Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ezeket a lapos 60 méteres Juventus indításokat a bal felünkön nem igazán tudtam értelmezni, hogy a kurva életbe lettek nagy részben jók. Szerencsére Kalulu kapta, aki nem egy labdazsonglőr.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Rohadjmegfigopetiamadridista írta: Sok kis CristianoRonaldo szurkoló között nehéz elemezni egy Juve elleni meccset. Én örülök a győzelemnek mert 2003óta többet szoptunk ellenük mint nem, talán a maival egál a BLben a mérleg 20 év után.
Leszarom most mennyire erős a Juve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Szerintem a 03mas meg a 15os elodontos cumikat mar reg megforditottuk.petiamadridista írta: Sok kis CristianoRonaldo szurkoló között nehéz elemezni egy Juve elleni meccset. Én örülök a győzelemnek mert 2003óta többet szoptunk ellenük mint nem, talán a maival egál a BLben a mérleg 20 év után.
Kellemetlen ellenfel volt, adtunk konnyu ziccereket de osszessegebe most a masodik felidobe szerintem sokkal jobbak voltunk. Bellingham sokat javult a felidobe.
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sok kis CristianoRonaldo szurkoló között nehéz elemezni egy Juve elleni meccset. Én örülök a győzelemnek mert 2003óta többet szoptunk ellenük mint nem, talán a maival egál a BLben a mérleg 20 év után.
Adtunk két ajándék százas ziccert a Juvénak meg volt azért még 1-2 lehetőségük, amiknek nem kellett volna lennie.
Elől megint minden kimaradt, gólnál legalább Jude érkezett az újabb kihagyott ziccerre, de ennyit nem lehet ott se szórakozni.
Elől megint minden kimaradt, gólnál legalább Jude érkezett az újabb kihagyott ziccerre, de ennyit nem lehet ott se szórakozni.
Pont ezt írtam amit a második mondatban írsz, ami jogos azt fújja be nekem ennyi elég lenne.mexes írta: Azért furcsállod, mert eddig ezt megcsinálták meccsenként 3x és semmit nem kaptak.
Szimplán Munuera egy szar bíró, másik két esetben nem kaptunk alap sárgát
Azért furcsállom, mert egyszerűen szerintem ez egy erős sárga. Nem rúgott csak belépett, nem ütött csak kirakta a kezét akadályozni. Azért Vini is jól eladta. Ha ellenünk csinálják, ha PL ha Bundesliga meccsen csinálják, tökmindegy.
Ha pedig nekünk vagy Barca ellenfele ellen fújnák ezt egyenesen felbaszna.
Pont ilyen határozottan kellene fellépni a rugdosódás ellen és, akkor lehetne javítani a dolgokon. Aztán majd eldöntik a kis csapatok, hogy focizni akarnak vagy rugdosódni ilyen kockázattal.
Nekem tetszett a bíró tevékenykedés, a kis koccanások utáni szimulációkat sem fújta le, ami szintén üdvözítő. Pont az ilyen felfogással lehet ezeket a focizni nem akaró, mindenféle gerinctelen elveken játszó csapatokat kimozgatni, aztán talán nem arról fog szólni a liga 70%, hogy a kis csapat 9 emberrel védekezik 45 méteren belül, agyon rúgja az ellenfelet vagy mindenre rá játszik és tördeli a játékot.
Nekem tetszett a bíró tevékenykedés, a kis koccanások utáni szimulációkat sem fújta le, ami szintén üdvözítő. Pont az ilyen felfogással lehet ezeket a focizni nem akaró, mindenféle gerinctelen elveken játszó csapatokat kimozgatni, aztán talán nem arról fog szólni a liga 70%, hogy a kis csapat 9 emberrel védekezik 45 méteren belül, agyon rúgja az ellenfelet vagy mindenre rá játszik és tördeli a játékot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Jogos volt mind2 piros.
