Premier League
Re: Premier League
Tavaly 0 kihívó volt a Poolnak, úgy nyertek 10 ponttal, hogy az utolsó 2 fordulóban hozott rajtuk 5 pontot az Arsenal.
Pluszban Arsenal nyomatta a BLt, Pool meg azonnal kiesett.
Pluszban Arsenal nyomatta a BLt, Pool meg azonnal kiesett.
Meg előtte évben Kloppal is ugyanez volt, csak ott leolvadtak az utolsó 7-8 fordulóra, de játék alapjának szerintem ők sem tudták hogyan vannak bajnoki harcban.realmadrid95 írta:Tavaly is nagy szerencsevel hoztak a meccseket, +Anfield varazsa. Volt egy jo 3 honapjuk, utana minden Pool szurkolo undorodott a mutatott jatektol, iden sincs ez maskent.Tjacks írta: Slot elvesztette az öltözőt? Ez a negatív sorozat már gyanús Nekem, túl éles a váltás az eredmények között.
Tavaly City leolvadt, ezzel szerencséjük volt.
Most van egy rossz sorozatok oké, de szerintem ennyit tudnak mint az elmúlt években. Lelkesek, nagy iram, Pl hype, amúgy meg ha van egy viszonylag motivált Real, tavalyi extra lelkes Barca, összerakott Bayern + PSG, mindegyik alatt vannak tudásban.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tavaly is nagy szerencsevel hoztak a meccseket, +Anfield varazsa. Volt egy jo 3 honapjuk, utana minden Pool szurkolo undorodott a mutatott jatektol, iden sincs ez maskent.Tjacks írta: Slot elvesztette az öltözőt? Ez a negatív sorozat már gyanús Nekem, túl éles a váltás az eredmények között.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Abszolút, bizonyítani kell, nem csak a szurkolóknak, hanem maguknak is, hogy képesek rá, a tavalyi év után szükség van az önbizalomra. +Xabi is így mutatja meg a világnak, hogy tényleg elit. Egy bajnoki bukó bármikor benne van, megy az élet tovább, a rangadók, amik kulcs szerepet kapnak.Realista24 írta:Elobb kapjunk ki egy Getafetol, mint egy Liverpool, City vagy Barca kategoriaju csapattol. En ezen az allasponton vagyok, meg akkor is, ha jobban magyarazhato egy ilyen vereseg.Kerlon írta:
Miattam nyerhetnek, a többi meccset hozzuk és teljesen rendben vagyunk.
Ideje visszaallitani azt a kepet a csapatrol, ami volt korabban, szemben azzal, ami most van, hogy varhatoan az elso ertelmes ellenfel megver minket.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elobb kapjunk ki egy Getafetol, mint egy Liverpool, City vagy Barca kategoriaju csapattol. En ezen az allasponton vagyok, meg akkor is, ha jobban magyarazhato egy ilyen vereseg.Kerlon írta:Miattam nyerhetnek, a többi meccset hozzuk és teljesen rendben vagyunk.hehetheoriginal írta:
Innen készpénz, hogy kurvara elvernek minket![]()
Ideje visszaallitani azt a kepet a csapatrol, ami volt korabban, szemben azzal, ami most van, hogy varhatoan az elso ertelmes ellenfel megver minket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Miattam nyerhetnek, a többi meccset hozzuk és teljesen rendben vagyunk.hehetheoriginal írta:Innen készpénz, hogy kurvara elvernek minketPad'em írta: Jön egy Villa, Real, City hármas kombó 7 nap alatt nekik, amikből ha szarul jön ki akár ki is baszhatják. Elmúlt 7 meccsükön 6 vereség 500 millió elköltése után.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Innen készpénz, hogy kurvara elvernek minketPad'em írta: Jön egy Villa, Real, City hármas kombó 7 nap alatt nekik, amikből ha szarul jön ki akár ki is baszhatják. Elmúlt 7 meccsükön 6 vereség 500 millió elköltése után.
thereisonly1ronaldo
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Slot elvesztette az öltözőt? Ez a negatív sorozat már gyanús Nekem, túl éles a váltás az eredmények között.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ezért lett volna extra fontos gyorsan javítani egy kupában de hát ezzel a kínos és kellemtlen egyenesen égő és krízis lett. mindegy, amúgy sem szimpi figura. amíg ment a szekér mézes mázos volt most meg már csak a kifogás generátor megy.
- Pad'em
Jön egy Villa, Real, City hármas kombó 7 nap alatt nekik, amikből ha szarul jön ki akár ki is baszhatják. Elmúlt 7 meccsükön 6 vereség 500 millió elköltése után.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ilyen szar eredmények után azért ilyen lazán eldobni egy kupasorozatot. ez biztos nem lesz egy népszerű döntés arrafele. ok második számú kupa de ennyi verség zsinórban, nem lett volna rossz dolog megnyomni egy kupát.
De szépen kiszopizott a Pool otthon, és megint a Palace.
Igazi nagycsapat verő mumus.
Slot is lassan ki lesz baszva sztem.
szerk.: most látom, hogy kb B csapattal játszottak, csak tudnám miért.
