Arda Güler - 15
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Arda Güler - 15
Remélem csak elővigyázatosságból jött le, és nem sérült meg a boka.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ma sem kkp volt. folyamat a támadó vonalban volt.kiserik írta:Ez nem baj. Az a lényeg, hogy Alonso értiRaúlCF írta: szerintem meg tipik tkp. utolsó labdák, kapuhoz közeli passzok. soha nem lesz kkp vagy mélységi irányító meg végképp. de nem is értem miért kéne más posztra áterőszakolni.![]()
Ez nem baj. Az a lényeg, hogy Alonso értiRaúlCF írta: szerintem meg tipik tkp. utolsó labdák, kapuhoz közeli passzok. soha nem lesz kkp vagy mélységi irányító meg végképp. de nem is értem miért kéne más posztra áterőszakolni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szerintem meg tipik tkp. utolsó labdák, kapuhoz közeli passzok. soha nem lesz kkp vagy mélységi irányító meg végképp. de nem is értem miért kéne más posztra áterőszakolni.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem egy az egyben, úgy nem tudja átvenni a helyét. De mint a passzokért, kiugratásokért felelős, nagy labdákat szállító személy egyértelműen ő a csapatban.RaúlCF írta:szerintem megvan a helye a keretben de az semmiképpen nem a Toni űr betöltése. látszik ha mélyen van akkor jönnek a hibák. megvan a helye és szerepe. a mai meccsre való, elől adni az utolsó labdákat. egy darálós Marseille vagy barca ellen már nem annyira. és ezzel nincs is baj. mindenkinek megvan a szerepe. nem véletlenül ekkora a keret. mindenkit arra kell használni amire való.RealRaúl77 írta: Güler újabb gólpassz. Barca elleni hiba ide, vagy oda, zseni a srác. Kell nekünk egy ilyen látással, ilyen passzérzékkel rendelkező játékos. Abszolút meggyőződésem, hogy ő töltheti ki Toni után keletkező űrt. Három olyan passza volt már, ami nagy kiugratás, gólhelyzet eredményezett, harmadikból gól is lett végül. Elfogult vagyok vele szemben, de fontos szerepe van.
Amúgy meg Toni is elől kezdte.
Pontosan.kiserik írta: A srácot 3 dolog választja el, hogy a legjobb középpályások (nem tkp, hanem kkp) között legyen:
- ne szálljon el
- ne érje súlyos sérülés
- rutin (percek, percek, percek)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
A srácot 3 dolog választja el, hogy a legjobb középpályások (nem tkp, hanem kkp) között legyen:
- ne szálljon el
- ne érje súlyos sérülés
- ne szálljon el
- ne érje súlyos sérülés
- RaúlCF
szerintem megvan a helye a keretben de az semmiképpen nem a Toni űr betöltése. látszik ha mélyen van akkor jönnek a hibák. megvan a helye és szerepe. a mai meccsre való, elől adni az utolsó labdákat. egy darálós Marseille vagy barca ellen már nem annyira. és ezzel nincs is baj. mindenkinek megvan a szerepe. nem véletlenül ekkora a keret. mindenkit arra kell használni amire való.RealRaúl77 írta: Güler újabb gólpassz. Barca elleni hiba ide, vagy oda, zseni a srác. Kell nekünk egy ilyen látással, ilyen passzérzékkel rendelkező játékos. Abszolút meggyőződésem, hogy ő töltheti ki Toni után keletkező űrt. Három olyan passza volt már, ami nagy kiugratás, gólhelyzet eredményezett, harmadikból gól is lett végül. Elfogult vagyok vele szemben, de fontos szerepe van.
- nzooli93
+1RealRaúl77 írta: Güler újabb gólpassz. Barca elleni hiba ide, vagy oda, zseni a srác. Kell nekünk egy ilyen látással, ilyen passzérzékkel rendelkező játékos. Abszolút meggyőződésem, hogy ő töltheti ki Toni után keletkező űrt. Három olyan passza volt már, ami nagy kiugratás, gólhelyzet eredményezett, harmadikból gól is lett végül. Elfogult vagyok vele szemben, de fontos szerepe van.
Nincs ket profilom mielott valaki azt gondolná
- RealRaúl77
Güler újabb gólpassz. Barca elleni hiba ide, vagy oda, zseni a srác. Kell nekünk egy ilyen látással, ilyen passzérzékkel rendelkező játékos. Abszolút meggyőződésem, hogy ő töltheti ki Toni után keletkező űrt. Három olyan passza volt már, ami nagy kiugratás, gólhelyzet eredményezett, harmadikból gól is lett végül. Elfogult vagyok vele szemben, de fontos szerepe van.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- nzooli93
“I trust Xabi Alonso completely. I have full confidence in his plans. If someday he tells me, ‘Arda, you need to play goalkeeper’, I will go buy some gloves.”
