Endrick - 9

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Endrick - 9

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. október 29., szerda 8:05

Meg voltak olyan hírek, hogy Alonso jobbszélsőnek tekinti,nem? Na oda van Franco, Brahim, esetleg Rodrygo+Arda is néha.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. október 29., szerda 0:26

így van
GG felnőtt keretbe érkezdtével kb felesleges Endrick
le sem kellett volna igazolni…

kölcsön aztán eladás nem lenne rossz opció neki :kalapos:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. október 29., szerda 0:02

Mbappe a meccsek szinte 100%-án végig fent van, most nagyon elkapta a flowt így érthető és közbe észrevették hogy GG is tehetséges+hármuk közül csak ő tud fejelni.
Szerintem túl kiforratlan taktikailag, jót tett volna neki ha kölcsönbe megy és gyűjti a tapasztaltot, rutint. Arra leszek kíváncsi kupába kikap lehetőséget, ott fogjuk meglátni mennyire számolnak vele.

Kis OFF: GG is nagyon kevés lehetőséghez jut és így hogy nálunk melegíti a padot, még a Castillaba sem tud játszani

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. október 28., kedd 23:04

Nem értem a mellőzését. Ennyire gyatra edzéseken, vagy mi az oka vajon? Egy meccsen se játszott még ebben az a szezonban aztán november van. Így nem fog fejlődni a gyerek. :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 21., kedd 20:02

Ez valid lenne, de a Real Madridnál van, itt nem tudja ezt megcsinalni az ember olyan könnyedén. Csak úgy elengedni ezt a klubot…
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 21., kedd 18:29

simán lenne hely és idő is játszatni, de ugy látszik nincs tökéletes edző, mindegyiknek van vmi kisebb nagyobb gebasz a fejében.

én a játékos fejével gondolkodva, duplakezes középsőujjat mutatnék az egész geci bagázsnak, megmondanám az ügynökömnek, hogy játékpercre van szükségem, intézze a januárt, de kurvagyorsan, vásárlási opcióval, aztán viszontnemlátásra, faszaz egészbe.

mellette persze céronaldo módra agyabeteg módon baszatnám az edzést, labdával, labda nelkul, erőnléti és mindenféle okosságokkal, aztán vissza se néznék soha.
thereisonly1ronaldo

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. október 21., kedd 18:11

Mondjuk annyi meccsünk van, hogy Mbappé összeszed egy izomhúzódást, ami 1 hónap, rögtön meg kell oldanunk 7-9 meccset, azt meg egy GGvel nem lehet lehozni.

Ha már nyáron maradni akart, megtartanám, most 1el legyünk kevesebben mert most jön rá hogy kellenek a percek?
Január-februárban mit fogunk csinálni?

Nekem a keret egyensúlya fontosabb mint az egyéni érdek.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. október 21., kedd 16:13

Endrick is expected to leave on loan this January. He hasn't played a single minute in 5 months.

Simán jó ötlet.
Megvan a csapat nélküle is egyelőre és GG nem is játszott még. Kölcsön kell adni, hadd fejlődjön. Ami játék nélkül nem megy. Pl Villarrealba simán jó lenne.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 10., péntek 20:07

People close to Endrick say Carlo Ancelotti values him from their Real Madrid days, and he’s working for game time to return to Brazil’s squad before the World Cup.

Endrick and his entourage plan to review his situation in January to boost his World Cup chances. A loan remains an option for more playing time.

Xabi Alonso told Endrick it would be hard to get regular minutes but he chose to stay.

