Bajnokok Ligája
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Bajnokok Ligája
Szoboszlai nagyot ment tegnap.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Aztan igaz is.Bencze írta:Pedig az eye test megmondta, hogy Frimpong > TAAziro4vr írta: Csóró Frimpong eddig komoly befürdés ahogy Izsák meg Wirtz is.
Bayernben az a Karl gyerek elég szép jövő előtt áll.![]()
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Pedig az eye test megmondta, hogy Frimpong > TAAziro4vr írta: Csóró Frimpong eddig komoly befürdés ahogy Izsák meg Wirtz is.
Bayernben az a Karl gyerek elég szép jövő előtt áll.
Isak
es mindezt 145 millios arcedulaval.
Wirtz meg bundesliga huszar. Biztos vagyok benne, ha atigazolna jovore a Bayernbe megint istencsaszar lenne.
Wirtz meg bundesliga huszar. Biztos vagyok benne, ha atigazolna jovore a Bayernbe megint istencsaszar lenne.
-
untouchable
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csóró Frimpong eddig komoly befürdés ahogy Izsák meg Wirtz is.
Nem illik.
Arsenal
legnagyobb luzer brigad a nagycsapatok kozul.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyik lehetetlenebb mint a másik.danikiss45 írta:Yazid írta: Jelenleg az a top 4-5 psg, city, barca, bm, ars ellen alul maradnánk ez nem kerdes, de irom: jelenleg. En bizok xabiba meg a jatekosaink top formaba kerulnek, masban nem bizhatunk.
Ha minden klappolni fog nàluk szerintem cimet fognak védeni a bajnokok ligàjàban a franciàk ha nem ök akkor az arsenal nyeri meg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
danikiss45 írta:Yazid írta: Jelenleg az a top 4-5 psg, city, barca, bm, ars ellen alul maradnánk ez nem kerdes, de irom: jelenleg. En bizok xabiba meg a jatekosaink top formaba kerulnek, masban nem bizhatunk.
Ha minden klappolni fog nàluk szerintem cimet fognak védeni a bajnokok ligàjàban a franciàk ha nem ök akkor az arsenal nyeri meg.
A bayern és a barca szerintem idén nem lesz esélyes a döntöre, az oké h a sajàt bajnoksàgukban remekelnek, de ha a tegnapi meccset nézem, 2-1 ig partiban voltak a görögök, aztàn jött az emberhàtràny.
Szerintem meg október van. Tavaly ilyenkor a PSGre senki nem adott volna egy forintot sem, de 2 éve ránk sem sokat októberben.
- danikiss45
- Kedvenc játékosaid: Raúl , C. Ronaldo
Yazid írta: Jelenleg az a top 4-5 psg, city, barca, bm, ars ellen alul maradnánk ez nem kerdes, de irom: jelenleg. En bizok xabiba meg a jatekosaink top formaba kerulnek, masban nem bizhatunk.
A bayern és a barca szerintem idén nem lesz esélyes a döntöre, az oké h a sajàt bajnoksàgukban remekelnek, de ha a tegnapi meccset nézem, 2-1 ig partiban voltak a görögök, aztàn jött az emberhàtràny.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Tót VPN és megy
nekem nem nyissa meg ara hivatkozva, hogy nem elérhető az országban
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- Pad'em
Cityt kivenném a sorból őket szerintem idén is lenyomnánk, a többi előttünk jár, bár a Bayern csalóka a Bundesligában mindig. De mindenki felett a PSG, továbbra is bitang egyben a csapat, középen és széleken egy polccal mindenki felett.Yazid írta: Jelenleg az a top 4-5 psg, city, barca, bm, ars ellen alul maradnánk ez nem kerdes, de irom: jelenleg. En bizok xabiba meg a jatekosaink top formaba kerulnek, masban nem bizhatunk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Jelenleg az a top 4-5 psg, city, barca, bm, ars ellen alul maradnánk ez nem kerdes, de irom: jelenleg. En bizok xabiba meg a jatekosaink top formaba kerulnek, masban nem bizhatunk.
-
nuevo_ericco
A tavalyi közös párharcunk után pedig sajnos de.ferni írta:Ez oké, de nem 2-5, 4-0 a difi.
Na majd ma mi a Juve ellen hozzunk egy Getafes semmitPad'em írta: Barca - Olympiakos 6-1
Leverkusen - PSG 2-7
PSV - Napoli 6-2
Arsenal - Atlético 4-0
St.Gilloise - Inter 0-4
Szoros meccsek voltak ma.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ez oké, de nem 2-5, 4-0 a difi.nuevo_ericco írta:Mi vittük ki a csak a mezt a pályára a második félidőben, és az Arsenal is jelenleg jobb csapat nálunk.petiamadridista írta: Atletico…
Ellenünk más volt.
Persze mi vagyunk a hibásak, de vicces ezt látni, hogy utánunk leikszelnek a Celtával majd nagy nehezen verik az Osasunát 1-0ra, majd ez.
-
nuevo_ericco
Mi vittük ki a csak a mezt a pályára a második félidőben, és az Arsenal is jelenleg jobb csapat nálunk.petiamadridista írta: Atletico…
Ellenünk más volt.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Vini féle piros miatt hőbörögnek a Barca fanok? Hát mi volt ez az olympiakos ellen?
Hol volt ez 2.sarga és piros?
Megy a folyamatos csalás.
Varral se különb az a baj.
De legalább lennének következmények!
Múltkor is egy Real meccset pocsékul vezető bírót egy hétvégére elküldtek a spanyol 2be. Ez büntetés? Nevetséges!
Hol volt ez 2.sarga és piros?
Megy a folyamatos csalás.
Varral se különb az a baj.
De legalább lennének következmények!
Múltkor is egy Real meccset pocsékul vezető bírót egy hétvégére elküldtek a spanyol 2be. Ez büntetés? Nevetséges!