Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Kiserik idézés
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Összeesküvés a Magyarok ellen!!!
"Az a magyarul beszélő ember, aki ezek után ennek az ukrán rezsimnek szurkol, és azért dolgozik, hogy minél erősebb legyen ez az Ukrajna itt a szomszédban, az egyszerűen haza- és nemzetáruló" - Tóth Laci, azért írom így, mert ha leírom a nevét kitiltanak az internetről, az egészről.
Hiteles forrás: https://magyarjelen.hu/karpat-haza/2785 ... tott-tuzre
Gheciii csilingel az a sapka rendesen a vörös orr felett.
"Az a magyarul beszélő ember, aki ezek után ennek az ukrán rezsimnek szurkol, és azért dolgozik, hogy minél erősebb legyen ez az Ukrajna itt a szomszédban, az egyszerűen haza- és nemzetáruló" - Tóth Laci, azért írom így, mert ha leírom a nevét kitiltanak az internetről, az egészről.
Hiteles forrás: https://magyarjelen.hu/karpat-haza/2785 ... tott-tuzre
Gheciii csilingel az a sapka rendesen a vörös orr felett.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Oroszok óvoda bombázása volt már?
Szeretett gyermekvédő kormányunk mit szól vajon ehhez?
Ez is elnézhető putyinéknak?
Szeretett gyermekvédő kormányunk mit szól vajon ehhez?
Ez is elnézhető putyinéknak?
Egyik célja pont az a Fidesznek, hogy elhitesse, őket úgyse lehet legyőzni, tehát szavazni is felesleges ellenük. Persze érthető az óvatosság, nincs a meccs lefutva, de én óvatosan bizakodó vagyokCaraway írta:En vagyok, neha valakinek a pesszimistanak is kell lennie.swfan írta:
De itt már volt aki elkönyvelte, hogy ezzel Vityának megvan az újabb kétharmad![]()
![]()
Annyi hopiumot szivtam az utobbi evekben hibasan, hogy mar nagyon ovatos vagyok mindennel.
en nem ertem hogy ezt nemzetkozi szinten miert nem lehet jobban korlatozni vagy informalni rola a nezotferni írta: Telex politikai AI videókat mutat embereknek, hogy felismerik-e
Érthetetlen, hogy engedhetnek ilyeneket, nevetséges és a kormány tagjai osztogatják...
hat a fideszesek 90%-a csontra benyalja ezeket a magyarpetis ai videokat, ez rendben van? nyiltan KAMU videokkal hulyitik a sajat szavazoikat es ezt mindenki csak nezi?
tudom hogy a facebook kiirja valahova kibetuvel hogy AI video de hat azt a manyi neni nem is nezi de ha keresne se talalna...
vagy a felbontashoz kellene kotni es vegig valamelyik sarokban benne kene lenni hogy ai vagy vegig kell vizjelezni vagy mindegyik video elejere es vegere egy felirat hogy AI video , csupan a kepzelet muve ami itt tortenik a videoban mert ez konkretan undorito amit az oregekkel meg a sotetekkel csinal a fidesz ipari szinten
hihetetlen hogy erre nincs semmi szigorubb szabalyozas
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En vagyok, neha valakinek a pesszimistanak is kell lennie.swfan írta:De itt már volt aki elkönyvelte, hogy ezzel Vityának megvan az újabb kétharmadBencze írta: Nem tartjak meg a putin es beosztottjai talalkozot Pesten
https://thehill.com/homenews/administra ... -no-plans/![]()
Annyi hopiumot szivtam az utobbi evekben hibasan, hogy mar nagyon ovatos vagyok mindennel.
De itt már volt aki elkönyvelte, hogy ezzel Vityának megvan az újabb kétharmadBencze írta: Nem tartjak meg a putin es beosztottjai talalkozot Pesten
https://thehill.com/homenews/administra ... -no-plans/
-
nuevo_ericco
Ha létre is jött volna, akkor pont azért, mert az amerikai (háborúpárti) kormányzat még erősebb szankciókat, még több és modernebb Ukrajnának küldött fegyvert lengetett be a közelmúltban. Nem pedig azért, amit sokan naivan terjesztenek már évek óta, köztük a Vitya is, hogy Putyin szívéhez a fenekén át vezet az út.csababarca írta:OV ezt is elintézte, ilyen a béke.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem baj, a fideszes lakájmédia már teleharsogta az étert hogy de lesz, OV ezt is elintézte, ilyen a béke.Bencze írta: Nem tartjak meg a putin es beosztottjai talalkozot Pesten
ez lesz a narratíva, hogy ő tető alá hozta, kész, nincs több látnivaló.
mint a gázai tűzszünet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
A fideszt nem zavarja a valosag, ok mar eladtak, hogy Viktor megcsinalta, ez mar igy is marad. Holmi resztvevok meg csoves elnokok ebbe nem szolhatnak bele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2025. október 21., kedd 18:52-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
what a fkin surprise, szinhaz az egesz.Bencze írta: Nem tartjak meg a putin es beosztottjai talalkozot Pesten
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Nem tartjak meg a putin es beosztottjai talalkozot Pesten
Telex politikai AI videókat mutat embereknek, hogy felismerik-e
Érthetetlen, hogy engedhetnek ilyeneket, nevetséges és a kormány tagjai osztogatják...
-
nuevo_ericco
A bázis egyben tartására elegendő lehet. Aztán bíznak abban, hogy az EU legaránytalanabb választási rendszere, meg az egyéni körzetek a falvak segítségével majd elég mandátumot hoznak a végén. Az egyértelmű, hogy már rég elengedték azoknak a meggyőzését, akik minimálisan is kritikusan tekintenek rájuk.Realista24 írta:Probaljak is, kb az elso perctol kezdve, ahogy lattam a kommenteket, de ez sulytalan.nuevo_ericco írta:
Attól még a propagandistáik, fizetett trolljaik terjeszthetik ezt a narratívát a FB-n.
Valószínűleg egy-két Kesma termék, de talán még a közmédia is lapszemlének álcázva.
Legalabbis szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Probaljak is, kb az elso perctol kezdve, ahogy lattam a kommenteket, de ez sulytalan.nuevo_ericco írta:Attól még a propagandistáik, fizetett trolljaik terjeszthetik ezt a narratívát a FB-n.Realista24 írta:
Ilyen komoly vadat meg ok sem mernek meghuzni.
Valószínűleg egy-két Kesma termék, de talán még a közmédia is lapszemlének álcázva.
Legalabbis szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
nuevo_ericco
Attól még a propagandistáik, fizetett trolljaik terjeszthetik ezt a narratívát a FB-n.Realista24 írta:Ilyen komoly vadat meg ok sem mernek meghuzni.tomi_b írta: Félek, hogy ebből a MOL tűzből politikai hasznot akarnak húzni. Majd ráfogják valamelyik ellenségre a történteket és hopp, máris még jobban "meg kell védeni" minket.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Reichstag? Bombaötlet.tomi_b írta: Félek, hogy ebből a MOL tűzből politikai hasznot akarnak húzni. Majd ráfogják valamelyik ellenségre a történteket és hopp, máris még jobban "meg kell védeni" minket.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ilyen komoly vadat meg ok sem mernek meghuzni.tomi_b írta: Félek, hogy ebből a MOL tűzből politikai hasznot akarnak húzni. Majd ráfogják valamelyik ellenségre a történteket és hopp, máris még jobban "meg kell védeni" minket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
FBn már az értelmesebbike egyből mondta hogy az ukránok voltak és az a szomorú, hogy tele volt ilyen kommentekkel.tomi_b írta: Félek, hogy ebből a MOL tűzből politikai hasznot akarnak húzni. Majd ráfogják valamelyik ellenségre a történteket és hopp, máris még jobban "meg kell védeni" minket.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Félek, hogy ebből a MOL tűzből politikai hasznot akarnak húzni. Majd ráfogják valamelyik ellenségre a történteket és hopp, máris még jobban "meg kell védeni" minket.