@MarioCortegana
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 9., szombat 21:14

mentamas írta:
wZoLee7 írta: Endrick egyik éjszaka belopózik majd Rodrygohoz, hogy összepakoljon neki. 19-re lapot húzott a kis brazil, ha nem tud villani akkor ebből szomorú év lesz a számára. Viszont abban van fantázia ha 3 támadó rendszerben játszunk, hogy Ő tolja a jobb oldalon.
És ez miért lenne előrelépés vagy jó nekünk? Rodrygo köröket ver Endrickre a szélen. Endrickből vagy egy jó csatár lesz, vagy semmi. Szélre nagyon kevés.
Hol írtam, hogy az nekünk jó? Ez egész hsz-t úgy fogalmaztam meg, mi lenne jó Endricknek. Szerintem nekünk az lenne a legjobb ha az összes brazil eltakarodna máshová és a scoutoknak meg kiadnánk hogy felejtsük el végre a brazil tehetségeket, de ez persze nem fog megvalósulni.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. augusztus 9., szombat 20:56

wZoLee7 írta: Endrick egyik éjszaka belopózik majd Rodrygohoz, hogy összepakoljon neki. 19-re lapot húzott a kis brazil, ha nem tud villani akkor ebből szomorú év lesz a számára. Viszont abban van fantázia ha 3 támadó rendszerben játszunk, hogy Ő tolja a jobb oldalon.
És ez miért lenne előrelépés vagy jó nekünk? Rodrygo köröket ver Endrickre a szélen. Endrickből vagy egy jó csatár lesz, vagy semmi. Szélre nagyon kevés.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 9., szombat 19:09

Endrick egyik éjszaka belopózik majd Rodrygohoz, hogy összepakoljon neki. 19-re lapot húzott a kis brazil, ha nem tud villani akkor ebből szomorú év lesz a számára. Viszont abban van fantázia ha 3 támadó rendszerben játszunk, hogy Ő tolja a jobb oldalon.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 9., szombat 15:27

Én sem Rodrit akarom egyébként. Ha idejönne, akkor én Hazard féle karriert jósolok... Lehúzni jönne. Találjanak valakit oda, ez a lényeg.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 9., szombat 14:19

R. Carlos írta:
nuevo_ericco írta:

Rodrygo szerintem nyár végén eligazol. Valamelyik PL klub az utolsó napokban leteszi érte a a pénzt.
Szerintem is el fog igazolni Rodrygo. Vinit és Mbappét nagyon nyomatják most, hogy összehangolják őket. Szóval nem nagyon lesz helye a csapatban. Azt is olvastam ma, hogy Perez személyesen megy Rodriért tárgyalni Manchesterbe. Nyilván erre kevés az esély, de egyre erősebbek a hangok afelől, hogy irányító középpályást akarunk, akire amúgy szükség is lenne. Így az egyetlen megoldás az lenne, hogy ahol feleslegünk van, ott eladjunk, ahol meg hiányunk oda vegyünk. Ha nem Rodrit, akkor valaki mást, aki értelmes.

Ha minden igaz Rodri megint megsérült, szóval csak gratulalni tudok ha ACL után ő még szóba jöhet nekünk. Egyébként én is eladnám valamelyik brazilt, de akkor már hozzunk valakit a kpra (és lehetőleg ne Rodrit).
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. augusztus 9., szombat 14:17

Azt is olvastam ma, hogy Perez személyesen megy Rodriért tárgyalni Manchesterbe.
amióta létezik köpköd a Realra. ilyen fazon nem kell ide. amúgy is rottyon van. megint sérült is. kösz nem.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 9., szombat 14:02

nuevo_ericco írta:
ELSiete írta: de így hogy Rodrygo maradt, ez is erősen kérdéses. Lesz dolga Xabinak.
Rodrygo szerintem nyár végén eligazol. Valamelyik PL klub az utolsó napokban leteszi érte a a pénzt.
Szerintem is el fog igazolni Rodrygo. Vinit és Mbappét nagyon nyomatják most, hogy összehangolják őket. Szóval nem nagyon lesz helye a csapatban. Azt is olvastam ma, hogy Perez személyesen megy Rodriért tárgyalni Manchesterbe. Nyilván erre kevés az esély, de egyre erősebbek a hangok afelől, hogy irányító középpályást akarunk, akire amúgy szükség is lenne. Így az egyetlen megoldás az lenne, hogy ahol feleslegünk van, ott eladjunk, ahol meg hiányunk oda vegyünk. Ha nem Rodrit, akkor valaki mást, aki értelmes.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 9., szombat 13:13

