Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. október 25., szombat 15:53

magnus666 írta: tegyük fel, nyertek holnap 5-1-re, úgy, hogy az titánnak momentuma nincs Carreras úgy leszedi a pályáról. Mit vártok tőle? Szerintetek képes komolyan magába nézni a 40es iqjával? Képes bocsánatot kérni a szavaiért? Én kétlem. Ebben a szezonban eddig a kukázott filléres svéd szélsőnk jobban teljesít és nem esik le neki, hogy ez így nem lesz jó hosszútávon.
@dzsi én már most utálom :mrgreen:

Raphinha visszaesett, nem lesz holnap, talán még egy hónapig partvonalon kívülre esik.
A gyerek olyan burokban van tartva, hogy a rossz teljesítményért sem lesz elővéve szerintem. A családja meg a közvetlen környezete garancia arra, hogy előbb lesz a barsza meg mindenki hibás mint ő, hiszen a balondornál se támogatták eleggé a bolond apja szerint. Ha meg igaz a késéses flickes story akkor valszeg a klub is ugyanazt az álláspontot viszi mint a média. Egy clasicon amúgy is annyi szarságon lehet lovagolni majd a bíró vagy valamelyik védőtök elviszi a balhét ha úgy alakul a meccs.

Évek óta legkrindzsebb meccs a fubtallban az elclasico és ez a gyamal kb a hab a tortán. Az utolsó kenet erre a bohózatra meg a ligára.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. október 25., szombat 14:19

tegyük fel, nyertek holnap 5-1-re, úgy, hogy az titánnak momentuma nincs Carreras úgy leszedi a pályáról. Mit vártok tőle? Szerintetek képes komolyan magába nézni a 40es iqjával? Képes bocsánatot kérni a szavaiért? Én kétlem. Ebben a szezonban eddig a kukázott filléres svéd szélsőnk jobban teljesít és nem esik le neki, hogy ez így nem lesz jó hosszútávon.
@dzsi én már most utálom :mrgreen:

Raphinha visszaesett, nem lesz holnap, talán még egy hónapig partvonalon kívülre esik.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. október 25., szombat 11:25

olivér írta: Nyár óta nem volt akciógólja se, szóval még temus Robbennek is elég gáz.
Holnap akkor elrak kettőt. Fasza :lol:

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. október 25., szombat 11:08

dzsi91 írta: Hátja mondjuk a -3 pontot simán aláírnám én is ha cserébe Carvajal pofánverné kezdősípszónál a kis mauglit. :mrgreen:

De 1-2 év és barszáék jobban utálják majd mint mi szerintem :kalapos:
Kár bántani, mert ennél már csak ostobább lehet. :D Nyár óta nem volt akciógólja se, szóval még temus Robbennek is elég gáz. Talán vissza kéne hívni Messit, hogy fürdesse meg a kis mocskot. :lol:
Holnap győzni kell, pláne ha Csabi itt akarja befejezni a szezont. :sly:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. október 25., szombat 10:08

Most olvasom, h elutasitottak a barca fellebezeset, szoval hansi mester nem lesz ott holnap.

Na most ezek kajak megfellebeztek a piroslapjat, miutan 2 perccel még lenyomott egy ilyen performanszt is? Azert van bőr a kepukon geci :lol: ez az igazi ciganykodas, h hat more jolvan, idegbe voltam de azert csak ne tiltsal mar el? Jezusom..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

etele
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: etele » 2025. október 25., szombat 8:31

Sajna évek óta minden Barka elleni meccs előtt azt érzem, hogy ők rá vannak pörögve a mi kedvenceink meg túl akarnak lenni rajtuk.
Ezért elég elítélhető módon csak a később az eredmény függvényében nézem meg a meccset,lehalkítva hogy a b*zi riporter hangját ne halljam.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. október 25., szombat 8:21

Egyelore csapatkent nagyon nem vedekezunk jol, en barmit kinezek a holnapi meccsbol.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. október 24., péntek 22:54

Hátja mondjuk a -3 pontot simán aláírnám én is ha cserébe Carvajal pofánverné kezdősípszónál a kis mauglit. :mrgreen:

De 1-2 év és barszáék jobban utálják majd mint mi szerintem :kalapos:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

IdentitásbólGyőzelem
Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2025. október 24., péntek 22:42

Komolyan ha megtortenik a Bernabeuban ez a magat koronazos tema kajak lehet meg az asszonyt is elverem az idegtol :D :mrgreen:

Evek ota nem idegelnek ki ez a barca elleni meccsek, nyilvan mindig extra erzes elkenni a szajukat de tavaly mikor 4/4-et nyertek konstataltam, elismertem amikor jobbak voltak….
De emiatt a kis majom miatt olyan vagyat erzek arra h szetszabjuk őket h elmondani nem tudom.
Reg gyuloltem ennyire jatekost.
Pedig azthittem mar kioregedtem ebbol… :lol:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. október 24., péntek 22:22

Pad'em írta:
dzsi91 írta: De ácsi. Mit lop a Real Madrid? Lemaradtam valamiről? :mrgreen:
Kis hangulatkeltés a clasico elött. Minket tolnak a bírók, nagyjából erre utal. Igen, egy Barca játékos... :lol:

Here’s the context behind the quote by Lamine Yamal —

It came during a segment of the Kings League (a 7-a-side/e-soccer-type event) on a Twitch stream hosted by Ibai Llanos (and linked to Gerard Piqué) on 24 October 2025.

On the show, Yamal was asked if the team Porcinos FC (Ibai’s Kings League side) is like Real Madrid. He replied something along the lines of:

“Yes. They rob, they complain…”

Yamal is drawing a comparative jibe: equating Porcinos FC (which he is playing in the Kings League) with Real Madrid, in that both — in his view — “rob” (i.e., get unfair advantages/favouritism) and “complain” (i.e., moan/argue/referee-related grievances).

He’s essentially using provocative banter ahead of the El Clásico to spark talk and highlight his belief that Real Madrid benefit from favourable refereeing or other advantages.

The remarks stirred controversy and debate in the Spanish football media because they came from a young player and just before a major fixture. Yamal’s club itself has had its own refereeing-/ethics-related issues — so his criticism of Real Madrid touched a sensitive topic.
Amúgy qva irritáló ez a kisgyerek. Értem én, hogy még nagyon fiatal és ezért van neki ilyen flegma suttyógyerek viselkedése.

De mondjuk kibírnám, ha várnap nem azt kellene néznem a Bernabeuban, hogy ez az agysebész szerényen a saját fejére teszi a koronát, miközben fogyatékos fejjel a nyelvét nyújtogatja ki egy gól után..

Már csak ezért is harcolhaznának a Real játékosok. :D
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2025. október 24., péntek 22:11

hehetheoriginal írta: ismét, mint a lemez: ha ezt a félpályáig feltolt lestaktikát nem szopatjuk szanaszéjjel, és guritunk 5-6 gólt, le is lehet adni a mezt, el is lehet takarodni a gecibe játékosostul, edzőstül.
Pláne ha vannak olyan arrogánsak és egy Bernabeuban adják ezt elő és úgy kapunk ki. Akkor tényleg le kell vetetni mindegyikkel a mezt azt elküldeni a faszba az összest. A-Z-ig.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. október 24., péntek 22:00

Amugy ez a meccs jó teszt lesz, láthatjuk majd, hogy változott-e a keret érdemben, illetve Xabinak is jó teszt lesz.

Bízom Alonsoban és a csapatban.

Jó a Barca kétségtelenül és sok tehetséges fiataljuk van, akik a maxon pörögnek és éhesek, nálunk a csapat nagy része már megnyert nagyobb kupákat.

De szervezettséggel megverhetnük őket. Annyira nem várom a meccset, de jó lenne megmutatni, hogy szervezetten, csapatként tudunk működni. Ha lötyögés lesz, akkor meg leszünk csapva, az nem fog beleférni.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 24., péntek 21:58

ismét, mint a lemez: ha ezt a félpályáig feltolt lestaktikát nem szopatjuk szanaszéjjel, és guritunk 5-6 gólt, le is lehet adni a mezt, el is lehet takarodni a gecibe játékosostul, edzőstül.
thereisonly1ronaldo

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2025. október 24., péntek 21:52

dzsi91 írta: amint összeszedetten megyünk ki egy clasicora nem mint a fejetlen csirkék akkor nem lesz gond.
Igen, csak Xabi alatt egy komoly meccsünk volt na azon fejetlen csirkék voltunk a kp-tól hátrafelé.

Nem kell szégyellni amúgy, be kell állni kontrákra hazai pályán is, mint anno Mourinho. Azokból Arda kiugratja majd a srácokat.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. október 24., péntek 21:48

Megy a jinx itt keményen én se akarom elrontani a mókát de szerintem aki nézte a tavalyi meccseket tudja, hogy amint összeszedetten megyünk ki egy clasicora nem mint a fejetlen csirkék akkor nem lesz gond.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. október 24., péntek 21:36

Yazid írta: Ha jó napot fognak ki akk baszhatjuk
Ha meg mi, akkor ők :coffee:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. október 24., péntek 20:30

Azert abbol a 4 meccsbol 2 volt igazan nagy zako, a 0-4 otthon meg a szuperkupa donto 2-5.

Masik ketto meccs eleg szoros volt, kupadonto 2-3, bajnoki meg 3-4.

Persze ettol fuggetlenul is nagyon cink ez a 4 vereseg zsinorban.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. október 24., péntek 19:34

Ha jó napot fognak ki akk baszhatjuk

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. október 24., péntek 19:26

hehetheoriginal írta: ezek a délutáni meccsek nem szoktak jól sikerülni, lehet szervezni kell rá más programot. :lol:
Főzni kell valami jó magyaros pörköltet, mellé kellemesen bebaszni 4re aztán máris jobb lesz. :mrgreen:
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 24., péntek 18:47

ezek a délutáni meccsek nem szoktak jól sikerülni, lehet szervezni kell rá más programot. :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: