Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

nuevo_ericco

Re: Politika

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. október 23., csütörtök 16:02

kiserik írta:terrorista mentegetéssel
Senki sem mentegetett terroristákat. Nagyon el vagy tévedve.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 23., csütörtök 15:57

kiserik írta:
Realista24 írta:

Megfogtad a lényeget :smile: a stílusod a gond, már megint. A véleményed nem nagyon hoz lázba.
Stílus... Az egyik felkúrja az agyam a terrorista mentegetéssel, a másik a szerelmét látja mindenben, a harmadik arról beszél, amit nem is mondok. Csoda, hogy még nem kaptam sztrókot meg véglegest :lol:
Az elsőt senkinek nem kívánom, a masodik megoldható.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. október 23., csütörtök 15:50

ferni írta: Komoly a tömeg amúgy ránézésre
es ok legalabb nem a cba utalvany miatt meg az ingyen falubusz jottek
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. október 23., csütörtök 15:50

Realista24 írta:
kiserik írta:
Úgy látom a legnagyobb probléma, hogy Te nem tudod mi történt Magyarországon 2023-ban.

Nincs most időm kikeresni, mikor legutóbb Te voltál azon a véleményen, amin most én.
Megfogtad a lényeget :smile: a stílusod a gond, már megint. A véleményed nem nagyon hoz lázba.
Stílus... Az egyik felkúrja az agyam a terrorista mentegetéssel, a másik a szerelmét látja mindenben, a harmadik arról beszél, amit nem is mondok. Csoda, hogy még nem kaptam sztrókot meg véglegest :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 23., csütörtök 15:47

Komoly a tömeg amúgy ránézésre

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. október 23., csütörtök 15:46

lestat írta: Orban gyorsan abba hagyta a elo kozvetitest….

28K Youtubon 24K Facen kozben Petinel.

A szamok nem hazudnak tolem vergodhet barki barhogy.
plusz patrizan es kontroll
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 23., csütörtök 15:42

kiserik írta:
nuevo_ericco írta:

Mert ennyi erővel különböző fociklubok ultráit is annak nyilváníthatnák. Vagy csoportos kocsmai verekedések elkövetőit. Vannak országok, ahol az antifa vagy a különböző szélsőbalos, szervezett terrorista csoportok valódi problémákat okoztak, ezreknek, pl. Spanyolország, Dél-Amerika nagy része, stb. Ott indokoltak az ilyen törvények, Magyarországon még nem.
Felháborodhatsz, de attól még a jogállam arról szól, hogy mindenki egyenlő a jog előtt. Azok is, akik garázdaságot követnek el, politikai oldaltól függetlenül. Nem látom, hogy mi a magyar érdek abban, hogy egy garázdaságból terrorcselekményt akar kovácsolni a hatalom, és erre hivatkozva köpköd az EP felé, ha az nem hajlandó asszisztálni a politikai trükkjeihez.

Nem egy erős személyi kultusszal átitatott kampányrendezvény közpénzből?
Úgy látom a legnagyobb probléma, hogy Te nem tudod mi történt Magyarországon 2023-ban.
Realista24 írta:
Pont annyira vergodik itt barki, mint amennyire te szoktal vergodni.

Ideznek egy idevago tartalmat:
Nincs most időm kikeresni, mikor legutóbb Te voltál azon a véleményen, amin most én.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. október 23., csütörtök 15:40

Èn csak azt nem èrtem, hogy ha ennyire leszarod amit írnak ès letojod a vergődèsüket, akkor minek irkálsz ide? :hmmm:
Kb 4 kattintás és le lehet tiltani a srácot. Tudom, hogy nem lehet teljesen védekezni a faszságai ellen, mert állandóan idézik, amit ír, de, ha nem válaszolna senki a hülyeségeire, akkor megbeszélhetné magával, hogy miért toroczkai fogja megmenti az országotés elviselhetőbb lenne a topik.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 23., csütörtök 15:39

ikelemen5 írta: Amikor “haboruparti”-nak titulál a Fidesz, hogy jut eszebe a Tiszanak eljatszani az ‘56 os jeleneteket, es “lőni” Budapest utcain?
Ja, hamisítsunk történelmet, mert nem is volt forradalom 56ban, fegyverek se voltak, csak kőpapírollóval ment a forradalom.

Véletlen se emlékezzünk meg rendesen a történtekről, de Curtis biztos jobban átadta a történteket, mint ez.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. október 23., csütörtök 15:37

ikelemen5 írta: Amikor “haboruparti”-nak titulál a Fidesz, hogy jut eszebe a Tiszanak eljatszani az ‘56 os jeleneteket, es “lőni” Budapest utcain?
56-os megemlekezes. :x

Nekunk itt a csaladban tetszett hogy volt valami ertelmes megemlekezes hogy pontosan mi is tortent, plusz a versek is szepek voltak. Elsosorban ez egy megemlekezes…
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. október 23., csütörtök 15:36

Amikor “haboruparti”-nak titulál a Fidesz, hogy jut eszebe a Tiszanak eljatszani az ‘56 os jeleneteket, es “lőni” Budapest utcain?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. október 23., csütörtök 15:34

Orban gyorsan abba hagyta a elo kozvetitest….