Lesz 3 tétmeccsünk még augban, szerintem sok minden le fog még tisztázódni ,mind az edző részéről,mind a játékos részéről. Ha pl 1-2 játékos nem nagyon kap komolyabb perceket, simán dönthet úgy,hogy akkor mégis megy. Jövőre csak lesz egy vb.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 9., szombat 13:12

ELSiete írta: de így hogy Rodrygo maradt, ez is erősen kérdéses. Lesz dolga Xabinak.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

Re: Endrick - 16

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 9., szombat 13:06

Impostor írta:
R. Carlos írta:

Nem mondom én se, hogy teljesen megérdemelt az, hogy ráhúzták a 9-est, de azért a kupában szépen termelte a gólokat. Az, hogy a döntőig mentünk nagyban az ő érdeme is. Máshol meg igazán nem kapott lehetőséget.

A socios kolléga pont a napokban mondta, hogy a gyűlésen azért voltak egyrészt elégedetlenek a Sociok, mert a drágán megvásárolt fiatal tehetségek nem játszottak. Itt Ardara meg Endrickre gondoltak. Ez egy jelzés lehet arra, hogy idén több szerephez fognak jutni.

Amúgy Gonzalo megkapta a 16-ost és az első keret tagja lett. Szóval legalább lesz versenyhelyzet. Most majd eldől, hogy ki illik jobban ebbe a csapatba. Endrick nem sokáig lesz 9-es, ha idén nem tud sokat mutatni.
Szerintem így ennek semmi értelme. A két fiatal csatár megtartása csak abban az esetben logikus valamelyest, ha mondjuk Rodrygo távozik. Így nem versenyhelyzet lesz, hanem senki nem fog kapni megfelelő mennyiségű játéklehetőséget a fejlődéshez... ergo mindkettő megakad a fejlődésben. Továbbá elégedetlenséget fog szülni...
Ráadásul Endricknek adták a 9-est mezszámot. Egy 9-es ne padozzon folyton, legalábbis fura lenne ha csak elvétve játszana. Első gondolatom az volt, hogy jobbszélen fogják jatszatni, de így hogy Rodrygo maradt, ez is erősen kérdéses. Lesz dolga Xabinak.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

Re: Endrick - 16

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. augusztus 9., szombat 11:21

R. Carlos írta:
Impostor írta:
Na, csak kihisztizte magának?
Szánalom, hogy a Real Madridban egy semmit se mutatott páva gyerek ezen durciskodjon, hogy megkapja-e a 9-es mezt...kb csak azért mert brazil...
Én a vezetőség helyében vágnám ki valami támadó felfogású középcsapathoz kölcsönbe, ahol egy kis alázattal talán jó csatár válhat belőle.
Néha már kicsit soknak érzem a lelkek simogatását a csapaton belül.. :(
Nem mondom én se, hogy teljesen megérdemelt az, hogy ráhúzták a 9-est, de azért a kupában szépen termelte a gólokat. Az, hogy a döntőig mentünk nagyban az ő érdeme is. Máshol meg igazán nem kapott lehetőséget.

A socios kolléga pont a napokban mondta, hogy a gyűlésen azért voltak egyrészt elégedetlenek a Sociok, mert a drágán megvásárolt fiatal tehetségek nem játszottak. Itt Ardara meg Endrickre gondoltak. Ez egy jelzés lehet arra, hogy idén több szerephez fognak jutni.

Amúgy Gonzalo megkapta a 16-ost és az első keret tagja lett. Szóval legalább lesz versenyhelyzet. Most majd eldől, hogy ki illik jobban ebbe a csapatba. Endrick nem sokáig lesz 9-es, ha idén nem tud sokat mutatni.
Szerintem így ennek semmi értelme. A két fiatal csatár megtartása csak abban az esetben logikus valamelyest, ha mondjuk Rodrygo távozik. Így nem versenyhelyzet lesz, hanem senki nem fog kapni megfelelő mennyiségű játéklehetőséget a fejlődéshez... ergo mindkettő megakad a fejlődésben. Továbbá elégedetlenséget fog szülni...

Vissza: