A gyerek olyan burokban van tartva, hogy a rossz teljesítményért sem lesz elővéve szerintem. A családja meg a közvetlen környezete garancia arra, hogy előbb lesz a barsza meg mindenki hibás mint ő, hiszen a balondornál se támogatták eleggé a bolond apja szerint. Ha meg igaz a késéses flickes story akkor valszeg a klub is ugyanazt az álláspontot viszi mint a média. Egy clasicon amúgy is annyi szarságon lehet lovagolni majd a bíró vagy valamelyik védőtök elviszi a balhét ha úgy alakul a meccs.magnus666 írta: tegyük fel, nyertek holnap 5-1-re, úgy, hogy az titánnak momentuma nincs Carreras úgy leszedi a pályáról. Mit vártok tőle? Szerintetek képes komolyan magába nézni a 40es iqjával? Képes bocsánatot kérni a szavaiért? Én kétlem. Ebben a szezonban eddig a kukázott filléres svéd szélsőnk jobban teljesít és nem esik le neki, hogy ez így nem lesz jó hosszútávon.
@dzsi én már most utálom![]()
Raphinha visszaesett, nem lesz holnap, talán még egy hónapig partvonalon kívülre esik.
Évek óta legkrindzsebb meccs a fubtallban az elclasico és ez a gyamal kb a hab a tortán. Az utolsó kenet erre a bohózatra meg a ligára.