogy a fiaink kellően motiváltak legyenek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. október 26., vasárnap 11:10

Pusztan a nagy szamok torvenye alapjan most ki fog jonni a lepes es Mbappe el tud szaladni 2-3-szor. Ha a vedelem nem csinal valami marhasagot, akkor meg lesz a 3 pont.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. október 26., vasárnap 11:00

Minek nevezitek azt, ha valaki egy picit realistább, neadjisten nem jó eredményt lát valószínűbbnek, egyből jön a lebaszás, hogy milyen szurkoló az ilyen, ez gáz, stb.

Amúgy nyerjünk, akár csúnyán is, Mourinho idejében sem zavart, csak akkor a keretben picit más mentalitású játékosok voltak. Szerintem, de lehet én vagyok a toxikusan negatív :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. október 26., vasárnap 10:55

nuevo_ericco írta: Lehessen már leírni, hogy a keretünk egyszerűen nem elég labdaügyes ahhoz, hogy egész meccsen ne hibázzon bele nyomás alatt. Ezt számtalanszor láttuk már az elmúlt bő egy évben. Attól még itt mindenki szurkolni fog, de ne kelljen már átvenni a toxikus pozitivitást, amit itt műveltek, akár beszartok, akár sokkot kaptok. Nálatok mindig félig tele a pohár, örüljetek neki. Engem pedig aggodalommal tölt el, hogy a rangadókon rendre szopunk, nem is kicsit.
Toxikus pozitivitást én ezen a fórumon még akkor se láttam amikor úgy jártunk bl döntőzni mint más bajnokikra de oké.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 26., vasárnap 10:55

Toxikus pozitivitás :lol: Ilyen ezen a fórumon még a BL tripla alatt se volt.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 26., vasárnap 10:54

nuevo_ericco írta: Lehessen már leírni, hogy a keretünk egyszerűen nem elég labdaügyes ahhoz, hogy egész meccsen ne hibázzon bele nyomás alatt. Ezt számtalanszor láttuk már az elmúlt bő egy évben. Attól még itt mindenki szurkolni fog, de ne kelljen már átvenni a toxikus pozitivitást, amit itt műveltek, akár beszartok, akár sokkot kaptok. Nálatok mindig félig tele a pohár, örüljetek neki. Engem pedig aggodalommal tölt el, hogy a rangadókon rendre szopunk, nem is kicsit.
sok a naiv ember, akik mosolyogva egyugyube nezik a vilagot, neha irigylem oket, biztos boldogabbak, nem kell nagy mely gondolkozasokba esniuk :lol:
thereisonly1ronaldo

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. október 26., vasárnap 10:53

elbono írta: Hat ezen beszarok, ezek szerint ez ragalyos? Arrol fog ma szolni a forum hogy ne is nezzuk kb a meccset es ne is szurkoljunk mert ugyis kiszopunk? Ha nem ez akkor az rug golt, leblokkolunk, kis presszioba belehibazunk…mi a fasz folyik itt, tenyleg csak engem sokkol hogy igy alltok hozza???
Csak jinxelni probálnak. Win-win szitu ha nyerünk örülnek ha kikapunk ők megmondták.

Nekem nincs tippem. Alonsonak kéne a győzelem nagyon, hogy tudjon nyugodtan dolgozni amúgy azért ez az őszi clasico főleg ilyen pontkülönbségnél sokat nem oszt vagy szoroz a szezonra nézve.

Körülményekhez képest szerintem eddig jó munka folyik nálunk és ez előbb utóbb a nagy meccseken is ki fog jönni.

Végeredménytől függetlenül ha ma nem kontrázni próbálunk azért elgondolkoznék rajta, hogy alonso meddig lehet megoldás itt.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. október 26., vasárnap 10:48

Lehessen már leírni, hogy a keretünk egyszerűen nem elég labdaügyes ahhoz, hogy egész meccsen ne hibázzon bele nyomás alatt. Ezt számtalanszor láttuk már az elmúlt bő egy évben. Attól még itt mindenki szurkolni fog, de ne kelljen már átvenni a toxikus pozitivitást, amit itt műveltek, akár beszartok, akár sokkot kaptok. Nálatok mindig félig tele a pohár, örüljetek neki. Engem pedig aggodalommal tölt el, hogy a rangadókon rendre szopunk, nem is kicsit.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 26., vasárnap 10:36

elbono írta: Hat ezen beszarok, ezek szerint ez ragalyos? Arrol fog ma szolni a forum hogy ne is nezzuk kb a meccset es ne is szurkoljunk mert ugyis kiszopunk? Ha nem ez akkor az rug golt, leblokkolunk, kis presszioba belehibazunk…mi a fasz folyik itt, tenyleg csak engem sokkol hogy igy alltok hozza???
Valoszinű azért szurkolnak majd a két tenyerük mögül kipislogva csak elötte telesírják itt az étert :D Amúgy egyetértek, engem is idegesít az előzetes letargia, de azért lássuk be van némi alapja.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2025. október 26., vasárnap 10:23

Először vagy itt, igaz? :mrgreen:

Vissza: