Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Elfeledve szinten nem új, de mostantól elérhető.
Első évad eleje nagyon tetszett, majd a masodik fele kicsit fura volt, de összességében kiemelkedik a sablon netflix szarok közül.
Viszont három évados, első érzésem szerint ebben inkább egy évad lett volna, két vagy három plusz résszel, és akkor ki lehetett volna kerekiteni szépen.
De ez csak megérzés, majd kiderül ha leporgetem.
Első évad eleje nagyon tetszett, majd a masodik fele kicsit fura volt, de összességében kiemelkedik a sablon netflix szarok közül.
Viszont három évados, első érzésem szerint ebben inkább egy évad lett volna, két vagy három plusz résszel, és akkor ki lehetett volna kerekiteni szépen.
De ez csak megérzés, majd kiderül ha leporgetem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Jah igen, a 2. evad itt a 3.konyv, felcsereltek a kettőt,nyilvan a spoilerben irtak miatt az nekem se jott at annyira könyvben se mint előző kettő.hehetheoriginal írta:épp pörgetem, első évad elég jó, de a másodikra elmegy faszságba (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kómában lévő arc kontrollálja vhogy agyhullámokon keresztül a kórházi nővért meg a beszállitó csávót, akik mint egy távirányitott robotok gyilkolnak helyette... nem érzem reálisnaknzooli93 írta: Mr.Mercedes
Nem új sorozat, viszont most került fel Netflixre, eddig szerintem nem nagyon volt elérhető semmilyen hazai platformon,meg talán nem is annyira ismert. Jó kis régi vágású,lassucskabb krimi/thriller, Brendan Gleeson főszereplésével.
Számomra Stephen King egyik legjobb könyve volt, ami aztán trilógia lett, tartva végig a színvonalat. A sorozat mindhárom könyvet feldolgozza 10-10-10 epizóddal. A könyves feldolgozásokhoz képest kivételesen nagyon jo lett a sorozat, es amiket valtoztattak azok mind a sorozat előnyére váltak.
Aki szereti az ilyen kisváros feelingu nyomozós sztorit, egy lecsúszott nyugdíjas alkesz nyomozoval,remek mellek karakterekkel,annak tökéletes sorozat lehet.), szóval 2. évadot gyorsan átpörgettem, most a 3. elején járok, talán ujra kicsit kézzelfoghatóbb az egész, nem beLSDzve írták a sztorit.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem zseniális.untouchable írta: Pluribus valaki? Most kezdem az első két epizódot. Állítólag fantasztikus.
Primal januárban visszatér.
Egyedi ötlet, rengeteg apróságra figyelnek, jók a színészek, nálam simán az év újonca!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
épp pörgetem, első évad elég jó, de a másodikra elmegy faszságba (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kómában lévő arc kontrollálja vhogy agyhullámokon keresztül a kórházi nővért meg a beszállitó csávót, akik mint egy távirányitott robotok gyilkolnak helyette... nem érzem reálisnaknzooli93 írta: Mr.Mercedes
Nem új sorozat, viszont most került fel Netflixre, eddig szerintem nem nagyon volt elérhető semmilyen hazai platformon,meg talán nem is annyira ismert. Jó kis régi vágású,lassucskabb krimi/thriller, Brendan Gleeson főszereplésével.
Számomra Stephen King egyik legjobb könyve volt, ami aztán trilógia lett, tartva végig a színvonalat. A sorozat mindhárom könyvet feldolgozza 10-10-10 epizóddal. A könyves feldolgozásokhoz képest kivételesen nagyon jo lett a sorozat, es amiket valtoztattak azok mind a sorozat előnyére váltak.
Aki szereti az ilyen kisváros feelingu nyomozós sztorit, egy lecsúszott nyugdíjas alkesz nyomozoval,remek mellek karakterekkel,annak tökéletes sorozat lehet.
thereisonly1ronaldo
- P. Krisz
Új Stargate sorozat készül az Amazonnal.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nzooli93
Mr.Mercedes
Aki szereti az ilyen kisváros feelingu nyomozós sztorit, egy lecsúszott nyugdíjas alkesz nyomozoval,remek mellek karakterekkel,annak tökéletes sorozat lehet.
- h3x0r
Fargo S5
Mar egy ideje terveztem megnezni, majdnem 2 ev kesessel ossze is jott. A harmadik evados melyrepules es az elozo evad bandahaboruja utan most ujra kicsit visszatertek a kezdetekhez: kis varos, havas taj, becsuletes rendorno, main villain es a neha kevesbe ugyes verolegenyek. Nem szamitottam ra, de elegge beszippantott, 2 este alatt meg is neztem. Volt par egesz jo karakter benne. Aki az elso 2 evad hangulatara vagyik, annak ajanlom, de azert nem kell olyan hatalmas elvarasokat tamasztani az evad fele.
Mar egy ideje terveztem megnezni, majdnem 2 ev kesessel ossze is jott. A harmadik evados melyrepules es az elozo evad bandahaboruja utan most ujra kicsit visszatertek a kezdetekhez: kis varos, havas taj, becsuletes rendorno, main villain es a neha kevesbe ugyes verolegenyek. Nem szamitottam ra, de elegge beszippantott, 2 este alatt meg is neztem. Volt par egesz jo karakter benne. Aki az elso 2 evad hangulatara vagyik, annak ajanlom, de azert nem kell olyan hatalmas elvarasokat tamasztani az evad fele.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ABC-n. Annak nem tudom hogy van a streamingje, gondolom átveszi majd valamelyik nagy.ikelemen5 írta:Hol?soadroli írta: Scrubs folytatás/reboot február 25-én kezdődik duplarésszel.
csak ne kúrják el.![]()
Már nagyban forog