Inkább azon kéne gondolkodni, hogy a fenébe csak 1 gólt lőttünk utána. Sőt ha nincs Curtois még x is lett volna.
Sima 2-3 gólt kellett volna berámolni így.
Inkább azon kéne gondolkodni, hogy a fenébe csak 1 gólt lőttünk utána. Sőt ha nincs Curtois még x is lett volna.
Sima 2-3 gólt kellett volna berámolni így.
Ha azt nézed megint semmi szándék nem volt a labda megjátszásra és nyakon/állon találták Vinit.
Nálam se piros vagy legalább kétes, de érthető bizonyos szempontból.
Múltkor is ment a sírás mikor Vini színészkedett a vonalnál és kiszórták a gyereket 2. Sárgával
Attól még ott is semmi szándék nem volt a labda megjátszásra és már alapból pályán se kellett volna lennie.
Szóval a játékvezetés egy fos még mindig, de fociznia kéne az ellennek, nem birkozó meccsen képzelnie magát.
Nálam se piros vagy legalább kétes, de érthető bizonyos szempontból.
Múltkor is ment a sírás mikor Vini színészkedett a vonalnál és kiszórták a gyereket 2. Sárgával
Attól még ott is semmi szándék nem volt a labda megjátszásra és már alapból pályán se kellett volna lennie.
Szóval a játékvezetés egy fos még mindig, de fociznia kéne az ellennek, nem birkozó meccsen képzelnie magát.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Az piros volt, a másik meg sima második sárga volt. Azért furcsállod, mert eddig ezt megcsinálták meccsenként 3x és semmit nem kaptak.filatáska írta: Nekem ez a tegnapi inkább ilyen szekunder szégyen, hogy ilyennel kell nyerni.
Szimplán Munuera egy szar bíró, másik két esetben nem kaptunk alap sárgát (Mastantuono és Cama talán), taktikai lerantasokert. Egyszerűen nem kompetensek, mellé korruptak is. Szar felállás... De emiatt legyen nekik primer szégyen érzetük, ne neked szekunder.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az ellenfel, meg valami bizottsag is validalta a pirosat. Nincs itt semmi latnivalo.filatáska írta: Amúgy ez a tegnapi első piros mindenkinél ennyire egyértelmű, hogy említve sincs?
Oké jogos, hogy labda közelben sem volt meg szopattak minket is már eleget, de fordított esetben szerintem ez lenne a téma, hogy már megint ellenünk vannak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A lebdta, tehát a játék a közelben sem volt. Nyom kézzel és lábbal is szabálytalankodott egyszerre ezzel akadályozva Viniciust hogy csak simán elfusson mellette és már ott verve legyen. Ha ott a labda akkor sárga, de így. Még az nfl-ben is tiltják a kontaktot ha nincs ott a játék. Vinicius rájátszik az ilyenekre és iszonyat tenyérbemászó jellem, de ezen semmi vitatni való nincs.filatáska írta: Amúgy ez a tegnapi első piros mindenkinél ennyire egyértelmű, hogy említve sincs?
Oké jogos, hogy labda közelben sem volt meg szopattak minket is már eleget, de fordított esetben szerintem ez lenne a téma, hogy már megint ellenünk vannak.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ha ilyenert nem jarna piros, minden tamadot megallas nelkul apritananak tavol a labdatol. Abszolut jogos kiallitas volt
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Pont, hogy jogos volt. Sehol nem volt a labda, erre ez jár. De ha nekem nem hiszel, a streamen a kommentátorok is egyértelmű pirosról beszéltek, csak az elvakult Barca szimpatizánsok fogják megkérdőjelezni.filatáska írta: Oké értem én, hogy visszajár nekünk is valami, de én elégedett lennék annyival, hogy ami jogos azt befújják.
Szidjuk itt állandóan a sporikat hogy inkompetensek/részrehajlóak, most meg senki egy szót nem mond erre.
Nekem ez a tegnapi inkább ilyen szekunder szégyen, hogy ilyennel kell nyerni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lehet remélni, nem számít, a bírók mindig fognak hibázni, vagy véletlenül, vagy direkt.
es nyugodtan lehet mondani attol még, mert igaz, hogy futballban nem tudtunk tegnap normalis meccset osszerakni, szethullott, akadozo jatekreszek, 1-2 emberes siman levedekezheto, kiszamithato betanitott sablonkombinaciok, meg az erolkodes, ez ment vegig...
es nyugodtan lehet mondani attol még, mert igaz, hogy futballban nem tudtunk tegnap normalis meccset osszerakni, szethullott, akadozo jatekreszek, 1-2 emberes siman levedekezheto, kiszamithato betanitott sablonkombinaciok, meg az erolkodes, ez ment vegig...
thereisonly1ronaldo
Oké értem én, hogy visszajár nekünk is valami, de én elégedett lennék annyival, hogy ami jogos azt befújják.
Szidjuk itt állandóan a sporikat hogy inkompetensek/részrehajlóak, most meg senki egy szót nem mond erre.
- hehetheoriginal
amiota az még csak sárga se, hogy majdnem kettétörték papi térdét tavaly, én leszarom, ha a sok faszszopó nyomorult ellenfél rimánkodik, mikor pirosat/tizit kapnak ellenünk.
megszokhattátok volna már, hogy évtizedek óta mi a világ ellen felosztás van, csapatostul, ligástul, bírostul.
mikor direkt keresed az ütközést, két kézzel kapaszkodsz az ember vállába hátulról, húzód a mezét, hogy 5xl-es lesz belőle, amig ezek a futballhoz semmi köze dolgok előfordulnak, akkor tessék csak kiszórni az ilyen túlbuzgó idiótákat.
mondom ezt úgy, hogy egy szavam se volt, mikor carvajalnal lement a redőny, az is jogos volt.
megszokhattátok volna már, hogy évtizedek óta mi a világ ellen felosztás van, csapatostul, ligástul, bírostul.
mikor direkt keresed az ütközést, két kézzel kapaszkodsz az ember vállába hátulról, húzód a mezét, hogy 5xl-es lesz belőle, amig ezek a futballhoz semmi köze dolgok előfordulnak, akkor tessék csak kiszórni az ilyen túlbuzgó idiótákat.
mondom ezt úgy, hogy egy szavam se volt, mikor carvajalnal lement a redőny, az is jogos volt.
thereisonly1ronaldo
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha labdaval van Vini es ez tortenik, akkor esetleg sarga. Igy labda nelkul odacsap az arcahoz, szerintem siman adhato a piros.filatáska írta: Amúgy ez a tegnapi első piros mindenkinél ennyire egyértelmű, hogy említve sincs?
Amúgy ez a tegnapi első piros mindenkinél ennyire egyértelmű, hogy említve sincs?
- hehetheoriginal
Lol, nyilvan nem egy db jatekosert utaznak ezer km-eket, jo kis delamerikai korut, kurvak, first class kokain, kis varosnezes nyaralas. Azontul a psg-t vagy a cselszit, es az akademiaikat ismerve ok felvásárolnak mindenkit, aztan egy belga bajnoksagba lepasszoljak, lesz belole vmi vagy nem, lenyegtelen, a jatekjoguk naluk van. Mi meg benyaltuk, es azonnal kezdocsapat. Egy real madridban. Mivel tud tobbet, mint azok, akik nem kapnak semennyi percet se? Endre nem egy golt lott tavaly, most cserenek se jo?Pad'em írta:A PSG scouting stáb csak azért utazott Argentínában és egyezett meg már mindenben a Riverrel, hogy minket leszopassanak. Rafinált banda.Realista24 írta:
Vagy Hazardot a hangszigeteles helyett.![]()
Kibaszott vicc
thereisonly1ronaldo