Slot is lassan ki lesz baszva sztem.
szerk.: most látom, hogy kb B csapattal játszottak, csak tudnám miért.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Tavaly rengetegszer jol dobott nekik a gep es Salah is meg utoljara fel tudott porogni. A jatekuk ugyanennyire gyenge volt, de a media a BL tabellas helyezesuk alapjan magasabb polcra rakta oket, aztan gyorsan ki is derult, hogy az alapszakasz helyezes mennyit is jelent igazabol.
Most nincs se szerencsejuk, se stabil jatekuk es meg a tavalyi huzoembereik is inkabb hatraltato tenyezok. Szobo nelkul teljesen remenytelen az egesz jatekuk, o az, aki stabilitast ad es kepes varatlant huzni, de mivel az egesz keret elvan cseszve, ezert jobbhatvedben kell jatszania, mert Wirtz tul draga volt.
Slot nem biztos, hogy marad a szezon vegeig, ha nem tudja stabilizalni a helyzetet. Nincs is sok lehetosege valtoztatni, mert nagyon el van cseszve a keret osszeallitasa.
Most nincs se szerencsejuk, se stabil jatekuk es meg a tavalyi huzoembereik is inkabb hatraltato tenyezok. Szobo nelkul teljesen remenytelen az egesz jatekuk, o az, aki stabilitast ad es kepes varatlant huzni, de mivel az egesz keret elvan cseszve, ezert jobbhatvedben kell jatszania, mert Wirtz tul draga volt.
Slot nem biztos, hogy marad a szezon vegeig, ha nem tudja stabilizalni a helyzetet. Nincs is sok lehetosege valtoztatni, mert nagyon el van cseszve a keret osszeallitasa.
- realmadrid95
Tavaly is ket honapjuk volt eros, aztan hatalmas melyrepulesbe kezdtek jatekban.Sierra írta:Ez azert tenyleg kemeny.Tjacks írta: 9 meccs után a pool a united mögött, nah ezt ki látta jönni?Igy osszezuhanni novemberre, tenyleg a City volt ugyanez tavaly. Nem ertem mi mehetett ott felre ennyire.
Nagy haju United fan talan mar keszitheti a hajvagot.![]()
Rengetegszer a 90+ utan jottek a golok, de maga a jatek olyan volt, mint most. A szerencsefaktor mar nincs mellettuk, igy jonnek a veresegek is.
Nottingham Spurs jon nekikSierra írta:Ez azert tenyleg kemeny.Tjacks írta: 9 meccs után a pool a united mögött, nah ezt ki látta jönni?Igy osszezuhanni novemberre, tenyleg a City volt ugyanez tavaly. Nem ertem mi mehetett ott felre ennyire.
Nagy haju United fan talan mar keszitheti a hajvagot.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ez azert tenyleg kemeny.Tjacks írta: 9 meccs után a pool a united mögött, nah ezt ki látta jönni?
Nagy haju United fan talan mar keszitheti a hajvagot.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
9 meccs után a pool a united mögött, nah ezt ki látta jönni?
Én egy Szoboszlai-Csumi/Camavinga-Valverde középpályát el tudnék képzelni. Le kéne igazolni, pont egy ilyen profil hiányzik nálunk
Hát ez eddig ugyanolyan leolvadásnak tűnik, mint tavaly a Citynél. Azok is jól kezdtek, aztán október után nyerni alig bírtak.
- realmadrid95
RaúlCF írta: igen de pl ők is 2 belső védővel mentek neki az évnek mert eladtak mindenkit és Van Aura csak szarrabb lett. Kerkez is homály ahogy Wirtz is és Trent nélkül Salah is zéró a jobb oldalon. Isak is 'csak azért' is igazolás volt Ekitike után nulla logika volt amikor nincs védőjük. Ja és ott van a giga legjobb Frimpong is aki előtt még Szoboszlai is ott van a sorban jhv-nek. De eladták pl Elliotot aki mindig kis lendületet adott a padról mint nálunk Brahim. Quansah se volt nagy eresztés de legalább 1 védő volt.
rossz keret alakítás és nevek igazolása. nálunk is nekimentünk az évnek 1 védővel aztán néztük ahogy mindenki lesérül. minőségre megvannak de kohézió az nem sok van. nálunk is megvolt a balance a 2 brazil mögött Jude felállással aztán láttuk azóta ehhez egy 4-ik Mbappé hogy borított mindent. Nevekre jó de ha nem működik akkor csak fantasy keret.
Joe Gomez is kozephatved, attol fuggetlenul, hogy sokszor jobbhatvedet jatszik. Raadasul megvettek Leonit, aki a legnagyobb olasz kozephatved tehetseg 31 millioert, arrol nem beszelve, hogy Guehivel is megallapodtak, akit viszont utolso pillanatokban megsem engedett el a Palace.(az edzojuk azonnali szerzodesbontassal zsarolta meg oket)
Frimpong serult, van valami visszatero serulese, minden masodik meccset ki kell hagynia kb, emiatt padra nevezi Slot. Errol mar beszeltek tobbszor is, lehet nem fogja birni a teste a Plt.