-
untouchable
Pluribus valaki? Most kezdem az első két epizódot. Állítólag fantasztikus.
Hala Madrid y nada más 
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hol?soadroli írta: Scrubs folytatás/reboot február 25-én kezdődik duplarésszel.
csak ne kúrják el.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- soadroli
az nem történt meg, csak 8 évad vanporonty írta: Már korábban se hiányzott senkinek a 9. évad, szépen földbe is állt.

-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Hagyni kéne az ilyen kiváló sorozatokat a fenébe és nem megkockáztatni, hogy tönkre basszák. Már korábban se hiányzott senkinek a 9. évad, szépen földbe is állt.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- soadroli
Scrubs folytatás/reboot február 25-én kezdődik duplarésszel.
csak ne kúrják el.
csak ne kúrják el.

- nzooli93
En is nagyon vártam, tetszett is, horrorkent simán top kategóriás, viszont a kritikak után kicsit többet vártam, nyilván ez a részek alatt meg lehet jobb, de az Aliennel is átvertek rendesen ezek a kritikusokP. Krisz írta: It – Welcome to Derry
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyű baszki, itt nem finomkodtak. Erős kezdés, aztán meh, szereplők bemutatása, expozíció és egy Fuck You a végére.![]()
Nyilvan a 60as évekbeli hangulat durván elfogja vinni, szokasos hbo minoseg,jo casting,minden patent, viszont nekem a jumpscarezes ma már olcsónak es meguszosnak hat.Itt a para hangulatnak a megteremtését jobban várnám. Azt írták, durván hozza a könyvek para hangulatát,meg a durvan romlott beteg városi közeget, ezeket varom, a konyvet azt brutal volt olvasni.
Viszont vagy 30 King könyv, meg ugyanennyi novella olvasás után tudom,hogy a Kinges hangulatot kb lehetetlen jól átvinni.
Egyébként Mike Flanagan most fejezte be a Carrie forgatását, ha valaki,akkor o szerintem ezeket megtudja ugorni. O szállította a Netflixre utóbbi években a legjobb horroros tartalmakat(Hill haz szelleme, Blyer haz szelleme, Usher haz bukasa, Mise ejfelkor,stb)
- P. Krisz
It – Welcome to Derry
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyű baszki, itt nem finomkodtak. Erős kezdés, aztán meh, szereplők bemutatása, expozíció és egy Fuck You a végére.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyű baszki, itt nem finomkodtak. Erős kezdés, aztán meh, szereplők bemutatása, expozíció és egy Fuck You a végére.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kepzeld, nem fogom.lestat írta:Erre van egy egyszeru megoldas. Ne nezd.Realista24 írta:
Raadasul ketszer! Amibol lehet kovetkeztetni a sztorira, es abbol arra, hogy mi a bajom vele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Erre van egy egyszeru megoldas. Ne nezd.Realista24 írta:Raadasul ketszer! Amibol lehet kovetkeztetni a sztorira, es abbol arra, hogy mi a bajom vele.Halfkey írta: Biztos véletlen van boldolva a she.
Orange is the new black is eleg nagy sikeru volt. De gondolom ezt kevesbe vicceskedonek szanjak majd.
En sosem voltam oda ezekert az ujramegitett atformalt remake cuccokert, teljesen feleslegesnek talalom mindegy milyen nemu a foszereploZ
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet rossz a kovetkeztetesem, ez a megerzesem.hehetheoriginal írta: nem tudom, nekem van egy rossz angol felsőfokúm meg anyanyelvi szintű tudásom, de R, azt hol olvasod, hogy leszbikus a főszereplő?
vagy nem arra következtetsz, hanem hogy női börtöntöltelék lesz? azzal mi a baj?![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem tudom, nekem van egy rossz angol felsőfokúm meg anyanyelvi szintű tudásom, de R, azt hol olvasod, hogy leszbikus a főszereplő? 
vagy nem arra következtetsz, hanem hogy női börtöntöltelék lesz? azzal mi a baj?
vagy nem arra következtetsz, hanem hogy női börtöntöltelék lesz? azzal mi a baj?
thereisonly1ronaldo