Güler on winning the Champions League in 2024
“I didn’t win it. In 2023/24, that wasn’t mine. So we have to go and win another one.”
Güler on adapting at Real Madrid
“I knew I was joining the biggest club in the world. But from my very first training session, I realized I had the quality to play here. I never doubted that I would eventually succeed.”
Güler on Juni Calafat
“Juni Calafat had explained the plan to me. He told me the first season would be difficult, and that it was logical for a player who had only experienced football in Turkey. He also told me that I was coming in for the post-Modrić and Kroos era. Everything was clear and honest - and that’s how it should be.”
Güler on winning the Champions League in 2024
“I didn’t win it. In 2023/24, that wasn’t mine. So we have to go and win another one.”
Güler on adapting at Real Madrid
“I knew I was joining the biggest club in the world. But from my very first training session, I realized I had the quality to play here. I never doubted that I would eventually succeed.”
Güler on Juni Calafat
“Juni Calafat had explained the plan to me. He told me the first season would be difficult, and that it was logical for a player who had only experienced football in Turkey. He also told me that I was coming in for the post-Modrić and Kroos era. Everything was clear and honest - and that’s how it should be.”
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
Milyen jofej volt, mikor megtudta.nzooli93 írta: Meccs embere lett.
Valszeg nem lesz a legmagasabb polc, de azért dicserendo,hogy milyen mellőzés mellett tette le folyamat a munkát,es varta ki az idejét.
- RealRaúl77
Szerintem meg lehet a legmagasabb polc. Posztján jelenleg az egyik legjobb Európában.
sosem szamolt vele carlo valojaban, ahogy altalaban a fiatalakkal, kivetel mindig van. ha iden meg mindig carlo lenne, akkor guluke meg mindig padonkiserik írta:Veled meg mi történt? 20 évesen hozza ezt és "valószínűleg nem lesz a legmagasabb polc"?nzooli93 írta: Meccs embere lett.
Valszeg nem lesz a legmagasabb polc, de azért dicserendo,hogy milyen mellőzés mellett tette le folyamat a munkát,es varta ki az idejét.A legmagasabb polcok hol voltak 20 évesen általában? Ne légy kishitű. A mellőzés viszont véleményes nálam. A madárcsontú kisgyereket fel kellett építeni a kp-ra és ebben Carloéknak hatalmas szerepe volt. Szerintem.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Veled meg mi történt? 20 évesen hozza ezt és "valószínűleg nem lesz a legmagasabb polc"?nzooli93 írta: Meccs embere lett.
Valszeg nem lesz a legmagasabb polc, de azért dicserendo,hogy milyen mellőzés mellett tette le folyamat a munkát,es varta ki az idejét.
- nzooli93
Meccs embere lett.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ne basszatok már fel, ez nem lehet igaznzooli93 írta: az új argentin gyerek a semmiből 40%-al többet keres nála![]()
Eljött a Te időd Zolinzooli93 írta:𝐀𝐑𝐃𝐀 𝐆𝐔̈𝐋𝐄𝐑 vs all LaLiga midfielders:
MOST G/A
MOST KEY PASSES
MOST XG + XA
MOST GOALS
MOST SHOTS ON TARGET
MOST TOUCHES IN THE BOX
𝐌𝐀𝐆𝐈𝐂!![]()
- nzooli93
𝐌𝐀𝐆𝐈𝐂!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerzodese van meg negy evig, szoval a helyeben en nem kernek ketertekelheto meccs utan.Halfkey írta: Azért fordítsuk már meg ezt a nagyon korait - ha te vagy Arda Güler, nem kérnél fizetésemelést? Itt a kereté, hát ez alapján én biztosan kérnék.
https://www.capology.com/club/real-madrid/salaries/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Mondjuk két hónap futballra nekem nem lenne pofám új szerződést kérni. Az ideit leszámítva, ahol alapkezdő, a korábbi években kb 10-15 töltelék meccs jutott neki, többnyire a kupában meg olyan bajnokikon, ahol már lefutott a szezon. És értem, hogy nem az Ő hibája, hogy nem játszott, de szerintem toljon le egy teljesen szezont, aztán majd nyáron lehet új szerződésről beszélgetni, akkor se lesz egyik fél sem elkésve semmivel.Azért fordítsuk már meg ezt a nagyon korait - ha te vagy Arda Güler, nem kérnél fizetésemelést? Itt a kereté, hát ez alapján én biztosan kérnék.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- nzooli93
Érdekes ,hogy sajnáljuk attól az emelést,aki kivárt 2 évet, és kussban tette,amit kértek tőle, aztán Xabi alapemberként számol vele, és madridomon kívül mindenhol elégedettek vele, de az új argentin gyerek a semmiből 40%-al többet keres nála