28K Youtubon 24K Facen kozben Petinel.

A szamok nem hazudnak tolem vergodhet barki barhogy.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2025. október 23., csütörtök 15:33

kiserik írta: Ferni: megszólaltam, mert felháborított, hogy annak, hogy az antifát terror szervezetté nyilvánítsák, valaki szerint nincs alapja. Egyébként eldöntöttem pár napja, hogy le se tojom a vergődéseteket ebben a topikban. Megy a hörgés meg az uszítás, közben meg mutogattok azokra meg röhögtök azokon, akik a másik oldalon ugyan ezt teszik. Leírták már ezt itt sokan nektek.

A Fidesz 15 éve bizonyítja, hogy mit tud, a Tisza 1. Nekem nem gyere be egyik sem.
🤦🤦🤦
Szerintem hasonlóan èrzünk mi is veled ès a hozzád hasonlókkal szemben. ✌️
Olyan vakon vagy, hogy hozzád kèpest a vakond egy sáskarák vagy sólyom.
Èn csak azt nem èrtem, hogy ha ennyire leszarod amit írnak ès letojod a vergődèsüket, akkor minek irkálsz ide? :hmmm:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. október 23., csütörtök 15:30

nuevo_ericco írta:
kiserik írta: megszólaltam, mert felháborított, hogy annak, hogy az antifát terror szervezetté nyilvánítsák, valaki szerint nincs alapja
Mert ennyi erővel különböző fociklubok ultráit is annak nyilváníthatnák. Vagy csoportos kocsmai verekedések elkövetőit. Vannak országok, ahol az antifa vagy a különböző szélsőbalos, szervezett terrorista csoportok valódi problémákat okoztak, ezreknek, pl. Spanyolország, Dél-Amerika nagy része, stb. Ott indokoltak az ilyen törvények, Magyarországon még nem.
Felháborodhatsz, de attól még a jogállam arról szól, hogy mindenki egyenlő a jog előtt. Azok is, akik garázdaságot követnek el, politikai oldaltól függetlenül. Nem látom, hogy mi a magyar érdek abban, hogy egy garázdaságból terrorcselekményt akar kovácsolni a hatalom, és erre hivatkozva köpköd az EP felé, ha az nem hajlandó asszisztálni a politikai trükkjeihez.
p.csabi1 írta: Remélem nézik a harcosok.
Valahogy így kell megemlékezni mint ahogy a Tisza teszi.
Realista24 írta:
vergődéseteket ebben a topikban.

Megy a hörgés meg az uszítás, közben meg mutogattok azokra meg röhögtök azokon, akik a másik oldalon ugyan ezt teszik.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. október 23., csütörtök 15:26

kiserik írta: Ferni: megszólaltam, mert felháborított, hogy annak, hogy az antifát terror szervezetté nyilvánítsák, valaki szerint nincs alapja. Egyébként eldöntöttem pár napja, hogy le se tojom a vergődéseteket ebben a topikban. Megy a hörgés meg az uszítás, közben meg mutogattok azokra meg röhögtök azokon, akik a másik oldalon ugyan ezt teszik. Leírták már ezt itt sokan nektek.

A Fidesz 15 éve bizonyítja, hogy mit tud, a Tisza 1. Nekem nem gyere be egyik sem.
Mit tud a Tisza ellenzékből 0 hatalommal? Kérdőjeles egyelőre. Azt viszont már láttuk, hogy a Mi Hazánk és társai a parlamentben ülve ki tudja hány éve lófaszt sem tudtak elérni.

Legyünk őszinték, te már a megjelenése után 2-3 hónappal eldöntötted végleg, hogy nem szimpatikus neked MP ezért mindenbe belekötsz. Amivel nincs is probléma, csak legalább ne játszanád meg ezt a kamu kritikus gondolkodást, hogy mintha ép ész érvek mentén döntenél így. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 23., csütörtök 15:24

vergődéseteket ebben a topikban.

Megy a hörgés meg az uszítás, közben meg mutogattok azokra meg röhögtök azokon, akik a másik oldalon ugyan ezt teszik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. október 23., csütörtök 15:18

Remélem nézik a harcosok.
Hát nem.
Annyira jó ezt látni. :agree:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. október 23., csütörtök 15:10

kiserik írta: megszólaltam, mert felháborított, hogy annak, hogy az antifát terror szervezetté nyilvánítsák, valaki szerint nincs alapja
p.csabi1 írta: Remélem nézik a harcosok.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. október 23., csütörtök 15:05

Ok. Kösz. Tojd le. Csá.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. október 23., csütörtök 15:00

Ferni: megszólaltam, mert felháborított, hogy annak, hogy az antifát terror szervezetté nyilvánítsák, valaki szerint nincs alapja. Egyébként eldöntöttem pár napja, hogy le se tojom a vergődéseteket ebben a topikban. Megy a hörgés meg az uszítás, közben meg mutogattok azokra meg röhögtök azokon, akik a másik oldalon ugyan ezt teszik. Leírták már ezt itt sokan nektek.

Vissza: